Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

korayxdrak

Ne yaptıysam zayıflayamıyorum! önerileri ve tavsiyelerinizi rica ediyorum!

Önerilen İletiler

korayxdrak    0

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

20 yaşıma yeni girdim ve 15-16 yaslarımdayken 95 kilodan 72 kiloya 4 ay gibi bir surede aşırı agresif bir diyet uygulayarak dusmeyi başarmıştım günün sonunda şuan 20 yaşımdayım 1.72 boyunda 102 kiloyum verdiğim kiloları fazlasıyla geri almış bir şekilde 

Diyet içeriğim günlük:

• 200 gram çiğ ağırlık pirinç
  • 500 gram çiğ ağırlık tavuk göğsü
  • 40 gram zeytin yağı
  • 1 aydır bu diyeti uyguluyorum

Antrenman:

• 40 dakika 15 eğim 4 hız kardiyo
  • Antrenman programım heterotrofi 2

Bütün bunlara rağmen 106 kilodan 103 kiloya düşmem 1 hafta surdu daha sonrasında 3 hafta da sadece 1 kilo verebildim bir sürü şey okudum araştırdım ama bir yanıt bulamıyorum ikinci hafta tartıldığımda inflamasyondan dolayıdır dedim geçtim üçüncü hafta creatine başladım dedim geçtim ama 4. haftada da birebir ayni kilodaydım bu zamana kadar moralimi ve motivasyonumu kaybetmemek için bir çok şeyi düşünerek ilerledim ancak bir ilerleme görememek çok kotu hissettiriyor. İlk ayda benim yağ oranımdaki çoğu insan 8 kilo verirken ben 4 kilo verip 3 kilosunu zaten 1 hafta da verdiğimi bilmek cidden insani çökertiyor arkadaşlar obezite bir hastalıktır ve bunu lütfen yargılamadan cevap verin eğer yeteri kadar durumum olsaydı bir hoca ile çalışmak isterdim ama elimden gelen şuan bu ve sizden destek bekliyorum

Vücut ölçülerim:

• Boyun 42 cm
  • Kol 42 cm
  • Bel 120 cm
  • Omuz 130 cm

Tam 1 ay 4 gündür bir kere bile yukarıdaki yazdığım diyetten dışarı çıkmadım. :(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

zoszos    4

Öncelikle zamanında hızlı kilo vermem sonucunda verdiğim kiloları kısa sürede tekrar aldığımı bilmeni isterim, bu yaşanabilecek bir durum. 10-12 gün tartıda aynı kaldığım zamanlar oldu. tartıya odaklanma ilk tavsiyem bu olur. ikincisi ise diyetinin kalorisi yüksek değil mi? burada benden çok daha iyi bilgiye sahip üstadlar var onlarda belki yazdıklarımı eleştirecekler ama gözüme çarptı. yeşillik/salata katman güzel olur. diğer önemli hususta kafana göre supplement/destek kullanma bence.bütçeni yorarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Superlevye    12

Hocam formunuzun fotoğraflarını atmanız bizlere çok daha yardımcı olacaktır aşağı yukarı birşeyler söylemek için boy kilo yaş da bir veri olsa da görüntü her zaman daha rasyonel oluyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54

Bence 200 Gr pirinç fazla. Günlük 80 Gr çiğ pirince dusurmeni öneririm ve basmati yemelisin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    708

sanırım 1500 kalori besleniyorsun, detaylı bir kan testi verip t3 t4 tsh seviyelerini burada paylaşır mısın? Aynı zamanda FSH LH Total Testosteronu da

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    241

Proteini biraz daha arttırmanı tavsiye ederim 120gr protein 80gr karb 50gr yağ eder yediklerin aşağı yukarı 480+320+450 kalori yapıyor. Eğer bu kaloriyle 5 gün idman yapıp kilo veremiyorsan ya diyete uymuyorsundur ya da metabolik bir problem vardır buraya gelip bu kadar detaylı konu açtığına göre diyete uyduğunu tahmin ediyorum bilinçli birine benziyorsun yazdıklarından. Tiroid paneline bir baktır doktora serbest t3 e bakmasını özellikle söyle kilo veremediğini belirtip çünkü bazı doktorlar sadece tsh ve t4 e bakıyor genel kan testi isteyince.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Utkii    2

Hocam, 120 cm bel ölçüsüyle bu diyeti yapıp kilo vermemen fiziksel olarak imkansız; yani şu an içeride yağ yakımı devam ediyor ama tartıda "ödem ve su" engeline takılıyorsun hocam. Tam kilo verme evresinde kreatine başlaman kas içinde su tutarak tartıyı yukarıda sabitler, üzerine bir de haftada 6 gün yoğun antrenman ve yüksek eğimli kardiyo ekleyince vücudun sürekli bir iltihap ve kortizol (stres hormonu) baskısı altında kalıp suyu bırakmıyor hocam. Geçmişteki agresif diyet geçmişin yüzünden metabolizman çok temkinli; bu yüzden tartıya değil, bel ölçündeki santimlere odaklanman lazım hocam. 40 gram zeytinyağını ve tavukları tartarak yediğinden eminsen, vücudun şu an sadece sana direnç gösteriyor ve bir noktada o su barajı patladığında kilon hızla düşecek hocam. Sakın motivasyonunu bozup diyeti bırakma; gerekirse kardiyo eğimini biraz düşürüp vücudunun stresini azalt ve sabret, o direnç kırılacak hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    19

Dostum öncelikle moralini bozma, yaşadığın şey çok klasik bir durum. Çoğu kişi aynı sürece giriyor zaten. Ben de çok yaşadım.

İlk hafta verdiğin 3 kilo zaten yağ değil, su + glikojen + bağırsak boşalması. O yüzden “1 ayda sadece 1 kilo verdim” gibi düşünme.

Diyetine baktım, kağıt üstünde düşük kalori gibi duruyor ama pratikte işler öyle yürümüyor bence. Vücut bir süre sonra adapte oluyor, gün içi hareketin düşüyor, stres artıyor falan derken o açık sandığın kadar büyük kalmıyor. Daha yüksek bir kaloriden başlayıp kademe kademe düşürmen senin için en sağlıklısı olacaktır.

Bir de her gün 40 dk eğimli kardiyo + tek tip beslenme işi biraz sıkıntı bence. Kortizol yükseliyor, vücut su tutuyor, tartı o yüzden oynamıyor olabilir. Yani yağ yakıyor olsan bile tartıda görmeyebilirsin. Beslenmeyi biraz çeşitlendirmeni, sebze ve lifli gıdalar almanı öneririm.

Eğer hormonal bir sorunun yoksa yukarıdaki arkadaşların dediğin gibi, aynı şekilde devam edip küçük ayarlamalar yaparsan tekrar açılacaktır süreç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    33
korayxdrak, 20.03.2026 - 04:58 yazdı:

Bütün bunlara rağmen 106 kilodan 103 kiloya düşmem 1 hafta surdu daha sonrasında 3 hafta da sadece 1 kilo verebildim bir sürü şey okudum araştırdım ama bir yanıt bulamıyorum ikinci hafta tartıldığımda inflamasyondan dolayıdır dedim geçtim üçüncü hafta creatine başladım dedim geçtim ama 4. haftada da birebir ayni kilodaydım bu zamana kadar moralimi ve motivasyonumu kaybetmemek için bir çok şeyi düşünerek ilerledim ancak bir ilerleme görememek çok kotu hissettiriyor. İlk ayda benim yağ oranımdaki çoğu insan 8 kilo verirken ben 4 kilo verip 3 kilosunu zaten 1 hafta da verdiğimi bilmek cidden insani çökertiyor arkadaşlar obezite bir hastalıktır ve bunu lütfen yargılamadan cevap verin eğer yeteri kadar durumum olsaydı bir hoca ile çalışmak isterdim ama elimden gelen şuan bu ve sizden destek bekliyorum

Dostum bir ara 32 kg verdiğim bir dönem vardı başından sonuna kadar aynı senin beslenmeni uyguladım ben 50 gram yağ alıyor 1 saat kardiyo yapıyordum ayda 4-5 defa cheat meal yapıyordum ona rağmen en az 8 kg vermiştim o yüzden senin durumunu net anlamak için kan testi vermen gerekiyor belkide tiroitlerinde bir sorun olabilir önce bir test var ondan sonra bakalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    33
Wassat26, 59 dakika önce yazdı:

Retatrutide (LY3437943) 'ye başla.

sorun yemek değil ki arkadaş zaten düşük kcal besleniyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    13
hascey27, 56 dakika önce yazdı:

sorun yemek değil ki arkadaş zaten düşük kcal besleniyor.

Abi öyle düşünme. Şimdi metabolik bozukluk varsa aç da kalsan çözüm olmuyor.

Mesela bende insülin direnci var. Yağ yakmam imkansız, niye imkansız kan şekeri 100 ün altına düşmüyor. Yağ yakma mekanizması asla düzgün çalışmaz. Yağ yakamıyorum kas yapayım de. Yüklen temiz karbonhidratı proteini. Bu seferde insülin dirençli olduğu için glikojen depoların dolamıyor beklediğin patlaklığı asla alamıyorsun. Yani özetle vücut hem üstten hem alttan kilitlenmiş oluyor. Filmin sonunda yağ yakmaya çalışırken skinny fat oluyorsun yani zayıf göbekli. Çünkü elindeki kas gidiyor tüm yağ cebine kalıyor yağ yakamadığın için. Kas yapmaya çalışırkende TOFI oluyorsun (Thin Outside Fat Inside) yani kas yapacam derken iç organlarını yağ bağlıyor viseral yağlanma coşuyor.

Bu kilidi açman için bu tarz ajanlar şart. Vücudun enerji sistemleriyle oynuyor bu meretler. İnsülin direncini kırıp atıyor, hassasiyeti artırıyor. Glikoz ile yağı aynı anda yaktırabiliyor. Karaciğer yağını direkt hedef alıyor, insülin - glukagon dengesini adeta bir termostat gibi sağlıyor vs vs vs. Bu arada insüilin sadece glikoz değil protein de taşıyor. İnsülin ve glukagon mekanizması bozuksa, dünya testo iç vücut aynı kalır. Çünkü kaslara besin gitmiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    13
Gulyabani, 35 dakika önce yazdı:

Kan tahlili yaptıracaksan HbA1c de baktır.

Vücut ölçülerinde bel 120 gözüküyor. Omuz ile bel arasında 10cm var. Büyük ihtimalle şeker değerleri bozuktur.

Arkadaşın dediği gibi;

Şeker için:

• Açlık İnsülin,
  • Açlık Glikoz,
  • HbA1c

Değerlerine (açlık insülin ve açlık kan şekeri ile HOMA-IR değerini hesaplayabilirsin, 3 aylık kan şekeri değeri (HbA1c) ve HOMA-IR değeri prediyabet veya diyabet olup olmadığını gösterebilir),

tiroid için:

• TSH,
  • Free T3,
  • Free T4,

Metabolizma için:

• ferritin,
  • demir bağlama kapasitesi,
  • serum demir,
  • B12,
  • D vitamini,
  • ürik asit 

Kanın durumu için Hemogram değerlerine baktırabilirsin.

image.png.17fcb0f5f640dd6367111d4039223385.png

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    13
ProteinliPuding, Şimdi yazdı:

Tek bir bölümden randevu alsa bakar mı hangi bölümden almak lazım bende baktırmak istiyorum

Dahiliye hepsine bakabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrdoctoor    0

Saygıdeğer hocalarım fırsattan istifade ben de sorayım. En son kan tahlilim bu şekilde. Aynı durumdayım ve kilo vermede zorlanıyorum. Benim durumumda programım şöyle: haftada 3 gün hybrid athlete full body. Kardiyodiya vakit ayıramıyorum çünkü garsonluk yaptığımdan günde 8.5 saat ayaktayım. 184-106 kiloyum ve beslenme olarak genellikle 2000 bandının altında kalmaya çalışıyorum. Uyku konusunda düzenim yok çünkü mesaim 17.00-02.00 arasında olsuğundan genellikle 04.00-10.30 arası uyumaktayım.

Kilo kaybım aşırı derecede yavaş ilerlemekte. Aldığım kalori ve yetersiz uykuda antrenmanları bazen çıkaramıyorum bile. Bu durumda hormonal bir sorun olduğu tahlillerimde belli ve endokrine gideceğim.

Ancak hormon sorunumun kaynağı yüksek yağ oranım olabilir mi? Nasıl yağ oranımı azaltmada daha agresif bir yaklaşım sergileyebilirim? Beslenmede genellikle makrolara dikkat etme olanağım pek olmadığından sadece kalori hedefi altıında kalmaya çalışıyorum. Vakit ayırıp kıymetli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

1.thumb.jpg.d9b0bf084e8bb36025d038a2236a7128.jpg2.thumb.jpg.63558715a89f24dfbeb2b170041e4c3c.jpg 3.thumb.jpg.cfa1bcfed448d93f990d983642aba5ae.jpg4.thumb.jpg.897e4098b044427267abd702ec6035c7.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    13

Yağ oranın yüksekse bile şeker, kolestrol, tiroid değerlerin gayet iyi. Sadece teston dip yapmış ya da başından beri böleydi, bide prolaktin biraz yüksek. Testonu yükseltmen lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrdoctoor    0

Hocam formül ile hesapladığım zaman yağ oranım %33.2 olarak çıkıyor. Testoyu yükseltme konusunda forumdaki bitkisel kür başlayacağım. Bunun dışında bireysel ne yapabilirim? Testo artmadan yağ azalmaz mı ya da yağ azalmadan testo artmaz mı döngüsünde gibi hissediyorum. Ya da doğal harici çözümlere mi yönelmeliyim. Dahiliye doktorum endokrine gönderdi ancak referans sınırlarda diye bir şey yapmazlar dedi. Ben de üni hastanesinden profa gitmeyi planlamaktayım.

tarihinde mrdoctoor tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    27
mrdoctoor, 54 dakika önce yazdı:

Hocam formül ile hesapladığım zaman yağ oranım %33.2 olarak çıkıyor. Testoyu yükseltme konusunda forumdaki bitkisel kür başlayacağım. Bunun dışında bireysel ne yapabilirim? Testo artmadan yağ azalmaz mı ya da yağ azalmadan testo artmaz mı döngüsünde gibi hissediyorum. Ya da doğal harici çözümlere mi yönelmeliyim. Dahiliye doktorum endokrine gönderdi ancak referans sınırlarda diye bir şey yapmazlar dedi. Ben de üni hastanesinden profa gitmeyi planlamaktayım.

Senin sorununu full de full sağlıklı beslenme bence çözcek kankam hiç bulaşma farmakolojik şeylere ben sana Bir program yazıcam ona uy yarın direk başka bu gün bu mesajı okuduktan sonrada birşey yeme yemeklerine ekstaradan sos salça vs. koyma sodyumu çok ciddi azalt turşu vs. Tüketme sadece 1 hafta sodyumu ciddi azaltıcaz bu arada bu proğrama uy 1 hafta sonra halen tartıda kilon düşmemişse o zaman bir profosyonel kişiye danış çünki kilo verememen için bir engel yok hali hazırda testonun düşükluğu için ama git doktora ürolojiye yada endokrinolojiye

Bu benim eskiden bir dönem uyguladığım bir proğramdı fatscreat uygulamasınıda indir ağzına ne giriyorsa kaydet ağzına giren maydonozu dahi kaydet (abartt8m) 1 hafta bile sürmeyecek muhtemelen tartıda kilon düşücek tartıyı ise yarın sabah uyanır uyanmaz al 5 gün hiç tartılma tam uy proğrama 5 gün sonra sabah al tekrardan tartı 

Screenshot_2026-04-03-17-15-41-659_cn.wps.xiaomi.abroad.lite-edit.jpg

Program ağır gelirse 30 40 gram badem ceviz ve ekstradan 50 60 gram pirinç yada yulaf yada istediğin bir karbonhidrat tüketebilirsin sana kalmış

Ayrıca günde 5 gram fln balık yağı al testo üretimine belki yardımcı olur 

Günde en az 15 bin adım at kardio yapmana gerek kalmaz 15bin adım atarsan ağarlık antrenmanını es geçme sakın protein tozun yoksa dert etme 1 2 tane daha yumurta göm sabahları

Şu konuda da bahsetmek istiyorum vücudun ödeme çom yatkınsa yaktığın yağ su olarak depolanabiliyor ben yaşamıştım 2 hafta sert bir diyet yaptım kilo veremedim sonra bir anda düştü diyetine bence devam et canını sıkma çok takma bunlar gelip geçici şeyler seni kimsenin yargılamaya hakkı yok kimsenin haddine değil başarılı olucak tek yapman gereken sabretmsk

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    13
mrdoctoor, Bir saat önce yazdı:

Sen teston niye düşük diye üni araştırma hastanesine yani tıp fakültesine gidersen daha iyi olur tabi. Öteki hastaneler savsaklayabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gulyabani    3
mrdoctoor, 03.04.2026 - 15:51 yazdı:

Saygıdeğer hocalarım fırsattan istifade ben de sorayım. En son kan tahlilim bu şekilde. Aynı durumdayım ve kilo vermede zorlanıyorum. Benim durumumda programım şöyle: haftada 3 gün hybrid athlete full body.

Bu referans aralığı işi gerçekten büyük saçmalık, 20 yaşındaki adamla 50 yaşındaki adamın referans aralığı kesinlikle farklı olmalı T seviyen yaşının genç olduğunu düşünüyorum düşük. Yaşım 26, kilom 119, yağ oranım %29 benim bile yaşıma göre total testo seviyem 4.84 (referans 1.75 - 7.81 bu yaşta birinin minimum 5,5 civarlarında olması gerekir). @SERKO hocamın bitkisel kürlerini incele onlardan birini uygulamaya başla, fayda göreceksin. Bunlara ek olarak multivitamin for men (marka fark etmez) veya kingsize nutritionun off cycle ve alpha king ürünü var içindeki demir dikeni vb. ile LH FSH seviyelerini düzenleyerek testo seviyeni artırabilirsin. Ben kendim aktif bu tip takviyeler ile bu seviyelerde tutabiliyorum yoksa benim de çok düzenim yok patır patır dökülür seviyeler.

image.thumb.png.443464f993d1a0c1bab53ec4d8865057.png

Ayrıca Kreatin Kinaz (CK) değerin referans aralığının ortalarında, sürekli ve sert antrenman yapan birinden genelde bu değerin sürekli yüksek olmasını bekleriz.
image.thumb.png.42990dbe7387c9cca13d152f5cce399a.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: sekmet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
    • Yazan: konseptbelgesel
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %12-%11 yağ oranına düşmek.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %18 Kg : 96 KÜR PLANIM: (8 hafta)
      Clenbuterol T3 Winstrol SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? Veya Clen + diyet yeterli midir? Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: memun
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Antrenman 55-60 dk sürüyor 60 dk düşük direnç yüksek rpm kondisyon bisikleti yapıyorum! Sizce neleri değiştirmeliyim? Şu an kilo veriyorum ama daha hızlı vermek istiyorum sarkmak da istemiyorum!
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.86 Kg: 122 Yağ: %32 BANA DAİR:
      15 aydır düzenli spor yapıyorum. Vücut geliştirmeyi kendimi bildim bileli. Sistem olarak - PPL yapıyorum BESLENME:
      200gr protein 130-135 gr karb 60-65 gr yağ VİTAMİNLER:
      Omega 3 D3k2 Magnezinc Kreatin Yardımcı olabilirseniz sevinirim
    • Yazan: Swore
      Abilerim merhaba,
      1 aydır düzenli şekilde haftada 4 gün hipertrofi antrenmanı yapmaktayım.650 kcal açık veriyorum ve makrolarım iyi durumda. Aynada değişimi görüyorum fakat daha fazla yağ yakmak istiyorum. 16 yaşımdan beri spor ile bırak-başla şeklinde bir ilişkim var. Fakat her zaman yağlı bir vücuda sahip oldum ve bu sene bunu değiştirmeye karar verdim. Pct gerektiren ürünlerden her zaman çekinmişimdir, o yüzden daha çok peptid vesaire gibi ürünleri araştırdım. (Retatrutide kullanmayı düşünmüyorum çünkü aktif olarak mühendislik okuyorum ve bitmek bilmeyen sınav takvimi oluyor genelde. Kafam çalışmaz diye düşünüyorum o kadar az besin ile )
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.81 Kilo: 90 Yaş: 24 SORULARIM:
      Aşağıda yazdığım ürünlerden hangisini veya hangilerini kullanmam yağ yakımı mı destekler ve bana en az zararı dokunur ?  Bunların haricinde çok daha iyi öneriniz olur mu? ÜRÜN GRUPLARI:
      Fragment 176-191 Yohimbine İgf Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve deneyimleri çerçevesinde tavsiyede bulunan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Nemutlu112
      Merhabalar arkadaşlar, nasaılsınız?
      3 aylık bir sürece girmeyi planlıyorum ve bu süreci burada paylaşmayı düşünüyorum. Bu benim ilk kürüm olacak. Temel olarak bazı şeyler öğrendim, ancak bu topluluk sayesinde kendimi bu konuda geliştirmeye devam edeceğime inanıyorum. Hipoganadizim hastasıyım 3 haftada 1 sustanon 250 enjekte oluyorum.Bu sürece başlayacağım için 25 gündür ilaç almadım.Alt değerimin yüksek olmasının sebebi son zamanlarda çok alkol kullandım kan verdiğim süreçtede kullanmaya devam ediyordum bu yüzden olabileceğini düşünüyorum.Kan fazlalığımın olduğunu söylediler en yakın zamanda kan vereceğim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM
      Boy: 184 cm Kilo: 75 kg Bel çevresi (en kalın yer): 90 cm Omuz: 119 cm Kol: 35.5 cm KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg zhpc test e. 300 mg zhpc primobolan 30 mg Brighton oxandrolone Dozları haftada 2 ye böleceğim. Kan değerlerime göre 1 ay sonra Oxandrolone ve Primobolan dozlarını ufak miktarda artırmayı planlıyorum. Primobolan’ın E2’yi bir miktar baskıladığını biliyorum. Eğer 1 ay sonra yaptıracağım kan tahlilinde yeterli baskılanma görmezsem Arimidex başlamayı düşünüyorum. Aylık olarak kan tahlili yaptırmayı planlıyorum.
      GÜNCEL FORM:

BESLENME PLANIM:
      2800 – 3000 kcal 200 g protein 350 g karbonhidrat 80 g yağ Antrenman günlerinde karbonhidratı bir miktar artırabilirim. İlerlemeyi ölçülerime göre değerlendireceğim.
      ANTRENMAN PLANIM:
      Haftada 5 gün antrenman Antrenmanlar 3 bölge split şeklinde olacak 1 saat ağırlık antrenmanı 30 dakika kardiyo TAKVİYE GRUPLARI:
      Kreatin Protein tozu Vitaminler KAN TESTLERİM:

Planım genel olarak bu şekilde. Görüş, öneri ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.