Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

M.O.K

M.O.K. - 100 günlük %10 yağ oranına gidiş sürecim hk.

Önerilen İletiler

M.O.K    54
Ardw3pl11, 18 saat önce yazdı:

Maşallah reisim bende 3 haftadır Reta test prop mast prop küründeyim 3.7 kilo gitmiş bile 100/70 diyetime uyuyorum 

dozajlar nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ardw3pl11    4
M.O.K, 3 saat önce yazdı:

dozajlar nedir?

2 mg Reta 400 test prop 400 mast prop şuanki formumda bu şekilde Pharm-tec kullanıyorum bu hafta sp labs a geçiçem

27DD1BF4-8180-4A66-AE3E-1C33FBACA86E.jpeg IMG_5394.png

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
zoszos, 6 saat önce yazdı:

proteini artırdım, bugün yaklaşık 300 gr tavuk, 100 gr pirinç ve sabah 3 yumurta ile güne devam ediyorum. iştahı kesip, yeme dürtüsünü azaltıyor. yemeksiz olmaz zaten. bol su ve protein şart.

Retanın yanında herhangi bir anabolik kullanmıyorsanız özellikle protein alımına daha dikkat etmelisiniz. Vücut ağırlığı kg x 2 civarı protein kas kaybını minimuma indirir haftalık 3-4 gün ağırlık idmanları ile birlikte

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    42
M.O.K, 57 dakika önce yazdı:

Retanın yanında herhangi bir anabolik kullanmıyorsanız özellikle protein alımına daha dikkat etmelisiniz. Vücut ağırlığı kg x 2 civarı protein kas kaybını minimuma indirir haftalık 3-4 gün ağırlık idmanları ile birlikte

aynen öyle o yüzden ilk yemeğe başladığım şey protein oluyor karbı biraz boşluyoruz yapcak bişey yok 500 testo 375 tren var bakalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
SEVVAL, 2 saat önce yazdı:

crossfit olmaz mı :( 

Crossfit tarzı idmanlar yapmanız amacınız için çok daha uygun olacaktır. Tek sorun genel olarak alışık olmayan biri için crossfit idmanları oldukça zorlu geçer başlangıçta hareketlere adapte olana kadar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54

Konuyu takip edenler için:

2-3 haftadır vücut formum iyiye gitse de tartıdaki kilo değişmiyordu, ben de makrolarda küçük bir değişiklik yaptım ve sonucu paylaşmak istedim.

Eski makrolar:

• Protein: 200–210g
  • Yağ: 50–60g
  • Carb: ~150g

Kalori: ~1850–1980 kcal

Yeni makrolar (antrenman günleri):

• Protein: 170–180g (~kg x ~2)
  • Yağ: 40–45g (~kg x 0.5)
  • Carb: ~180–210g

Kalori: ~1800–1900 kcal

Off günler:

• Protein: 170–180g sabit
  • Yağ: 40–45g sabit
  • Carb: ~100–150g

Kalori: ~1500–1600 kcal

Bu değişiklikten sonra 5 gün içinde yaklaşık olarak ~1 kg gitti.

Şu an 83.9 – 84.0 civarındayım.

Benim tahminim biraz fazla kısıp sistemi yavaşlatmıştım. Uzun süre düşük carb + yüksek protein gidince kaldırdığım ağırlıklar düşmese de daha kısa sürelerle dinlenerek çıkarabildiğim setler için daha fazla dinlenmem gerekmeye başladığını fark ettim.

Ben idmanları genelde yüksek nabızda ve oldukça şiddetli yapıyorum, o yüzden glikojen boşken vücut ciddi zorlanmaya başlamıştı. Bu yüzden günün son öğününde düşük carb alırken artık miktarını minimum kg x 0.6 civarında almaya çalışıyorum ve bu hafta idman performansım arttı.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Snakeeyes    0

Çok iyi gidiyorsunuz tebrik ederim gerçekten.. Merakla takip ediyorum ve açıkçası izinizden gideceğim gibi :) sadece aldığınız Çin olan retayı merak ediyorum . Bir de ufak bir bilgi vermek gerekirse zphc testo pr. i 90 dolara alıyorum ben. Satıcınızı biraz sıkıştırın isterseniz :).. Bir sonraki formunuzu bekliyorum merakla 👏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
Snakeeyes, 8 saat önce yazdı:

Çok iyi gidiyorsunuz tebrik ederim gerçekten.. Merakla takip ediyorum ve açıkçası izinizden gideceğim gibi :) sadece aldığınız Çin olan retayı merak ediyorum . Bir de ufak bir bilgi vermek gerekirse zphc testo pr. i 90 dolara alıyorum ben. Satıcınızı biraz sıkıştırın isterseniz :).. Bir sonraki formunuzu bekliyorum merakla 👏

Teşekkürler dostum. Çin retasını 4 haftadır kullanıyorum ilacın çalıştığını ve orjinalliğini teyit edebilirim. Dediğin fiyatlara da çok aradım ama en uygun 10ml 105 dolara bulabildim. artık 10-15 doların hesabını yapmıyor insan bu yola girince :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54

10. Hafta Güncel form ve durum:

Başlangıç: 88.8kg

Güncel: 82.65

Protein ve yağ alımımı düşürüp karbonhidratı alımımı arttırdığımdan beri 1 hafta 2 kilodan biraz fazla verdim. Vücut çok güzel tepki verdi. 

Güncel makrolar:
Protein: 170-180gr
Yağ: 40-45gr
Karbonhidrat: Kaloriyi 1800-1900ü tamamlayacak şekilde.

Yarından itibaren 5 günlük bir şirket tatiline gideceğim. Otelde yemekler genelde çok yağlı olduğu için pilav patates gibi karbonhidrat kaynakları yerine meyve ve haşlanmış sebzeler, bolca yeşillik ve en yağsız protein kaynaklarını tercih edeceğim. Alkol olarak da günde maksimum 1 kadehi geçmeyecek şekilde tutmaya çalışacağım kendimi. Umarım formum çok bozulmaz :)  Döndüğümde güncel kilo ve form güncellemesi yapacağım

69dc9007cdb08_D4749129-0F44-4643-BEC9-933C910DC7F02.thumb.jpg.9ff8363210c35af0fe51379ccd2b7afc.jpg

• Alkış 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    42
M.O.K, 3 saat önce yazdı:

Umarım formum çok bozulmaz

hocam en dip formmu görmeye çalışıyorsun yeteri kadar kurusun zaten :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
hascey27, 56 dakika önce yazdı:

hocam en dip formmu görmeye çalışıyorsun yeteri kadar kurusun zaten :)

fotoğrafta öyle gözüküyor hocam o kadar bir kuruluk yok :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    42
M.O.K, Bir saat önce yazdı:

bu başlığın altına yazmışsınızdır dediğiniz gibi bir özellik yok sitede

reta konuları bir başlık altında konuşulduğu için otomatikmen moderatör konuyu silip mesajı buraya gönderdi.

Normalde konu açılıyor ama arkadaşımızın konusu bu başlık altından farklı bir konu olmadığı için izin verilmemiş.

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
alpxieg, 9 saat önce yazdı:

Hocam ben retayı 2mgye çıkaracağım 0.5 ml 0.5 ml olarak ikiye bölerek mi vurmalıyım yoksa hepsini hafta başı mı vurayım o konuda çok kafam karışıyor bazı insanlar bölerek vuruyor bazıları tekte vuruyor 

Ben haftalık tek doz ile ilerliyorum 10-11 haftadır. Takip ettiğim bir çok içerik üreticisi ve klinik araştırmalarda tek doz öneriyorlar. Retanın yarılanma ömrü 5-7 gün olduğu için 5 günde bir enjeksiyon yapanlara rastladım. Bu konuda biraz kendi vücudunu dinlemen en doğrusu bence. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    42
M.O.K, 13 dakika önce yazdı:

Ben haftalık tek doz ile ilerliyorum 10-11 haftadır. Takip ettiğim bir çok içerik üreticisi ve klinik araştırmalarda tek doz öneriyorlar. Retanın yarılanma ömrü 5-7 gün olduğu için 5 günde bir enjeksiyon yapanlara rastladım. Bu konuda biraz kendi vücudunu dinlemen en doğrusu bence. 

bende 4 günde 1 olacak şekilde 1.5 mg gidiyorum 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchgn    3

Zphcnin retalarının çok efektif çalıştığını düşünmüyorum 2 ay oldu 2 mg basladım 4 mgye geldim iştah kesimi hala zayıf sıfır olmasada aynı zamanda reta glukon etkisinden aynı kaloride beni daha fazla kurutmasını beklerdim geçen sene aynı kaloride yaptığım yaz için diyetten fark hiç hissetmedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54

11. Hafta Güncellemesi

Bugün 11. haftayı tamamladım. Güncel durum ve özellikle retatrutide'ın etkileriyle ilgili kısa bir update bırakıyorum.

Tatil Süreci (5 gün):
Şirket tatili nedeniyle oteldeydim. Makro ve kalori takibi yapmadım ama beslenme kontrolünü bırakmadım.

• Açık büfe ve tatlılara rağmen sadece 3–4 çatal tadım yaptım
  • Ciddi bir yeme isteği oluşmadı
  • Retatrutide’ın "food noise" azaltma etkisini burada çok net hissettim
  • Alkol hiç tüketmedim (istek de yoktu, sindirim açısından da tercih etmedim)
  • Öğünlerde daha çok düşük yağlı seçeneklere gittim (sindirim rahatlığı için)

Aktivite & Antrenman:

• 2 gün: 45–50 dk push ve pull antrenmanı
  • 1 gün: 40 dk interval cardio (koşu bandı)
  • Günlük: 12–15k adım

Kilo Değişimi:

• 2 Şubat (süreç başlangıç): 88.8 kg
  • 13 Nisan (tatil başlangıcı): 82.85 kg
  • 19 Nisan (tatil sonrası): 80.9 kg

Açıkçası tatil sürecinde kilo vermeyi beklemiyordum.
Ama iki faktör belirleyici oldu diye düşünüyorum:

1. Beslenme disiplininin tamamen bozulmaması
  2. Günlük hareketin ciddi şekilde artması

Buna ek olarak retatrutide'ın iştah ve “craving” kontrolündeki etkisi bu süreçte en büyük avantajdı.
2181BEAF-7C03-4DEA-A729-B347DDFA1CEB.thumb.JPG.2e9e14bca6e52f1a90ba6a18a0a709b1.JPG

Kullandığım Markalar, Güncel Plan & Yeni Eklemeler (Yorumlara Açığım)

Son dönemde forumda marka seçimi çok konuşulduğu için ben de kullandığım ürünleri, güncel ürünleri ve eklemeyi düşündüklerimi toplu şekilde paylaşmak istedim.

Retatrutide

Gideon Pharma 10mg
Bu ürünü kullandığım ilk 7 haftada yağ kaybı beklediğim hızda gitmedi.

• İlk 4 hafta: 1 mg
  • Sonrasında: 2 mg

İştah baskılama vardı ama yağ kaybı tarafı çok net değildi.

30mg Markasız Çin Ürünü
Bu ürüne geçtikten sonra süreç belirgin şekilde hızlandı. Bunun ürün kalitesi mi yoksa sürecin doğal ilerleyişi mi olduğundan emin değilim ama şu anki gidişattan memnunum.

Testosterone Propionate

DekPharma
Sürecin başında kullanıp çalıştığına emin olduğum bir arkadaşımın aracılığıyla başka satıcıya erişimim olmadığı dönemde kullandım. Verim aldım ama piyasada daha güvenilir seçenekler varken özellikle tercih etmeye gerek yok. Bilgi olsun diye yazıyorum. Toplam 20 ampül kullandım.

ZPHC (30ml Flakon)
Şu an daha güvenilir ve doğrulanabilir ürünlere yöneldim. Bu yüzden zphc onaylı ürün kullanıyorum.

Güncel doz:

• 100 mg EOD

Planlanan Değişiklik (12. Haftadan Sonra)

36 yaşımda en iyi formumu görmüşken deri altıını iyice inceltmek için aşağıda düzene geçmeyi düşünüyorum:

• Test Propionate → 50 mg EOD
  • Masteron Propionate → 50 mg EOD
  • Süre: 8 hafta

Amaç:

• Deri altı suyu minimize etmek
  • Daha “dry” ve sert görünüm
  • Yağ kaybını görsel olarak daha net hale getirmek

Sonrasında:

• Sadece 50 mg EOD Test Propionate ile devam etmeyi düşünüyorum. 

Bu geçişin (100 mg test → 50/50 test + mast) mantığı ve dozlar konusunda yorumlara açığım.

Bu Hafta Stack’e Tekrar Eklenecekler

• ZPHC IGF-1 LR3
    • Antrenman sonrası: 50 mcg
  • ZPHC Fragment 176-191
    • Sabah (aç karnına, idman öncesi): 250 mcg
    • Gece: 250 mcg

Yohimbine

Old Iron Yohimbine

Etkisi oldukça tutarsız:

• Bazı günler çok iyi
  • Bazı günler çok az

Tablet formunda doz dağılımının homojen olmadığını düşünüyorum. Elimdeki bitince daha stabil içerik için Nutricost gibi global bir markaya geçmeyi planlıyorum.

Özellikle şu konularda tecrübeli olanların yorumlarını merak ediyorum:

• Test + Masteron geçişi (doz ve timing)
  • Yohimbine için daha stabil markaönerileri
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
Fuhrer, 12 dakika önce yazdı:

@M.O.K30'luk reta fena sey diyosun yani, bakalim yarin ilk enjeksiyon

Hocam dediğim gibi ilacın etkisi mi yoksa süreç mi öyle ilerledi emin değilim ama buna geçtikten sonra çok verim aldım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    5
Fuhrer, 8 saat önce yazdı:

100$ aldım

Çok güzel fiyat. Kaçıncı aracılara denk geliyorsam 200 dolara aldım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omer34    5
gönderildi (düzenlendi)

@M.O.K hocam gh eklememenin özel bir nedeni varmı? gh kanımca doğal igf1 artıracağından, igf1 lr3 ile sinerji halinde etkisi artar diye düşünüyorum. ve ekstra frag kullanmana gerek kalmaz. ilk birkaç hafta su toplasada uzun süreli plan yaptığın için gh yağ yakıp deriyi inceltmede ve eklem sağlığına da yardımı konusunda mantıklı gibi. zaten ilk haftalarda tuz ve karb olayını dengeli tutarsan su tutma olayı da minimuma iner.ayrıca gh ın insülin etkisini düşünüyorsan, bende reta kullanıyorum ve insülini dengelediğini düşünüyorum retanın.

tarihinde omer34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
omer34, 3 saat önce yazdı:

@M.O.K hocam gh eklememenin özel bir nedeni varmı? gh kanımca doğal igf1 artıracağından, igf1 lr3 ile sinerji halinde etkisi artar diye düşünüyorum. ve ekstra frag kullanmana gerek kalmaz. ilk birkaç hafta su toplasada uzun süreli plan yaptığın için gh yağ yakıp deriyi inceltmede ve eklem sağlığına da yardımı konusunda mantıklı gibi. zaten ilk haftalarda tuz ve karb olayını dengeli tutarsan su tutma olayı da minimuma iner.ayrıca gh ın insülin etkisini düşünüyorsan, bende reta kullanıyorum ve insülini dengelediğini düşünüyorum retanın.

Hocam haklısın gh kullanmam şu an en mantıklısı ama yaz geldiği için bazı zamanlar yazlık evde olacağım. Git gel çok oluyor. Sürekli yanımda soğuk çantayla peptid taşımak istemiyorum. Eylülde trt doz + günlük 4 ünite gh kullanımına geçeceğim. Bu düzene geçip 4-6 ay devam etmek istiyorum

Selamlar tecrübeli olanların ve konuyu daha önce takip edenlerin fikrine ihtiyacım var.

Şu an 12. haftaya giriyorum. Mevcut durumda EOD 100 mg testosteron propionat kullanıyorum. Bunu 50 mg’a düşürüp yanına 8 hafta boyunca 50 mg masteron eklemeyi düşünüyorum.

Masteron’ı daha önce hiç kullanmadım. Açıkçası bugüne kadar masteron kullanacak bir forma da inemedim. Bu yüzden tecrübesi olanların yorumlarını merak ediyorum.

Planım kısaca şöyle:

• Test propionat: EOD 50 mg
  • Masteron: EOD 50 mg (8 hafta)
  • Sonrasında yıl sonuna kadar EOD 50 mg ile devam edeceğim

Sormak istediklerim:

• Bu yağ oranında masteron eklemek mantıklı mı, yoksa biraz daha düşüp öyle mi girmek daha doğru olur?
  • Masteron için dikkat etmem ekstra bir koruyucuya gerek olur mu?
  • Bu doz kombinasyonu (50 prop + 50 masteron) sizce verimli olur mu?

Tecrübesi olanların yorumları çok işime yarar.

Şimdiden teşekkürler

@berkay16 @Fuhrer @Askabar

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    285

Yağ oranın gayet düşük ama masterondan ne fayda beklediğine göre değişir subkutan yağ dokusundaki depolanan suyu azaltıp daha iyi bir görüntü oluşturur anabolik etki de sağlar son zamanlarda off seasonda masteron kullanımı iyice arttı 

Bir de EOD enjeksiyon yapıyorsan uzun esterlere geçmen daha iyi olur EOD enjeksiyonda bile prop aşırı dalgalı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
berkay16, 24 dakika önce yazdı:

Yağ oranın gayet düşük ama masterondan ne fayda beklediğine göre değişir subkutan yağ dokusundaki depolanan suyu azaltıp daha iyi bir görüntü oluşturur anabolik etki de sağlar son zamanlarda off seasonda masteron kullanımı iyice arttı 

cevap için teşekkürler dostum. Aslında öyle çok bir amacım yok, vücut geliştirmeci kafasında da değilim. hazır kendimce dibi görmüşken kondisyon olarak daha iyi nasıl olurum görmek istiyorum. Yağ oranım %12-13 arası olması lazım boy, bel, kalça ölçüleri alarak hesaplama ile böyle çıktı.

berkay16, 25 dakika önce yazdı:

Bir de EOD enjeksiyon yapıyorsan uzun esterlere geçmen daha iyi olur EOD enjeksiyonda bile prop aşırı dalgalı

evet uzun estere geçmek istiyorum ancak propionat dan enanthate'a geçişi nasıl yapmalıyım iyi planlamam lazım. zphc cypionate'da piyasada zor bulunuyor sanırım satıcılarımda stok yok.
- Sen ne önerirsin?
- Hangi estere geçmeliyim ve geçişi nasıl yapmalıyım?
- Yada geçişle uğraşmamak yerine EOD yerine ED'a geçmem daha mı iyi olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    285
M.O.K, 2 dakika önce yazdı:

cevap için teşekkürler dostum. Aslında öyle çok bir amacım yok, vücut geliştirmeci kafasında da değilim. hazır kendimce dibi görmüşken kondisyon olarak daha iyi nasıl olurum görmek istiyorum. Yağ oranım %12-13 arası olması lazım boy, bel, kalça ölçüleri alarak hesaplama ile böyle çıktı.

evet uzun estere geçmek istiyorum ancak propionat dan enanthate'a geçişi nasıl yapmalıyım iyi planlamam lazım. zphc cypionate'da piyasada zor bulunuyor sanırım satıcılarımda stok yok.
- Sen ne önerirsin?

Masteron enanthate türkiyede bulmak zor masteron kullanıcağın için şimdilik ED yapabilirsin daha sonra cruise yapıcaksan enanthate veya cypionate ile EOD vurursan çok temiz olur, haftada 2 enjeksiyon enanthate bile EOD proptan daha iyi geçiş yaparken sorun yaşamazsın enanthatı vur propu kes sorun yaşamazsın. Masteronu kozmetik amaçla kullanabilirsin daha iyi görmek istiyorsan neden olmasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
M.O.K, 8 dakika önce yazdı:

- Sen ne önerirsin?

Benim yag oranim 13 14 civari olmasina ragmen masteron fena fark yaratti ayrıca sadece hissettirdigi psikoloji için bile değer

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Semih Erarslan
      Eğitmen: @Loving 
      Sporcu: S. E.
      Anapolon deca testo  Başlama tarihi:  02 kasım 2020 pazartesi                                       
    • Yazan: hemşire
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Antrenmanımdaki hareketleri değiştirmeyi düşünmüyorum sadece bir sonraki hareketle birleşik set ya da drop set yüksek nabızlı şekilde yapmayı düşünüyorum. Antrenman sonrası 45dk kardiyo. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 21 Fitnes geçmişim : 4 Sene Kilo : 92 Boy 1.70 KÜR PLANLAMASI:
      Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 500 mg Masteron Prop. 300 mg Oxandrolone 30 mg BESLENME PLANLAMASI:
      Gün 100gr karb Gün 100gr karb Gün 0 karb   Gün 400gr karb 650gr tavuk göğüsü  4 yumurta  Probiyotik shot  15gr zeytin yağı  350ml laktozsuz süt 
    • Yazan: 0xhex
      Arkadaşlar merhaba,
      Bu konuyu vlog olarak açıyorum pct ye başladım hafta hafta test yaptıracağım, daha sonraki senelerde bu konuya bakıp hangi hafta ne olmuş onları gözlemlemek istiyorum,en son pct de lh fsh açıldıktan 1 ay sonra testo 96 dan 400 e gelmişti bakalım bu sefer nolacak. Ekimde bir pct yaptım, lh - fsh 5 civarlarında total testi 400'lere kadar çıkmıştı ardından kasım başı yeni küre başladım.
      6 Hafta kadar:
      Testosteron Enanthate Boldenon 3 hafta ara verdikten sonra: (6 hafta kadar)
      Testsoteron Enanthate Primobolan NOTLAR:
      En son enjeksiyonu yapalı 6 hafta civarında oluyor. 7 gündür klomen 50 mg 40 mg tamoksifen (sabah akşam 2 tablet 20mg) şeklinde ilerliyorum,bu sefer pct öncesi Ovitrelle yada herhangi bir hcg hmg tarzı ilaç kullanmadım. Burada pctye başlamadan önceki değerler mevcut testi 96 ya dayandığında yani dip i gördüğünde pct ye başladım. pct ye başladığımdan beri ara ara depresyon tarzı şeyler yaşıyorum ama iyiyim GÜNCEL KAN TESTİ VERİLERİNE GÖRE:
      ilk test tarihi testo  900 olan 7 mart 2. test tarihi  testo 296  13 mart  3. test tarihi testi 96 21 mart Bu arada son testte progesteron 0.48 çıkmış bunu yorumlayabilecek varsa sevinirim.
      KAN TESTİ BELGELERİ:

• Yazan: onur41_38
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
      Kullandığım koruyucular:
      nac 600 solgar milk thistle c vitamini solgar balık yağı 1000mg  now choline ınositol solgar vm-75 multi v mineral SORULARIM:
      Arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? Kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı? Düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.  
    • Yazan: Granikos
      Herkese iyi pazarlar diliyorum,
      1 ocak 2025 tarihinde ilk enjeksiyonumu yapıp only testesterona başladım, haftalık 250 mg olmak üzere 4 günde bir omuzdan enjeksiyon yapıyorum, başlamadan önce kan tahlillerimi hallettim, 5.haftam bittikten sonra tekrardan kan tahlili yapıp duruma göre haftalık 200mg Primobolan ekleyeceğim, bu açtığım konuya değişim fotoğraflarımı 3 haftada bir atacağım forumda ki yeni kişilere de bir fikir olmuş olur .9 aydır spor yapıyorum(1.5 yıl önce yine 8 ay yapmışlığım vardı)hafta içi 5 gün spora gidiyorum split antrenman programım var.
      Kişisel verilerim:
      boy:1.78  başlangıç kilo:66.5 biceps:33 bel:82 yaş:23 Günlük aldığım kalori miktarım:
      2.700 kalori protein 140 gram yağ 75–85 gram zeytinyağı Vitaminler:
      Multivitamin omega 3 magnezyum çinko biotin d3 C vitamini milk tistle b12 melatonin saw palmetto Şuan ki Güncel formum:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.