Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

M.O.K

M.O.K. - 100 günlük %10 yağ oranına gidiş sürecim hk.

Önerilen İletiler

M.O.K    54
kisetet55, 42 dakika önce yazdı:

Süreç gayet iyi gidiyor hocam. 4 kg nereden gitti detaylı analiz yaptırdınız mi?

Hayır ölçüm yaptırmadım ama kasdan gitmediğine eminim. Kaldırdığım ağırlıklarım hepsi arttı bu süreçte.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

M.O.K    54
omer34, 1 saat önce yazdı:

etkiler normal ama reta da mide bulantısı olmuyor glp1 de oluyor, zphc reta bende kullandım kalp ritmi değişmedi ve deri hassasiyeti hiç oluşmadı bence reta değil. şöyle karşılaştırabiliyorum, tayland da bu tedaviyi yapan resmi klinikten aldım retayı ve etki yan etkilerini çok iyi biliyorum.reta deri hassaisyeti ciddi şekilde fark ediliyor.doz un yüksek geldiği en iyi şöyle anlaşılır, mide sindirimi çok uzar normal dozda 6-8 saatte sindiriliyorsa, 20 saat lere kadar uzuyor ve kükürtlü geğirme oluşuyor yani midede tüketilen gıdalar sinidirilmediği için çürümeye başlıyor.ve mide felci kıvamında sulu ishal yaşanabiliyor. böyle bişey varsa doz düşürülebilir orjinal reta için.

Teşekkürler bu bilgi için. 4 hafta 1mg dan sonra 2mg retaya çıktım 5. hafta, bu dediğin olayı yaşıyorum. daha yavaş sindirim, ileri seviye değil ama ishal ve normalden daha fazla geğirme oluyor.  Yarın 2. kez 2mg reta enjeksiyonu yapacağım, eğer yan etkiler rahatsız edici şekilde devam ederse dozu düşürürüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54

Güncelleme vermek istedim:

• Retatrutide 2mg ile devam ediyorum, bugün 6. haftaya başladım.
  • Mots-c ekledim. Kondisyon ve atletizm idmanları yaptığım günlerde haftada 3 veya 4 gün, günlük 2mg olarak kullanmaya başladım.

Plasebo etkisi mi tam bilmiyorum ancak bugün sabah 70dk çok sert bir HIIT kondisyon idmanı yaptım mots-c kullanımı sonrası.

• Başlangıç kilo: 88.8
  • Güncel kilo: 84.2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
M.O.K, 2 saat önce yazdı:

Ben 4 hafta 1mg ile devam edip 5. haftadan sonra 2mg'a çıkarttım

bende kullanmaya başlayacağım ama ramazanda sorun olur diye henüz başlamayı tercih etmiyorum. su olarak ne kullandınız?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omer34    5

ilacı buzdolabında muhafaza ediyorsun değilmi ? oxygen markası, zphc markalı retadan daha etkili.yurtdışında resmi güvenilir bir klinikten aldığım retaları da deneyimlediğim için orjinal reta etkilerini kıyaslayabiliyorum.muhafaza ve kullanım protokollerinden emin misin ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54

Selamlar,

Uzun süredir burayı güncelleyemedim kusura bakmayın, güncel durum hakkında bilgi vermek istiyorum takip edenler için:

Başlangıç kilo: 88.8
Güncel kilo: 84.8

Güncel makrolar:
Protein: 190-210gr arası mutlaka alıyorum
Yağ: 45-55gr
Carb: 200-100gr arası değişiyor idman ve off günlere göre.

Sürecin 8. haftasındayım, Reta enjeksiyonunu ilk 4 hafta 1mg, sonraki 4 hafta 2mg ile devam ettim. Bir sonraki enjeksiyonu 3 veya 4mg ile devam edeceğim.
Haftalık 100mgx3 propionatı bu hafta 2 günde 1 100mg olarak devam ettirme kararı aldım. 

Reta ile süreç sorunsuz devam ediyor. Tek zorlandığım kısım aile buluşmalarında yemek zorunda kalınan yağlı yemekler oluyor, sindirimi çok zorluyor ve ertesi günü sıkıntı çekiyorum. Beslenmeye dikkat edildiği sürece yan etkilerden dolayı hiç sorun yaşamıyorum.

Başlangıç ve güncel form fotoğraflarını ekliyorum. Tartıda 4 kilo kadar kayıp var ancak eklenen kas kütlesi ve bel çevresinden giden 2.5cm kadar incelmeden dolayı retanın yağ kaybı konusunda fazlasıyla başarılı olduğunu düşünüyorum.

IMG_4133.thumb.jpg.cbb559682320ad1f81ba1f1d0d066177.jpg 27F1627F-3CEE-4F19-9697-5EA038925C75.thumb.jpg.21dc47ec6af58bafb582e4e4463656a3.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    285

Dostum prop enjeksiyonunu 2 ye düşürme gün aşırı 50mg veya ger gün 20-25mg şeklinde yapmanı öneririm yağ oranın insülin iğnesiyle vurmaya çok müsait bd 0.33x12.7mm insülin enjektörüyle omuz vastus hatta ventrogluteal vurabilirsin veya direkt enanthate, cyp kullan haftada 2 vuracaksan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
berkay16, Şimdi yazdı:

Dostum prop enjeksiyonunu 2 ye düşürme gün aşırı 50mg veya ger gün 20-25mg şeklinde yapmanı öneririm yağ oranın insülin iğnesiyle vurmaya çok müsait bd 0.33x12.7mm insülin enjektörüyle omuz vastus hatta ventrogluteal vurabilirsin veya direkt enanthate, cyp kullan haftada 2 vuracaksan.

2 ye düşürmeyeceğim dostum, aksine enjeksiyon sıklığımı arttırdım. 2 günde 1 100mg alacağım. dediğin gibi günlük enjeksiyon yorar diye böyle devam etme kararı aldım şu an için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    285
M.O.K, 36 dakika önce yazdı:

2 ye düşürmeyeceğim dostum, aksine enjeksiyon sıklığımı arttırdım. 2 günde 1 100mg alacağım. dediğin gibi günlük enjeksiyon yorar diye böyle devam etme kararı aldım şu an için.

pardon ben yanlış okumuşum ben her gün enjeksiyon yapıyorum yazdığım enjektörü kullanmanı tavsiye ederim 29g olduğu için çok daha az dokuya zarar veriyor ve enjeksiyon başı 0.05-0.06ml ilaçtan tassaruf ettiriyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
berkay16, 11 saat önce yazdı:

pardon ben yanlış okumuşum ben her gün enjeksiyon yapıyorum yazdığım enjektörü kullanmanı tavsiye ederim 29g olduğu için çok daha az dokuya zarar veriyor ve enjeksiyon başı 0.05-0.06ml ilaçtan tassaruf ettiriyor.

Sürecin başında dediğin iğneyle yaptığımda çok ödem olmuştu ama artık yağ oranım düştüğü için bu sabah enjeksiyonu insülin iğnesiyle yaptım ve sorun yaşamadım. Günlük enjeksiyon yapmayı deneyebilirim belki dediğin gibi dostum.

Ardw3pl11, 11 saat önce yazdı:

Maşallah hangi marka Retaydı hocam sizin ki?

Sürecin başında gideon pharma kullandım daha sonra sosyal medya üzerinden çinden ürün getiren birini buldum onunla devam ediyorum. İkisinde de yaşadığım yan etkiler ve hissiyat aynıydı ancak çinden gelen ürüne geçtikten sonra yağ kaybının arttığını hissediyorum, formum daha çok geldi diyebilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    42
M.O.K, 13 saat önce yazdı:

Başlangıç ve güncel form fotoğraflarını ekliyorum. Tartıda 4 kilo kadar kayıp var ancak eklenen kas kütlesi ve bel çevresinden giden 2.5cm kadar incelmeden dolayı retanın yağ kaybı konusunda fazlasıyla başarılı olduğunu düşünüyo

istediğin etki almışsın form çok iyi ve kuru tebrik ederim.

bu retanın şuana kadar etkilerinden farkettiğim benim iştahım çok yüksek fastfood aklıma düştüğü gibi yerdim mesela ama retanın 2. dozunuda vurdum hafta 2.6 mg olarak kullanıyorum(1.2-1.2) her yemekten sonra başlayan hafif mide bulantıları sayesinde temiz gıdadan sonra aklıma fast food yada abur cubur gelmiyor.

diyet yapanlar bilir hani o tüm besinlerini yersinde akşamla gece arasında sanki hiç birşey yememişsin gibi olur canın o an herşeyi yemek ister heh o etki yok bende şuan 1 hafta önce vardı şuan yok :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
hascey27, 27 dakika önce yazdı:

istediğin etki almışsın form çok iyi ve kuru tebrik ederim.

bu retanın şuana kadar etkilerinden farkettiğim benim iştahım çok yüksek fastfood aklıma düştüğü gibi yerdim mesela ama retanın 2. dozunuda vurdum hafta 2.6 mg olarak kullanıyorum(1.2-1.2) her yemekten sonra başlayan hafif mide bulantıları sayesinde temiz gıdadan sonra aklıma fast food yada abur cubur gelmiyor.

diyet yapanlar bilir hani o tüm besinlerini yersinde akşamla gece arasında sanki hiç birşey yememişsin gibi olur canın o an herşeyi yemek ister heh o etki yok bende şuan 1 hafta önce vardı şuan yok :) 

Evet hocam bende de aynı şekilde, ufak tefek atıştırmalar vs. hepsi gitti bir anda. 8 haftada toplam 5-6 kere diyetimin dışında yemek yedim, hepsi de ya eşimi kırmamak ya da aile yemeklerinde çıkıklık yapmamak için oldu :) Normalde tatlıyı çok seven biriyim, bayramda sıfır tatlı tüketimi oldu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    42
M.O.K, Bir saat önce yazdı:

Evet hocam bende de aynı şekilde, ufak tefek atıştırmalar vs. hepsi gitti bir anda. 8 haftada toplam 5-6 kere diyetimin dışında yemek yedim, hepsi de ya eşimi kırmamak ya da aile yemeklerinde çıkıklık yapmamak için oldu :) Normalde tatlıyı çok seven biriyim, bayramda sıfır tatlı tüketimi oldu. 

Bayramı çok iyi geçirmişsiniz formdan belli hocam :)

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
razonga    0
M.O.K, 31.03.2026 - 09:24 yazdı:

Sürecin başında dediğin iğneyle yaptığımda çok ödem olmuştu ama artık yağ oranım düştüğü için bu sabah enjeksiyonu insülin iğnesiyle yaptım ve sorun yaşamadım. Günlük enjeksiyon yapmayı deneyebilirim belki dediğin gibi dostum.

Sürecin başında gideon pharma kullandım daha sonra sosyal medya üzerinden çinden ürün getiren birini buldum onunla devam ediyorum. İkisinde de yaşadığım yan etkiler ve hissiyat aynıydı ancak çinden gelen ürüne geçtikten sonra yağ kaybının arttığını hissediyorum, formum daha çok geldi diyebilirim

Hocam selamlar, bende şuanda 1mg zphc reta kullanıyorum 3. enjeksiyonu yaptım 2 gün önce. Elimdeki ürün bitince bende çin retasına geçmeyi düşünüyodum memnun musunuz, kaç mg kullanıyosunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    42
razonga, 1 saat önce yazdı:

Hocam selamlar, bende şuanda 1mg zphc reta kullanıyorum 3. enjeksiyonu yaptım 2 gün önce. Elimdeki ürün bitince bende çin retasına geçmeyi düşünüyodum memnun musunuz, kaç mg kullanıyosunuz?

çin retası nedir zphc zaten çin üretimi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
razonga, Bir saat önce yazdı:

Ben şu an 2mg ile devam ediyorum, etkilerinden memnunum çinden gelen retanın

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pluto    0
M.O.K, 3/31/2026 - 09:24 yazdı:

hocam 30mg için ne kadar fiyat verdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
pluto, 21 dakika önce yazdı:

hocam 30mg için ne kadar fiyat verdi

200 dolar.

razonga, 21 dakika önce yazdı:

Çin retasından kastettiğim çinde üretilen markasız olanlar. Fiyatı daha ucuza geldiği için ona yöneldim ancak ona geçsem mi zphcden mi devam etsem bilemiyorum tavsiye verirseniz sevinirim

2 defa enjeksiyon yaptım süreç normal devam ediyor etkileri aynı ve kilo vermeye devam ediyorum. Ama mevcut elinizde orjinalliğinden emin olduğunuz ve çalışan ürün varsa çok fiyat farkı yoksa değiştirmeye değmeyebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    4
M.O.K, 9 dakika önce yazdı:

200 dolar.

2 defa enjeksiyon yaptım süreç normal devam ediyor etkileri aynı ve kilo vermeye devam ediyorum. Ama mevcut elinizde orjinalliğinden emin olduğunuz ve çalışan ürün varsa çok fiyat farkı yoksa değiştirmeye değmeyebilir

Çok iyi fiyat hele ki memnunsanız. Kullanan satan çok çevrem olmadığı için güvenilir insanlara ulaşmak zayıflamaktan daha çok zorluyor beni.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scythe    7
M.O.K, 11 saat önce yazdı:

200 dolar.

hocam bende 2. enjeksiyondayım 1.5 ile başladım iştahı kesti aşırı mide ağrısından ülser şüphesiyle 1 hafta ara verip ilaç kullandım ve ağrılarım geçti tekrardan 1.5mg bastım 3 gün önce bu sefer iştaha etkisi sıfır oldu ama yağ yakımına devam gibi gözüküyor senin dozajın ve durumun nedir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54
scythe, 12 dakika önce yazdı:

hocam bende 2. enjeksiyondayım 1.5 ile başladım iştahı kesti aşırı mide ağrısından ülser şüphesiyle 1 hafta ara verip ilaç kullandım ve ağrılarım geçti tekrardan 1.5mg bastım 3 gün önce bu sefer iştaha etkisi sıfır oldu ama yağ yakımına devam gibi gözüküyor senin dozajın ve durumun nedir? 

ilk 4 hafta 1mg ile başlayıp, 4-8. hafta 2mg ile devam ettim. 9. hafta 3mg a çıkarmayı düşünüyorum.
Ben hiç bir zaman çok ciddi bir mide sorunu yaşamadım 2 farklı reta'yı da kullanırken süreç boyunca. Sadece porsiyon olarak büyük veya yağ makrosu yüksek olan öğün yediğimde sindirim sorunu yaşadım. Bir de öğünde kalori olarak çok yüksek olmasa da birbirinden farklı 4-5 çeşit yediğim zaman da rahatsız ettiğim durumlar oldu. Bu yüzden reta kullanırken az baharatlı, yağ 20-25gr geçmeyecek sade ve basit öğünler yemek en doğrusu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    54

Konuyu takip edenler için güncel kullandığım markalar ve durum hakkında bilgi vermek istiyorum:

Testosterone propionat:  dekpharma kullanıyordum Zphc'ye geçtim orjinal sitesi onaylı. 30ml 105dolar'a aldım soracaklar için. EOD 100mg yapmaya devam ediyorum. Retatrutide:  sürece gideon pharma markasıyla başladım, şu an çinden gelen almadan önce de çalıştığına emin olduğum isimsiz bir retatrutide (30mg 200dolar) kullanıyorum. Dozu arttırmadım 2mg ile devam ediyorum. Yohimbine: 10mg yohimbine HCL fasted idman öncesi alıyorum Old Iron marka. bark formuna geçeceğim ancak bulamadım IGF-1 LR3: ZPHC.com onaylı. Geçen hafta ekledim, retatrutide miktarını arttırmadan önce elimdeki bitene kadar idman günleri hemen post workout olarak 50mcg alıp öğünü yiyorum 15-20dk kadar sonra.

Bunu eklememe çok gerek var mıydı bilmiyorum ama testosterone dozajını da 16. hafta sonrasında düşürmeyi planlıyorum, o süreye kadar kas kütlesi olarak maksimum verimi almak istiyorum. 4 hafta kullanıp 2 hafta ara verip tekrar 4 hafta ekleyebilirim. Son 2 haftadır kilo olarak 200-300g kadar gitti ancak igf-1 lr3'ün etkisinden dolayı diye düşünüyorum. idmandaki performansım ve kaslarımın doluluğu ciddi şekilde arttı. Şu an tartıdaki kiloya takılmamaya çalışıyorum, retatrutide dozajını 10. hafta 4mg olarak arttırıp igf-1 lr3'e ara vereceğim. Kullandığım koruyucular/vitaminler: magnezyum bisglisinat, zma, d3-k2, omega 3, c vitamini, multivitamin, nac, böbrek ve karaciğer koruyucuları.

Güncel makrolar:

• Protein: 170-180gr. Daha önce 200-210 alıyordum ancak o kadar yüksek almama gerek yok diye düşünüyorum.
  • Yağ: 40-45gr. Yağ makrosunu düşük aldığımda sindirim konusunda daha rahatlıyorum
  • Karbonhidrat: İdman günleri 200-210gr, off günler 100-110gr arasında tutacağım bundan sonra.
  • Kalori: 1900-1500kcal olarak değişiyor alınan carb miktarına göre

Güncel Form:

• Başlangıç: 88.8kg
  • Güncel: 84.5kg

368DE093-10C5-4C85-96D8-EC49E7B0F753.thumb.JPG.dd377aa479c37f8237b18713573fd74a.JPG

• Nazar Değmesin 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    4

Maşallah reisim bende 3 haftadır Reta test prop mast prop küründeyim 3.7 kilo gitmiş bile 100/70 diyetime uyuyorum 

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Semih Erarslan
      Eğitmen: @Loving 
      Sporcu: S. E.
      Anapolon deca testo  Başlama tarihi:  02 kasım 2020 pazartesi                                       
    • Yazan: hemşire
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Antrenmanımdaki hareketleri değiştirmeyi düşünmüyorum sadece bir sonraki hareketle birleşik set ya da drop set yüksek nabızlı şekilde yapmayı düşünüyorum. Antrenman sonrası 45dk kardiyo. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 21 Fitnes geçmişim : 4 Sene Kilo : 92 Boy 1.70 KÜR PLANLAMASI:
      Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 500 mg Masteron Prop. 300 mg Oxandrolone 30 mg BESLENME PLANLAMASI:
      Gün 100gr karb Gün 100gr karb Gün 0 karb   Gün 400gr karb 650gr tavuk göğüsü  4 yumurta  Probiyotik shot  15gr zeytin yağı  350ml laktozsuz süt 
    • Yazan: 0xhex
      Arkadaşlar merhaba,
      Bu konuyu vlog olarak açıyorum pct ye başladım hafta hafta test yaptıracağım, daha sonraki senelerde bu konuya bakıp hangi hafta ne olmuş onları gözlemlemek istiyorum,en son pct de lh fsh açıldıktan 1 ay sonra testo 96 dan 400 e gelmişti bakalım bu sefer nolacak. Ekimde bir pct yaptım, lh - fsh 5 civarlarında total testi 400'lere kadar çıkmıştı ardından kasım başı yeni küre başladım.
      6 Hafta kadar:
      Testosteron Enanthate Boldenon 3 hafta ara verdikten sonra: (6 hafta kadar)
      Testsoteron Enanthate Primobolan NOTLAR:
      En son enjeksiyonu yapalı 6 hafta civarında oluyor. 7 gündür klomen 50 mg 40 mg tamoksifen (sabah akşam 2 tablet 20mg) şeklinde ilerliyorum,bu sefer pct öncesi Ovitrelle yada herhangi bir hcg hmg tarzı ilaç kullanmadım. Burada pctye başlamadan önceki değerler mevcut testi 96 ya dayandığında yani dip i gördüğünde pct ye başladım. pct ye başladığımdan beri ara ara depresyon tarzı şeyler yaşıyorum ama iyiyim GÜNCEL KAN TESTİ VERİLERİNE GÖRE:
      ilk test tarihi testo  900 olan 7 mart 2. test tarihi  testo 296  13 mart  3. test tarihi testi 96 21 mart Bu arada son testte progesteron 0.48 çıkmış bunu yorumlayabilecek varsa sevinirim.
      KAN TESTİ BELGELERİ:

• Yazan: onur41_38
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
      Kullandığım koruyucular:
      nac 600 solgar milk thistle c vitamini solgar balık yağı 1000mg  now choline ınositol solgar vm-75 multi v mineral SORULARIM:
      Arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? Kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı? Düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.  
    • Yazan: Granikos
      Herkese iyi pazarlar diliyorum,
      1 ocak 2025 tarihinde ilk enjeksiyonumu yapıp only testesterona başladım, haftalık 250 mg olmak üzere 4 günde bir omuzdan enjeksiyon yapıyorum, başlamadan önce kan tahlillerimi hallettim, 5.haftam bittikten sonra tekrardan kan tahlili yapıp duruma göre haftalık 200mg Primobolan ekleyeceğim, bu açtığım konuya değişim fotoğraflarımı 3 haftada bir atacağım forumda ki yeni kişilere de bir fikir olmuş olur .9 aydır spor yapıyorum(1.5 yıl önce yine 8 ay yapmışlığım vardı)hafta içi 5 gün spora gidiyorum split antrenman programım var.
      Kişisel verilerim:
      boy:1.78  başlangıç kilo:66.5 biceps:33 bel:82 yaş:23 Günlük aldığım kalori miktarım:
      2.700 kalori protein 140 gram yağ 75–85 gram zeytinyağı Vitaminler:
      Multivitamin omega 3 magnezyum çinko biotin d3 C vitamini milk tistle b12 melatonin saw palmetto Şuan ki Güncel formum:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.