Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

M.O.K

100 günlük %10 yağ oranına gidiş sürecim hk.

Önerilen İletiler

Fuhrer    775

düşük doz masteron yerine winstrol ekleyebilirsin bence, çok efektif olmuyor düşük doz masteron @M.O.K

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

M.O.K    52
yhy789, 17 dakika önce yazdı:

Benim yag oranim 13 14 civari olmasina ragmen masteron fena fark yaratti ayrıca sadece hissettirdigi psikoloji için bile değer

Nasl bir psikolojik farklılık gördün?

berkay16, 18 dakika önce yazdı:

Masteron enanthate türkiyede bulmak zor masteron kullanıcağın için şimdilik ED yapabilirsin daha sonra cruise yapıcaksan enanthate veya cypionate ile EOD vurursan çok temiz olur, haftada 2 enjeksiyon enanthate bile EOD proptan daha iyi geçiş yaparken sorun yaşamazsın enanthatı vur propu kes sorun yaşamazsın. Masteronu kozmetik amaçla kullanabilirsin daha iyi görmek istiyorsan neden olmasın.

anladım dostum. Masteronu kısa ester alacağım zaten her türlü, uzun süreli kullanım düşünmüyorum, maksimum 8-10 hafta kadar.

Bir sonraki enjeksiyondan itibaren propionat ED 50mg a çevireceğim o halde. Masteron da haftaya elime ulaşmış olur, onu da ED 50mg eklerim. 

Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

düşük doz masteron yerine winstrol ekleyebilirsin bence, çok efektif olmuyor düşük doz masteron @M.O.K

Haftalık 350mg masteron etki etmez mi diyorsun? Günlük bir 50mg düşünüyorum berkayın da önerisi ile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    775
M.O.K, Şimdi yazdı:

Haftalık 350mg masteron etki etmez mi diyorsun? Günlük bir 50mg düşünüyorum berkayın da önerisi ile

"EOD" yazdığından dolayı demiştim, 350-400 arası iyi iş yapar

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
Fuhrer, 42 dakika önce yazdı:

"EOD" yazdığından dolayı demiştim, 350-400 arası iyi iş yapar

Sonradan yazmıştım ama silinmiş mesaj. Cevap için teşekkürler hocam. Orjinal Zphc masteron düşünüyorum. Bazı kişilerin diğer markalara göre fazla ödem sorunu yaşadığını gördüm. Günlük enjeksiyon yapacağım için bu olursa beni zorlayabilir. Marka konusunda öneriniz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    775
M.O.K, 25 dakika önce yazdı:

Sonradan yazmıştım ama silinmiş mesaj. Cevap için teşekkürler hocam. Orjinal Zphc masteron düşünüyorum. Bazı kişilerin diğer markalara göre fazla ödem sorunu yaşadığını gördüm. Günlük enjeksiyon yapacağım için bu olursa beni zorlayabilir. Marka konusunda öneriniz var mı?

hayır zphc masteron ödem yapmıyor aktif kullanıyorum ve takır takır çalışıyor, zphcden tren alma ne alırsan al

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
Fuhrer, 39 dakika önce yazdı:

hayır zphc masteron ödem yapmıyor aktif kullanıyorum ve takır takır çalışıyor, zphcden tren alma ne alırsan al

Eyvallah hocam. Yok zaten trenle işim olmaz. Alacağım en fazla ürün masteron onu da haftalardır düşünüyorum zaten değer mi riskine diye :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52

Herkese selamlar,

Konuyu takip edenler için güncel durumu ve sonraki planlarımı toparlayıp paylaşmak istedim, yorumlarınızı da merak ediyorum.

Sürecin şu an 12. haftasındayım. 1 hafta önce kilom 80.8 kg’dı. Kilo verme süreci güzel gitse de, 23 Nisan sonrası biraz kendime izin verdim, hem sosyal planlar hem de mental olarak biraz rahatlamak adına beslenmenin dışına çıktım. Retatrutide nedeniyle de 2 gün kadar sindirim tarafında biraz zorlandım ama bunu zaten bekliyordum. Arada 1.5 kg kadar yukarı çıksam da şu an tekrar 80.8 kg seviyesindeyim. Masteron ekleme fikrinden vazgeçtim. E2 yüksekliğine dair belirgin bir semptom hiç yaşamadım. Açıkcası tamamen görsel olarak biraz daha kuru görünmek için ekstra enjeksiyon yükü ve olası yan etkileri gereksiz yere göze almak istemedim. O kadar vücut geliştirmeci değilim :) 

Şu an propionat EOD 100 mg olarak devam ediyorum. Ancak artık dozu biraz düşürüp bir süre enanthate ile devam etmek istiyorum. 30 ml ZPHC enanthate aldım. Elimde ayrıca yeni açtığım 10 ml ZPHC propionat flakonu var.

Planım; elimdeki propionat bitene kadar EOD 50 mg prop + 75 mg enanthate şeklinde ilerlemek. Propionat bittikten sonra yine EOD 75g enanthate ile devam edip eylül ayına kadar bu şekilde daha sakin gitmek istiyorum.

Kısa esterde uzun dönem kalmak yerine, daha stabil bir yapı kurup uzun ester ile yine sık enjeksiyon düzenini koruyarak devam etmek bana daha mantıklı geldi. Hem dalgalanma daha az olur hem daha sürdürülebilir bir sistem oluşur diye düşünüyorum.

Retatrutide tarafında en son haftalık 4 mg ile gidiyordum. Son enjeksiyonumu 3 mg yaptım ve bir süre 5 günde 1 olacak şekilde devam edeceğim. Büyük ihtimalle IGF-1 LR3 eklenmesinden dolayı gün içindeki iştah baskılanması eskisi kadar güçlü değil.

Son 1 Haftadır Eklediklerim:
Bu ürünleri bir yakınımdan elinde kalıp kullanamadığı için çok uyguna aldım, çok şart ürünler değil ancak 1-2 flakon denemek istedim.

ZPHC IGF-1 LR3
Post workout 50 mcg

Etkileri:

• Gün içinde reta olmasına rağmen açlık hissi oluşuyor, özellikle enjksiyondan sonraki 30-60 dakika arasında belirgin.
  • İdman sonrası toparlanmam hızlandı
  • Antrenman performansında ve kaldırdığım ağırlıklarda artış hissediyorum

ZPHC Fragment 176-191
Pre workout fasted 500 mcg

Etkileri:

• Birebir fiziksel olarak net hissettiğim bir etkisi olduğunu söyleyemem
  • Ancak başka ürünlerle birlikte sürece destek olarak değerlendiriyorum

Ayrıca kısmen uygun fiyata Çin MOTS-C bulduğum için, hem deneyimlemek adına hem de bu daha agresif geçen son 8 haftalık süreçte maksimum verim almak adına eklemeyi düşünüyorum.

Planım; haftalık 3 gün, özellikle koşu ve CrossFit tarzı kondisyon odaklı idman günlerinde 2 mg kullanmak. MOTS-C de reseptör hassasiyetinin düşmesi nedeniyle toplamda 30 mg olacak şekilde yaklaşık 5 hafta kullanıp bırakmayı düşünüyorum.

Kullandığım supplementler:

• Creatine 10 gr
  • Pre-workout
  • 6 gr Beta Alanine
  • 6 gr Citrulline Malate
  • 3 gr Gliserol
  • Yohimbine

Kullandığım vitaminler ve koruyucular:

• 5000 IU D3 + K2
  • 3 gr Omega 3
  • B Complex
  • C vitamini
  • Magnezyum Bisglycinate
  • Tribulus
  • Saw Palmetto
  • L-Theanine
  • Çinko
  • NAC 600
  • TUDCA
  • Ashwagandha

Uyku için ayrıca:

• Glisin
  • Taurin
  • L-Triptofan
  • Magnezyum
  • Valerian Ekstresi
  • Melisa Ekstresi içeren gece destek ürünü

Uyku ürünlerini yeni ekledim ancak gece uyanmalarımı azaltma ve toplam uyku süresini uzatma konusunda şu ana kadar ciddi bir fark yaratmadı. Uykuya dalmakta problem yaşamıyorum; sorun daha çok derin uyku kalitesi ve gece bölünmeleri. Bilinen bütün doğruları ve ürünleri denedim, çözüm olmadı.

Bu nedenle kullanan birkaç kişiyle de konuştuktan sonra uyku öncesi:

150 mcg CJC1295 + 150 mcg Ipamorelin eklemeye karar verdim. Ürün pazartesi ya da salı elime ulaşacak. Kullanım sonrası gerçekten fark yaratıp yaratmadığını burada ayrıca paylaşacağım.

HGH şu an ekleme sebebim şu: yaklaşık 8 hafta sonra reta dışında tüm peptidleri bırakmayı düşünüyorum ve eylül ayında çocuğun okulu açılana kadar daha sade bir sistemle devam edeceğim.

Yorumlarınızı enanthate geçişi, MOTS-C ve CJC + Ipamorelin konusunda merak ediyorum.

@berkay16 @Fuhrer @Askabar

80.3kg - 80.8kg

FBD8C2AA-7507-42B9-BC40-ACC07D982ED6.thumb.jpg.dd9ea6167dcad11212f735ccf15b377a.jpg 5B98B78A-14CF-48EF-AAA2-9D01521C3982.JPG

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    775
M.O.K, 5 dakika önce yazdı:

MOTS-C de reseptör hassasiyetinin düşmesi nedeniyle toplamda 30 mg olacak şekilde yaklaşık 5 hafta kullanıp bırakmayı düşünüyorum.

mots-c'yi düzenli kullanabilirsin, eğer sana iyi geldiğini hissediyorsan bir sorun olacağını düşünmüyorum. SS-31 gibi mitokondriyi hızlı çalışmaya iten bir ilaç değil de onun düzenli fonksiyonda ilerlemesini sağlayan bir ilaç olduğuna dair bir fikir okumuştum. Bunun dışında önereceğim bir şey yok, güzel bir planlama çizmişsin kendine ve vücuduna ne iyi geliyorsa onu yapıyorsun. Doğru seçim, bol şans.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

mots-c'yi düzenli kullanabilirsin, eğer sana iyi geldiğini hissediyorsan bir sorun olacağını düşünmüyorum. SS-31 gibi mitokondriyi hızlı çalışmaya iten bir ilaç değil de onun düzenli fonksiyonda ilerlemesini sağlayan bir ilaç olduğuna dair bir fikir okumuştum. Bunun dışında önereceğim bir şey yok, güzel bir planlama çizmişsin kendine ve vücuduna ne iyi geliyorsa onu yapıyorsun. Doğru seçim, bol şans.

Teşekkür ederim hocam eyvallah. SS-31 için dediğiniz doğru bende okumuştum. Ürüne şu an erişimim yok ancak yakın zamanda olabilir. Belki onu da ekleyebilirim dediğiniz gibi. Bir de slu-pp 332 için de mots c ile kullanımı öneriyorlar. Ürüne erişimim var ancak bütçeye bağlı düşüneceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    775
M.O.K, Şimdi yazdı:

Teşekkür ederim hocam eyvallah. SS-31 için dediğiniz doğru bende okumuştum. Ürüne şu an erişimim yok ancak yakın zamanda olabilir. Belki onu da ekleyebilirim dediğiniz gibi. Bir de slu-pp 332 için de mots c ile kullanımı öneriyorlar. Ürüne erişimim var ancak bütçeye bağlı düşüneceğim

valla slu pp hakkında hiç bir fikrim yok doğruyu söylemek gerekirse, bence placebo bile olabilir yani. 500mcg kullanıp etki alan var 20mg kullanıp bir şey hissetmeyen var. bence mots-c yeterlidir boş yere bütçeyi harcamaya gerek yok. sonuç olarak ucuz çin peptidleri ülkemize özgürce gümrükten girmiyor ve biz de dolarla/euroyla maaş alan insanlar değiliz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    285

igf, frag ve cjc+ipa yerine direkt growth eklemek daha mantıklı benim fikrim, mitokondriyal ilaçları da kombinleyerek kullanmak daha anlamlı gibi duruyor mots-c + slu-pp-332 + methylene blue gibi senin yağ oranında 5-amino-1mq da çok işe yarar gibi duruyor kağıt üstünde ama hiç deneyimlemedim bu ilaçları bir dahaki kış sonunda yaza doğru kombinlemeyi düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 15 dakika önce yazdı:

valla slu pp hakkında hiç bir fikrim yok doğruyu söylemek gerekirse, bence placebo bile olabilir yani. 500mcg kullanıp etki alan var 20mg kullanıp bir şey hissetmeyen var. bence mots-c yeterlidir boş yere bütçeyi harcamaya gerek yok. sonuç olarak ucuz çin peptidleri ülkemize özgürce gümrükten girmiyor ve biz de dolarla/euroyla maaş alan insanlar değiliz. 

Hocam ben o tip maaş alanlardanım ancak tabiki çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum uzun süreli. şu an hazır bu formu yakalamışken merak ettiğim ürünleri denemek istiyorum. Slu pp için dediğinize ben de çok denk geldim o yüzden daha kesin verim alacağım ürüne bütçemi ayırırım diye düşünürüm.

berkay16, 14 dakika önce yazdı:

igf, frag ve cjc+ipa yerine direkt growth eklemek daha mantıklı benim fikrim, mitokondriyal ilaçları da kombinleyerek kullanmak daha anlamlı gibi duruyor mots-c + slu-pp-332 + methylene blue gibi senin yağ oranında 5-amino-1mq da çok işe yarar gibi duruyor kağıt üstünde ama hiç deneyimlemedim bu ilaçları bir dahaki kış sonunda yaza doğru kombinlemeyi düşünüyorum.

hocam haklısın ancak hem totalde 8 haftalık daha uyguna geliyor ucuza aldığım için 8 haftalık gh a göre yazdığınız ürübler, hem de daha hızlı etki almak için eklemek istedim. Gh kullanımına eylülde başlayıp minimum 4-6 ay günlük 4ünite olarak kesmeden kullanmak istiyorum bütün faydalarını görebilmek için.

Meth blue ve 5-amino-1-mq ürünlerini de çok araştırdım ancak şu an erişimim yok. 

tarihinde M.O.K tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    285
M.O.K, 23 dakika önce yazdı:

Hocam ben o tip maaş alanlardanım ancak tabiki çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum uzun süreli. şu an hazır bu formu yakalamışken merak ettiğim ürünleri denemek istiyorum. Slu pp için dediğinize ben de çok denk geldim o yüzden daha kesin verim alacağım ürüne bütçemi ayırırım diye düşünürüm.

hocam haklısın ancak hem totalde 8 haftalık daha uyguna geliyor ucuza aldığım için 8 haftalık gh a göre yazdığınız ürübler, hem de daha hızlı etki almak için eklemek istedim. Gh kullanımına eylülde başlayıp minimum 4-6 ay günlük 4ünite olarak kesmeden kullanmak istiyorum bütün faydalarını görebilmek için.

Meth blue ve 5-amino-1-mq ürünlerini de çok araştırdım ancak şu an erişimim yok. 

Slu-pp 100-200mcg tabletse ve fiyatı pahalıyda hiç alma bence rawı o kadar pahalı değil oral kullanımda işe yarayıp yaramadığı da meçhul oral biyoyararlanımı %0 diyor ilacı geliştirenler slu-pp-915 i geliştiriyorlar oral kullanım için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
berkay16, 12 dakika önce yazdı:

Slu-pp 100-200mcg tabletse ve fiyatı pahalıyda hiç alma bence rawı o kadar pahalı değil oral kullanımda işe yarayıp yaramadığı da meçhul oral biyoyararlanımı %0 diyor ilacı geliştirenler slu-pp-915 i geliştiriyorlar oral kullanım için.

Yok hocam o oralı olan markayı düşünmüyorum bende eğer alacak olursam. Peptid olarak erişimim var ancak bütçeyi ona ayırmaya değmez diye düşünüyorum. reta dahil 5 peptid ürünü olacak eklediklerimle birlikte. Daha fazla karmaşıklaştırmam stack i diye düşünüyorum. Cjc1295 + ipamorelin blendi uyku sorunumu çözerse hem kilo vermem hem formum daha iyiye gider diye düşünüyorum. Çünkü uyku sürem 5-5 buçuk saati zor geçiyor o da bölünerek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    285
M.O.K, 3 dakika önce yazdı:

Yok hocam o oralı olan markayı düşünmüyorum bende eğer alacak olursam. Peptid olarak erişimim var ancak bütçeyi ona ayırmaya değmez diye düşünüyorum. reta dahil 5 peptid ürünü olacak eklediklerimle birlikte. Daha fazla karmaşıklaştırmam stack i diye düşünüyorum. Cjc1295 + ipamorelin blendi uyku sorunumu çözerse hem kilo vermem hem formum daha iyiye gider diye düşünüyorum. Çünkü uyku sürem 5-5 buçuk saati zor geçiyor o da bölünerek

Peptid olarak da kullanılanıyor çünkü ilaç suda çözünmüyor dmso da iyi çözünüyor etil alkolde zayıf çözünüyor enjeksiyon yapmak için yağlı formul gerekiyor.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RyokoHama    2
M.O.K, 26.04.2026 - 23:49 yazdı:

hocam uyku apnesi olma ihtimaliniz olabilir mi acaba , uyku labında bir test yaptırabilirsiniz. Yada kortizol seviyeniz yüksek mi acaba sabah karşı yükselmeye başlayınca en tepeye çıkmış olup uyanıyor olabilirsiniz. Eğer sporu sabah yapabilme şansınız varsa sabah uyandığınızda kahve ve sporla kortizol seviyenizi en yüksek yere çıkarıp feedbackten dolayı akşama düşerse uyku sorununuz belki çözülür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
RyokoHama, Bir saat önce yazdı:

hocam uyku apnesi olma ihtimaliniz olabilir mi acaba , uyku labında bir test yaptırabilirsiniz. Yada kortizol seviyeniz yüksek mi acaba sabah karşı yükselmeye başlayınca en tepeye çıkmış olup uyanıyor olabilirsiniz. Eğer sporu sabah yapabilme şansınız varsa sabah uyandığınızda kahve ve sporla kortizol seviyenizi en yüksek yere çıkarıp feedbackten dolayı akşama düşerse uyku sorununuz belki çözülür.

Uyku apnem yok hocam. Olsa eşim söylerdi 😄 zaten spora her zaman sabah 6:30da gidiyorum ayda bir kaç gün hariç.
Ben kendim bildim bileli geç saatlerde kalkan veya 8-9 saat uyuyabilen biri olmadım ama çocuktan sonra iyice bozuldu uyku sürem. Benim amacım en azından 6-7 saat deliksiz uyumama yardım edecek ürünü bulmak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RyokoHama    2
M.O.K, 3 dakika önce yazdı:

Uyku apnem yok hocam. Olsa eşim söylerdi 😄 zaten spora her zaman sabah 6:30da gidiyorum ayda bir kaç gün hariç.
Ben kendim bildim bileli geç saatlerde kalkan veya 8-9 saat uyuyabilen biri olmadım ama çocuktan sonra iyice bozuldu uyku sürem. Benim amacım en azından 6-7 saat deliksiz uyumama yardım edecek ürünü bulmak. 

belki ipamorelin yardımcı olur aşırı hoşuma giden bir peptit oldu akşamları 300 mcg vuruyorum. Rüyalarım o kadar gerçekci oldu ki anlatamam her uyandığımda şaşırıyorum. Bitmesine az kaldı ve bittiği için üzüldüğüm bir peptit oldu. Rüyamda survivordaydım yeterli protein alamıyacağım diye üzülüyordum.Uyandığımda rüya olduğu için çok mutlu olmuştum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
RyokoHama, 2 saat önce yazdı:

belki ipamorelin yardımcı olur aşırı hoşuma giden bir peptit oldu akşamları 300 mcg vuruyorum. Rüyalarım o kadar gerçekci oldu ki anlatamam her uyandığımda şaşırıyorum. Bitmesine az kaldı ve bittiği için üzüldüğüm bir peptit oldu. Rüyamda survivordaydım yeterli protein alamıyacağım diye üzülüyordum.Uyandığımda rüya olduğu için çok mutlu olmuştum.

Evet hocam cjc1295 + ipamorelin blend ine başladım dün, ilk geceden ufak bir etkisi oldu. Uyku sürem uzamadı ama gece uykum bölünmedi. Bu da bir gelişme benim için :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RyokoHama    2
M.O.K, 4 saat önce yazdı:

Evet hocam cjc1295 + ipamorelin blend ine başladım dün, ilk geceden ufak bir etkisi oldu. Uyku sürem uzamadı ama gece uykum bölünmedi. Bu da bir gelişme benim için :) 

Hayırlı olsun hocam :D 3. gün asıl etkisini hissediyorsun peptidi ne kadara aldınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
RyokoHama, 4/28/2026 - 23:41 yazdı:

Hayırlı olsun hocam :D 3. gün asıl etkisini hissediyorsun peptidi ne kadara aldınız

Eskisi kadar her gece sabit 2-4 arası bir saatte uyanmıyorum ancak beklediğim de etkiyi alamadım doğrusu. Genel olarak recovery konusunda yardımcı oldu diyebilirim. Tek doz gece uykudan önce blend halde 500mcg alıyorum, 600mcg ye çıkaracağım bu hafta. 5 gün on 2 gün off yapıyorum. zphc wellness mix 25mg ını 8bine aldım ortaklı şekilde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52

Selamlar,

Güncel durumumla ilgili kısa bir update geçmek istedim hem fikrinizi almak hem de takip edenler için;

Daha önce söylediğim gibi 12 haftalık EOD 100 mg test propionat düzeninden, EOD 50 mg test propionat + 75 mg test enant kombinasyonuna geçtim. Şu an 4. enjeksiyondayım.

Enant’ın etkisini bu kadar erken hissedemeyeceğimin farkındayım ama placebo etkisi mi bilmiyorum 3. enjeksiyondan itibaren gün içinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Tek Propionatı sabah 05:30–06:00 gibi vurup 06:30’da antrenmana girdiğim için, idman sırasında test seviyesi peak olmuyordu. Son 2 antrenmandır, enant ile beri çok daha agresif ve odaklı geçiyor, belki de psikolojik emin değilim.

Planım şu: 28 gün sonra eldeki propionat bitecek. Sonrasında sadece EOD 75 mg enant ile devam edeceğim. Temmuz başından itibaren de EOD 50mg test e ile yazı daha düşük doz ve dinlenme düzeninde geçirmek istiyorum 10-12 hafta kadar.

MOTS-C ve diğer merak ettiğim peptidleri şimdilik erteledim. Açıkçası bütçeyi şu an “deneysel” ürünlere ayırıp macera aramak istemedim :) Onun yerine, uzun zamandır görmek istediğim en iyi form için - çok istemesem de :) - tam "badici stack"ine geçiyorum.

Çarşambadan itibaren:

• EOD 50mg masteron (toplam 8-10 hafta kullanacağım) + 75mg enant + 50mg propionat
  • Günlük 20mg oxandrolone 
  • Günlük 20mcg clenbuterol (haftanın 7 günü kullanmayacağım, sadece idman günleri almayı düşünüyorum haftada 5 gün. Sürece göre 40mg a çıkacağım)

Clen tarafında herhangi bir rahatsızlık hissedersem direkt keseceğim.

Daha önce konuştuğumuz gibi haftalık ortalama 187.5mg civarı masteron’un çok belirgin etki vermeyeceğini biliyorum ama propionat ile 1ml alırsam birlikte toplam hacim 1.8 ml olacağı için omuzdan uygulama gözümü korkutuyor. Bu yüzden belki propionat bittikten sonra masteron’u 75mg civarına çekip aynı dozda enant ile birlikte devam edebilirim. Toplam elimde 20ml masteron p var.

Retatrutide (çin peptidi) tarafında ise 5 günde 1 olacak şekilde 3 mg’dan toplam 3 doz kullandım. Ancak bende belirgin şekilde gaz ve bağırsak rahatsızlığı yaptı. Bu yüzden dozu 2 mg’a çekeceğim bir sonraki doz gününden itibaren. Bir defada 4-5mg almak istemediğim için yine 5 günde 1 devam edeceğim.

Kullandığım markalar:

• ZPHC: Test E, Test P, Oxandrolone, Clenbuterol, IGF-1 LR3
  • Pharmacomlabs: Masteron P

Retatrutide tarafında bir güncellemeyi atlamışım, onu da ekleyeyim:

11–12. haftadan itibaren açlık baskılama etkisi, ilk haftalardaki kadar güçlü değil. Özellikle bu noktada iştah kontrolü belirgin şekilde zayıfladı.

85 kg civarında plato yaşadığım için kısa süreli agresif bir kalori açığına girmiştim. Günlük 1800-1900 kcal ile 2 hafta içinde 80–81 kg bandına inmiştim. Ancak bu kalori seviyesi artık hem yeterince doyurmuyor hem de sürdürülebilir değil.

Bu yüzden, stack’e yeni eklediğim ürünleri de hesaba katarak kaloriyi tekrar 2300-2400 kcal seviyesine çıkarıyorum. Makro planım şu şekilde olacak:

• Protein: 180–190 g
  • Yağ: maksimum 40–45 g
  • Karbonhidrat: kalan kalori

Planım, bu kalorilerle ilerleyip süreci daha sürdürülebilir hale getirmek ve ardından Anavar + Clen + Masteron cycle’ı bitene kadar kaloriyi kademeli olarak tekrar aşağı çekmek.

Tecrübe eden varsa özellikle retatrutide’nin ilerleyen haftalardaki iştah etkisi ve bu noktada kalori/makro manipülasyonu konusunda yorumlarını merak ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52

TÜM SÜRECİN DEVAMINA DAİR GENEL ÖZET

Hem kendi gelişimimi kayıt altına almak hem de benzer süreçlerden geçen birilerine fikir verebilmek adına detaylı şekilde yazacağım. Çünkü özellikle 30 yaş sonrası özellikle home office çalışan kişilerde hem form tutmanın hem de sürdürülebilir şekilde yağ kaybetmenin ne kadar zor olduğunu yaşayarak gördüm :) 

Kişisel Bilgiler

• Başlangıç Tarihi: 28 Ocak
  • Başlangıç Kilo: 88.8 kg (%17-18 yağ oranı civarı)
  • Güncel Kilo: 78.6 kg (%10-11 yağ oranı civarı)

Başlangıç Ürünleri

• EOD 100 mg Test P
  • Haftalık 1 mg Retatrutide

Süreçte Eklediğim Ürünler

4-8. Hafta

• IGF-1 LR3 → Post workout 50 mcg
  • Açıkçası en belirgin etkisini recovery tarafında gördüm diyebilirim.
  • Fragment 176-191 →
  • Pre workout 250 mcg + uyku öncesi 250 mcg
  • Çok net hissedilir bir etkisini görmedim.

Güncel Ürünler

• (Ürünlerin tamamı ZPHC)
  • EOD 50 mg Test P + 75 mg Test E
  • IGF-1 LR3 → Post workout 50 mcg (4. haftası dolduğunda bırakacağım)
  • Oxandrolone → Pre workout 20 mg
  • Clenbuterol → Pre workout 20 mcg

14. Haftadan İtibaren

• EOD 75 mg Test E

Retatrutide Kullanımı

• 4 hafta → 1 mg
  • 4 hafta → 2 mg
  • 3 hafta → 4 mg
  • 2 hafta boyunca → 5 günde 1 kez 3 mg
  • Güncel haftalık 2mg

Kullandığım Reta Markaları

İlk 10 mg Gideon Pharma kullandım, sonrasında piyasadaki Çin peptidleriyle devam ettim.

Retatrutide Etkileri

1 mg ile başladığım ilk günden itibaren iştah baskılanması belirgin şekilde başladı.
Hassas mideye sahip olduğum için özellikle ilk haftalarda sindirimin ciddi şekilde yavaşladığını hissediyordum. 11. haftaya kadar iştah kontrolü oldukça iyiydi. 4 mg kullanırken bile 5. günden sonra açlık hissi geri dönmeye başlıyordu.

Bir süre 5 günde 1 kez 3 mg denedim fakat bu sistem bana çok uygun olmadı. Özellikle ikinci enjeksiyondan sonra bağırsaklarda gaz ve şişkinlik oluştu. Çok ciddi değildi ama rahatsız ediciydi. 5 gün 1 2mg daha kontrollü bir dozlama olabilirdi benim için.

Kilo Kaybı Süreci

İlk hafta 88.8 kg’den 86.5 kg’ye hızlı bir düşüş oldu. 4. haftada 85.2 kg civarındaydım ve yaklaşık 2 hafta bu kilolarda kaldım. Uzun süre sonra anabolik kullandığım için açıkçası tartıya çok takılmadım. Süreç boyunca antrenman ve beslenme disiplinini bozmadım.

Asıl değişimi 6. haftadan sonra yaşamaya başladım. Protein ve yağ makrolarını biraz düşürüp karbonhidratı artırınca yaklaşık 2 haftada 2 kg kadar kayıp oldu ve görüntü ciddi şekilde değişmeye başladı.

Antrenman Planı

• Haftada 5 gün ağırlık antrenmanı + 20-30 dk kardiyo
  • Haftada 1 gün 50-60 dk uzun kardiyo

İdmanların:

• 3 gününü hipertrofi odaklı,
  • 1 gününü atletizm odaklı,
  • 1 gününe ise daha çok patlayıcı kuvvet ve olimpik bar hareketleri ekledim.

Amacım sadece kilo vermek olmadı, daha atletik bir görüntü elde etmek istedim. Artık yaşım da 36 olduğu için daha fonksiyonel hareketler yaptım.

Kalori ve Makrolar

1-6. Hafta

• 1900-2000 kcal
  • 200 g protein
  • 50-55 g yağ
  • Kalan kalori karbonhidrat

6-12. Hafta

• 1900-2000 kcal
  • 170-180 g protein
  • 40-45 g yağ
  • Kalan kalori karbonhidrat

12. Hafta ve Sonrası

• 2300-2400 kcal
  • 180-190 g protein
  • 50-55 g yağ
  • 240-280 g karbonhidrat

Güncel Plan

Şu an yağ oranım %10 civarına geldiği için artık biraz vites düşürmek istiyorum. Retadan önce de uzun ve başarısız diyet süreçleri yaşadığım için bu formu koruyarak ilerlemek benim için daha mantıklı geliyor. Gaza gelip Ox, Clen ve Masteron siparişi vermiştim. Ox ve Clen’i dozu artırmadan 6-8 hafta kullanmayı düşünüyorum. Amacım yüksek kaloriye rağmen formu koruyup yağ kaybını daha yavaş ama sürdürülebilir şekilde devam ettirmek. Masteron’u ise belki 14 gün sonra Test P bittikten sonra yaz döneminde form koruma amaçlı kullanırım. Zaten elimde 10 ml mevcut, biraz da merakımdan denemek istiyorum açıkçası. Reta'ya haftalık 2mg ile devam edeceğim, Temmuz başında güncel duruma göre ya 2 ay ara vereceğim yada 1mg ile devam edeceğim kesmeden.

Gelecek Plan

EOD 75 mg Test E ile eylül ayında okullar açılana kadar devam etmeyi düşünüyorum. Sonrasında işin anabolik tarafını minimumda tutup yalnızca test ile devam ederek biraz daha sağlık ve sürdürülebilirlik odaklı ilerlemek istiyorum. Eylül sonundan itibaren en az 4 ay boyunca günlük 2-3 IU GH ekleyip süreci biraz daha anti-aging ve recovery tarafına çekmeyi planlıyorum. Haftalık retatrutide kullanımına 1-2mg ile devam edeceğim tekrar. Bazı dönemler mitokondriyal fonksiyon ve hücresel enerji metabolizması odaklı peptidleri deneme amaçlı kullanmak istiyorum MOTS-C, SS-31 ve SLU-PP-332 gibi.

Üniversitede takım sporu geçmişim vardı. Sonrasında da aralıklarla yaklaşık 10 yıllık spor salonu geçmişim oldu. Buna rağmen özellikle 30 yaş sonrası hayatın getirdiği düzen, evlilik, çocuk, iş temposu ve stres nedeniyle istediğim formu hiçbir zaman tam anlamıyla yakalayamamıştım. 36 yaşında bu seviyeye gelmek benim için gerçekten mucize gibi oldu diyebilirim :) Süreç boyunca forumda yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Merak edilen bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

28 OCAK 

IMG_5136.thumb.jpg.fdb3b62403f4c8e56d6e5c30ce9db6d8.jpg

9 Mayıs - 100. Gün

IMG_5137.thumb.jpg.6fc2bd80f9d372706f4d827bae5a2c2b.jpg

• Beğen 1
  • Nazar Değmesin 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Semih Erarslan
      Eğitmen: @Loving 
      Sporcu: S. E.
      Anapolon deca testo  Başlama tarihi:  02 kasım 2020 pazartesi                                       
    • Yazan: hemşire
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Antrenmanımdaki hareketleri değiştirmeyi düşünmüyorum sadece bir sonraki hareketle birleşik set ya da drop set yüksek nabızlı şekilde yapmayı düşünüyorum. Antrenman sonrası 45dk kardiyo. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 21 Fitnes geçmişim : 4 Sene Kilo : 92 Boy 1.70 KÜR PLANLAMASI:
      Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 500 mg Masteron Prop. 300 mg Oxandrolone 30 mg BESLENME PLANLAMASI:
      Gün 100gr karb Gün 100gr karb Gün 0 karb   Gün 400gr karb 650gr tavuk göğüsü  4 yumurta  Probiyotik shot  15gr zeytin yağı  350ml laktozsuz süt 
    • Yazan: 0xhex
      Arkadaşlar merhaba,
      Bu konuyu vlog olarak açıyorum pct ye başladım hafta hafta test yaptıracağım, daha sonraki senelerde bu konuya bakıp hangi hafta ne olmuş onları gözlemlemek istiyorum,en son pct de lh fsh açıldıktan 1 ay sonra testo 96 dan 400 e gelmişti bakalım bu sefer nolacak. Ekimde bir pct yaptım, lh - fsh 5 civarlarında total testi 400'lere kadar çıkmıştı ardından kasım başı yeni küre başladım.
      6 Hafta kadar:
      Testosteron Enanthate Boldenon 3 hafta ara verdikten sonra: (6 hafta kadar)
      Testsoteron Enanthate Primobolan NOTLAR:
      En son enjeksiyonu yapalı 6 hafta civarında oluyor. 7 gündür klomen 50 mg 40 mg tamoksifen (sabah akşam 2 tablet 20mg) şeklinde ilerliyorum,bu sefer pct öncesi Ovitrelle yada herhangi bir hcg hmg tarzı ilaç kullanmadım. Burada pctye başlamadan önceki değerler mevcut testi 96 ya dayandığında yani dip i gördüğünde pct ye başladım. pct ye başladığımdan beri ara ara depresyon tarzı şeyler yaşıyorum ama iyiyim GÜNCEL KAN TESTİ VERİLERİNE GÖRE:
      ilk test tarihi testo  900 olan 7 mart 2. test tarihi  testo 296  13 mart  3. test tarihi testi 96 21 mart Bu arada son testte progesteron 0.48 çıkmış bunu yorumlayabilecek varsa sevinirim.
      KAN TESTİ BELGELERİ:

• Yazan: onur41_38
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
      Kullandığım koruyucular:
      nac 600 solgar milk thistle c vitamini solgar balık yağı 1000mg  now choline ınositol solgar vm-75 multi v mineral SORULARIM:
      Arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? Kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı? Düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.  
    • Yazan: Granikos
      Herkese iyi pazarlar diliyorum,
      1 ocak 2025 tarihinde ilk enjeksiyonumu yapıp only testesterona başladım, haftalık 250 mg olmak üzere 4 günde bir omuzdan enjeksiyon yapıyorum, başlamadan önce kan tahlillerimi hallettim, 5.haftam bittikten sonra tekrardan kan tahlili yapıp duruma göre haftalık 200mg Primobolan ekleyeceğim, bu açtığım konuya değişim fotoğraflarımı 3 haftada bir atacağım forumda ki yeni kişilere de bir fikir olmuş olur .9 aydır spor yapıyorum(1.5 yıl önce yine 8 ay yapmışlığım vardı)hafta içi 5 gün spora gidiyorum split antrenman programım var.
      Kişisel verilerim:
      boy:1.78  başlangıç kilo:66.5 biceps:33 bel:82 yaş:23 Günlük aldığım kalori miktarım:
      2.700 kalori protein 140 gram yağ 75–85 gram zeytinyağı Vitaminler:
      Multivitamin omega 3 magnezyum çinko biotin d3 C vitamini milk tistle b12 melatonin saw palmetto Şuan ki Güncel formum:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.