Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

M.O.K

100 günlük %10 yağ oranına gidiş sürecim hk.

Önerilen İletiler

M.O.K    52
kisetet55, 8 dakika önce yazdı:

Hocam susuzluk hissi oluyor mu sürekli su içme isteği. Ramazan ayında kullanmayı düşünüyorum ama bir zararı olur mu bilemedim. Oruçlu şekilde vücudu stres altında olacak. Birde oruçluyken zaten gün içinde aç vaziyette olacağız retanin iştah baskilamasinin bir önemi kalmıyor bunun dışında extra yağ yakımını destekler mi acaba?

Evet susuzluk daha fazla oluyor. Daha bilgili cevap verecek hocalar vardır ama bence ramazanda kullanmanın sindirim sistemini ciddi zorlar ve tehlikeli. Benim araştırdığım videolar ve kendi tecrübeme göre bir öğünde 600-700 kaloriden fazla yemek çok zor, yesen bile sindirim çok zorlar. Beslenmeyi parçalara bölüp çok iyi ayarlaman lazım dostum, bence yine de gerek yok ramazan ayı için. Zaten dediğin gibi bir şey yiyemeyeceğin için iftarda ve sahurda beslenmeyi kontrol altında tutman daha doğru olur. Ekstra yağ yakımı etkisini mutlaka görürsün ancak diğer etkileri seni rahatsız eder.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kisetet55    55
M.O.K, 12 dakika önce yazdı:

Evet susuzluk daha fazla oluyor. Daha bilgili cevap verecek hocalar vardır ama bence ramazanda kullanmanın sindirim sistemini ciddi zorlar ve tehlikeli. Benim araştırdığım videolar ve kendi tecrübeme göre bir öğünde 600-700 kaloriden fazla yemek çok zor, yesen bile sindirim çok zorlar. Beslenmeyi parçalara bölüp çok iyi ayarlaman lazım dostum, bence yine de gerek yok ramazan ayı için. Zaten dediğin gibi bir şey yiyemeyeceğin için iftarda ve sahurda beslenmeyi kontrol altında tutman daha doğru olur. Ekstra yağ yakımı etkisini mutlaka görürsün ancak diğer etkileri seni rahatsız eder.

Dediğin gibiyse ramazanda hiç gerek yok o halde. Ramazan sonuna bırakacağız kullanımını 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    769
kisetet55, 13 saat önce yazdı:

Hocam susuzluk hissi oluyor mu sürekli su içme isteği. Ramazan ayında kullanmayı düşünüyorum ama bir zararı olur mu bilemedim. Oruçlu şekilde vücudu stres altında olacak. Birde oruçluyken zaten gün içinde aç vaziyette olacağız retanin iştah baskilamasinin bir önemi kalmıyor bunun dışında extra yağ yakımını destekler mi acaba?

Susuzluk reta ve diğer GLP-1 lerde oluyor. Aynı zamanda direkt bağırsak hareketlerini de yavaşlattığı için tek seferde yüksek kalori yemek zorluyor. Ramazanda yapılacak en mantıklı hareket testo dışında diğer her şeyi kesmek. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
hectordoyle, 10 saat önce yazdı:

Susuzluk reta ve diğer GLP-1 lerde oluyor. Aynı zamanda direkt bağırsak hareketlerini de yavaşlattığı için tek seferde yüksek kalori yemek zorluyor. Ramazanda yapılacak en mantıklı hareket testo dışında diğer her şeyi kesmek. 

Testo hariç diğer kullandığım tüm ilaçları keseli 2 hafta oluyor hocam erkenden kesip ramazanı daha rahat geçirmek istedim. Ramazan'ın ortasından sonra kademeli olarak ilaç türüne göre tekrar ekleyeceğim. Reta daha kuvvetlidir ama benzer etkileri yaşadığım Hhs A+1 kapsülü önerebilirim e-ticaret sitelerinden ulaşabilirsiniz fiyat olarak çok daha makul ben kullandigimda 1 ay için de 4-5 kilo vermiştim 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Retanin ilk haftasındayım cumartesi 1 mg bugün 1 mg vurdum henüz iştahıma bir etkisini görmedim ama kardiyo performansim inanilmaz arttı bu ilacın böyle bir etkisi var mı hiç detaylı bakmadım 15 eğim 6 hızda 45 dk kardiyo yaptım hiç yorulmadım işi geç kalmamak için kestim 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
m41a4, 11.02.2026 - 13:44 yazdı:

Retanin ilk haftasındayım cumartesi 1 mg bugün 1 mg vurdum henüz iştahıma bir etkisini görmedim ama kardiyo performansim inanilmaz arttı bu ilacın böyle bir etkisi var mı hiç detaylı bakmadım 15 eğim 6 hızda 45 dk kardiyo yaptım hiç yorulmadım işi geç kalmamak için kestim 😀

Araştırmalarda kardiyo performansında bir artış gösterdiğine dair bir bulgu yok diye biliyorum ben. Normalde iştaha 1mg da olsa etkilemesi lazım diye düşünüyorum hocam. 5 günde 1mg lık çift enjeksiyon yapma sebebin nedir hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
M.O.K, 4 saat önce yazdı:

Araştırmalarda kardiyo performansında bir artış gösterdiğine dair bir bulgu yok diye biliyorum ben. Normalde iştaha 1mg da olsa etkilemesi lazım diye düşünüyorum hocam. 5 günde 1mg lık çift enjeksiyon yapma sebebin nedir hocam?

Aşırı yuksek bir kalori acigim var yaklasik 2500 3000 civarı işimden dolayı gunluk adim sayim 30 40 bini buluyor tdeem  5000 civarı 1 mg istahıma hiç etki etmedi ama 2. Dozu vurunca gerçekten hissettim

Aşırı yuksek bir kalori acigim var yaklasik 2500 3000 civarı işimden dolayı gunluk adim sayim 30 40 bini buluyor tdeem  5000 civarı 1 mg istahıma hiç etki etmedi ama 2. Dozu vurunca gerçekten hissettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
m41a4, 22 dakika önce yazdı:

Adım sayını kıskandım hocam evden çalışan biri olarak 😄 ben retatrutide u 2mg ile başladım ve haftada tek enjeksiyon ile alıyorum. Daha 2200 kaloriden fazla yiyebildiğim gün olmadı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
M.O.K, 13 saat önce yazdı:

Adım sayını kıskandım hocam evden çalışan biri olarak 😄 ben retatrutide u 2mg ile başladım ve haftada tek enjeksiyon ile alıyorum. Daha 2200 kaloriden fazla yiyebildiğim gün olmadı

16 saattir açım üstüne 10 bin adım 45 dk kardiyo yaptım 200 gr tavuk 100 gr pirinci yiyemedim şaka gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
m41a4, Bir saat önce yazdı:

16 saattir açım üstüne 10 bin adım 45 dk kardiyo yaptım 200 gr tavuk 100 gr pirinci yiyemedim şaka gibi

Evet hocam. tek öğünde yüksek carb almak zor. bende 60-70gr yiyebiliyorum ancak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar konuyla belki biraz alakasız olabilir ama,, spor yapmayan, hafif masa başı iş temposu olan bir kadın arkadaşım için kafamda deneme planım var ama olası yan etki, veya olumsuz bir durum oluşması bir nebze düşündürüyor beni...

• Haliyle çok fazla deneyim tecrübe yok, sporsuz ve beslenme %50%60 uymaya çalışsa güzel sonuçlar elde edebilir miyiz?
  • Ve kullanımı basit mi arkadaşlar?
  • Ürünü ne şekilde kullanıyorsunuz anlaşılır şekilde açıklama şansınız var mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    285
GomuGomuFuseN, 3 saat önce yazdı:

Arkadaşlar konuyla belki biraz alakasız olabilir ama,, spor yapmayan, hafif masa başı iş temposu olan bir kadın arkadaşım için kafamda deneme planım var ama olası yan etki, veya olumsuz bir durum oluşması bir nebze düşündürüyor beni...

• Haliyle çok fazla deneyim tecrübe yok, sporsuz ve beslenme %50%60 uymaya çalışsa güzel sonuçlar elde edebilir miyiz?

Haftada en azından 2 gün full body yapsa iyi olur sedanter bireylerde kilo kaybının yarısı kastan oluyor bu ilaçlarla çünkü kilo kaybı aşırı hızlı oluyor.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
GomuGomuFuseN, 7 saat önce yazdı:

Haftada 1 kere deri altı insülin iğnesiyle yapıyorsun hocam. Eğer iğne korkusu olan biri değilse enjeksiyonu kolay, bir çok video var zaten platformlarda. 

Üstteki arkadaşın da dediği gibi hiç direnç antrenmanı yapmadan kullanırsa mutlaka kas kütlesinden kaybeder. 

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K, 5 saat önce yazdı:

Haftada 1 kere deri altı insülin iğnesiyle yapıyorsun hocam. Eğer iğne korkusu olan biri değilse enjeksiyonu kolay, bir çok video var zaten platformlarda. 

Üstteki arkadaşın da dediği gibi hiç direnç antrenmanı yapmadan kullanırsa mutlaka kas kütlesinden kaybeder. 

Peptid gibi mi, hazırlanıyor?? Yoksa ürün hazır şekilde mi geliyor direk? Beslenme ve spor durumunu ayarlarım çözeriz sadece bazı forumda ki  arkadaşların bahsettiği olası yan etkiler,  diyare baş dönmesi yorgunluk vs bunlar umarım olmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    58
GomuGomuFuseN, 10 dakika önce yazdı:

Peptid gibi mi, hazırlanıyor?? Yoksa ürün hazır şekilde mi geliyor direk? Beslenme ve spor durumunu ayarlarım çözeriz sadece bazı forumda ki  arkadaşların bahsettiği olası yan etkiler,  diyare baş dönmesi yorgunluk vs bunlar umarım olmaz 

peptit gibi hazırlanıor. çok yüksek dozaj kullanmazsa yan etki görmez her zaman en minik dozajla başlayın.ilerleme olmayınca dozaja arttırın. 2 3 gün spor yaparsa ve kalori açığı oluşturursa ki zaten reta bunu sağlamasıjna yardım ediyor iştahı kısarak verimli sonuç alabilir. ama çabalaması lazım.

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
gönderildi (düzenlendi)

Haftalık Güncelleme – 4. Hafta (Retatrutide 2mg → Haftaya 4mg)

Başlangıç: 88.8 kg
Güncel: 85.2 kg
Toplam kayıp: ~3.6 kg

Testo kaynaklı bir miktar su ve kas dolgunluğu oldu 2. haftadan sonra Yani gerçek yağ kaybı tartının gösterdiğinden biraz daha fazla olabilir.

Güncel Makrolar

• Protein: 200–210g

• Karbonhidrat:

• İdman günleri: 150–180g

• Off günler: 80–100g

• Yağ: 45–55g

Kaloriyi çok agresif kısmadım. Performans şu an stabil.

Retatrutide Deneyimi

Bugün 4. enjeksiyonu 2mg olarak yaptım.
Haftaya 4mg'a çıkacağım, eğer ciddi bir yan etki yaşamazsam yaklaşık 4 hafta bu dozda devam etmeyi düşünüyorum.

Şu ana kadar:

• İştah baskısı belirgin ama kontrol edilebilir

• Enerji seviyesi iyi

• Ciddi mide-bağırsak problemi yok

Cheat Meal Deneyimi

Cumartesi akşamı: Pizza, Şarap, Aperatifler, Tatlı

Pazar sabahı: Ağır kahvaltı

Toplam kalori muhtemelen maintenance'dan biraz daha fazlaydı. Cumartesi yemek + pazar sabahı ağır kahvaltıdan sonra retatrutide etkisiyle iştah tamamen kapandı. Yaklaşık 10–12 saat hiçbir şey yemedim, sadece protein almak için whey içtim. Tartıdaki artış minimal oldu ve ilk idman gününden sonra neredeyse cheat öncesinden daha iyi bir noktaya geldim.

Retatrutide Cheat Meal’da Etkisi

Normalde üstüste yapılan 2 cheat meal sonrası vücudum çok kolay ödem ve su tutuyordu, tartıda en az 2kg kadar oynardı. Retatrutide cheat meal sonrası klasik “şişme” etkisini azaltabiliyor çünkü mide boşalmasını yavaşlatıp karbonhidratın kana daha kontrollü geçmesini sağlıyor; böylece insülin pikleri daha dengeli oluyor, rebound su tutumu azalıyor ve en önemlisi ertesi gün oluşan açlık atağı bastırıldığı için kalori kontrolüne geri dönmek çok daha kolay oluyor.

İleriye Dönük Plan

12 haftalık sürecin son 4 haftasında şunları eklemeyi düşünüyorum:

• Tesamorelin

• MOTS-c

Daha önce GLP-1 türevleriyle birlikte kullanan varsa tecrübe paylaşırsa sevinirim.

Elimden geldiğince açıklayıcı ve bilgilendirici şekilde yazmaya çalıştım. Umarım birilerine faydası dokunur.

tarihinde M.O.K tarafından düzenlendi
sorumu düzelttim
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.624

Bence 2 den 4 mg a çıkmak gereksiz olur 2.5 mg 3 mg a yükseltmek daha mantıklı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    58
Askabar, 52 dakika önce yazdı:

kesinlikle dozajı bu kadar arttırmaya gerek yok sonuç aldığımız yerde devam edilmeli

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
Askabar, 18.02.2026 - 14:22 yazdı:

sven, 18.02.2026 - 15:14 yazdı:

kesinlikle dozajı bu kadar arttırmaya gerek yok sonuç aldığımız yerde devam edilmeli

Genelde 1-2-4-8 olarak arttırılıyor diye öyle yapmayı düşündüm hocam ama dediğinizi düşüneceğim

m41a4, 18.02.2026 - 14:43 yazdı:

Hangi marka mots c tercih edeceksiniz

Araştırmaya devam ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    58

hocam yeni kullanıma açılmış bi ürün böyle saçma sapan dozajlamalar olabilir kilo vermeye devam ediyorsanız orda kalın. kimse yavaş yavaş testestronu 250den başlayım 1500mga kadar arttırmıyorsa buda böyle bişey fazla ilaç fazla sonuç demek değildir

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lapador    1
M.O.K, 18.02.2026 - 15:39 yazdı:

Genelde 1-2-4-8 olarak arttırılıyor diye öyle yapmayı düşündüm hocam ama dediğinizi düşüneceğim

Şu an piyasada sadece gideon pharma'nınkini bulabildim ancak araştırmaya devam ediyorum.

Son durum ne hocam kaç kilodasınız yan etki vs bi durum oldu mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52
SEVVAL, 5 saat önce yazdı:

Hocam ben 26 yaşında masa başı işte çalışan haftada 3 gün spora gitmeye çalışan bi kadınım. Boyum 1.61 ve kilom da 105. Çocukken de hep kiloluydum üniversiteden önce 30 kg verip ideal kiloma ulaşmıştım ama üniversite korono bv derken iyice aldım sonra da hayatıma biri girdi ve mutlu ilişkimiz bana iyice kilo aldırdı :( şuan nişan ve düğün sürecine girmek üzereyiz ve kilo vermem lazım. İnsülin direncim var iğneye başlamayı düşünüyorum. Retatrutide kullanları gördüm araştırdım bu siteden fakat benim hayatım işim dolayısıyla çok aktif değil nasıl ilerlemeliyim sporumda neye önem vermeliyim bilmiyorum. Bu arada -30kg verdiğim zamanlarda iyi antreman attığım için vucudumda kas oranım yüksek. @M.O.K

Desteklerinizi rica ediyorum.

selamlar. ben de sizin gibi home office bilgisayar başı çalışan biriyim, size önerim spor günleri dışında da sabah mesai öncesi veya akşam yemek sonrası dışarıda en azından 15-20dk lık tempolu yürüyüş yaparak faydasını görebilirsiniz. nasıl bir antrenman şekli uyguluyorsunuz bilmiyorum ama HIIT tarzı idmanlar yaparsanız hedefinize daha hızlı ulaşırsınız. retatrutide insülin direncini düzenlemede çok yardımcı oluyor, mutlaka verim alırsınız.

Lapador, 2 saat önce yazdı:

Son durum ne hocam kaç kilodasınız yan etki vs bi durum oldu mu

selamlar dostum. Ben retatrutide'a başlarken hesaplama hatası yapmışım ve 4 hafta 1mg kullanmışım, benim için istemeden de olsa iyi oldu çünkü dozajı arttırmayı düşündüğüm için 1'den başlamam iyi oldu. Dün 5. enjeksiyonu yaptım ve 2mg ile 4 hafta devam edeceğim yine. 4 haftada toplamda 4.5kg a yakın verdim, bunun dışında testosterone propionat'dan dolayı vücudun tuttuğu kilo da 1kilo kadar. Toplamda 5.5kg kadar verdim diyebilirim. Önümüzdeki pazartesi mots-c eklemeyi planlıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    52

Genel durum ve gidişatla ilgili hem bilgi vermek hem de sizlerden fikir almak istiyorum:

DEĞİŞİM NOTLARI:

• Başlangıç kilo: 88.8kg
  • Güncel kilo: 84.5kg
  • Bel: -3cm

SÜRECE DAİR:

• Retatrutide'u ilk başlarken yanlış hesaplama yapmışım, 2mg ile başladım sanıyordum ancak 4 hafta 1 mg ile devam etmiş oldum
  • Ayın 25inde 5.dozu 2mg'a yükselttim. 3 hafta daha 2mg ile devam edeceğim.
  • 2mg'a geçtikten sonra doz artınca farkettiğim en büyük artı kan şekerim daha dengeli gibi hissediyorum.
  • Testosterone Propionat haftalık 300mg ile devam ediyorum
  • 2 Mart Pazartesiden itibaren mots-c'ye başlayacağım, haftalık 2 x 2.5mg ile 4 hafta kullanacağım.
  • BPC-157'in recovery dışında bağırsak sağlığı tarafında da etkisi olduğu için eklemeyi düşünüyorum bu süreçte

Size sormak istediklerim:

1. Benim kendim bildim bileli dersi kalın dedikleri bir yapım var. Daha önceki yıllarda yağ oranım %10 lara geldiğinde de beklediğim kuruluğu sağlayamamıştım. Bunun için ne önerirsiniz?
  2. Çevremdekiler 4 haftalık winstrol - anavar ile çok fayda alacağımı söylüyorlar ancak koruyuculara çok dikkat etsem de yaş 35 olduğu için fazla toksik ürünler kullanmak istemiyorum. Ancak Retatrutide'un karaciğer üstündeki iyileştirme etkilerinden dolayı günlük 30mg ı geçmeden kullanmak doğru bir strateji olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55

Süreç gayet iyi gidiyor hocam. 4 kg nereden gitti detaylı analiz yaptırdınız mi?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Semih Erarslan
      Eğitmen: @Loving 
      Sporcu: S. E.
      Anapolon deca testo  Başlama tarihi:  02 kasım 2020 pazartesi                                       
    • Yazan: hemşire
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Antrenmanımdaki hareketleri değiştirmeyi düşünmüyorum sadece bir sonraki hareketle birleşik set ya da drop set yüksek nabızlı şekilde yapmayı düşünüyorum. Antrenman sonrası 45dk kardiyo. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 21 Fitnes geçmişim : 4 Sene Kilo : 92 Boy 1.70 KÜR PLANLAMASI:
      Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 500 mg Masteron Prop. 300 mg Oxandrolone 30 mg BESLENME PLANLAMASI:
      Gün 100gr karb Gün 100gr karb Gün 0 karb   Gün 400gr karb 650gr tavuk göğüsü  4 yumurta  Probiyotik shot  15gr zeytin yağı  350ml laktozsuz süt 
    • Yazan: 0xhex
      Arkadaşlar merhaba,
      Bu konuyu vlog olarak açıyorum pct ye başladım hafta hafta test yaptıracağım, daha sonraki senelerde bu konuya bakıp hangi hafta ne olmuş onları gözlemlemek istiyorum,en son pct de lh fsh açıldıktan 1 ay sonra testo 96 dan 400 e gelmişti bakalım bu sefer nolacak. Ekimde bir pct yaptım, lh - fsh 5 civarlarında total testi 400'lere kadar çıkmıştı ardından kasım başı yeni küre başladım.
      6 Hafta kadar:
      Testosteron Enanthate Boldenon 3 hafta ara verdikten sonra: (6 hafta kadar)
      Testsoteron Enanthate Primobolan NOTLAR:
      En son enjeksiyonu yapalı 6 hafta civarında oluyor. 7 gündür klomen 50 mg 40 mg tamoksifen (sabah akşam 2 tablet 20mg) şeklinde ilerliyorum,bu sefer pct öncesi Ovitrelle yada herhangi bir hcg hmg tarzı ilaç kullanmadım. Burada pctye başlamadan önceki değerler mevcut testi 96 ya dayandığında yani dip i gördüğünde pct ye başladım. pct ye başladığımdan beri ara ara depresyon tarzı şeyler yaşıyorum ama iyiyim GÜNCEL KAN TESTİ VERİLERİNE GÖRE:
      ilk test tarihi testo  900 olan 7 mart 2. test tarihi  testo 296  13 mart  3. test tarihi testi 96 21 mart Bu arada son testte progesteron 0.48 çıkmış bunu yorumlayabilecek varsa sevinirim.
      KAN TESTİ BELGELERİ:

• Yazan: onur41_38
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
      Kullandığım koruyucular:
      nac 600 solgar milk thistle c vitamini solgar balık yağı 1000mg  now choline ınositol solgar vm-75 multi v mineral SORULARIM:
      Arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? Kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı? Düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.  
    • Yazan: Granikos
      Herkese iyi pazarlar diliyorum,
      1 ocak 2025 tarihinde ilk enjeksiyonumu yapıp only testesterona başladım, haftalık 250 mg olmak üzere 4 günde bir omuzdan enjeksiyon yapıyorum, başlamadan önce kan tahlillerimi hallettim, 5.haftam bittikten sonra tekrardan kan tahlili yapıp duruma göre haftalık 200mg Primobolan ekleyeceğim, bu açtığım konuya değişim fotoğraflarımı 3 haftada bir atacağım forumda ki yeni kişilere de bir fikir olmuş olur .9 aydır spor yapıyorum(1.5 yıl önce yine 8 ay yapmışlığım vardı)hafta içi 5 gün spora gidiyorum split antrenman programım var.
      Kişisel verilerim:
      boy:1.78  başlangıç kilo:66.5 biceps:33 bel:82 yaş:23 Günlük aldığım kalori miktarım:
      2.700 kalori protein 140 gram yağ 75–85 gram zeytinyağı Vitaminler:
      Multivitamin omega 3 magnezyum çinko biotin d3 C vitamini milk tistle b12 melatonin saw palmetto Şuan ki Güncel formum:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.