Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Skull

Sakal çıksın istediğim için clomid kullanmam doğru olur mu?

Önerilen İletiler

berkay16    307
Skull, 41 dakika önce yazdı:

anladım bırakınca her şey normal devam eder miyim

Bunun garantisini kimse veremez ama çok yüksek ihtimalle evet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Skull    0
berkay16, 14 dakika önce yazdı:

Bunun garantisini kimse veremez ama çok yüksek ihtimalle evet

Her halde bir sey olmaz ya birde klomenin etkisi proviron etkisinden sonra biticek aynı anda bıraksam bile  sistemim kendi testo uretimini kalıcı bozmaz bir kac hafta dusuk olmasina raziyim kalici olmasinda. fizik zaten mükemmel sadece deneyim ve kil için kullaniyorum fizik cok iyi gelişiyor az sonra sırt idmanında gidicem formu atarim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    307
Skull, 58 dakika önce yazdı:

Her halde bir sey olmaz ya birde klomenin etkisi proviron etkisinden sonra biticek aynı anda bıraksam bile  sistemim kendi testo uretimini kalıcı bozmaz bir kac hafta dusuk olmasina raziyim kalici olmasinda. fizik zaten mükemmel sadece deneyim ve kil için kullaniyorum fizik cok iyi gelişiyor az sonra sırt idmanında gidicem formu atarim 

Klomeni gün aşırı 12.5mg kullan amaç testo yükseltmekse bu doz fazlasıyla yeterli ben gün aşırı 6.25mg enclomiphene ile testosteronumu 2 katına çıkarmıştım günlük 50mg clomiphene pct yapmak için testosterone arttırmak için değil. Amacın sadece sakal çıkarmak olduğu için sabah akşam 1 er tablet proviron kullanmak mantıklı olur ama uyarayım akne ve saç dökülmesi yapabilir sakal yapıcam derken saç dökme. Umarım yan etki yaşamadan istediğin şeyleri elde edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Skull    0

bu kadar kısa sürede göbegimde tüy bile yoktu kıllandı siyah siyah
yüzdede o var olan kıllar hafif sertleşti koyulaştı başka hiç yeni kıl cıkmadı
etkisi var baya
2. kutu bu bitince bıraksam mı devam mı etsem kararsızım doğal testom sıkıntıya girmesinden korkuyorum
klomenide artık tabletleri 3e bazen 2ye bölerek atıyorum 

40mg izotretinoin
100mg da doksisiklin atıyorum düzenli
provirondan sivilceler artması gerekirken bunun sayesinde baya azaldı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68
gönderildi (düzenlendi)
Skull, 11 saat önce yazdı:

bu kadar kısa sürede göbegimde tüy bile yoktu kıllandı siyah siyah
yüzdede o var olan kıllar hafif sertleşti koyulaştı başka hiç yeni kıl cıkmadı
etkisi var baya
2. kutu bu bitince bıraksam mı devam mı etsem kararsızım doğal testom sıkıntıya girmesinden korkuyorum
klomenide artık tabletleri 3e bazen 2ye bölerek atıyorum 

40mg izotretinoin
100mg da doksisiklin atıyorum düzenli
provirondan sivilceler artması gerekirken bunun sayesinde baya azaldı

doksisiklin antibiyotik,1-2 tane sivilce çıktı diye kullanmak doğru değil çünkü antibiyotiklere bağırsak florasına baya kötü etkisi var , zor durumda kalınmadıkça antibiyotik kullanılmamalı dostum, + bakteriler bi süre sonra direnç gösteriyor ilacın etkisi kayboluyor bu sefer gerçekten ihtiyacın olduğunda herhangi bi işe yaramayacak

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Skull    0
0xhex, 9 saat önce yazdı:

doksisiklin antibiyotik,1-2 tane sivilce çıktı diye kullanmak doğru değil çünkü antibiyotiklere bağırsak florasına baya kötü etkisi var , zor durumda kalınmadıkça antibiyotik kullanılmamalı dostum, + bakteriler bi süre sonra direnç gösteriyor ilacın etkisi kayboluyor bu sefer gerçekten ihtiyacın olduğunda herhangi bi işe yaramayacak

haklısın evet doksisiklin sürekli kullanınca öyle direnç oluyor zamanla 
ben 1-2hafta kullanıp bırakıyorum cok iyi geciyor dirençde ne kadar yapar bilmiyorum

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Skull    0

evet toplamda 1ay+ klomifen bunun 15 - 16 günü proviron kullandım
şuan bırakalı 1hafta gecti üstünden his de hiçbir değişim yok 
üstüne cenemde 2tane simsiyah kıl sertleşti bir kaç tanede yeni koyu kılı bugünlerde çıktıgını gördüm
hızlandırdı bence belki görmediğim daha vardır
acaba 15-16günü uzatsam sıkıntı olur diye uzatmadım , uzatsaydım çok daha fazla olur diye düşünüyorum ama bırakmışken tekrar başlanılmaz herhalde ya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    68
Skull, 17 dakika önce yazdı:

evet toplamda 1ay+ klomifen bunun 15 - 16 günü proviron kullandım
şuan bırakalı 1hafta gecti üstünden his de hiçbir değişim yok 
üstüne cenemde 2tane simsiyah kıl sertleşti bir kaç tanede yeni koyu kılı bugünlerde çıktıgını gördüm
hızlandırdı bence belki görmediğim daha vardır
acaba 15-16günü uzatsam sıkıntı olur diye uzatmadım , uzatsaydım çok daha fazla olur diye düşünüyorum ama bırakmışken tekrar başlanılmaz herhalde ya

oğlum bu kadar fazla kafaya takma,kızlar baby facelere bayılıyor :D , sakal çıkartacam diye hormonlarını bozma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Skull    0
0xhex, 29.03.2026 - 12:04 yazdı:

oğlum bu kadar fazla kafaya takma,kızlar baby facelere bayılıyor :D , sakal çıkartacam diye hormonlarını bozma

Gelişmeler:

• aslidöqwjmdqkw  cenemde 3 kıl vardı ya 11 12 tane oldu belirgin bi anda bir sürü kıl sertleşti şuan
  • tekrar provion başladım ve ilk defa minoxidil derma roller başladım
  • hiç görmedigim taraftada  3 tane yneiş kıl gördüm ve yanagımdada 2 tane hafif koyulaşmış gördüm
  • ula 1 yılda 1 2 yeni kıl anca zor zar gördüydüm şuan cok hızlı arttı resmen bi anda patladı 
  • aşırı memnunum suan 2hafta proviron kullanıp bırakıcam minoxa 1 2 ay devam
  • (yüzümün her yeri akne oldu asdlöşqmqd cok fena akne cıkıyo)

Sorularım:

1. Sporda da şuan kollarım cok fazla damarlandı dht etkisinden dolayı olabilir mi?
  2. Birde bu aralar aşırı sigara içiyorum oda damarları sağlıksız şekilde arttırıyor deniliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    78
Skull, 8 saat önce yazdı:

Sorularım:

1. Sporda da şuan kollarım cok fazla damarlandı dht etkisinden dolayı olabilir mi?
  2. Birde bu aralar aşırı sigara içiyorum oda damarları sağlıksız şekilde arttırıyor deniliyor

Merhaba, 20 yaşına kadar bir tel sakalım dahi yoktu. 21 yaşımdan bu zamana kadar değişiklik şu şekilde: Sakalı 0a vurduktan sonra 1 hafta kesmesem Militana dönüşüyorum :D o yüzden sakalı dert etme. Hayriyeten 19 yaşımda 1.58  20 yaşımda 1.78 oldum. Hala 1.78im. Boyu da dert etme, hormon kullanma. 

Sorularına gelirsek:

1. DHT etkisinin Damarlarına etki ediceğini sanmıyorum.

2. Sigara elbette ki damarlarına ve bir çok Organlarına kötü etki sağlıyor. Kesinlikle bırakmalısın !

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54

ya kanki niye mesela önünde minoxil dahil sarımsak yağı gibi bi ton seçenek varken neden hormonlarınla oynamak amacın daha çok kıllanmak yada daha erkek hissetmekse bunu hormonlarını bozmadan yapabilceğin tonla yol vardı ama sen gidip en sağlıksız ve basit gözükeni seçmişsin ☹️

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Minox ve dermarollera başladığın için sakalların artacak. Redditte biraz minoxbeards'da gezsen sadece minoxun ne kadar etkili olduğunu görürdün. Sadece bu ikiliyi uygulasan zaten sakalların çıkacaktı. Sakal için klomene başlamak...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Skull    0
Komutan, 11.04.2026 - 09:45 yazdı:

Merhaba, 20 yaşına kadar bir tel sakalım dahi yoktu. 21 yaşımdan bu zamana kadar değişiklik şu şekilde: Sakalı 0a vurduktan sonra 1 hafta kesmesem Militana dönüşüyorum :D o yüzden sakalı dert etme. Hayriyeten 19 yaşımda 1.58  20 yaşımda 1.78 oldum. Hala 1.78im. Boyu da dert etme, hormon kullanma. 

Sorularına gelirsek:

1. DHT etkisinin Damarlarına etki ediceğini sanmıyorum.

2. Sigara elbette ki damarlarına ve bir çok Organlarına kötü etki sağlıyor. Kesinlikle bırakmalısın !

anladım da boy 1,58den 178e 1yılda 20cm oha geç ergenlik fln oldu sanırım sende inanılmaz.

arnoldşıngırmıngır, 6 saat önce yazdı:

Minox ve dermarollera başladığın için sakalların artacak. Redditte biraz minoxbeards'da gezsen sadece minoxun ne kadar etkili olduğunu görürdün. Sadece bu ikiliyi uygulasan zaten sakalların çıkacaktı. Sakal için klomene başlamak...

haklısın ama minox ve derma kullanırken birde ekstra daha da hızlı etki icin dht almak istedim cünkü önceki kullanımımda sadece dht kullanarak (oda kısa süre 15-16gün civarı ) bıraktıktan 1hafta sonra bu kadar artış görünce daha fazla olucağını düşünüyorum beraber kullanayım dedim

yoksa suan sade minox + derma kullancaktım sonradan onlarda aklıma girince yaptım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: TestosuzTesto
      Merhaba arkadaşlar, 
      ÖNCEKİ KÜR DENEYİMİM OLAN İLAÇLAR:
      Testosteron Enantahte Boldenon Anapolon Sustanon Rimobolon Trenbolone acetat Testosteron Propionate Winstrol Gibi ilaçlarla bir takım deneyimler edindim.
      ŞUAN AKTİF BULUNDUĞUM KÜR:
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat 25 Yaşındayım fakat sıkıntı şu ki hiçbir şekilde özellikle sakal ve kıllanma bir gram olmadı! Sülaleye baktığımda herkeste çıkıyor bu kadar ilaca rağmen tek bir tüy bile çıkmaması normal midir? En azından sakal çıkmasını isterdim bunun için tavsiyesi olan var mıdır teşekkürler şimdiden. Klasik olarak jilet sarımsak denendi
    • Yazan: Diablo63
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yakında 12 haftalık 250 mg Testosterone Enantat kürüne başlayacağım 12 hafta boyunca gerektiğinde armidex kullanacağım kür bitiminde de clomid ve nolvadex kullanarak bitireceğim.
      SORULARIM:
      Armidex, clomid ve nolvadexi eczaneden alabilir miyim reçetesiz verirler mi? Kür içinde haftada 500 mg hCG almak gerekir mi? Gerekirse hCGyi de eczaneden alabilir miyim? Ayrıca kür öncesi kür sırası kür sonrası için hangi testleri istemem gerekli? Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Sezai Taştekin
      Hocalarım merhaba 19 yaşıma giricem adam akıllı sakalım yok köse değilim vücut kil dolu ama sakal yok babamda 17 yasında tam cıkmıs ne yapabilirim bilginiz varmi serumu ilacı falan teşekkürler 
    • Yazan: genotropin000
      Hocalarım kardeşlerim merhabalar, uzun zaman sonra küre girmiştim, pct sürecine geçeceğim lakin hiçbir eczane tamoxifeni de clomidi de reçetesiz vermiyor ? Siz nasıl hallediyorsunuz acaba ? Sağlık ocagı yazar mı acaba ? Ne yapmalıyım ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.