-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Tüm sülalemde sakal, kıl yoğunluğu var! fakat bende testosteron kullanmama rağmen yok! sakal çıkması için ne yapmalıyım?
Oluşturan:
TestosuzTesto, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Skull
1,5yıldır spor yapıyorum 48kilodan 70e çıktım ve şuan yağ oranım da ne düşük ne fazla ağırlıklardan mesela bench press 82,5 ile 6 7tkr atıyorum
testosteronumun ne olduğunu bilmiyorum 2ay akne ilacından önce yüzüm aşırı akneliydi 2ay kullandım hepsi gitti bırakınca suan yine baya arttı akneler vücuttada az var
clomid ilacını araştırdım östrojeni yokmuş gibi gösterip lh fsh arttırıp testo arttırıyor yazıyor mesela testo 700den 1100 1200 ve dht artışı görülebilir yazıyor bırakıncada testo dht eski seviyesine dönüp steroid gibi düşürmüyor deniliyor
kas olarak problemim yok ama sakal istiyorum şuan çenemde 6 7 tane terminal siyah kıl var yok denecek kadar az o yüzden eczaneden 1 kutu clomid alsam 10 hap tanesi 50mg içeriyor sizce yararı zararı ne olur 18 yaşındayım ergenligim devam ediyor muhtemelen akneden
form böyle bu arada formda bi değişim beklemiyorum sakal istegim tek
-
Yazan: Sezai Taştekin
Hocalarım merhaba 19 yaşıma giricem adam akıllı sakalım yok köse değilim vücut kil dolu ama sakal yok babamda 17 yasında tam cıkmıs ne yapabilirim bilginiz varmi serumu ilacı falan teşekkürler
-