Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ahmettones

20 haftalık testo+bolde+ox kürüne girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

ahmettones    18

Merhaba herkese iyi forumlar,

KÜR İÇERİĞİM: (20 Hafta)

• Testosteron 300mg
  • Boldenon 400mg
  • Anavar 10mg

SORULARIM:

• Kıymetli abilerim kürümü yorumlayıp dipnotlar verebilir misiniz?
  • Nelere dikkat edilmeli?
  • İpuçları nelerdir?
  • Dozajlarım nasıl olmalı?

Tüm yorum, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bucky    3

Testo 400 bolde 300 bile sorun yaratabilecek bi dozajken sen tersini yazmışsın. 500 testo 300 bolde belki e2yi kurtarabilir. Takip etmek lazım.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
Bucky, Şimdi yazdı:

Testo 400 bolde 300 bile sorun yaratabilecek bi dozajken sen tersini yazmışsın. 500 testo 300 bolde belki e2yi kurtarabilir. Takip etmek lazım.

testo bolde küründe e2de sorun yaşamamak için dozajlar nasıl olmalı peki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    61
ahmettones, 1 dakika önce yazdı:

testo bolde küründe e2de sorun yaşamamak için dozajlar nasıl olmalı peki 

sen ayarlayacaksın test yaptırarak. 500 e 250 başla sonra bolde ile oynayarak ayarlarsın. amaç e2 yi sıfırlamak değil. referans aralığında üst sınıra yakın kalsın. kimisinde daha az yeterli kimisnde daha fazla. hatta nadir de olsa kimisnde e2 yi baskılayamıyor bolde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43

2:1 oranla başlaman daha doğru 10mg anavarın hiç manası yok aslında paranı boşuna oralla vermene gerek yok illa kickstart ürünü istiyorsan dbol kullanabilirsin belki tbolde olabilir genel olarak 2 önemli dikkat etmen gerek şey var hct ve e2 değerin e2in 25 45 aralığında olması en iyisi bu aralıkta tutmalısın kan değerlerine dikkat etmelisin bol su tüketimi ve kardiyo onemli yoksa kanın yoğunlaşır baş ağrısı tansiyon sorunları yaşarsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Boldeni testoyla 2’ye 1 oranında başla. Her zaman boldenon açıldığında E2 çoğu kişide çok dipliyor; genelde durum böyle, nadir istisnalar var ama işi garantiye alıp bu şekilde başlamak daha doğru.

Bir de ox, sağlıklı kürlerde veya cut’ta genellikle kullanılır; ancak boldenon gibi bir ilaç varken ox’a gerek yok. Eğer aldıysan ve elinde varsa, boldenonu kestikten sonra dinlenme döneminde ya da cut yapacaksan testoyla kombine edersin. Yanına masteron eklersin; burada çok daha fazla işine yarar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
AnabolikLover, 1 saat önce yazdı:

Boldeni testoyla 2’ye 1 oranında başla. Her zaman boldenon açıldığında E2 çoğu kişide çok dipliyor; genelde durum böyle, nadir istisnalar var ama işi garantiye alıp bu şekilde başlamak daha doğru.

Bir de ox, sağlıklı kürlerde veya cut’ta genellikle kullanılır; ancak boldenon gibi bir ilaç varken ox’a gerek yok. Eğer aldıysan ve elinde varsa, boldenonu kestikten sonra dinlenme döneminde ya da cut yapacaksan testoyla kombine edersin. Yanına masteron eklersin; burada çok daha fazla işine yarar.

ox masteron fikrin kulağa hoş geldi hocam fakat 2'ye 1 oranını kafamda oluşturmakta zorluk yaşadım size zahmet detaylandırırsanız çok sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
ahmettones, Şimdi yazdı:

ox masteron fikrin kulağa hoş geldi hocam fakat 2'ye 1 oranını kafamda oluşturmakta zorluk yaşadım size zahmet detaylandırırsanız çok sevinirim.

500 test kullanacaksan 250 bolde kullanıcaksın 400 test kullancaksan 200 bolde gibi sonra kan tahlillerini alınca e2 yüksek kalırsa biraz yükseltirsin  400 test 200 bolde başlayabilirsin bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
sven, Şimdi yazdı:

500 test kullanacaksan 250 bolde kullanıcaksın 400 test kullancaksan 200 bolde gibi sonra kan tahlillerini alınca e2 yüksek kalırsa biraz yükseltirsin  400 test 200 bolde başlayabilirsin bence

Sağ olun çok teşekkür ederim bir de testo bolde küründe küre girdikten sonra ki ilk kan tahlilim 5. hafta da mı olmalı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
ahmettones, 46 dakika önce yazdı:

Sağ olun çok teşekkür ederim bir de testo bolde küründe küre girdikten sonra ki ilk kan tahlilim 5. hafta da mı olmalı ?

belirli bi tarihi yok ne kadar sık tahlil verirsen o kadar iyi 5. hafta uygundur testin çalışıp çalışmadığını e2 ne kadar olduğunu öğrenir ona göre dozajlama yaparsın 12. haftada bi tahlil verirsen iyi olur hemogramına baktır kesinlikle 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    750
ahmettones, 3 saat önce yazdı:

İlk kan tahlili 5.haftanın ilk enjeksiyonundan sonra verilmelidir, sonrasındaki tahlillerde yine 5-6 haftada bir olmalıdır. İmkanın varsa her 4 haftada 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
hectordoyle, 37 dakika önce yazdı:

İlk kan tahlili 5.haftanın ilk enjeksiyonundan sonra verilmelidir, sonrasındaki tahlillerde yine 5-6 haftada bir olmalıdır. İmkanın varsa her 4 haftada 1

Hocam bazı kaynaklar da videolar da vesaire bolde küründe b vitaminlerinin alınmaması gerektiğini söylüyor fakat bazen de bu fikrin tersini okuyorum bu konu hakkında net dogma bir fikir var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    193
ahmettones, 17 dakika önce yazdı:

Hocam bazı kaynaklar da videolar da vesaire bolde küründe b vitaminlerinin alınmaması gerektiğini söylüyor fakat bazen de bu fikrin tersini okuyorum bu konu hakkında net dogma bir fikir var mı ?

Kan fazlalılıgını Boldenon artırdığı için b12 den ziyade boldenon demir depolarını boşaltır demir takviyesi kullan boldenon sürecinde

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    362

Şahsen ben boldenon önermem. Masteron + npp veya rimo öneririm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Zerdust
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk kürü yapmak istiyorum 3-4 aylık bir kür düşünüyorum ve aylık olarak kür için 5-6 arası para ayırabilirim.
      İLK KÜR DENEYİMİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Ancak aldığım firmanın bir kaç olayı çıktı ve aldığımız boldenin saflık oranı çok düşük olduğunu öğrendim. O ilk kürümden açıkçası birşey anlamadım ağırlıklarım arttı kilom arttı ama her zaman içimde sanki birşey yanlış yapıyormuşum gibi geliyordu ondan dolayı ikinci kürümde sizden yardım almak istedim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 19 Kg: 69 Boy: 1.70 Sizce nasıl bir plan izlemeliyim biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
    • Yazan: ed4wert4
      Selamlar öncelikle, Spora başlayalı 4 ay oldu bu süreçte 78 kilodan 73-74lü kilolara düşmeyi başardım bu düşüşleri sağlarken kaldırdığım ağırlıklar da arttı (spora yeni başladığım için vücudun kaslanmaya olan açlığını kullanıp yağ yakarken az da olsa kas yaptım) daha az faydayı göze alarak daha az yan etki için Sarms kürüne başlamayı düşünüyorum. Amacım almam gereken kalori kadar veya biraz daha azını alarak Yağ yakmaya devam edip tertemiz kas kütlesi eklemek.
      Biraz araştırma yaptım YK-11 bunun için en iyisi diyorlar YK-11i bu yazdığım hedefler doğrultusunda ne ile kombine edebilirim ve internetteki 600-700tllik komik fiyatlardaki ürünlerin gerçek olma ihtimali nedir, gerçeğini nereden veya kimden bulabilirim ?
      şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler...
    • Yazan: Theviper35
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      GEÇMİŞ KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Trenbolone Enanthate YENİ PLAN VARYASYONU 1:
      Testosteron Enanthate Trenbolone Enanthate Boldenon YENİ PLAN VARYASYONU 2:
      Testosteron Enanthate Trenbolone Enanthate Boldenon Deca Sizce bu varyasyonlardan hangisini yapmamı tavsiye edersiniz? 
    • Yazan: Abuj
      Üstatlar merhabalar,
      Haftada 4 veya 5 gün fitnes antrenmanı yapıyorum. Daha önce 4'er ay olmak üzere 2 defa boldenon kürü yaptım. Sivilcelenme nedeniyle o kürü bıraktım. Şu an ZPHC Marka Testosteron Enanhtat ve HUMAX Marka Primobolon Kürü yapıyorum. Şu an kürün 4. ayındayım ve haftada toplamda 2 ml Testosteron ile 4 ml Primobolon kullanıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım 39 Boyum 1.77 Kilom 78 SORULARIM:
      Bu dozaj uygun mudur?  Salondaki 3 ayrı hocaya danıştım ve bir hocamız testo'yu 2'ye çıkar rimo'yu 1'e düşür dedi. Bir diğer hocamız rimoyu daha fazla almalısın dedi. Bir başka hocamızda bu miktarlar fazla dedi. Tabi herkesin tecrübesi farklıdır ama 3 ayrı görüş olunca işin içinden çıkamadım. Dozaj ayarını nasıl yapmalıyım. Su an ki haftada 2ml testo + 4 ml rimo uygun mudur?  Bu kürü ne kadar süre yapabilirim? Ne zaman ara vermeliyim? Sorumluluk bana ait olmak üzere hocalarımızdan yardım beklemekteyim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
    • Yazan: Torento33
      Merhabalar tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum yaş33 boy1.83 kg77 üç yıllık spor geçmişim var tabi ara verdiğimde oldu sıkıntım genetik yapım bunlarla ilgili çok makale ve forum okudum okuduklarımı uyguladım fakat bir türlü belirli bir ölçüyü geçemedim ve sonunda steroid kürüne girmiş bulundum girmeden önce bazı testler yaptırdım e2 lh FSH alt ast çok şükür bir sıkıntı yok herşey normal..testo e bolde dianabol 10 haftalık bir küre girdim 13. Günümdeyim fakat kilom aynı ve su tutma başlamadı sadece aşırı terleme var.bı yanlışım var mı yoksa ben mi biraz sabırsız davranıyorum teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.