Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ceyhuninc

Ilk kür sürecim ilaç seçimi, gelişim günlüğü ve daha fazlasına dair!

Önerilen İletiler

ceyhuninc    0
KAVINSKI, 2 dakika önce yazdı:

Kardeş bu anabolik piyasasındaki tiplere baban olsa güvenme. İnan bana çoğunun sokaktaki torbacıdan farkı yok. Gözü paradan başka bişey görmez bunların. Bilindik markalar dışına çıkma hatta bilindik markaların bile doluluğunu kontrol etmek için sık sık tahlil yaptır.

Abi bizede para havadan gelmiyor köpek gibi çalışıyorum olmadı paranın yarısını atmayıp salonu değiştiricem gibi duruyor bakalım bela olmaz başımıza umarım

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

M.O.K    130

Arkadaşlar fiyat konusunu söylemiş zaten dostum gerçekten çok pahalı. Ayrıca 4 kutu anavarı hangi akılla vermiş sana o kişi merak ediyorum. 1 kutusu 100 tablettir diye düşünüyorum, 400 x 10mg anavar kullanırsan çok ciddi karaciğer sorunları yaşarsın. En azından açmadığın anavar kutularını iade etmeyi dene

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    827
ceyhuninc, 6 saat önce yazdı:

Yaklaşık 5 hafta önce küre girdim. Ürünleri salondan tanıdığım bir abiden aldım. 3 kutu Testo Prop ve 4 kutu Anavar için toplam 25.000 TL fiyat çıkardı. Paranın yarısını henüz ödemedim, ürünler şu an elimde. Markaları da Pharma Group. Sizce bu fiyat normal mi, yoksa bana pahalı mı verdi? Daha önce bu markayı kullanan veya fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Marka iyi bir marka olsa bile bahsettiğin ilaçları bu fiyatın yarısı civarına alabiliyor olman lazımdı. Salondaki abin seni kazıklamış geçmiş olsun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    426

Pharma group anavar 45€, prop 24€ en tavan fiyatlar 228€ ediyor kazıklanmış halinin 2 katına vermiş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.107
ceyhuninc, 13 saat önce yazdı:

Yaklaşık 5 hafta önce küre girdim. Ürünleri salondan tanıdığım bir abiden aldım.

sağlık olsun diyip yoluna bakacaksın, bir müsibet bin nasihattan iyidir. Artık ürün almadan bu konu üzerinde fikir alırsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceyhuninc    0
Fuhrer, 20 dakika önce yazdı:

sağlık olsun diyip yoluna bakacaksın, bir müsibet bin nasihattan iyidir. Artık ürün almadan bu konu üzerinde fikir alırsın

Evet abi siteden doğrulama yaptıgım zaman kabul etmiyor + olarak hologramlar farklı yarın kan testine gidip sonucu değerlendiricez bakalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    30

Before after var mı? İyi verim aldın mı? Türkiye piyasasını bilmiyorum ama deus markasının aynı ürünleri 16.000tl burada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceyhuninc    0

Maalesef üroloji randevusuna gidemedim uyuya kaldım 15 gün randevu alamıyorum istediğim sonuçları dahiliye veya sağlık ocağı yapar mı acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Destroy9    4
ceyhuninc, 1 saat önce yazdı:

Maalesef üroloji randevusuna gidemedim uyuya kaldım 15 gün randevu alamıyorum istediğim sonuçları dahiliye veya sağlık ocağı yapar mı acaba?

Dahiliye kesinlikle yapar gerekli aciklamayi yaptiktan sonra efendi bir dille yaklasirsan. Saglik ocagindan pek bir sey bekleme hormonlarin hepsine bakmazlar vitaminlerin hepsine bakmazlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceyhuninc    0
Destroy9, 4 dakika önce yazdı:

Dahiliye kesinlikle yapar gerekli aciklamayi yaptiktan sonra efendi bir dille yaklasirsan. Saglik ocagindan pek bir sey bekleme hormonlarin hepsine bakmazlar vitaminlerin hepsine bakmazlar. 

Abi, küre girmeden önce kan tahlilimi resmen yalvar yakar yaptırdım. Spor yaptığımı anlayınca sanırım steroid kullanacağımı düşündü ve yapmak istemedi. Ben de zor ikna ettim. Umarım dahiliyede de aynı sıkıntıyı yaşamam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Destroy9    4
gönderildi (düzenlendi)
ceyhuninc, 3 saat önce yazdı:

Abi, küre girmeden önce kan tahlilimi resmen yalvar yakar yaptırdım. Spor yaptığımı anlayınca sanırım steroid kullanacağımı düşündü ve yapmak istemedi. Ben de zor ikna ettim. Umarım dahiliyede de aynı sıkıntıyı yaşamam.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır bu testleri isterken bitkisel bir ürün kullandım, sonrasında bazı yorumlarda bazı değerleri değiştirdiğini okudum bayağı kullandım bazı yan etkiler de yaşadım. Şimdi de durumumu merak ediyorum lütfen aynı testi tekrarlar mısınız? Desen yardımcı olur. Vücudunda anormallikler varmış gibi anlat ki o da şüphelenip tekrar kan testi istesin. Burada ki konulara girip yan etkileri oku, sende varmış gibi tek tek doktora anlat. Endişelendiğinden vs bahset. Olmazsa başka doktora geç, ben bazen randevum olmadığı halde doktorun kapısını çalıp kan testi vermem gerekiyor sadece diyerek doktordan randevu ayırdığımı biliyorum. 

tarihinde Destroy9 tarafından düzenlendi
İmla hatası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceyhuninc    0

İlk kürümde şu an toplam 8. haftadayım. Başlangıçta planım 10 hafta yapmaktı. Haftalık 300 mg testosteron propionat ve günlük 40 mg Anavar kullanıyorum. Kür boyunca günlük ortalama 2000 kalori aldım ancak uyku düzenim çok iyi değildi. Sizce kürü 12 haftaya uzatmanın bir avantajı olur mu, yoksa 10 haftada bitirmek daha mı mantıklı? Ayrıca bu aşamada yanına eklenebilecek, fayda sağlayabilecek başka bir ürün var mı?

• Boy 178
  • Güncel kilo 82

Maalesef hala fazlalığım var yağ ve ödem açısından

61B19098-CE2F-4CCE-87A6-F07B6AB16E0F.jpegA199BA32-FD79-4D17-BC38-04A1336BAB6C.jpegIMG_2874.pngD2240435-D09D-4775-BD63-B24CE162AB2A.jpegIMG_2868.png3892D0A1-6A8B-49F4-A5C0-1C765B1543F6.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130
ceyhuninc, 30 dakika önce yazdı:

İlk kürümde şu an toplam 8. haftadayım. Başlangıçta planım 10 hafta yapmaktı. Haftalık 300 mg testosteron propionat ve günlük 40 mg Anavar kullanıyorum. Kür boyunca günlük ortalama 2000 kalori aldım ancak uyku düzenim çok iyi değildi. Sizce kürü 12 haftaya uzatmanın bir avantajı olur mu, yoksa 10 haftada bitirmek daha mı mantıklı? Ayrıca bu aşamada yanına eklenebilecek, fayda sağlayabilecek başka bir ürün var mı?

• Boy 178
  • Güncel kilo 82

Maalesef hala fazlalığım var yağ ve ödem açısından

61B19098-CE2F-4CCE-87A6-F07B6AB16E0F.jpegA199BA32-FD79-4D17-BC38-04A1336BAB6C.jpegIMG_2874.pngD2240435-D09D-4775-BD63-B24CE162AB2A.jpegIMG_2868.png3892D0A1-6A8B-49F4-A5C0-1C765B1543F6.jpeg

Merhaba dostum. Gelişimin gayet güzel tebrik ederim. Yağ dokusunu temizlemek için en sağlıklı ürün şu anda retatrutide olacaktır senin için. Ben de aynı yöntemi uyguladığım için bu fikri paylaşıyorum; testosterone esterini prop'dan enanthate'a geçirebilir, dozunu biraz azaltarak (haftada 200-250mg) daha uzun süre devam edebilirsin. Elbette, tüm sağlık verilerin iyi ise, kan testini yaptırarak devam edip etmeme kararını almak daha sağlıklı bir yöntem olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceyhuninc    0
M.O.K, 26 dakika önce yazdı:

Merhaba dostum. Gelişimin gayet güzel tebrik ederim. Yağ dokusunu temizlemek için en sağlıklı ürün şu anda retatrutide olacaktır senin için. Ben de aynı yöntemi uyguladığım için bu fikri paylaşıyorum; testosterone esterini prop'dan enanthate'a geçirebilir, dozunu biraz azaltarak (haftada 200-250mg) daha uzun süre devam edebilirsin. Elbette, tüm sağlık verilerin iyi ise, kan testini yaptırarak devam edip etmeme kararını almak daha sağlıklı bir yöntem olur.

güvenli kaynak neresi olabilir acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceyhuninc    0

Sahte ilaçtan şüphelendiğimi söylemiştim sonuçlarım böyle bir problem var mı? testom az geldi gibi

IMG_3101.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    19
ceyhuninc, 1 saat önce yazdı:

Sahte ilaçtan şüphelendiğimi söylemiştim sonuçlarım böyle bir problem var mı? testom az geldi gibi

IMG_3101.jpeg

Sonuçta bir problem yok testo düşük değil daha fazlasını ölçmüyor lab

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: nogereru
      Merhaba arkadaşlar, internette bir pre-workout buldum; içerisinde ostarine (MK-2866) bulunuyor. Türkiye içerisinde genelde sağlam, kafeini patlatmadan etki gösteren pre-workout'lar az ve bulunması zor olduğu için, ostarine hariç diğer değerleri iyi geldi ve bu ürünü almak istedim. Zaten ana sebebim içinde ostarine bulunması değil, bir ölçekte 5 mg var. Bunun yan etkisi ve etkisi ne kadar olur? Forumlardaki diğer konulara baktığımda, 10 mg üzerinde hafif bir testosteron baskılaması varmış. Bu ürün ne kadar testosteron baskılar, ne kadar risklidir ve ne kadar etkilidir? Diğer içeriklerin bir riski var mıdır? Emin olamadığım için sormak istedim. 18 yaşındayım. Ürünün markasını vermek serbest mi bilmiyorum, ancak ürünün içeriğini aşağıya koyuyorum.

• Yazan: mehmeteminerem
      Merhabalar kıymetli abilerim kardeşlerim,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 18 boy 185 kilo 120 KİŞİSEL SORUNUM:
      Testom çok düşük çıktı ve ben bunu günlük hayatımda ve cinsellikte iliklerime kadar hissediyorum, sürekli yorgunum sürekli stres ve duygusallık önceden yoktu kesinlikle ,erken boşalma, aletin kalkmaması, isteksizlik. Sadece sarms kullandım ilk defa onu da 1 paketi 3 ayda anca bitirebildim normalde bilirsiniz 1 aylık sanırım 1 paketi ,zaten çakma da olabilir ucuza almıştım,etkisini fazla görmedim, ondan önce de hissediyordum aynı şeyleri (spor yapıyorum) ilk doktor 250mg testo ve lepigra isimli bi takviye verdi ama tın etmedi sanırsam(yani hazır durum da böyleyken bi küre de giresim geliyor ) 2. Doktor da sakın bi daha kullanma hatta cretine, protein de kullanma vs dedi kendisi prof boru da değil gibi. 
      SORULARIM:
      Bu durumun düzelmesi için ne önerirsiniz? Bu oran nasıl yükselir? Küre girmelimiyim? Kür sonrası sorun yaşar mıyım? Pct gerekecek mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Rikbigt
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 33. günündeyim 60. günde son vermeyi planlıyorum.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Rad 140(30mg) + Mk677 (25mg) BU KÜRDEN SONRA:
      Rad-140 Oxandrolone Testosteron SORULARIM:
      Kürüne girmeyi planlıyorum ne zaman girmeliyim? Pct yapıp mı girmeliyim? Yoksa pct yapmadan mı yoksa direkt mi? Konuya katılım gösteren, cevaplarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Trenbolonbaki
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bu kürün içerisindeyim 8 haftalık olmak üzere. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      Rad-140 (10mg) Yk-11(10mg) 25 mg provirone kullanıyorum kür sonu pct yapacağım elimde klomen ve tamoksifen var dozajlama ve bunun yanı sıra ne kullanmalıyım öneriniz vs nedir?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp