Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

oguzzz

Ilk kürüme girme kararı aldım! bulk ve definasyon sürecine dair sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

oguzzz    0

Öncelikle merhaba herkese,

7 ay süren günde 5-6 bin kalorilik pizza hamburger yediğim dönemi 1 aralıkta bitirip definasyona başladım aşağıya güncel formumu koyacağım. Şuan 20 ocaktayız başlangıç halimin fotosu yok ama temiz 10 kg verdim küre gireceğim. Küre girme etme demeyin bugün girmesem yarın gireceğim. Bana genel olarak yardımcı olursanız sevinirim normalde koç tutardım ama maddi imkanlar bu kış el vermiyor. Bu sporu uzun seneler yapmayı planlıyorum ama bir kaç sorum var.

SORULARIM:

1. Küre natural olarak kaç kg daha verip girmeliyim ?
  2. Definasyon yapıp sonra dozajları arttırıp direk bulka mı gireyim?
  3. Definasyo'nun sonuna gelince günlük kalorimin 400 500 altını alıp  hafif yağ yakıp hem de kas mı kazanıyım?

BULK VE DEFİNASYON ÜRÜNLERİM:

• Testosteron
  • Masteron
  • Oxandrolone

FORM CHECK:

3b.thumb.jpeg.f67e7b9eaa2bbf5717a8f3db030b82e8.jpeg 1b.thumb.jpeg.ec9614f7de264c65c68066ed5fd5dae0.jpeg 2b.thumb.jpeg.3f0a9fd3b2f495388c1d161e1c5f0b83.jpeg 4b.thumb.jpeg.4640a477e92b13697c2c46116c28b2f6.jpeg 5b.thumb.jpeg.2c727920a87c8eefe843faffa85f96a0.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

oguzzz    0
sven, 3 saat önce yazdı:

kilon yağ oranın süreçten beklentin nedir?

Kilom 80 boyum 178 yağ oranı bilmiyorum

Süreçten beklenti derken nasıl yani anlamadım baskan suanki hedefimi soruyosan temmuza kadar yüzde 10-12 yağ oranı ve suankinin üstüne 7-8 kg bi kas koymak mümkünse daha fazla başarırmıyım bakıp görücez ağustosa kadar kürde olucam eylülde pct  ye baslar ocakta yine bi kür planlaması yaparım öyle ilerlerim diye düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    59
AnabolikLover, 4 saat önce yazdı:

Bel arkasındaki yağlarıda yak biraz daha düşür temizle vücudu sonrasında küre startı ver clean bulk ile temiz temiz büyü

temmuza ağustosa kadar gitmez beldeki yağ. deri altı yağ değilde kalın deri olayı orası. 

oguzzz, 7 saat önce yazdı:

Kilom 80 boyum 178 yağ oranı bilmiyorum

Süreçten beklenti derken nasıl yani anlamadım baskan suanki hedefimi soruyosan temmuza kadar yüzde 10-12 yağ oranı ve suankinin üstüne 7-8 kg bi kas koymak mümkünse daha fazla başarırmıyım bakıp görücez ağustosa kadar kürde olucam eylülde pct  ye baslar ocakta yine bi kür planlaması yaparım öyle ilerlerim diye düşünüyorum

mümkün değil (bence) kilo alabilirsin ama 6 ayda 7-8 kilo kas fizik kurallarına aykırı. uzun vadeli (en az 2-3 senelik) plan yap beklentini düşür hayal kırıklığına uğrama. sonrasında kilo verdiğinde de kas kaybettim sanırsın. hem yağ oranın çok düşecek hemde kas bu miktarda artacak 6 ayda zor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzzz    0
abartach, 5 saat önce yazdı:

temmuza ağustosa kadar gitmez beldeki yağ. deri altı yağ değilde kalın deri olayı orası. 

mümkün değil (bence) kilo alabilirsin ama 6 ayda 7-8 kilo kas fizik kurallarına aykırı. uzun vadeli (en az 2-3 senelik) plan yap beklentini düşür hayal kırıklığına uğrama. sonrasında kilo verdiğinde de kas kaybettim sanırsın. hem yağ oranın çok düşecek hemde kas bu miktarda artacak 6 ayda zor.

Aslına bakıcak olursak 7-8 kg kas nasıl görünür onuda bilmiyorum abi öyle tahmini söyledim sence temmuza kadar kürle birlikte kaç yağ oranına inip kaç kg kas koyarım ortalama? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    59

Biraz yağlanmayı göze almadan kas eklemek kilo almak zor. Kas kazanımı kişiye yaşa yaşantıya strese yaptığı işe göre değişken.  Tek ssöyleyebileceğim kısa vadeli yüksek beklentili plan yapma. Küre girmeye niyetliysen  Kan ve hormon testi yaptır tekrar onlarla beraber başlık aç. Uzman cevapları alacaksın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzzz    0
abartach, 43 dakika önce yazdı:

Biraz yağlanmayı göze almadan kas eklemek kilo almak zor. Kas kazanımı kişiye yaşa yaşantıya strese yaptığı işe göre değişken.  Tek ssöyleyebileceğim kısa vadeli yüksek beklentili plan yapma. Küre girmeye niyetliysen  Kan ve hormon testi yaptır tekrar onlarla beraber başlık aç. Uzman cevapları alacaksın. 

Zaten subat sonuna kadar yine definasyona natural devam ediyim subat sonundaki forma göre kan testi yapıp yine baslık açıp destek alıcam insallah. Abi yukarda ağustosa kadar bel yağları bile gitmez demişsin yani simdi 6 ay diyet yapsam bulku falanda bosverip 6 ay safece diyet yapsam orası yinedemi gitmez?

Ben 6 ay daha diyet yapsam kemiklerim gözükür gibi hissediyorum yoksa bulka girsemmi gitmez iki foto arasında 20 kg var ve sadece 3 ay sürdü bi 2 ay daha yapsan ter temiz olmazmı bel kısmı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    59
oguzzz, 2 saat önce yazdı:

Zaten subat sonuna kadar yine definasyona natural devam ediyim subat sonundaki forma göre kan testi yapıp yine baslık açıp destek alıcam insallah. Abi yukarda ağustosa kadar bel yağları bile gitmez demişsin yani simdi 6 ay diyet yapsam bulku falanda bosverip 6 ay safece diyet yapsam orası yinedemi gitmez?

Ben 6 ay daha diyet yapsam kemiklerim gözükür gibi hissediyorum yoksa bulka girsemmi gitmez iki foto arasında 20 kg var ve sadece 3 ay sürdü bi 2 ay daha yapsan ter temiz olmazmı bel kısmı.

Diyet filan yok artık spora uygun beslenme yap. En azından kilonu korumaya odaklan. Beli filan kafaya takma ayrıca belinde bir sorunda yağda yok okadar. Bel göbeği taşıdığı için kalınlaşıyor. Hareketsiz bölge. Sen antrenmanını beslenmeni oturt. Kür sırasında ne kullanırsan kullan bulk definasyon farkı kaloriden geliyor. Az yersen aynı ilaçla definasyon çok yersen aynı ilaçla bulk. A ilacı a esteri zayıflatır b ilacı b esteri kilo aldırır filan normal amatör vatandaş için hikaye. Madem niyetlisin yolun açık olsun. 

Benim 6 ayda olmaz derken. Kendine zaman sınırı koyma. istedikten sonr hepsi olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzzz    0
abartach, 37 dakika önce yazdı:

Diyet filan yok artık spora uygun beslenme yap. En azından kilonu korumaya odaklan. Beli filan kafaya takma ayrıca belinde bir sorunda yağda yok okadar. Bel göbeği taşıdığı için kalınlaşıyor. Hareketsiz bölge. Sen antrenmanını beslenmeni oturt. Kür sırasında ne kullanırsan kullan bulk definasyon farkı kaloriden geliyor. Az yersen aynı ilaçla definasyon çok yersen aynı ilaçla bulk. A ilacı a esteri zayıflatır b ilacı b esteri kilo aldırır filan normal amatör vatandaş için hikaye. Madem niyetlisin yolun açık olsun. 

Benim 6 ayda olmaz derken. Kendine zaman sınırı koyma. istedikten sonr hepsi olur. 

Abim bilgilerin için cok sağol ama biraz kafam karıştı subat 1 den itibaren nasıl besleniyim almam gerekenin 500 altımı alıyim yoksa günlük kaloriyi tamamlıyimmi yoksa fazlasınımı alıyim tam anlamadım bide küre girmek için erken dimi 1-2 ay daha devam edip giriyim bide makroları nası yapıyim balık ağırluklı besleniyorum aksama kadar ızgara somon

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    2

hafif eksi kalori ya da alman gereken kadar kalori alıp devam edebilirsin (recomp)  bana sorarsan biraz daha yolun var küre girmek için 10 12 yağ oranlarına ulaştığın zaman iyi bi bulk kürüne girebilirsin son fotograf şuanki formunsa iyi bi değişim var. Kilo vermek için özellikle küre girmek genel olarak saçma ve gereksiz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzzz    0
sven, 2 saat önce yazdı:

hafif eksi kalori ya da alman gereken kadar kalori alıp devam edebilirsin (recomp)  bana sorarsan biraz daha yolun var küre girmek için 10 12 yağ oranlarına ulaştığın zaman iyi bi bulk kürüne girebilirsin son fotograf şuanki formunsa iyi bi değişim var. Kilo vermek için özellikle küre girmek genel olarak saçma ve gereksiz.

İlkten ikinciye geldim işte natural sekilde iyi kilo verdim aslında dediğin gibi kilo vermek için girmek saçma ama definasyondan sonra bulka girince zaten kullanıcaktım bari definasyondada kullanıyim dedim ara vermeden sadece dozları arttırıp bide kaloriyi arttırıp bulk yapıcam şubat 1 e kadar 10 gün daha diyete devam.

Sonra şubat ayınca sadece 500 kalori açık vericem vazı günler almam gerekeni alırım hatta 1 marttada o zamanki formuma göre bi konu açarım yine ama subatta 500 kalori açık ver dedinya sebebi az yağ koyup az da kas kazanmakmı? Direj subat boyu 1000 1500 acık verip sert diyet yapsam daha iyi değilmi hızlı sonuç. 

F2F8A4AF-D5CB-4689-AEB3-636AA51F5019.jpeg 24419A31-1CE3-4736-AE90-1EAF0172DC9E.jpeg

Şimdi bi araştırdım recompun ne olduğunu benimde fikrim oydu aslında 15 16 yağ oranına inip ondan sonra recompa baslayıp yaz sonuna kadar recomp yapmak istiyordum hem 15 olan yağı 12 13 e çekerim hemde yaza kadar kürle birlikte kasta kazanırım bu mantıklı dimi? Cok soru sordum farkındayım ama soru sorcağım baska kaynak yok ve aklımda çok soru var😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    2

istediğini sorabilirsin burada sana yardımcı olmak için varız ilk öncellikle evet daha düşük kaloriyle daha hızlı kilo verirsin ama zaten kas kütlen oldukça az bence tek sorun vermen gereken ekstra yağda değil kazanman gereken kas kütlesi var ondan dolayı sana recomp öneriyorum tabi yine senin kararın anlık diyetler yerine bence sürdürülebilir uzun soluklu diyet ve planlamalar  dediğin gibi recompa başlayıp kas kazanıp 12 13 yağ oranına inebilirsin genel olarak yapacağın her şeyi uzun soluklu götürmen daha iyi kısa sert diyetler yerine daha rahat ama daha uzun diyetler senin için daha uygun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    25
abartach, 20.01.2026 - 05:06 yazdı:

7 ayda bu formla o yağlar gitmez mi nasıl bu kadar emin olabiliyorsun 7 ay adamın formuna bak 130 kilo olsa tamam ama heves kırmayalım 2 aya bile temizler o beli 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    59
hascey27, 30 dakika önce yazdı:

7 ayda bu formla o yağlar gitmez mi nasıl bu kadar emin olabiliyorsun 7 ay adamın formuna bak 130 kilo olsa tamam ama heves kırmayalım 2 aya bile temizler o beli 

Hevesi kırılmış gibi değil zaten :) istersen herşeyi yaparsın takvim koyma dedim devamında. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzzz    0
hascey27, 11 saat önce yazdı:

Bana sorcak olursan bende temizlerim ama ne olur ne biter zaman göstericek 2 ay sonra yine bi form ekliyicem insaallah

abartach, 11 saat önce yazdı:

Hevesi kırılmış gibi değil zaten :) istersen herşeyi yaparsın takvim koyma dedim devamında. 

Yok abi ya heves kırılcak bişi yok aslında vucüt geliştirmenin sabır gerektiren bi spor olduğunu geçen sene öğrendim ben basıma gelen bazı seyler sonucu 😅 olursa olur olmazsada 3 ay 5 ay geç olur yine olur sıkıntı yok

Tarık34, 5 saat önce yazdı:

Açık konuşmam gerekirse bu tecrübede ve fizikte gerçekten küre girmek istiyorsan kendini ve sağlığını emanet edebileceğin dürüst bir koç bul. Ek olarak aşağıya bıraktığım kısımdaki konuları okumanı öneririm.

https://peptidturkiye.com/forum/forum/102-kitaplarda-yazmayan-bilgiler/

Geçen senede küre girdim çook uzun soluklu devam edicektij küre oyüzden kocum 125 testo 200 mastla baslattı zamanında yağ oranım fazla ve e2 sınırdaydı böyle devam edelim yağ oranın azaldıkça dozları arttırır yağlar temizlenince yine ara vermeden dozları arttırıp bulka gideriz demişti cokta sevdiğim bi abimdi küre girerken dediğin gibi bi koçla çalışmak şart ama yaz basına kadar bi borcun altına girdim eşşeklik edip spor salonumu bile zor ödüyorum diyim😅 balıkcıda calıstığım içim beslenme konusunda bi sıkıntım yok orasıda bii avantaj günde 20 kilo bile somon jumbo karides levrek ne istersem yiyebiliyorum 

oguzzz, 15 dakika önce yazdı:

Bana sorcak olursan bende temizlerim ama ne olur ne biter zaman göstericek 2 ay sonra yine bi form ekliyicem insaallah

Yok abi ya heves kırılcak bişi yok aslında vucüt geliştirmenin sabır gerektiren bi spor olduğunu geçen sene öğrendim ben basıma gelen bazı seyler sonucu 😅 olursa olur olmazsada 3 ay 5 ay geç olur yine olur sıkıntı yok

Geçen senede küre girdim çook uzun soluklu devam edicektij küre oyüzden kocum 125 testo 200 mastla baslattı zamanında yağ oranım fazla ve e2 sınırdaydı böyle devam edelim yağ oranın azaldıkça dozları arttırır yağlar temizlenince yine ara vermeden dozları arttırıp bulka gideriz demişti cokta sevdiğim bi abimdi küre girerken dediğin gibi bi koçla çalışmak şart ama yaz basına kadar bi borcun altına girdim eşşeklik edip spor salonumu bile zor ödüyorum diyim😅 balıkcıda calıstığım içim beslenme konusunda bi sıkıntım yok orasıda bii avantaj günde 20 kilo bile somon jumbo karides levrek ne istersem yiyebiliyorum 

Bahsettiğim ilk kürüm 6. Hafta köye gitmem sebebiyle bi anda son verdim pct bile yapamadım 5-6 ay sporda yapmadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    163

Bütçe sıkıntısı varsa kürü aklından bile geçirme.:) Bütçe ayarlarkende en kötü ihtimalle kan tahlillerini özelde yaptıracakmış gibi ayarlamak en mantıklısı.Tabii beslenme, pct/mct grupları, anabolizanları temin ettiğini/ayarladığını varsayıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzzz    0
Tarık34, 18 saat önce yazdı:

Bütçe sıkıntısı varsa kürü aklından bile geçirme.:) Bütçe ayarlarkende en kötü ihtimalle kan tahlillerini özelde yaptıracakmış gibi ayarlamak en mantıklısı.Tabii beslenme, pct/mct grupları, anabolizanları temin ettiğini/ayarladığını varsayıyorum.

Anabolizanlarım elimde var geçen kürden kalma duruyo evde testo mast ox mct için nac 600 d3k2 bide magnezyum var ztn her öğünüm balık diye omega 3 eklemedim sadece hastane tahlil masrafı sıkıntı onuda devlette halletcez bi dümen bulup

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: jarviss
      Öncelikle herkese merhaba,
      Bel ve göğüs bölgemde bulunan yağlardan kurtulmak istiyorum bir sonraki hedefim kütlemi arttırmak. İlk kürüm olacak eleştirilere ve önerilere fazlasıyla açığım. Definasyon yapacağım fakat önceliğim enjeksiyon ürünleri kullanmamak. Araştırmalarım sonucu şuanlık Cardarine kullanmayı düşünüyorum. Stenabolic ve Yohimbine ile beraber kombin yapmak daha etkili oluyormuş sanırım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım: 24 Boy: 187 Kilo: 83 GÜNCEL FORM:

SORULARIM:
      Aynı anda almaya değecek kadar fark yaratır mı? Yoksa şu anlık sadece Cardarine ile işimi görür müyüm?  Yerine kullanabileceğim daha iyi etkisini göreceğim bir şey var mıdır? Ayrıca fotoğraftaki zphc marka Cardarine orijinal sanırım zphc.com yazması gerekliymiş doğru mudur? ÜRÜN GÖRSELİ CHECK:

Tüm cevap, tavsiye ve öneriler içini şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Rx7
      Selamün aleyküm,
      İsmim Yasin yaş 35 ve 3 ay önce başladım spora. Kilomu 2-3 ayda 96dan 88-89 civarına düşürdüm. Hala karın ve bel bölgesinde biraz yağlarım var. Şu an ki yağ oranım %23-25 arası. Hem bu yağ oranımı %15 civarı ve altına düşürmek istiyorum hem de klasik göbekli Türk babası profilinden çıkmak istiyorum.
      Birazda kas eklemek istiyorum. Mr olimpia olma gibi hevesim hayalim yok Sosyal medya uygulamalarında gezerken karşıma 3-4-5 ayda çok güzel tam istediğim gibi olan profiller çıkıyor ama hocalar bilgilendirmeyi yüksek ücretler karşılığında yapıyor. Bu konular hakkında hiçbir bilgim yok. Ne öncesi ne kullanımı nede sonrası hakkında. Bilinçsizce anabolik kullanmak istemiyorum. Birisi testesteron masteron ve winstrol kürü önerdi ama ne kullanımı nede sonrası nasıl olacak bilgim yok.
    • Yazan: Thebossdianabol
      Selam dostlar, biraz fikir almak istiyorum.
      Hedefim temiz bulk, güç ve kütle artışı, kas kalitesi bozulmadan.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 22 Boy: 1.70 Kilo: 70 Yağ oranı: %14 Kür geçmişi: Yok Tansiyon: Normal KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg / hafta (20 hafta) Yanına Boldenon ZPHC + kickstart olarak Dianabol düşünüyorum Primo çok pahalı, aklımda Boldenon ile devam etmek var SORULARIM:
      Primo ile Boldenon arasındaki gerçek fark nedir? Bulkta değer mi, yoksa Boldenon yeterli olur mu? Kickstart olarak Dianabol eklemek mantıklı mı? Kan değerleri ve su tutma kontrolü nasıl olmalı? 20 haftalık Test E + Boldenon planında Tansiyon ve hematokrit başta olmak üzere hangi parametrelere dikkat etmeliyim? Aromasin özellikle uzun süreli kullanımda östrojene dikkat nasıl edilir? hangi enjektör almalıyım beybi kahverengi insülin iğnesi yeterli olur mu ? Öneriniz nedir? enjeksiyon sıklığı nasıl olmalıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.