-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ilk kürüme girme kararı aldım! bulk ve definasyon sürecine dair sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
oguzzz, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: jarviss
Öncelikle herkese merhaba,
Bel ve göğüs bölgemde bulunan yağlardan kurtulmak istiyorum bir sonraki hedefim kütlemi arttırmak. İlk kürüm olacak eleştirilere ve önerilere fazlasıyla açığım. Definasyon yapacağım fakat önceliğim enjeksiyon ürünleri kullanmamak. Araştırmalarım sonucu şuanlık Cardarine kullanmayı düşünüyorum. Stenabolic ve Yohimbine ile beraber kombin yapmak daha etkili oluyormuş sanırım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaşım: 24 Boy: 187 Kilo: 83 GÜNCEL FORM:
SORULARIM:
Aynı anda almaya değecek kadar fark yaratır mı? Yoksa şu anlık sadece Cardarine ile işimi görür müyüm? Yerine kullanabileceğim daha iyi etkisini göreceğim bir şey var mıdır? Ayrıca fotoğraftaki zphc marka Cardarine orijinal sanırım zphc.com yazması gerekliymiş doğru mudur? ÜRÜN GÖRSELİ CHECK:
Tüm cevap, tavsiye ve öneriler içini şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Rx7
Selamün aleyküm,
İsmim Yasin yaş 35 ve 3 ay önce başladım spora. Kilomu 2-3 ayda 96dan 88-89 civarına düşürdüm. Hala karın ve bel bölgesinde biraz yağlarım var. Şu an ki yağ oranım %23-25 arası. Hem bu yağ oranımı %15 civarı ve altına düşürmek istiyorum hem de klasik göbekli Türk babası profilinden çıkmak istiyorum.
Birazda kas eklemek istiyorum. Mr olimpia olma gibi hevesim hayalim yok Sosyal medya uygulamalarında gezerken karşıma 3-4-5 ayda çok güzel tam istediğim gibi olan profiller çıkıyor ama hocalar bilgilendirmeyi yüksek ücretler karşılığında yapıyor. Bu konular hakkında hiçbir bilgim yok. Ne öncesi ne kullanımı nede sonrası hakkında. Bilinçsizce anabolik kullanmak istemiyorum. Birisi testesteron masteron ve winstrol kürü önerdi ama ne kullanımı nede sonrası nasıl olacak bilgim yok.
-
Yazan: Thebossdianabol
Selam dostlar, biraz fikir almak istiyorum.
Hedefim temiz bulk, güç ve kütle artışı, kas kalitesi bozulmadan.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 22 Boy: 1.70 Kilo: 70 Yağ oranı: %14 Kür geçmişi: Yok Tansiyon: Normal KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500 mg / hafta (20 hafta) Yanına Boldenon ZPHC + kickstart olarak Dianabol düşünüyorum Primo çok pahalı, aklımda Boldenon ile devam etmek var SORULARIM:
Primo ile Boldenon arasındaki gerçek fark nedir? Bulkta değer mi, yoksa Boldenon yeterli olur mu? Kickstart olarak Dianabol eklemek mantıklı mı? Kan değerleri ve su tutma kontrolü nasıl olmalı? 20 haftalık Test E + Boldenon planında Tansiyon ve hematokrit başta olmak üzere hangi parametrelere dikkat etmeliyim? Aromasin özellikle uzun süreli kullanımda östrojene dikkat nasıl edilir? hangi enjektör almalıyım beybi kahverengi insülin iğnesi yeterli olur mu ? Öneriniz nedir? enjeksiyon sıklığı nasıl olmalıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
-