Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

tahaiwnl

Kullandığım boldenon çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

tahaiwnl    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Aşağıdaki şekilde devam ediyorum ve şu an hemogram değerlerim böyle.

KÜR İÇERİĞİM: (8 Haftadır)

• Testosteron
  • Boldenon 250 mg

SORULARIM:

1. Boldenon'un düşük doz olma ihtimali var mı?
  2. Kullandığım doz itibariyle normal mi sonuçlar?

KAN TESTİM:

IMG_7876.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tahaiwnl    0
onlytrenbolone, 2 dakika önce yazdı:

Hangi marka kullanıyorsun ve e2 neden ölçtürmedin?

hocam ölçtürdüm fakat kanı vereli daha 2 saat oluyor onlar henüz düşmedi, evogen kullanıyorum. eklemek istiyorum boldenondan önce hiçbir hemogram değerim ref dışı değildi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    173
tahaiwnl, Şimdi yazdı:

hocam ölçtürdüm fakat kanı vereli daha 2 saat oluyor onlar henüz düşmedi, evogen kullanıyorum 

e2 gelsin belli olur oradanda. testo kaç giriyorsun?

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tahaiwnl    0
onlytrenbolone, Şimdi yazdı:

250/325 yapıyorum üstüne çıkmadım

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.579
onlytrenbolone, Bir saat önce yazdı:

nasıl e2 den belli oluyor ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    720

Değerlerin testosteron kullanımından dolayı da böyle yüksek çıkmış olabilir, boldenondan da, hem testo hem bolde kombinasyonunda da. Net bir şey yok ortada 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    173
Askabar, 7 saat önce yazdı:

nasıl e2 den belli oluyor ?

e2 çok baskılıyor bende ve tüm çevremde böyle oldu masteronun baskıladığından kat be kat baskılıyor hem de.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Preworkout    107
onlytrenbolone, Bir saat önce yazdı:

e2 çok baskılıyor bende ve tüm çevremde böyle oldu masteronun baskıladığından kat be kat baskılıyor hem de.

Kullandığın mg nedir.Masterondan fazla baskılaması için min 600mg kullanmak gerekir diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    173
Preworkout, 2 dakika önce yazdı:

Kullandığın mg nedir.Masterondan fazla baskılaması için min 600mg kullanmak gerekir diye düşünüyorum.

500 hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    622
Preworkout, 9 dakika önce yazdı:

öyle bir şey yok, masteron zaten baskılamaz e2. 250 bolde kullansan bile baskılar

• 100 Puan 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    59
Fuhrer, 7 saat önce yazdı:

öyle bir şey yok, masteron zaten baskılamaz e2. 250 bolde kullansan bile baskılar

"2,5 t/1 b" oranı bana yetiyor. referans aralığında ama üst sınıra yakın tutmak için. oranı yakalamak için 4-5 test gerekti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.579
onlytrenbolone, 10 saat önce yazdı:

Sende olan bir şeyi genel e yayamazsın bende baskılamoypr mesela 

• Beğen 1
  • Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    14

Boldenon kullanırken e2 nin böyle olması lazım.

• 500test e
  • 500bolde

5. enjeksiyondan sonra test verildi.

IMG_3668.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    173
oguuzars, 5 dakika önce yazdı:

Boldenon kullanırken e2 nin böyle olması lazım.

Örnekler çoğalıyor yazcam ama zaten genel böyle kendisi genel dışı olduğunu farkında değil :D 

tarihinde onlytrenbolone tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Preworkout    107
Askabar, 6 saat önce yazdı:

Sende olan bir şeyi genel e yayamazsın bende baskılamoypr mesela 

Benim de arkadaşların dediği kadar baskılamıyor.Bildiğim kadarıyla boldenon e2 baskılamak için kullanılan bir ilaçta değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    173
Preworkout, 4 dakika önce yazdı:

Benim de arkadaşların dediği kadar baskılamıyor.Bildiğim kadarıyla boldenon e2 baskılamak için kullanılan bir ilaçta değil.

Baskılamak için kullanılıyor demedik ki zaten hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    316

Burda herkes boldenon a takılı kalmış kimse büyük problemin farkında değil… dostum e2 seviyen yok önceki testlerin yok ama büyük ihtimal boldenon çalışıyor. Ama şunu öncelik gör. Hemoglobin yükselmiş onu geçtim hct ne hale gelmiş aşırı yüksek yani şuan hem kan fazlalıgınnvar hemde kanın bayağı koyulaşmış kalınlaşmış. Çok acil git flebotomi yaptır kan aldır 1 ünite yetmezse 2. Ünite. Bu değerler seni zorlar uyku olsun nefes alıp verme olsun arada baş dönmesi yapar halsizlik yapar tansiyon yapar… anormal yüksek hct acil git

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    2
Yusufdemir1995, 29 dakika önce yazdı:

Burda herkes boldenon a takılı kalmış kimse büyük problemin farkında değil… dostum e2 seviyen yok önceki testlerin yok ama büyük ihtimal boldenon çalışıyor. Ama şunu öncelik gör. Hemoglobin yükselmiş onu geçtim hct ne hale gelmiş aşırı yüksek yani şuan hem kan fazlalıgınnvar hemde kanın bayağı koyulaşmış kalınlaşmış. Çok acil git flebotomi yaptır kan aldır 1 ünite yetmezse 2. Ünite. Bu değerler seni zorlar uyku olsun nefes alıp verme olsun arada baş dönmesi yapar halsizlik yapar tansiyon yapar… anormal yüksek hct acil git

hocamızın dediği gibi kan değerleri felaket derecede kötü durumda kan aldırdıktan sonra kardiyoyu arttırıp su tüketimini arttırmalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    59
onlytrenbolone, 7 saat önce yazdı:

Baskılamak için kullanılıyor demedik ki zaten hocam

Baskılamak için kullanıyorum :) Test deca yanına azcık bolde işte. Masteron ilede aynı etkiyi alıyorum (e2 test sonucunda) ama uzun ester masteron bulmakta zorlandığım için bir süre önce bolde de karar kıldım. Sadece 250 test alırken ise bolde veya e2 düzenleyici birşeye ihtiyacım olmuyor. Farklı bünye diye birşey vardır ama genellemeler doğrudur. Ama soruyu soran kişiye özel bir cevap verilmesi gerektiğinde test sonuçları gerekli. Yoksa her gelene demir hapı yazan ezberci doktordan fark kalmaz. Doktordan daha fazla güvendiğim insanlar var burada. 

Ve kanın bu hale gelmesinin tek nedeninin bolde olduğuna inancım yok. sabah akşam protein pirinç 4k kalori alan adamın kanı çamur olmaması mucize. 3 tane brokoli 5 yaprak marul ile olacak iş değil. kaloriyide kas içine verebilsek bitse bu karaciğerin çilesi keşke. 

tarihinde abartach tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    36

Sen bence only testo harici bişey kullanma o hgb hct bir gün sana kalp krizi olarak dönebilir.Kan boşaltma da uzun vadede çok iyi bir çözüm değil verdiğin gibi gene rebound alıp yükselicek.ben de bi ara biraz yüksek hgb hct ile uğraşıyordum 1 ay arayla 2 kez kan verdim 3 ünite toplamda anca 16.5 seviyelerine düştü hgb 18 den.Senin daha yüksek.Sürekli kan vermekten bu sefer demir eksikliği yaşıycaksın ben kan veririm sürekli dersen de 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: BBurak
      Selam arkadaşlar,
      Bir süredir forumda aktif değildim. Bunun sebebi iş güç kovalamam, bir yandan da spor ve sınavlarımla uğraşmamdan ötürüydü. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Şu ana kadar 2 tane kür yaptım. İkinci kürüm olan cut cycle’da artık takır takır oblik gördüğüm için ve süreçten çok bunaldığım için, 6–7 hafta sonunda kısa ester ürünleri bırakıp uzun bir TRT süreci geçirdim (yaklaşık 8 hafta).
      3. kür planlamamda ise artık daha ciddi dozlarla ilerlemek ve farklı bir şeyler denemek istediğim için, daha önce hiç çıkmadığım seviyelere çıkıyorum. Benim her zaman amacım sağlığı koruyarak küçük kazanımlarla ilerlemekti. Yoğun suplement kullanımım mevcut. Yeni kür planımı aşağıya bırakıyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Güncel kilom: 82, hedef kilom ise 95-100 civarı. Kür sürecimi gidişata kadar belirleyeceğim fakat bu bileşiklerle kafadan 20 hafta giderim.
      Haftalık İlaç Protokolüm
      Testosteron Enanthate: 600 mg Boldenon: 600 mg Deca: 300 mg Anapolon: 350 mg Proviron: 175 mg Günlük 1 tablet tamoksifen ( kan testine kadar) Kullandığım Suplementler
      Günlük 2–3 ölçek whey protein 2000 mg balık yağı Multivitamin Demir takviyesi Magnezyum Grizone Day/Night D3 + K2 Arginin with ZMA (Nutrade) Post Workout (Nutrade) Güncel Form:

• Yazan: KESKİN
      Merhabalar,
      Yeni kürümde boldenon ve dhd boldenon beraberinde var haftalık 2 ml - 2 ml şeklinde vuracağım.
      SORULARIM:
      Sizce bu ikisini aynı günde tek bir enjeksiyonda vurabilir miyim? Yoksa farklı günlere mi denk getirmeye çalışayım? KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Boldenon DHB Boldenon Tüm fikir, görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: parfait16
      Herkese merhaba,
      Şu anda testosterone enanthate boldenon küründeyim 4. Haftamda olduğum için kan tahlili verip değerlerimi görmek istedim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 400mg Şu anda düşük E2 kaynaklı eklem sorunlarım mevcut ama libido ereksiyon sorunum yok. Doz güncellemesi düşünüyorum E2 yükselmesi için 750 mg testo e yükseltmeyi planlıyorum bolde dozu aynı kalacak 400 mg olarak. Ve eklem sağlığı içinde 200 mg npp eklemeyi planlıyorum. Kan tahlillerimi ve güncel formumu bırakacağım yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum. 
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: kadirguloglu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme aşağıdaki seçenekler ile başladım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 500mg Boldenon 500mg SORULARIM:
      Kullanmam gereken PCT ürünleri var mı? Kullanmam gereken vitaminler nelerdir?  Yorumlarınız için teşekkür ederim.
    • Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar,
      Şuan humax bolde, nessie testo, nessie tren küründeyim ve 5. haftadayım fakat humax boldenonun eksik doz veya tamamen boş olduğunu düşünüyorum, asla iştah artışı olmadı, bundan 1 yıl önce yaptığım iran testo, bodytech boldenon kürümde 4. haftada dünyaları yiyordum ve aşırı damarlanmıştım. Nessie testo iyi çalışıyor treni için ise şuan bir şey söyleyemem (2. haftadayım trende).
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg humax bolde 400 mg nessie tren e 750 mg nessie test e KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.