Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Adamalar

Only testosteron kullanımı sonrası oluşan libido sorunlarının çözümü hk.

Önerilen İletiler

Adamalar    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık 2 sene önce 6 hafta İran testosteron kullandım sonra 1 ay ara verdim salonda hoca bana bir testosteron verdi onu haftada 2 kere 4 hafta kullandım kullanırken libido sorunu başladı bende ilcacı kestim hocaya dedim bende öyle bir şey yok sende de olmaması lazım dedi bende sürecin akışına bıraktım sonra sağdan soldan duyumlarla proviron kullandım ondan da bir etki görmedim sonra inst da bir pct danışmanlığı veren arkadaşa yazdım ve ondan bir reçete aldım bana Klomen ve ovittrelle yazdı ama ovittrelle piyasada yok hala yok. Bekleyişim ve araştırmalarım devam etti sadece geçen 1 ay Klomen kullandım günde 2 tane olacak şekilde ve problemlerim devam ediyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. :(

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_0623.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

nattybuilder    36

hocam klomen etkisini gostermis testten anlasilacagi uzere klomene devam edilmeli mi edilmemeli mi orayi daha yetkin arkadaslara birakiyorum ama bence eksik olan bir test var o da dht.1 ay daha bekle hatta o sure zarfinda bence 1 ay daha klomen kullanmaya devam edebilirsin ondan sonra ayni testleri bir daha yaptir dht ile beraber.ereksiyon problemleri yasiyor musun ya da sabah ereksiyonlarin var mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adamalar    0

Hocam şu anda proviron başladım kullanmaya başlayalı bugün 3 gün bunu bırakıp tekrar klome kullanmak mantıklı mı sizce? Erksiyon problemi yaşıyorum sabah erksiyonu hala yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
Adamalar, 3 saat önce yazdı:

Hocam şu anda proviron başladım kullanmaya başlayalı bugün 3 gün bunu bırakıp tekrar klome kullanmak mantıklı mı sizce? Erksiyon problemi yaşıyorum sabah erksiyonu hala yok.

Psikolojik olabiir mi sizce hocam bi tık e2 de yüksek gözüküyor ondan da olabilir ama bence sabah ereksiyonunu dert etmeyin natürelken'de hiç hayatımda sabah ereksiyonu yaşamadım kürdeyken'de hiç yaşamadım ayrıca sisteminiz açık gözüküyor bu aralar diyette misiniz? karb alımınız ne durumda? ben agresif cut yaparsam eğer libidom genelde ölüyor ve ereksiyon problemleri çekiyorum

tarihinde Ziert44 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    36
Adamalar, 4 saat önce yazdı:

İkisini beraber kullanabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adamalar    0
Ziert44, 22 dakika önce yazdı:

Psikolojik olabiir mi sizce hocam bi tık e2 de yüksek gözüküyor ondan da olabilir ama bence sabah ereksiyonunu dert etmeyin natürelken'de hiç hayatımda sabah ereksiyonu yaşamadım kürdeyken'de hiç yaşamadım ayrıca sisteminiz açık gözüküyor bu aralar diyette misiniz? karb alımınız ne durumda? ben agresif cut yaparsam eğer libidom genelde ölüyor ve ereksiyon problemleri çekiyorum

Hocam diyet felan yapmı yorum  uzun süre bu modda olunca bıraktım zaten yaptığım spor Crossfit canım ne  isterse takılma modu dayım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    183

Prolaktin icin dostinex mi kullandın 2 cok düsük buda libido sorunu yapar zaten dogal degerlerinde kaçtı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adamalar    0

Aynen hocam dostinex kullandım yarım yarım doğal değerlerimi bilmiyorum çünkü baktırmadan testoya girince beni bu hale getirdi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    183
Adamalar, 4 saat önce yazdı:

Aynen hocam dostinex kullandım yarım yarım doğal değerlerimi bilmiyorum çünkü baktırmadan testoya girince beni bu hale getirdi 

Dostinex güçlüdür  ceyrek ceyrek içmek lazım pct de kullanmaman lazım dı sorun bundan dolayı prolaktinin yükselmesi lazım 9 10 11 normal seyrine gelince sorun çözülür zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Handler    1

Sabah ereksiyonunu libido belirleyici değildir,

Bir insan uyuduğunda onlarca kez erekte olur zaten eğer şanslıysan uyanma evresine denk gelmiş olursun ve kendini iyi hissedersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adamalar    0
Ferdikra, 11 saat önce yazdı:

Dostinex güçlüdür  ceyrek ceyrek içmek lazım pct de kullanmaman lazım dı sorun bundan dolayı prolaktinin yükselmesi lazım 9 10 11 normal seyrine gelince sorun çözülür zaten 

Peki yükseltmem için yapmam gereken yada kullanmam gereken bir şey var mı yolda akışına mı birakmaliyim

Handler, 3 saat önce yazdı:

Sabah ereksiyonunu libido belirleyici değildir,

Bir insan uyuduğunda onlarca kez erekte olur zaten eğer şanslıysan uyanma evresine denk gelmiş olursun ve kendini iyi hissedersin.

Hocam belki haklısın da zorlanarak ereksiyon olunca insan kafaya takiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Piranha
      Merhaba değerli arkadaşlar,
      Haftalık  250mg Testestoron Enantat'ı 2 ay kullandım, başka herhangi bir anabolizan eklemedim. Ancak, kürdeyken ereksiyon kaybı ve cinsel isteksizlik sorunu yaşadığım için ilacı 1 ay önce kestim.
      KÜRÜ KESTİKTEN 1 HAFTA SONRA:
      Klomen 50 mg X2 Tamoxifen 20 mg X1 SORULARIM:
      Asıl sorun nedir? Ne yapmam gerekir? Olarak günlük kullandım, ve hala kullanıyorum. Sorun hala devam etmekte, 2 gün önce ürolojiye gittim ve bir kan testi yaptırdım. Kan testi sonuçlarını sizler ile paylaşmak istiyorum. Sizlerin fikirlerini almak istedim. 
      KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: 3B7R
      Öncelikle herkese iyi forumlar,
      Eylül ayı gibi 2. Kürüme girdim 
      KÜR İÇERİĞİM: (haftalık 3 enjeksiyon olacak şekilde - ilk 12 hafta)
      600 mg Testosteron Propionate 1500 mg Boldenon KÜR İÇERİĞİM: (12 hafta - olacak şekilde 2 hafta daha devam ettim)
      500 mg Testosteron Propionate 1000 mg Testosteron Enanthate 1500 mg Boldenon KÜR İÇERİĞİM: (kürümün 13. haftasındayım)
      1000 mg Testosteron Enanthate 1500 mg Boldenon SÜRECE DAİR NOTLAR:
      9. Haftada bir takım sertleşme sorunları yaşadım 1 kutu proviron bitirdim bana çok faydası olmadı! 10-11 hafta arasında 2 kutu klomen kullandım testislerimde küçülme olduğu için fakat ilaç bittikten sonra da çok bir değişiklik olmadı! Daha sonra verdiğim kan testlerinde e2 nin 102 lere çıktığını görünce 5 gün arimidex kullandım! Sertleşmede biraz fayda görsem de libido ve sertleşme hala daha tam yerine gelmedi. SORULARIM:
      Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? Neleri yanlış yapıyor olabilirim? KÜR ÖNCESİ KAN TESTLERİM:

KÜR ARASI GÜNCEL KAN TESTLERİM:

• Yazan: eneskarkaaya
      Bundan 5-6 ay önce kür yaptım. O dönemlerden bu yana sertleşme ve erken boşalma sorunu yaşıyorum küçülme bile vardır diyebilirim.
      GEÇMİŞ KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yazan: 0nlyTest0
      2 ay kadar testo+npp sonrasında 3 ay sadece testo kullandım. 45-50 gün oldu bırakalı. Pct yapmadım sadece bitkisel ürünler kullanıyorum.
      Bugün tahlil verdiğimde lh çok yüksek çıktı. Fsh normal testo normal referans aralığında. Tabanca çalışıyor ama zorla, sabah ereksiyonu ve libido yok..
      Yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.

• Yazan: alit
      Merhaba.
      3 sene önce 3 ay boyunca mk-677 ve oxandrolone (tablet) kullandım. Kür bitince pct yapmadım. O tarihten bu yana şiddetli sertleşme, ereksiyon ve libido sorunları yaşıyorum. Aynı zamanda ruh halim kötü ve yorgun hissediyorum ve testis bölgemde bir ağrı oluyor.  3 aydır tadalafil kullanıyorum günde 5 mg olarak ama etkisi olmadı. Bu hafta bütün test sonuçlarımı yaptırdım. Penile doppler dahil. Penile doppler temiz çıktı. Test sonuçlarım şu şekilde: 
      e2 biraz yüksek ama sorunlarımın kaynağı bu mu emin değilim.
      Son fotoğraftaki testi yurtdışında yaptırdım. Bazı testesteron değerleri yer alıyor. SHBG biraz düşük çıktı.
      Acaba ne yapmalıyım? pct ilaçları kullansam zaten normale yakın olan değerlerim daha da kötü olmaz mı? Enclomiphene mi, aromasin mi? Tiroidle ilgili olabilir mi ya da insülin direnciyle?
      Ya da hiçbir ilaç kullanmayıp ashwaganda, DIM, Maca gibi çözümlere mi yöneleyim diye düşünüyorum ama bunlar hafif durumlarda etkili. Benim gibi ağır durumlarda fayda sağlamaz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.