-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: es44bum
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yeni bi küre girmeyi düşünüyorum marka olarak çok kararsızım;
OPTIMUM PHARMA OVERDOSE HELLAS (Daha önce kullandım) KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Prrimobolan Oxandrolone SORULARIM:
Bu kür planlaması için fikirleriniz nelerdir? Markalar hakkında fikriniz nedir? Konuya katılım gösteren fikir, düşünce ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Zerdust
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bulk kürü yapmak istiyorum 3-4 aylık bir kür düşünüyorum ve aylık olarak kür için 5-6 arası para ayırabilirim.
İLK KÜR DENEYİMİM:
Testosteron Enanthate Boldenon Ancak aldığım firmanın bir kaç olayı çıktı ve aldığımız boldenin saflık oranı çok düşük olduğunu öğrendim. O ilk kürümden açıkçası birşey anlamadım ağırlıklarım arttı kilom arttı ama her zaman içimde sanki birşey yanlış yapıyormuşum gibi geliyordu ondan dolayı ikinci kürümde sizden yardım almak istedim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 19 Kg: 69 Boy: 1.70 Sizce nasıl bir plan izlemeliyim biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Yazan: shX648
Abiler Decadick hakkında bayadır araştırma yapıyorum fakat hala adam akıllı bi kaynak yada elle tutulur bir referansa bilgiye ratlayamadım sizin bu tarz anabolizanlar hakkında bir geçmişiniz olduğundan size sorma gereğinde bulundum
tren yada deca kaynaklı bir dick sendromunu
igf1 yada gh ile tedavi edebilirmiyiz ?
okuduğum bir iki doktor yazısında bu tarz pepdit yapılı ilaçların sertleşmeye iyi geldiğini gördüm e bu tarz dick sendromları da hormonel bozuklukdan ziyade kişinin sertleşme sorunu yaşamasıyla ilgili olduğundan böyle düşündüm yanıtlarınızı bekliyorum hocalarım. @metinav
-
Yazan: Ouzhannn
Tekrar Merhaba Abilerim Kardeşlerim,
Öncelikle durumlar Kürüm olarak söyle;
15 Hafta Tren+Testo Devam Edildi 10 Hafta Kadar Only Testo SÜREÇ:
Ve Şimdi Son olarak 10 hafta Deca+Testo Devam Etmekteyim. Yaklaşık 10 Ay toplam Kür Sürem olmuş olacak Öncelikle gelişimimi takip edip önerilerini sunan destek veren herkese teşekkür ederim ama tabi bir insan var ki iyiki tanımışım dediğim tek insan olan @Loving burak hocama burdan herşey için 7/24 saat kaç olursa olsun müsait olduğu an iletişimi hiç koparmamasından beni hep motive etmesinden sonuna kadar desteğini esirgememesinden orjinal ürün desteği ve bana çoğu doğru zannettiğim yanlışları gösterip doğru yönlendirmesinden dolayı burdan herkesin huzurunda teşekkür ediyorum resmen değişimim herkesi göreni şaşırtmakta ben bile kendime artık inanmıyorum nasıl bu hale geldim diye resmen bir kertenkeleden timsaha simdide ejderhaya dönüşüyorum kürümün sonunda ne olacağını hala daha merak ediyorum
ürün öyle bir durumda ki 3.haftaya girmek üzereyim decada ama aşırı pumptan antreman atamaz kolumu bile kaldıramaz hale geliyorum ilk girişle antreman sonu ve ortaları vucüdüm resmen 3 katı büyüyor ama pump aşırı derecede çok fena oluyor antreman çok zorlanıyorum ama bırakmak yok sonuna kadar devam
Tren Başlangıç Ve Bitiş
Ve Deca 3.Hafta Başı
-
Yazan: T0 02
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 9 aydır testosteron enanthate kullanıyorum. Sürece haftada bir enjeksiyon olacak şekilde 250 mg ile başladım. Son 2 aydır ise vücudumu gözlemleyerek dozu 300 mg’a çıkardım ve bu şekilde devam ediyorum. Başlangıç ve güncel fotoğraflarımı da paylaşıyorum. Süreçten genel olarak memnunum ve acele sonuç alma gibi bir hedefim yok; daha kontrollü ve sürdürülebilir bir ilerleme istiyorum.
Önümüzdeki dönemde boldenon eklemeyi düşünüyorum. Testosteron kullanırken ekstra bir bileşik kullanmadım. Boldenon için de yüksek dozlara çıkmayı planlamıyorum. Şu anki düşüncem 5 günde bir 50 mg olacak şekilde ilerlemek ve bu dozlarda yaklaşık 1 yıl devam etmek. Bu plan hakkında tecrübeli arkadaşların görüşlerini ve önerilerini duymak isterim.
BAŞLANGIÇ VE GÜNCEL FORM:
-