Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ahmetfaruk

400'lerde olan total testosteron seviyem küre girince 180 seviyelerine geriledi! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

Ahmetfaruk    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Doktordan trt istediğimi söyledim. Bulabilirsen enanthate sustanondan daha iyi, orijinal bulabilirsen enanathate al dedi. Şimdilik  sigma medicals testosteron enanthate ve bulunduğum yerdeki bir spora salonunda yarışmacı birisinden all cheim asia cypionate aldım. Bir iki hafta 250 mg sigma medicals kullandıktan sonra haftada 200 mg cypionate vurdum. (Bu arada son 4 hafta low dose olarak haftada 40-50 mg'dan az parabolan vurdum) Geçen hafta son enjeksiyonu yapıp tam yedi gün sonra test verdim. 1. ve 8. haftaki test sonuçlarım bu şekilde.

SORULARIM:

1. Testosteron 400'lerden 180'lere mi düşmüş oluyor hakikaten?
  2. İlaçlar sahteyse diğer değerler neden dramatik bir şekilde oynuyor?
  3. Yardımcı olabilir misiniz?
  4. Nasıl hareket edeyim?

KAN TESTLERİM:

28.10.2025.jpeg 31.12.2025.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    936

Trt yapan birinin hayatında trenin ne işi var?

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    12
GHOST, 58 dakika önce yazdı:

Bir tutam karabiber 🪄

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetfaruk    1

Açıkçası 3. 4. Haftadan sonra libido ve güç artışı da çok barizdi. 95x4 Bench tükeniş alıyordum, geçen hafta 100x9 rahat çıktı. Lh ile fsh da dipte. Testosteron da sahtesi en son yapılacak şey. Labaratuvardan yanlış sonuç gelme ihtimali var mı? 40-50 parabolanın bu tabloya sebep olacağını da hiç sanmıyorum. Sonuç ve yan etkilere göre her şey ilaçlar orijinal diyor ama test sonucu gelin görün ki bu şekilde.

GHOST, Bir saat önce yazdı:

Trt gibi uzun süreli low dose tren protokolleri oluyor. Masteronun da var. 20 sene haftada 40-60-80 mg doz arası kullanan var. Ben de 50 mg gibi düşük doz bir kullanımda nasıl hissettireceğini görmek istedim. Ramazana kadar devam edeceğim bakalım. Ne kadarı plasebo bilemiyorum ama bu doza rağmen kabus, uyku sorunları, sinirlilik hali ve koyu idrar gibi trenin yan etkilerini hafif te olsa aldım. 

MainEK, 14 dakika önce yazdı:

Bir tutam karabiber 🪄

Şeytan kaşıdı işte 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Ahmetfaruk, 24 dakika önce yazdı:

Açıkçası 3. 4. Haftadan sonra libido ve güç artışı da çok barizdi. 95x4 Bench tükeniş alıyordum, geçen hafta 100x9 rahat çıktı. Lh ile fsh da dipte. Testosteron da sahtesi en son yapılacak şey. Labaratuvardan yanlış sonuç gelme ihtimali var mı? 40-50 parabolanın bu tabloya sebep olacağını da hiç sanmıyorum. Sonuç ve yan etkilere göre her şey ilaçlar orijinal diyor ama test sonucu gelin görün ki bu şekilde.

Trt gibi uzun süreli low dose tren protokolleri oluyor. Masteronun da var. 20 sene haftada 40-60-80 mg doz arası kullanan var. Ben de 50 mg gibi düşük doz bir kullanımda nasıl hissettireceğini görmek istedim. Ramazana kadar devam edeceğim bakalım. Ne kadarı plasebo bilemiyorum ama bu doza rağmen kabus, uyku sorunları, sinirlilik hali ve koyu idrar gibi trenin yan etkilerini hafif te olsa aldım. 

Şeytan kaşıdı işte 😀

Testonun da sahtesi dolu forumda gezersen görürsün

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    185

Cidden çok enteresan :D İlacı satan adama sordunuz mu? Cevabını çok merak ettim :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19

Sonra herkes bahçıvana. Bu nasıl bir hikaye böyle. Şakaysa hiç komik değil, gerçekse çok komik. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetfaruk    1
onlytrenbolone, 53 dakika önce yazdı:

Cidden çok enteresan :D İlacı satan adama sordunuz mu? Cevabını çok merak ettim :D 

Sordum. İnanamadı. Ben bu ilaçla yarışmaya hazırlandım mümkün değil satıcıya soracağım dedi. Zaten bu yarışmacı arkadaş kar etmedi rica ile aracı oldu sadece. 

Yani ilaç sahteyse içine libidoyu ve gücü yükselten,  Lh ve fsh düşüren baska bir madde koyarak sahtesini yapacağına orijinal testo koyarsın. 

Tekrar test yaptırmayı düşünüyorum. Labaratuvardan yanlış sonuç çıkma ihtimali yada sonucu yazanın 1800 yerine 180 yazma ihtimali var mı sizce?

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    274
Ahmetfaruk, 3 dakika önce yazdı:

Sordum. İnanamadı. Ben bu ilaçla yarışmaya hazırlandım mümkün değil satıcıya soracağım dedi. Zaten bu yarışmacı arkadaş kar etmedi rica ile aracı oldu sadece. 

Yani ilaç sahteyse içine libidoyu ve gücü yükselten,  Lh ve fsh düşüren baska bir madde koyarak sahtesini yapacağına orijinal testo koyarsın. 

Tekrar test yaptırmayı düşünüyorum. Labaratuvardan yanlış sonuç çıkma ihtimali yada sonucu yazanın 1800 yerine 180 yazma ihtimali var mı sizce?

Yanlış sonuç ihtimali yok ilaçlar undordosedur 1 hafta vurmayınca da total düşmüştür bu kaadar basit...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetfaruk    1

Doktor 2 hafta hiç vurma öyle test ol dedi ben de haftada 2'ye bölüp vuruyorum çok beklemesem, yarılanma ömrüne göre hesap etsek, bir hafta sonra geleyim diye ısrar ettim de öyle kabul etti.

YouTube da hocayla podcast yapan bir üroloji doktoru vardi, sanırım Dr. Ömür Erdemkaya, trt için bir ay kullanım sonunda bir hafta bekletip test aliyorum eğer 500-600 seviyelerindeyse demekki 1000 1200 civarlarında seyrettiğini anlayıp ona göre doz ayarlaması yapıyorum demişti. Test sonucu 700-800 civarı çıksaydı iyi hissetmeme rağmen doz düşürecektim, 180 çıktı işte 😀 Başka satıcıdan overdose marka sipariş ettim şimdi. 

Ne kadar underdose ve ne kadar kullanımda 1000-1500 araliginda sabitlerim onu nasıl bileceğim şimdi, her yeni ilaç marka denemesinde 2-3 kere test olamam ki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    274

sustanon esteri ile bir değil bizim kullandığımız ilaçarın ester uzunlukları

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak, 11 saat önce yazdı:

Yanlış sonuç ihtimali yok ilaçlar undordosedur 1 hafta vurmayınca da total düşmüştür bu kaadar basit...

Ben 3 4 gün vurmayip test verdim o zaman bile düşmüştü Allah kimseye underdose yüzü göstermesin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    185
Ahmetfaruk, 13 saat önce yazdı:

Sorduğu satıcı ne demiş? :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetfaruk    1
cedricmcmillan, 2 saat önce yazdı:

Ben 3 4 gün vurmayip test verdim o zaman bile düşmüştü Allah kimseye underdose yüzü göstermesin 

Yarılanma ömrüne göre bir tahmin yapabilir miyiz? Tam dolu olsaydı cypionate'ı vurduktan 7. Gününde yaklaşık kaç civarı çıkmalıydı? 

onlytrenbolone, 48 dakika önce yazdı:

Sorduğu satıcı ne demiş? :D

Kutu fotoğraflarını atacağım. Açıkçası bu marka için (all cheim asia) forumda çok iyi ya da kötü yorum pek yok ama ürünü satmayan satıcılar da hep ben satmıyorum ama o marka iyidir demişlerdi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    56
Ahmetfaruk, 13 saat önce yazdı:

Çok düşük ihtimalle testlerde yanılma yada yanlışlık olabilir. Aklinda kalmaması için tekrar test verebilirsin. Ayrıca belirtmek isterim son enjeksiyondan 7 gün sonra test vermişsen bu şekilde bir sonuç çıkması çok normal. Zaten düşük doz alım yapiyorsun bu sonucun çıkması çok normal bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55, 8 dakika önce yazdı:

Çok düşük ihtimalle testlerde yanılma yada yanlışlık olabilir. Aklinda kalmaması için tekrar test verebilirsin. Ayrıca belirtmek isterim son enjeksiyondan 7 gün sonra test vermişsen bu şekilde bir sonuç çıkması çok normal. Zaten düşük doz alım yapiyorsun bu sonucun çıkması çok normal bence.

Benim de cypionate idi ben 4 5 gün sonra verdim 3.42 civarıydı düşmüşdü yani ilaç çalışıyor ama underdose yüzünden büyük ihtimalle veya dediğiniz gibi 250 mg haftalik vuruyordum 0.5 pzt 0.5 cuma 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Ahmetfaruk, 42 dakika önce yazdı:

Yarılanma ömrüne göre bir tahmin yapabilir miyiz? Tam dolu olsaydı cypionate'ı vurduktan 7. Gününde yaklaşık kaç civarı çıkmalıydı? 

Kutu fotoğraflarını atacağım. Açıkçası bu marka için (all cheim asia) forumda çok iyi ya da kötü yorum pek yok ama ürünü satmayan satıcılar da hep ben satmıyorum ama o marka iyidir demişlerdi. 

Haftada 2 enjeksiyon yaptığın durumda kanında sadece bir önceki haftanın 2 dozu kalır ilk doz 10-11. Günde 2. Doz 7. Günde olur. 1. Doz neredeyse kandan çıkmış olur 2. Dozun da yarısı kandan çıkar haftalık 200mg cypionate vurduysan kanında kalıcak maksimum ilaç 60-80mg arası olur senin testi enjeksiyondan bir gün önce veya enjeksiyon gününün sabahı enjeksiyon yapmadan vermen gerekir kanındaki minimum seviyeyi görmek için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.977

İlk haftalar kullandığın ürünler dolu ve çalışıyor, sonra kullandıkların boş olması durumunda bu tablo ortaya çıkar.Testosteron giderek düşecektir...Hipofizin kapanmış, bu da bir şeylerin baştan en azından dolu olduğunu gösterir...Ama hangisi :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetfaruk    1

Arkadaşlar öncelikle çok sağolun. Hakikaten...

berkay16, 1 saat önce yazdı:

Haftada 2 enjeksiyon yaptığın durumda kanında sadece bir önceki haftanın 2 dozu kalır ilk doz 10-11. Günde 2. Doz 7. Günde olur. 1. Doz neredeyse kandan çıkmış olur 2. Dozun da yarısı kandan çıkar haftalık 200mg cypionate vurduysan kanında kalıcak maksimum ilaç 60-80mg arası olur senin testi enjeksiyondan bir gün önce veya enjeksiyon gününün sabahı enjeksiyon yapmadan vermen gerekir kanındaki minimum seviyeyi görmek için.

Aynen ben de bu şekilde biliyordum. Hatta en geç 4. 5. Gün test verilir diye biliyordum. Doktora sustanon kullanmadığımı belirtip cypionate kullandığım için niye bekliyoruz diye de sordum. Anlamadı ama olmaz ki hormonlarının diye bir şeyler söyledi. O an düşünemedi belki de.

kisetet55, 2 saat önce yazdı:

Bu seviye normalse ilaç underdose değil o halde? Yarı ömrüne göre kanımda 1500 yeri değerlere pek çıkmıyor 1000 altına pek düşmüyor diyebileceğim dozu ayarlamaya çalışıyorum. Arttirmali miyim azaltmali miyim diye emin olmam için tekrar test olmam gerekir sanirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326

60-80mg ile ortalama 400 gelmeli ilaç yarı dolu diyebiliriz tahmini ama en garanti sonucu enjeksiyon günü yaptığımız test verdirir çünkü karaciğerin ilacı hızlı atıyorsa vücuttan biraz yanıltabilir bizi belki sen cypionatı 10 günde atıyorsun vücuttan o zaman kanındaki testosterone 30-40mg bile olmayabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetfaruk    1
berkay16, 02.01.2026 - 13:50 yazdı:

60-80mg ile ortalama 400 gelmeli ilaç yarı dolu diyebiliriz tahmini ama en garanti sonucu enjeksiyon günü yaptığımız test verdirir çünkü karaciğerin ilacı hızlı atıyorsa vücuttan biraz yanıltabilir bizi belki sen cypionatı 10 günde atıyorsun vücuttan o zaman kanındaki testosterone 30-40mg bile olmayabilir.

Bu günden sonra overdose markasına geçtim. Geçen hafta tekrar test verdim. Senin gibi hesaplıyamıyorum. Haftada 100 mg overdose cypionate 100 mg de propiyonate vuruyorum. 3 enjeksiyon yapıyorum. Testosteron 10.17 ug geldi çok şükür. Enjeksiyondan tam 48 50 saat sonra testi verdim. Bu tabloda testosteronum1500 mg'ı geçmez 500'ün de altına düşmez diye hesaplıyorum ama sana sormak istedim. Bu marka bu dozda beni TRT aralığında tutuyor diyebilriiz değil mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Ahmetfaruk, 33 dakika önce yazdı:

Bu günden sonra overdose markasına geçtim. Geçen hafta tekrar test verdim. Senin gibi hesaplıyamıyorum. Haftada 100 mg overdose cypionate 100 mg de propiyonate vuruyorum. 3 enjeksiyon yapıyorum. Testosteron 10.17 ug geldi çok şükür. Enjeksiyondan tam 48 50 saat sonra testi verdim. Bu tabloda testosteronum1500 mg'ı geçmez 500'ün de altına düşmez diye hesaplıyorum ama sana sormak istedim. Bu marka bu dozda beni TRT aralığında tutuyor diyebilriiz değil mi

Enjeksiyonları nasıl yapıyorsun cyp ile propu karıştırıp mı ?

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetfaruk    1
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 12 dakika önce yazdı:

Enjeksiyonları nasıl yapıyorsun cyp ile propu karıştırıp mı ?

Evet. Flakondan ard arda yanı enjektöre çekip vuruyorum. İkisi de yağ bazlı. Fark eder mi ki? 

Sadece haftada 200 cypionate vuruyordum, son hafta bu şekilde prop+cyp yapmaya başladım. Geçen sefer daha iyi hissettirmişti sanki 

tarihinde Ahmetfaruk tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Ahmetfaruk, 1 dakika önce yazdı:

Evet. Flakondan ard Arda çekip vuruyorum. İkisi de yap bazlı. Fark eder mi ki? 

Yok sorun olmaz doğrusunu yapıyon.

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    10
Ahmetfaruk, 3 saat önce yazdı:

Evet. Flakondan ard arda yanı enjektöre çekip vuruyorum. İkisi de yağ bazlı. Fark eder mi ki? Sadece haftada 200 cypionate vuruyordum, son hafta bu şekilde prop+cyp yapmaya başladım. Geçen sefer daha iyi hissettirmişti sanki 

İki tane esteri neden karıştıriyorsunki TRT yapmak istiyorsan dozu yükseltme aynı dozda cypionat olarak devam et propu en geç gün aşırı olacak şekilde kullanabilirsin haftada  2 prop enjeksiyonu olmaz. O.o

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Valknut
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Sigma Medicals markası iyi midir? Boldenon ürününü almayı düşmüyorum, ya da boldenon ürünü iyi olan başka marka var mıdır?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.