Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

onlytest0

8 haftalık basit ama verimli definasyon kürüm hk.

Önerilen İletiler

onlytest0    3

3 gündür hareket dahi edemeyecek kadar hastaydım her yerim ağrıyordu.

Şuan biraz daha iyiyim ilaç kullanımıma devam mı etmeliyim yoksa ara mı vermem gerekiyor?

• Haftalık 500mg enant ve 125mg prop kullanıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

crosfredy    272
onlytest0, 23 dakika önce yazdı:

Şuan biraz daha iyiyim ilaç kullanımıma devam mı etmeliyim yoksa ara mı vermem gerekiyor?

Devam etmelisin iyileşme sürecinde bol bol bitkisel takviye almayı ihmal etme süreci hızlandır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    938
onlytest0, 4 saat önce yazdı:

su tüketimini düşürme ve devam testoyu kesme

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    10

Treni testosterondan daha yüksek miligramda kullanmanı tavsiye etmem 250-250 olabilir trenin yan etkilerini daha çok hissedersin bu kadar düşük testosteron TRT dışında anlamsız. Hem ilk kürde tren zaten kullanmana gerek Yok onun yerine masteron kullanabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492
  1. Seçenek: Tren dozunu düşük tut + Test Prop en az 200-250 mg tut baştan sona + Clen düşük başlat + AI gerekmeyebilir + PCT zorunlu + Kan testi yaptır.
  2. Seçenek: Ostarine + Cardarine + Andarine. Veya RAD-140 ekle kuvvet için.
  3. Seçenek: Clen + Anavar + Wins.

Kolay gelsin.. 💪

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach, 6 saat önce yazdı:

Treni testosterondan daha yüksek miligramda kullanmanı tavsiye etmem 250-250 olabilir trenin yan etkilerini daha çok hissedersin bu kadar düşük testosteron TRT dışında anlamsız. Hem ilk kürde tren zaten kullanmana gerek Yok onun yerine masteron kullanabilirsin

Bildiğim kadarıyla tam tersi testoyu trenden yüksek mg tutunca tren yan etkileri daha çok hissediliyor forumda bir çok konu var bununla alakalı , ikinci plan olarak aklımda masteron vardı fakat bir kere sistemi bozacaksam madem en iyi verim alacağım şekilde bozmak istiyorum

AS1L, 3 saat önce yazdı:
  1. Seçenek: Tren dozunu düşük tut + Test Prop en az 200-250 mg tut baştan sona + Clen düşük başlat + AI gerekmeyebilir + PCT zorunlu + Kan testi yaptır.

Kolay gelsin.. 💪

Burak hocanın forumda açtığı konuya ve forumdaki tecrübeli kişilerin de yorumlarına göre trenin testodan yüksek tutulmasının yan etki bakımından çok daha iyi olduğu söyleniyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
AS1L, 9 saat önce yazdı:

Kolay gelsin.. 💪

Bu arkadaşın karaciğer ile bir alıp veremediği var. 3. Maddeyi okurken ast ve alt değerlerim kontrolden çıktı. Şimdi organ nakli bekliyorum. 

• ahahaha 1
  • Gülümse 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492
Pyschokiller, 19 saat önce yazdı:

Bu arkadaşın karaciğer ile bir alıp veremediği var. 3. Maddeyi okurken ast ve alt değerlerim kontrolden çıktı. Şimdi organ nakli bekliyorum. 

Aynen.. Tamam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    93
AS1L, 2 saat önce yazdı:

Aynen.. Tamam.

Adam haklı tren bassın aynı hasar olur hem trene binmedikte demez 😅 oral kürden sonuç alması çok düşük kas kazanımı çok az olur pct gerekir belkide kazançtan çok kaybı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492
brodwaytoferrari, 24.12.2025 - 13:14 yazdı:

Bildiğim kadarıyla tam tersi testoyu trenden yüksek mg tutunca tren yan etkileri daha çok hissediliyor forumda bir çok konu var bununla alakalı , ikinci plan olarak aklımda masteron vardı fakat bir kere sistemi bozacaksam madem en iyi verim alacağım şekilde bozmak istiyorum

Burak hocanın forumda açtığı konuya ve forumdaki tecrübeli kişilerin de yorumlarına göre trenin testodan yüksek tutulmasının yan etki bakımından çok daha iyi olduğu söyleniyor

brodwaytoferrari, 24.12.2025 - 13:14 yazdı:

Eğer gözümden kaçmadıysa bu senin gördüğüm ilk tren kürü ve evet haklısın normalde testosteronun üstü tren alınması gerekiyor. Bu yeni yeni yaygınlaşan ve en sağlıklı yöntem. Ancak daha önce trenle çalışmamış birinin testosteron dozunun 1,5 - 2 katı kadar tren alması ya da buna vücudunun dayanabilmesi mümkün değil diye düşünüyorum. Bu yüzden ilk tren deneyimi olarak dozu düşük tutup ikinci veya üçüncü kürde bahsettiğin gibi kullanmak daha doğru olur.

Rma, 21 saat önce yazdı:

Adam haklı tren bassın aynı hasar olur hem trene binmedikte demez 😅 oral kürden sonuç alması çok düşük kas kazanımı çok az olur pct gerekir belkide kazançtan çok kaybı olur

Oral kürden sonuç alması çok yüksek. Kas kazanami olmaz. Pct bütün kurlerde gerekli. (Neyse konu amacından sapıyor. Konunun başka yöne kaymaması için kendi adıma burada noktayı koyuyorum.)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L, 3 saat önce yazdı:

Eğer gözümden kaçmadıysa bu senin gördüğüm ilk tren kürü ve evet haklısın normalde testosteronun üstü tren alınması gerekiyor. Bu yeni yeni yaygınlaşan ve en sağlıklı yöntem. Ancak daha önce trenle çalışmamış birinin testosteron dozunun 1,5 - 2 katı kadar tren alması ya da buna vücudunun dayanabilmesi mümkün değil diye düşünüyorum. Bu yüzden ilk tren deneyimi olarak dozu düşük tutup ikinci veya üçüncü kürde bahsettiğin gibi kullanmak daha doğru olur.

Oral kürden sonuç alması çok yüksek. Kas kazanami olmaz. Pct bütün kurlerde gerekli. (Neyse konu amacından sapıyor. Konunun başka yöne kaymaması için kendi adıma burada noktayı koyuyorum.)

bence doz çok yüksek değil güncel kilom 87,5 , haftalık 250 tren beni öldürmez diye düşünüyorum evet dediğin gibi tren tecrübem yok fakat cahillik de yapmam kontrol edemeyeceğim herhangi bir durumda keserim treni olur biter kısa ester kullanma sebebim biraz da bu zaten onun dışında küre baslamadan dostinex ve arimideximi hazır ettim zaten kür sonrası için de clomifen ve nolvadex im var sadece hcg konusunda kararsızım fakat 8 hafta için hcg gerekli olmaz diye düşünüyorum , oral sarm kürü denedim zaten daha önce çok yakın bir arkadaşım da oral steroid kürü denedi oralla veya testosuz kürler %100 verimli gelmiyor kesinlikle gördüğüm kadarıyla en azından

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    906
AS1L, 5 saat önce yazdı:

testonun trenden yüksek olma sebebini bize açıklar mısın? Neden sağlıksız oluyor tren testodan fazla olursa? Bir çok tren kullanmamış arkadaşıma 250 test 600 tren denettim ve hepsi on numara sonuçlar aldı

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    333
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

testonun trenden yüksek olma sebebini bize açıklar mısın? Neden sağlıksız oluyor tren testodan fazla olursa? Bir çok tren kullanmamış arkadaşıma 250 test 600 tren denettim ve hepsi on numara sonuçlar aldı

Katılıyorum aromatizasyonu azaltan bir ilaç yoksa hiçbir kür için testoyu yükseltmenin mantığı yok 60 larda primoyu decayı vurup e2 yi danabolden sağlamışlar hepsinin de maşşallahı var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    906
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Katılıyorum aromatizasyonu azaltan bir ilaç yoksa hiçbir kür için testoyu yükseltmenin mantığı yok 60 larda primoyu decayı vurup e2 yi danabolden sağlamışlar hepsinin de maşşallahı var.

oral dediğin ilaçları günde 500 mg anapolon, dianabol kullanıyorlardı o golden era dediğimiz dönemde. Haftalık 2gr 3 gr deca-rimo gayet doğaldı ve testosteron kullanılmıyordu. Bunun bir hata olduğunun farkına varıldı ve testosteron eklendi, mesela günümüzde boldenonun E2 düşürdüğünü nihayet bazı kişiler fark etmeye başladı ve ona göre döngüler yazılıyor. Yıllar geçtikçe bu sektör daha güvenli hale gelmeye başlıyor, eğer eskide takılı kalınırsa kazancından ziyade zararın oluşur. Bu tren testo kafası da o yöndedir, @Loving hoca gerçekten çok iyi bir noktaya değinerek çok kaliteli bir konu açmış zamanında ve bunu takdir ediyorum. Görüşler farklı olabilir ancak teorik olarak mantıklı bir açıklaması yok ise pratikte de bir mantık olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    333
Fuhrer, 12 saat önce yazdı:

oral dediğin ilaçları günde 500 mg anapolon, dianabol kullanıyorlardı o golden era dediğimiz dönemde. Haftalık 2gr 3 gr deca-rimo gayet doğaldı ve testosteron kullanılmıyordu. Bunun bir hata olduğunun farkına varıldı ve testosteron eklendi, mesela günümüzde boldenonun E2 düşürdüğünü nihayet bazı kişiler fark etmeye başladı ve ona göre döngüler yazılıyor. Yıllar geçtikçe bu sektör daha güvenli hale gelmeye başlıyor, eğer eskide takılı kalınırsa kazancından ziyade zararın oluşur. Bu tren testo kafası da o yöndedir, @Loving hoca gerçekten çok iyi bir noktaya değinerek çok kaliteli bir konu açmış zamanında ve bunu takdir ediyorum. Görüşler farklı olabilir ancak teorik olarak mantıklı bir açıklaması yok ise pratikte de bir mantık olmaz.

Testosterone'suz kür bence de olmaz e2 ve dht için prohormone ayrıca anabolik etkisi de yadsınamaz östrojen için danabol kullanmak testo kullanmaktan çok daha mantıksız. Benim demek istediğim 1gr testo 600deca kullanıp aromataz inhibitörü delisi olmak mantıksız kürde e2'yi düşürmeyen bir bileşik yoksa testoyu aşırı yükseltmek yerine 2. 3. Bileşiği arttırmak daha mantıklı duruyor bu kişiden kişiye değişir tabi primodan ai etkisi görmeyen biri 250mg testo ile 1gr primo kullanabilir mesela tabi ekonomik durumun sınırsız olduğunu varsayarsak.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    906
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Testosterone'suz kür bence de olmaz e2 ve dht için prohormone ayrıca anabolik etkisi de yadsınamaz östrojen için danabol kullanmak testo kullanmaktan çok daha mantıksız. Benim demek istediğim 1gr testo 600deca kullanıp aromataz inhibitörü delisi olmak mantıksız kürde e2'yi düşürmeyen bir bileşik yoksa testoyu aşırı yükseltmek yerine 2. 3. Bileşiği arttırmak daha mantıklı duruyor bu kişiden kişiye değişir tabi primodan ai etkisi görmeyen biri 250mg testo ile 1gr primo kullanabilir mesela tabi ekonomik durumun sınırsız olduğunu varsayarsak.

hayır bu dediğin çok mantıksız, primobolan da E2'yi önemli derecede düşürüyor. Bence bu tip kürlerde 1gr rimo kullanacaksan en az rimo kadar testosteron eklemek mantıklı, sinerjiden yararlanabilirsin ve yüksek testosteron kas gelişimine iyi bir etkisi var. Ama tren gibi E2'yi önemli ölçüde dalgalandıran ve kan testlerinde bile doğru sonuç göstermeyen, prolaktini önemli ölçüde yükselten bir ilaç ile yüksek doz testosteron kombinlemenin bir mantığı olmaz.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14

97den 89a baya guzel gelisim kaydetmissiniz bence dogru noktada masteron kullanilirsa daha guzel sonuc alinir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: crazymero
      Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
    • Yazan: MrJoker
      Herkese merhabalar,
      Bir koç ile çalışmaya başladım bir planlama yaptık ancak kafamı kurcalayan bazı durumlar var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Test propionate [ 1_10 haftalar ]
      Pazartesi 1 ml Cars 1 ml Cuma 1 ml Superdrol tablet [ 1_7 haftalar ]
      Her gün sabah tok 1 tablet 8 saat sonra 1 tablet Masteron [ 1_10 ] haftalar
      Pztsi 1 ml Persembe 1 ml Oxandrolon tablet [ 1-10 haftalar]
      Sabah 2 tablet 8 saat sonra 2 tablet MCT GRUPLARI:
      Nac 600 sabah 1 efervesan tab ve yatarken Milkthistle komplex : 1 servis sabah 1 servis yatarken Zma : 1 servis yatarken Omega 3 : 1 gr sabah 1 gr son öğünden sonra Q enzim q10 : 200 mg günde öğünle bir Vitamin d3 + k2 1 servis sabah tok Armidex 3 hafta baslar 5 gunde bir , bir tablet Bu planlama hakkında eksik yerleri, karşılaşabileceğim sorunları ve var ise düzeltmem gereken yerleri paylaşabilir misiniz? Şimdiden değerli yorumlarınız hakkında teşekkür ediyorum.
    • Yazan: Berko
      Merhabalar daha önce küre giren bi arkadaşımın koçuyla birlikte bende küre girmiş bulunmaktayım İlaçlar vitaminler ve kullanım şekilleri aşağıda ki gibi yanlış bir durum yada yapmam gereken farklı birşey varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Spor geçmişim var fakat vücudum yağlı. Fit ve parçalı durmak için bu küre girdim.
      İlaçları siteden sorguladım ve orijinal çıktı umarım öyledir
      KÜR İÇERİĞİM:
      Optimum Pharma Testo Prop Optimum Pharma Masteron Optimum Pharma Clenbuterol KÜR MG DETAYLARI:
      Pazartesi  1 ml testo  0.7 ml masto  Çarşamba  1 ml testo  0.7 ml masto  Cuma  1 ml testo  0.7 ml masto  Sabah aç karına 1 adet clen MCT GRUPLARI:
      2 adet proviron hergün  1 adet nac600 Pazartesiden pazartesiye 1 adet armidex Sabah kahvaltıdan sonra 2 adet cystone  2 adet speman 2 adet Liv 52  1 adet c vitamini  1 multivitamin Öğlen  2 adet omega 3  Akşam yatmadan önce  2 adet çinko  1 adet magnezyum
    • Yazan: aelmas
      Herkese merhaba!
      35 yaşında haftada 3 gün fullbody antrenmanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antrenman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterince dikkat edememem oldu her zaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belirdi. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına çekebilirsem yaz ıcın idealime ulaşırım diye ümit ediyorum. daha önce tecrübe etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78 kilo 86 Omuz 124 Göğüs 105 Sağ kol 35 Sol kol 35 Göbek 100 Kalça 106 GÜNCEL FORM:

• Yazan: LegendFingerst
      merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
      define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
      bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140 
      extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.