Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ziert44

Humax marka dianabol aldım fakat verimli geçmedi! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

m41a4    2
trenhex, 3 saat önce yazdı:

test e 700-1000 arası tren enant 1400-1600 arası. daha fazla fiyat çeken olursa alma 

1. Elden mi bahsediyorsunuz benim bildigim sadece toptan satıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

3B7R    1
trenhex, 4 saat önce yazdı:

test e 700-1000 arası tren enant 1400-1600 arası. daha fazla fiyat çeken olursa alma 

Hocam merhaba isim vermek vs yasak biliyorum ama en azından bir şekilde yönlendirebilirseniz hangi platformda nasıl arama yapabiliriz

Fuhrer, 24.12.2025 - 00:10 yazdı:

UGL olmayan bana bir marka söyler misin? Veya sen hangi markayı kullanıyorsun? Humax bence halen kullanılabilir durumda ancak ZPHC varken tercihim olmaz, bana kalırsa overdose de dahil olmak üzere bir çok yerli markadan daha kaliteli ve daha uyguna satılıyor. 

Hocam merhaba isim vermek vs yasak biliyorum ama en azından bir şekilde yönlendirebilirseniz hangi platformda nasıl arama yapabiliriz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
senior, 11 saat önce yazdı:

1 ay önce 750 testo 300 npp 30 danabol kullanmıştım optimumun 2023 serisinden 10-11 kilo aldım tabi ki çoğu su ve yağ ama mini cut yaptım ve kütle kazanımı olduğunu gördüm optimumun 2023 serisinden hep memnun kaldım nisanda yarıştım o zamanda kullandığım bir markaydı eğer 2023 serisine ulaşma imkanın varsa bence değerlendirebilirsin şuan alien pharma kullanıyorum ondanda çok iyi verim aldığımı düşünüyorum

Gideon pharmanın dbolunu denediniz mi hocam bi kaç yerde okudum yerli olmasına rağmen çalışıyor diyorlar

tarihinde Ziert44 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
senior    7
Ziert44, 14 saat önce yazdı:

Gideon pharmanın dbolunu denediniz mi hocam bi kaç yerde okudum yerli olmasına rağmen çalışıyor diyorlar

denemedim,ben açıkçası o çalışıyomuş ondan devam ediyim şu çalışmıyomuş öyle diyolar aman ellemiyim kafasında olmadım bir markaya erişimim varsa bi deniyelim kafasında oldum o yüzden ülkedeki çoğu markayı denediğimi düşünüyorum bana göre kullanmadan hangi markanın dolu olup olmadığını anlayamazsın bazılarına saçma gelebilir bu düşünce ama ben böyle yaklaşıyorum boşa giden param olsun önemli değil en azından kafamda soru işareti kalmaz zaten en uzun ester ilaç bile kendini 2 haftada bilemedin 1 ay içinde belli eder hissedersin yani o süre içinde bir etki görmediysen at gitsin yoluna başka ilaçla devam et giden 2 haftan olsun önemli değil doğruyu bulamadıysanda yanlışı gördün tecrübe ettin ve tabi burda güvenli satıcıyıda bulmak önemli hatta en önemlisi bence o, dolu seriyi boş satan satıcılarda gördüm maalesef bu piyasada doğru satıcıyıda doğru ilacıda böyle buluyosun ben kimsenin tekte en iyi ilacı bulduğunu sanmıyorum herkesin bir dolandırılma hikayesi vardır he ama ünlü bir koçla çalışıyosundur yarışa hazırlıyodur o ayrı o sana doğru ilacın kanalını verir ve bence artık şunuda anlamamız gerek yurt dışından ilaç gelmiyor arkadaşlar yurt dışından geliyor diyen bütün satıcılar yalan söylüyor hepsinin üretimi ülkemizde yapılıyor bunlara kanıp paranızı yedirmeyin en iyi yerli üretim yapan dürüst birini bulmaya çalışın yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    2
Ziert44, 22.12.2025 - 18:48 yazdı:

En azından Kilo artışı,Ağırlıklarda artış,Yüksek tansiyon beklerdim fakat en ufak yan etki bile görmedim 250mg Testoya ek olarak kullanıyorum bence ürün kesinlikle boş sivilce bile yapmadı

izmirde humax sahtesini gördüm hepsinde aynı barkod vardı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
Sinan35, 57 dakika önce yazdı:

izmirde humax sahtesini gördüm hepsinde aynı barkod vardı

Bendeki orjinal hocam direkt marka bozmuş kendi sitesinden kodu check ettim ilk check eden kişi bile benim hatta ürün o kadar boş ki günlük 100mg alıyorum hala en ufak etki yok keşke eczanede olsa bu ürünlerde bu toplara hiç girmesek ama nerde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44, 11 dakika önce yazdı:

Bendeki orjinal hocam direkt marka bozmuş kendi sitesinden kodu check ettim ilk check eden kişi bile benim hatta ürün o kadar boş ki günlük 100mg alıyorum hala en ufak etki yok keşke eczanede olsa bu ürünlerde bu toplara hiç girmesek ama nerde

Skt 27 mi garip anabloikleri çalışıyor bendeki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
Thebossdianabol, 58 dakika önce yazdı:

Skt 27 mi garip anabloikleri çalışıyor bendeki 

Evet hocam skt 27

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44, 1 saat önce yazdı:

Evet hocam skt 27

Decayi vurduktan 3-5 gun sonra spora gidemedim halletmem gereken önemli işim vardı 6 hafta gitmedim 200-250 mg gibi bi dozla ki icinde o mgde yoktur tamamen aynada form tutup gelişiyodum su tutuyodu tabi o ayri da çalışıyor yani ox tab aldim bakalim o.ne durumda olcak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
Thebossdianabol, 2 saat önce yazdı:

Decayi vurduktan 3-5 gun sonra spora gidemedim halletmem gereken önemli işim vardı 6 hafta gitmedim 200-250 mg gibi bi dozla ki icinde o mgde yoktur tamamen aynada form tutup gelişiyodum su tutuyodu tabi o ayri da çalışıyor yani ox tab aldim bakalim o.ne durumda olcak

Deneyin bakalım hocam başladıktan 1-2 hafta sonra yazarsanız sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44, 16 dakika önce yazdı:

Deneyin bakalım hocam başladıktan 1-2 hafta sonra yazarsanız sevinirim

1.5 hafta geçti zaten suan hafif olumlu diyebiliriz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Ziert44, 22.12.2025 - 18:48 yazdı:

En azından Kilo artışı,Ağırlıklarda artış,Yüksek tansiyon beklerdim fakat en ufak yan etki bile görmedim 250mg Testoya ek olarak kullanıyorum bence ürün kesinlikle boş sivilce bile yapmadı

Hocam sizin beklentileriniz çok fazla sivilce tansiyon hayır tren fln mı zannettiniz dianabolü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
Rma, 19 saat önce yazdı:

Hocam sizin beklentileriniz çok fazla sivilce tansiyon hayır tren fln mı zannettiniz dianabolü 

Tamam hocam da en azından bir su tutumu,ödem beklerdim daha önce farklı orallar ekledim kürüme nerdeyse hepsinde verim aldım neden dianabol gibi potansiyeli yüksek bir oraldan verim alamıyım? ki günlük 100mg kullanıyorum normalde bu dozajda ciddi anlamda östrojen sorunları çekmem lazım ama tık yok yakın zamanda farklı bi marka ile tekrardan deneyeceğim şuan elimdeki boşa gitmesin diye günlük 100mg alıyorum belki bişeyler hissederim diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29

Bence zamanında bu hata zphc de de olmuştu ufak bir seride demlemede sorun çıktığı için verim düşmüş olabilir zphc bu hatayı fark edemediğinden sanırsam 2021 gibi fln piyasa sürmüş ürünler boş çıkınca başı ağrımıştı ama bunu bilmeyerek yapmışlardı bence humaxta da aynı hata olmuş olabilir çünkü en iyi markalardan bir tanesi normalde humax zphc ile aynı yerde üretiliyor ztn ve galiba siz bu hatalı seriye denk geldiniz geçmiş olsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
Rma, Bir saat önce yazdı:

Bence zamanında bu hata zphc de de olmuştu ufak bir seride demlemede sorun çıktığı için verim düşmüş olabilir zphc bu hatayı fark edemediğinden sanırsam 2021 gibi fln piyasa sürmüş ürünler boş çıkınca başı ağrımıştı ama bunu bilmeyerek yapmışlardı bence humaxta da aynı hata olmuş olabilir çünkü en iyi markalardan bir tanesi normalde humax zphc ile aynı yerde üretiliyor ztn ve galiba siz bu hatalı seriye denk geldiniz geçmiş olsun 

Humax hindistan malı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Ferdikra, 9 dakika önce yazdı:

Humax hindistan malı

Ferdi hocam humax spectrum zphc aynı fabrikanın malı bildiğim kadarıyla bir yalnışınız olmasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    730
Ferdikra, 55 dakika önce yazdı:

Humax hindistan malı

humaxın hindistan malı olma ihtimali sıfır, eğer öyle bir durum olsa indiamartta bolca görebilirdik.

Rma, 44 dakika önce yazdı:

Ferdi hocam humax spectrum zphc aynı fabrikanın malı bildiğim kadarıyla bir yalnışınız olmasın

başta ben de öyle sanıyordum ancak tereddüt içerisindeyim, canada peptidesin flakonlarıyla neredeyse aynı humax flakonları ancak iran üretimi olduğunu düşünüyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

humaxın hindistan malı olma ihtimali sıfır, eğer öyle bir durum olsa indiamartta bolca görebilirdik.

başta ben de öyle sanıyordum ancak tereddüt içerisindeyim, canada peptidesin flakonlarıyla neredeyse aynı humax flakonları ancak iran üretimi olduğunu düşünüyorum.

Olabilir aslında İran humax kaynıyor gördüğüm her iranlı humax kullanıyor veya satıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Rma, 1 saat önce yazdı:

spectrum ile zphc aynı fabrika sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, 14 saat önce yazdı:

spectrum ile zphc aynı fabrika sadece

Humax ın üzerinde hindistan yazıyordu gördüğüm de

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Ferdikra, 2 saat önce yazdı:

hiç kullanmadım ama nedense humaxa pek güvenmiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
Tlg1907, 24.12.2025 - 10:54 yazdı:

Bende humax anavar kullaniyorum kutu sonuna gelmeme ragmen hic bir etki hissetmiyorum 10mg×3

ben de 30 mg kullandim bi sure gariptir ki hicbir fark hissetmedim birakinca agirliklarim artti hatta bos bana kalirsa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, 4 saat önce yazdı:

hiç kullanmadım ama nedense humaxa pek güvenmiyorum 

Testosu boş olanın diger anaboliklerine hiç güvenmem cevremde deneyenlerde boş oldugunu söylüyo 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Thebossdianabol, 26.12.2025 - 23:08 yazdı:

1.5 hafta geçti zaten suan hafif olumlu diyebiliriz

hocam ox nasıl geçti 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
Ferdikra, 28.12.2025 - 15:23 yazdı:

Kutusunun üstünde Made in Thailand yazıyor normalde sana gelende nasıl hindistan yazıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar,
      Şuan humax bolde, nessie testo, nessie tren küründeyim ve 5. haftadayım fakat humax boldenonun eksik doz veya tamamen boş olduğunu düşünüyorum, asla iştah artışı olmadı, bundan 1 yıl önce yaptığım iran testo, bodytech boldenon kürümde 4. haftada dünyaları yiyordum ve aşırı damarlanmıştım. Nessie testo iyi çalışıyor treni için ise şuan bir şey söyleyemem (2. haftadayım trende).
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg humax bolde 400 mg nessie tren e 750 mg nessie test e KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: emir2121
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Humax testo cyiponate kullanıyorum ilk enjeksiyondan 22 gün sonraki verdiğim test ilacı kendi sitesinden kontrol ettim ürün orijinal diyor sizce ilaç sahtemi ?
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 testosteron 350 masteron enantat KAN TESTİM:

• Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Cruise dönemi humax'ın size max ürününü kullanmayı düşünüyorum.1 ml de 450 mg testosteron var farklı esterlerde ama fiyat olarak diğer ürünlere göre daha hesaplı oluyor ml başına düşen mg hesaplayınca.
      Ürünü kullanıp beğenen var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.