Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ziert44

Humax marka dianabol aldım fakat verimli geçmedi! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

burakyildirim, 21 saat önce yazdı:

hocam ox nasıl geçti 

Güzeldi aldığın kişiye göre değişiyor net çalışıyordu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Thebossdianabol, 1 saat önce yazdı:

Güzeldi aldığın kişiye göre değişiyor net çalışıyordu 

Ben de deca aldım bakalım başlıyorum 🙏🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.094

humax 07.27 sktli seriden masteron çalışıyor, geçen hafta kürüme ekledim bu hafta yan etkileri yaşıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

humax 07.27 sktli seriden masteron çalışıyor, geçen hafta kürüme ekledim bu hafta yan etkileri yaşıyorum.

Elimde 5 kutu var humax maste ve tren e 

Treni kesinlikle çok dolu masteronunuda geçen sene kullandığımda gayet verim almıştım gene 3 hafta sonra humax mastelere geçicem bende boş yazanları anlamadım

17736923952337340404306292042034.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.094
polatpr, 27 dakika önce yazdı:

Elimde 5 kutu var humax maste ve tren e 

Treni kesinlikle çok dolu masteronunuda geçen sene kullandığımda gayet verim almıştım gene 3 hafta sonra humax mastelere geçicem bende boş yazanları anlamadım

valla güncel treni hakkında fikrim yok, bu sene blastimde 400 npp ile başlayıp 600-700'e kadar çıktım ZPHC ve Humax ile herhangi bir fark görmedim. Aynı zamanda şu an elimde 3 kutu 30ml seri zphcnin yanında humax masteron vardı 1 flakon kadar onu denemek istedim, geçen hafta eklediğimden bu güne sağlam bir libido kazandı vücudum. Saç seyrelmesi yaşadığımı düşünüyorum, elimle tuttuğumda seyreklik hissediliyor. En büyük belirgin özelliği ise tuvalet sıklığı oldu, dışarıda 80 dakika kardiyo yapıyorum ve çıkmadan tuvalete gittim hiç bir şey içmeden yolu yarıladığımda tekrar idrarım geldi ve bu gün bu idrar sıklığı devam ediyor.

Bu yaz tren enanthate kullandım humax o da dediğin gibi sapasağlamdı, tamam eyvallah testosteronu boştu, ancak bu testosteron olayı zaten patlamıştı o boş çıktığı dönemlerde. Ve köklü bir kaç firma gidip de hindistan hammaddeli testosteronlar üretti ve bu da tren renginde testosteronlar ortaya çıkarttı. 

Tren konusunda şans vermeyi düşünüyorum, iki hafta sonra ya nessie ile bir kür geçireceğim ya da humax ile bakalım...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    822
Fuhrer, 34 dakika önce yazdı:

valla güncel treni hakkında fikrim yok, bu sene blastimde 400 npp ile başlayıp 600-700'e kadar çıktım ZPHC ve Humax ile herhangi bir fark görmedim. Aynı zamanda şu an elimde 3 kutu 30ml seri zphcnin yanında humax masteron vardı 1 flakon kadar onu denemek istedim, geçen hafta eklediğimden bu güne sağlam bir libido kazandı vücudum. Saç seyrelmesi yaşadığımı düşünüyorum, elimle tuttuğumda seyreklik hissediliyor. En büyük belirgin özelliği ise tuvalet sıklığı oldu, dışarıda 80 dakika kardiyo yapıyorum ve çıkmadan tuvalete gittim hiç bir şey içmeden yolu yarıladığımda tekrar idrarım geldi ve bu gün bu idrar sıklığı devam ediyor.

Bu yaz tren enanthate kullandım humax o da dediğin gibi sapasağlamdı, tamam eyvallah testosteronu boştu, ancak bu testosteron olayı zaten patlamıştı o boş çıktığı dönemlerde. Ve köklü bir kaç firma gidip de hindistan hammaddeli testosteronlar üretti ve bu da tren renginde testosteronlar ortaya çıkarttı. 

Tren konusunda şans vermeyi düşünüyorum, iki hafta sonra ya nessie ile bir kür geçireceğim ya da humax ile bakalım...

Güncel olarak humax tren e 3.haftaya girdim, sporuma ve antrenmanlarıma istediğim şekilde disiplinli kalamıyorum hayatımın yoğunluğundan dolayı ancak tren'in verdiği o cinsel istek 4.enjeksiyondan sonra geldi. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
Fuhrer, 34 dakika önce yazdı:

Bende ilk enjeksiypnu yaptım trende yeniden güncellerim masteronada geçicem buraya eklerim, bide sadece humaxın treni bende ağrı ödem yapmıyor enjeksiyon konusunda trende hep sıkıntı yaşadım humax sağolsun iyi geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    12
polatpr, 17.03.2026 - 00:19 yazdı:

Bende ilk enjeksiypnu yaptım trende yeniden güncellerim masteronada geçicem buraya eklerim, bide sadece humaxın treni bende ağrı ödem yapmıyor enjeksiyon konusunda trende hep sıkıntı yaşadım humax sağolsun iyi geliyor

Hocam selamlar, tren ve masteronun etkileri nasıldı Humax'ın? İkisini de kürüme eklemeyi düşünüyorum..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
No.one, 11 saat önce yazdı:

Hocam selamlar, tren ve masteronun etkileri nasıldı Humax'ın? İkisini de kürüme eklemeyi düşünüyorum..

Güzel hocam çalışıyor şuan full humax kullanıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    12
polatpr, 8 saat önce yazdı:

Güzel hocam çalışıyor şuan full humax kullanıyorum

Tamamdır, geri dönüşün için teşekkürler..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    185
Fuhrer, 16.03.2026 - 23:43 yazdı:

Güncel nedir hocam denedinizmi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp