-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Humax marka dianabol aldım fakat verimli geçmedi! sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
Ziert44, in Marka Analizleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: 6arrows
iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı?
-
Yazan: murta
Merhabalar,
Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
Zphc - Humax - Spectrum - Canada
1x testo e 1x deca Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
-
Yazan: trenhex
Merhaba arkadaşlar,
Şuan humax bolde, nessie testo, nessie tren küründeyim ve 5. haftadayım fakat humax boldenonun eksik doz veya tamamen boş olduğunu düşünüyorum, asla iştah artışı olmadı, bundan 1 yıl önce yaptığım iran testo, bodytech boldenon kürümde 4. haftada dünyaları yiyordum ve aşırı damarlanmıştım. Nessie testo iyi çalışıyor treni için ise şuan bir şey söyleyemem (2. haftadayım trende).
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg humax bolde 400 mg nessie tren e 750 mg nessie test e KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: emir2121
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Humax testo cyiponate kullanıyorum ilk enjeksiyondan 22 gün sonraki verdiğim test ilacı kendi sitesinden kontrol ettim ürün orijinal diyor sizce ilaç sahtemi ?
KÜR İÇERİĞİM:
500 testosteron 350 masteron enantat KAN TESTİM:
-
Yazan: nattybuilder
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Cruise dönemi humax'ın size max ürününü kullanmayı düşünüyorum.1 ml de 450 mg testosteron var farklı esterlerde ama fiyat olarak diğer ürünlere göre daha hesaplı oluyor ml başına düşen mg hesaplayınca.
Ürünü kullanıp beğenen var mı?
-