Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

makro1178

3 aylık kürümü bitirdim ve şimdi pct yapmalıyım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

makro1178    102

Merhabalar saygıdeğer hocalarım,

12 haftalık 400 mast ent. 400 testo cyp kürü bitirdim ve 20 gün sonrasında kan testi verdim.

7. Haftada öst. 120 üzeri çıkınca 0.5 0.5 olmak üzere totalde 2mg arimidex kullanmıştım ve göğüs ucu hassasiyeti içinde 10gün 10mg tamoksifen kullanmıştım. Güncel kan testim ektedir. @metinav Nasıl bir pct uygulamam gerekir değerli görüşlerinizi almak isterim.

image.png.d5e13464489c7b3f81a91228e0abc7ca.png

Hafta 1: 

• Clomid: 50 mg / gün (akşam yemekten sonra) 
  • Nolvadex (Tamoxifen): 20 mg / gün 

Hafta 2-3: 

• Clomid: 25 mg / gün 
  • Nolvadex: 20 mg / gün 

Hafta 4: 

• Clomid: 25 mg / gün 
  • Nolvadex: 10 mg / gün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

makro1178    102
SPECTRE, 12 dakika önce yazdı:

Hcg nerede ? 

süreci çok uzatmadım ve atrofi yok gibi bundan dolayı hcg eklemedim 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27

göğüs ucu hassasiyeti arimix aldıktan ne kadar süre sonra geçti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    102
oppomer, 7 dakika önce yazdı:

göğüs ucu hassasiyeti arimix aldıktan ne kadar süre sonra geçti

2. haftasında geçti hocam. Arimidexi çok çok dikkatli kullanmanızı öneriyorum. Benim gibi aromatizesi yüksek birinde bile aşırı yüksek etki yaptı. Tamoksifen ile beraber kullanmıştım. 

tarihinde makro1178 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.977

Konuyu yeni gördüm...

Pct ye başlayabilirsin eğer testislerinde atrofi yoksa hcg ye gerek yok.Fakat klomeni 100 mg olarak başla ilk 5-6 gün...

Arimidex dostinex kullanma...Bitkisel takviyeler kullanabilirsin gerekiyorsa...Çinko magnezyum d3 ve bir miktar tereyağı-hindistancevizi yağı tüket günlük olarak...Daha başka takviye amaçlı destekler de ilave edilebilir fakat kas kaybını azaltmak için bcaa veya hmb kullanabilirsin...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    102
metinav, 5 saat önce yazdı:

Konuyu yeni gördüm...

Pct ye başlayabilirsin eğer testislerinde atrofi yoksa hcg ye gerek yok.Fakat klomeni 100 mg olarak başla ilk 5-6 gün...

Arimidex dostinex kullanma...Bitkisel takviyeler kullanabilirsin gerekiyorsa...Çinko magnezyum d3 ve bir miktar tereyağı-hindistancevizi yağı tüket günlük olarak...Daha başka takviye amaçlı destekler de ilave edilebilir fakat kas kaybını azaltmak için bcaa veya hmb kullanabilirsin...

Hocam sürece desteğiniz için çok teşekkür ederim. 

Klomeni ilk hafta 100mg olarak alacağım. Planımda bulunan 2. Hafta ve sonrasında ki doz 25mg idi. Bunu arttirmami önerir misiniz? Onerirseniz nasıl artırayim sadece 2.hafta 50mg şeklinde mi vesaire. 

Destekleriniz için teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.977
makro1178, 15 saat önce yazdı:

Hocam sürece desteğiniz için çok teşekkür ederim. 

Klomeni ilk hafta 100mg olarak alacağım. Planımda bulunan 2. Hafta ve sonrasında ki doz 25mg idi. Bunu arttirmami önerir misiniz? Onerirseniz nasıl artırayim sadece 2.hafta 50mg şeklinde mi vesaire. 

Destekleriniz için teşekkür ederim.

Aynen 50 mg şeklinde devam edersin sonrasında...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Hafta 1-2: Clomid 50/50 mg. Nolvadex 20/20 mg. Cabergolin 0.25 mg pazartesi ve perşembe. (Optional: HCG 1000-1500 IU pazartesi-çarşamba-cuma.)

Hafta 3-4: Clomid 50/25 mg. Nolvadex 20/10 mg. Cabergolin aynı şekilde devam. (HCG 4. haftada kes.)

(Optional hafta 5-6: Clomid 25/25 mg veya 25/12.5. Nolvadex 10/10 mg. Cabergolin devam.)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    102
AS1L, 18 saat önce yazdı:

Hafta 1-2: Clomid 50/50 mg. Nolvadex 20/20 mg. Cabergolin 0.25 mg pazartesi ve perşembe. (Optional: HCG 1000-1500 IU pazartesi-çarşamba-cuma.)

Hafta 3-4: Clomid 50/25 mg. Nolvadex 20/10 mg. Cabergolin aynı şekilde devam. (HCG 4. haftada kes.)

(Optional hafta 5-6: Clomid 25/25 mg veya 25/12.5. Nolvadex 10/10 mg. Cabergolin devam.)

Teşekkür ederim desteğiniz için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10
AS1L, 19 saat önce yazdı:

Cabergolin kullanımının sebebi nedir ? Tren kurunde bile bu kadar cabergolin kullanmamıştım ben PCT de daha mı çok yükseliyor ki prolaktin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492
lome, 4 saat önce yazdı:

Cabergolin kullanımının sebebi nedir ? Tren kurunde bile bu kadar cabergolin kullanmamıştım ben PCT de daha mı çok yükseliyor ki prolaktin 

Tren küründe bile prolaktin fırlar diye 0.25 + 0.25 ya da tek seferde 0.50 mg caber kullanılır. Burada zaten yüksek PCT daha da çıkar libido düşer jineko riski artar. Haftada 2 x 0.25 caber hızlı düşürür PCT çok daha temiz geçer.

tarihinde AS1L tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55
AS1L, 11 saat önce yazdı:

Tren küründe bile prolaktin fırlar diye 0.25 + 0.25 ya da tek seferde 0.50 mg caber kullanılır. Burada zaten yüksek PCT daha da çıkar libido düşer jineko riski artar. Haftada 2 x 0.25 caber hızlı düşürür PCT çok daha temiz geçer.

Tamam da jinekomasti riski için zaten tamoxifen kullanıyoruz, bu arkadaşın masteron kullanımı sonrası pct’de neden prolaktin yükselsin? Kür öncesi değerlerine baktığımda evet şu anki değerinden biraz daha düşük ama arada o kadar da bir fark yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
AS1L, 20.11.2025 - 06:23 yazdı:

Serm tedavisiyle birlikte hcg kullanımını ilk kez duyuyorum hcg bitirip sonra serm baslamalı değilmi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
Ferdikra, 3 saat önce yazdı:

Serm tedavisiyle birlikte hcg kullanımını ilk kez duyuyorum hcg bitirip sonra serm baslamalı değilmi 

Evet hcg de kanda lh benzeri etki yaptığı için hipofiz baskılanmasına sebep oluyor sadece hcg ile trt yapanlarda lh, fsh kapanıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
berkay16, 14 dakika önce yazdı:

Evet hcg de kanda lh benzeri etki yaptığı için hipofiz baskılanmasına sebep oluyor sadece hcg ile trt yapanlarda lh, fsh kapanıyor.

Aynen 4 . Haftaya kadar hcg kullanımı yazılmıs da yukarıda oyuzden dedim aktiflesmeye calısan sistem tekrar kapanır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    102
metinav, 19.11.2025 - 17:15 yazdı:

Aynen 50 mg şeklinde devam edersin sonrasında...

Selamlar Metin hocam. Tavsiyeniz üzerine 1 hafta klomen 100mg / tamoksifen 20mg şeklinde 1 hafta ve sonraki 3 haftada klomen 50mg tamoksifen 20mg ile totalde 4 haftalık bir pct yaptım.

Libido 5/10 düzeyinde.

Bu 1 veya 2 hafta tamoksifen 20mg devam edeyim mi ? Hem yumuşak bir bitiriş için hemde klomen kadar sert tepki almadan libidoyu da yerine getirmek için uygun mudur sizce ? Sizlerin tavsiyesini beklemekteyim. Şimdiden teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.977
makro1178, 15.12.2025 - 09:44 yazdı:

Selamlar Metin hocam. Tavsiyeniz üzerine 1 hafta klomen 100mg / tamoksifen 20mg şeklinde 1 hafta ve sonraki 3 haftada klomen 50mg tamoksifen 20mg ile totalde 4 haftalık bir pct yaptım.

Libido 5/10 düzeyinde.

Bu 1 veya 2 hafta tamoksifen 20mg devam edeyim mi ? Hem yumuşak bir bitiriş için hemde klomen kadar sert tepki almadan libidoyu da yerine getirmek için uygun mudur sizce ? Sizlerin tavsiyesini beklemekteyim. Şimdiden teşekkür ederim.

4 haftayı yeterli görüyorsan 25 mg klomen yada 10-20 mg tamoksifenle sürdürebilirsin...Pct bitti dediğinde ilaçların vucuttan atılma süreci sonunda test yaptırman iyi olur, ne kadar verimli geçtiğini anlamak için...Libido hemen eski düzeye çıkmayabilir bu biraz kişisel bir durum...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    102
metinav, 12 saat önce yazdı:

4 haftayı yeterli görüyorsan 25 mg klomen yada 10-20 mg tamoksifenle sürdürebilirsin...Pct bitti dediğinde ilaçların vucuttan atılma süreci sonunda test yaptırman iyi olur, ne kadar verimli geçtiğini anlamak için...Libido hemen eski düzeye çıkmayabilir bu biraz kişisel bir durum...

4 hafta yeterli gelir mi hocam sizce biraz garip bir soru ama :) . pazartesi itibari ile 4. haftayı tamamlayıp süreci bitirmiştim çünkü. 2 hafta sonrasında da test vermeyi planlıyorum. Şimdi 2 gün kullanmayıp bugun tekrardan 25 mg klomen 10mg tamoks başlamam makul olur mu karar veremedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.977
makro1178, Bir saat önce yazdı:

4 hafta yeterli gelir mi hocam sizce biraz garip bir soru ama

Bunun kararını açıkçası test sonuçlarına göre senin vermen gerekiyor.

makro1178, Bir saat önce yazdı:

Şimdi 2 gün kullanmayıp bugun tekrardan 25 mg klomen 10mg tamoks başlamam makul olur mu

Sorun olmaz devam edebilirsin...Klomen ve tamoksifeni birlikte önermemiştim ikisinden birini kullanman yeterli...

Bence iki hafta daha kullan bir zararı olmaz, garantiye almış olursun.Çünkü bünyeden bünyeye fark var ve herkes çabuk geri dönemiyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    102
metinav, Bir saat önce yazdı:

Bunun kararını açıkçası test sonuçlarına göre senin vermen gerekiyor.

Sorun olmaz devam edebilirsin...Klomen ve tamoksifeni birlikte önermemiştim ikisinden birini kullanman yeterli...

Bence iki hafta daha kullan bir zararı olmaz, garantiye almış olursun.Çünkü bünyeden bünyeye fark var ve herkes çabuk geri dönemiyor.

Çok teşekkürler hocam. 20mg tamoksifen ile devam edeyim 2 hafta daha. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    102

Merhabalar değerli arkadaşlarım ve hocalarım;

SORULARIM:

1. Pct sonrası kan testi sonuçlarım ektedir. Gözünüze çarpan önerdiğiniz bir şey var mıdır? 
  2. Urik asit RBC HCT Mchc de referans üstü durumu var öneriniz var mıdır? 

Şimdiden önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.  @metinav

TEST SONUÇLARIM:

Screenshot_20260118_131736_com_hihonor_hnoffice_PDFPhoneActivity0_edit_558956486313282.jpg Screenshot_20260118_131740_com_hihonor_hnoffice_PDFPhoneActivity0_edit_558942452122611.jpg Screenshot_20260118_131750_com_hihonor_hnoffice_PDFPhoneActivity0_edit_558914217792830.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    67

merhaba hocam,kan testini pct bittikten hemen sonra mı yaptın yoksa 2-3 hafta sonra mı ? 
2-3 hafta sonra yaptırdıysan toparlamış düzelmiş hormon degerlerin, burda dikkat etmen nokta kürdeki gibi bir libido bekleme olmayacaktır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    102
0xhex, 9 dakika önce yazdı:

merhaba hocam,kan testini pct bittikten hemen sonra mı yaptın yoksa 2-3 hafta sonra mı ? 
2-3 hafta sonra yaptırdıysan toparlamış düzelmiş hormon degerlerin, burda dikkat etmen nokta kürdeki gibi bir libido bekleme olmayacaktır

Merhaba. Pct den tam 3 hafta sonra yaptım testi. Libido pctnin 3. Haftasinda berbattı 4. Hafta tam toparlamadi bu yüzden 5 ve 6. Hafta 20mg tamoks ile devam ettim. Şuan çok şükür normale döndü. Masteron vardı kurumde o düzeyde bir libido asla beklemiyorum. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.977

Bir ünite kan ver, 3 günde bir bebek aspirini kullan.

B12 ve folik asit takviyesi al hergün...

Ldl kolesterol için omega 3 kaynağı tüket düzenli olarak...

Bol su iç ve kreatin tarzı suplementlerden uzak dur bir süre...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: GorkemD
      Şuanda pharmtec marka testo enth kullanıyorum yanınada primobolan kullanıyorum 
      haftalık 200mg testo 200mg primobolan alıyorum pctyi proviron ile yapıcağım nasıl kullanabilirim ne önerirsiniz
    • Yazan: swange
      Merhaba 8 hafta boyunca rad-140 kürü yapsam PCT yapmama gerek kalır mı? Kalırsa hangi ilaçları kullanmalıyım?
    • Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar saygılar.
      Yakın bir zamanda ilk kürüme gireceğim,kürüm 10 hafta 500mg testo,10 hafta 250mg deca,5 hafta günlük 30mg danabol olacak şekilde.Bunun için uygulayacağım pct kürünü de sizlerle paylaştım görsel olarak.Kürümle ilgili eklememi çıkarmamı istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz değerli tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var deca dick problemiyle karşılaşmak istemiyorum bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ve ayrıca kafamda testo ve danabol içeren başka bir kür daha var hangisini tercih etmeliyim açıkçası kararsız kaldım,cehaletimi mazur görün ilk kürüm araştırma sürecindeyim.Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler:)

• Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      20 haftadır haftalık 250mg only testo küründeyim pazartesi ve perşembe 125mg + 125mg enanthate aldım ZPHC.
      Normalde 20. hafta kesip 21 gün bekledikten sonra klomen + tamoksifen ile PCT yaparak süreci tamamlamayı düşünüyordum.
      Ancak only testo hayal ettiğim patlaklığı vermedi, formumu hatlarımı gayet güzel belirginleşti sertlik verdi. 
      Hacim için 10 hafta da 250mg testo + 250mg bolde (ZPHC) gitsem kür 35 haftaya kadar uzayacak (son 4-5 hafta only testo gitmek gerekecek boldeyi kestikten sonra.)
      Bu süreç sizce riskli mi olur yoksa 20. hafta kesip PCT yapıp vücut dinlendikten sonra mı testo + boldeye girmek mantıklı olur.
      Açıkçası korkum testis atrofisi zaten sistem 20 haftadır kapalı. 35 haftaya kadar kapalı tutarsam bu psikolojiyi yönetebilir miyim? Testisler elden gidecek kaygısı olur mu bilmiyorum. Elimde HCG'de yok şu anda.
      Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
    • Yazan: skyG
      Merhaba arkadaşlar, 19.03.2026 tarihinde Rad140-Mk677 kürümü bitirdim. 8 Hafta boyunca günlük 15mg-15mg kullandım. Kan tahlillerinde doktorum ne yazık ki Fsh ve Lh değerlerini istememiş. Tahlil ve kür bitiş tarihi arasında 11 gün var. Kan tahlillerim hakkında yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim.
      Kişisel Bilgiler:
      Yaş: 22 Boy: 173 Kilo: 75 Tahmini Yağ Oranım: 14% Hissettiğim Etkiler:
      Aşırı Yorgunluk Üşüme Hissi Aşırı Stres Aşırı Enerji Düşüklüğü Zor Uyuma fakat 10 Saat Üstünde Uyku Libido Problemi Kemik Ağrıları Kür Öncesi Kan Tahlillerim:

Kür Sonrası Kan Tahlillerim:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.