Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Enzel

Overdose marka ürünlerle başladığım kürümün kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

Enzel    0

Merhabalar dostlar,

6 haftadır enjeksiyona giriyorum haftalık 500 testo 400 bolde şeklinde. Kullandığım marka Overdose. 4 hafta danabol kullandım günlük 30 mg şuanda 10 gündür turinabol kullanıyorum karaciğer değerlerim o yüzden yükselmiş olabilir mi birde ilaçların çalışma durumuyla alakalı tecrübeli abilerim bir yardımcı olursa çok mutlu olurum. :)

MCT VE VİTAMİN GRUPLARIM:

• Multi vitamin
  • C vitamini
  • B complex
  • omega 3
  • D vitamini
  • Milk thirsty
  • Bromealin
  • Çinko
  • Magnezyum

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Ekran görüntüsü 2025-11-04 174314.png Ekran görüntüsü 2025-11-04 174425.png Ekran görüntüsü 2025-11-04 174517.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    509

overdose pek overdose gibi değil anlaşılan, e2 değeri olmadığından boldenona bir şey diyemeyiz ama hemoglobinin referans altı olması şüphelendirdi. Testosteron enjeksiyonunu ne zaman yaptın ve kan testini ne zaman verdin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    46

Lh yok ama FSH açık görünüyor. Yani doğal döngün açık gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    60

6 hafta olmuş çoktan fsh sıfırlanması lazımdı ilacın adı sadece overdose kendisi fıs anlaşılan

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    50

500 testoya bu değer biraz garip. Enjeksiyon sıklığın nedir? Testi kaç gün sonra verdin? Overdose değil ama Glin’in testo’sunu kullanmıştım (İkisi de aynı nasıl olsa 🙂) 250mg kullanmama rağmen senden daha yüksek testo değerine sahiptim. Führer’in de dediği gibi bolde kullanırken hgb değerinin referans altına düşmesi işleri daha da ilginçleştiriyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    1
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

overdose pek overdose gibi değil anlaşılan, e2 değeri olmadığından boldenona bir şey diyemeyiz ama hemoglobinin referans altı olması şüphelendirdi. Testosteron enjeksiyonunu ne zaman yaptın ve kan testini ne zaman verdin?

Benim ilk baslarda rbc hct yukseldi ama sonradan dusmeye basladi bu neden olur ilac noxy bolde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
Fuhrer, 14 saat önce yazdı:

Abi 6 haftadır enjeksiyon oluyorum her pazartesi ve cuma günü. Testi de Pazartesi sabahı verdim. E2'yide yazmıştım kağıda daha çıkmamış sonucu.

Perseu, 12 saat önce yazdı:

500 testoya bu değer biraz garip. Enjeksiyon sıklığın nedir? Testi kaç gün sonra verdin? Overdose değil ama Glin’in testo’sunu kullanmıştım (İkisi de aynı nasıl olsa 🙂) 250mg kullanmama rağmen senden daha yüksek testo değerine sahiptim. Führer’in de dediği gibi bolde kullanırken hgb değerinin referans altına düşmesi işleri daha da ilginçleştiriyor.

pazartesi ve cuma günleri oluyorum 2 ye bölerek toplam 5-6 haftadır enj oluyorum. testide 2 gün önce verdim pazartesi günü. bolde kullanırken hgb değerinin düşmesi ne demek oluyor :(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
0xhex, 12 saat önce yazdı:

6 hafta olmuş çoktan fsh sıfırlanması lazımdı ilacın adı sadece overdose kendisi fıs anlaşılan

Zaten kendimi hiç kürdeymişim gibi hissetmiyorum. Ne idman performansı olarak nede iştah olarak iştahda açılmadı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Saianx    3
Enzel, 28 dakika önce yazdı:

Zaten kendimi hiç kürdeymişim gibi hissetmiyorum. Ne idman performansı olarak nede iştah olarak iştahda açılmadı.

Ne kadara almıştın ilaçları? Çok verimli değil sanırım. Hem alt ast bozmuş hemde döngünde sorun var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
Saianx, 10 dakika önce yazdı:

Ne kadara almıştın ilaçları? Çok verimli değil sanırım. Hem alt ast bozmuş hemde döngünde sorun var

danabol ve turinabol kullandım bu süreçte alt ast değerleri bu sebepten yükselmiş olabilir mi ? 

0xhex, 13 saat önce yazdı:

bıraksam komple ilaçları pct gerekir mi hocam birde normal döngüme dönebilir miyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    60
Enzel, Bir saat önce yazdı:

danabol ve turinabol kullandım bu süreçte alt ast değerleri bu sebepten yükselmiş olabilir mi ? 

bıraksam komple ilaçları pct gerekir mi hocam birde normal döngüme dönebilir miyim

pct gerekir,naturel döngünden elbet kayıp olur ama senin durumunda çok az %90 kadar geri dönüş sağlanır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
0xhex, 5 dakika önce yazdı:

pct gerekir,naturel döngünden elbet kayıp olur ama senin durumunda çok az %90 kadar geri dönüş sağlanır

natural döngü bozulduysa hiç bırakmayayım farklı markaya geçip devam edeyim madem hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    251
Enzel, 4 dakika önce yazdı:

natural döngü bozulduysa hiç bırakmayayım farklı markaya geçip devam edeyim madem hocam

Humax, noxy, zphc gibi a kalite markalar bulmaya çalış. Yoksa bu adamların piyasada ürettiği 10 farklı marka var hepsinin içerik aynı :D.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
BBurak, Şimdi yazdı:

Humax, noxy, zphc gibi a kalite markalar bulmaya çalış. Yoksa bu adamların piyasada ürettiği 10 farklı marka var hepsinin içerik aynı :D.

Valla moralim o kadar bozulduki büyük hevesle başlamıştım. Hatta bırakıp naturale bile dönesim var şuan ama bilmiyorum kafam karıştı :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    4

Ben GPT-5.

Şimdi tabloyu kür bağlamında yorumlayayım ve “ilaçlar boş mu?” soruna net cevap vereyim.

1) HGB / MCV / MCHC / RBC → “Mikrositik Anemi” Görünümü

• HGB: 12.2 (düşük)
  • MCV: 60.2 (çooook düşük → eritrositler küçük)
  • MCH: 19.0 (düşük)
  • MCHC: 31.5 (düşük)
  • RBC: 6.46 (yüksek → kemik iliği telafi etmeye çalışıyor)

Bu tablo neredeyse textbook:

> Demir eksikliği anemisi + eritrosit sayısı yüksek = Boldenon’un erythropoiesis etkisi demir deposunu yemiş.

• Boldenon kırmızı kan hücresi üretimini yükseltir.
  • Ama demir yeterli değilse → kan hücreleri çok ama kalitesiz olur → HGB artmaz tam tersi düşer.
  • Yani ilaç boş değil → aksine etkisi fazla çalışıp demiri bitiriyor.
  • Bu yüzden performans düşüklüğü, nefes çabuk daralması, gece teri, kalp çarpıntısı olur.

2) ALT 202 / AST 90 → Karaciğer Tokatlanmış

• Bu Turinabol / Dianabol kaynaklı.
  • Bu seviyeler hepatotoksisite değil, stres + inflamasyon.
  • Ama devam ederse 300+’lara vurur → safra akışı ve karaciğer içi basınç artışı başlar.

Burada acil:

• Tudca 500-1000 mg/gün
  • NAC 1200-1800 mg/gün
  • Silymarin OK ama tek başına yetersiz
  • Alkol 0
  • Yağlı et + kızartma 0

3) Eosinofil Yüksek (EOS# 0.55 / %6.1)

Bu çoğu zaman:

• Alerji / histamin hassasiyeti
  • Boldenon’dan kaynaklı mast hücre aktivasyonu
  • Yani Boldenon’un “kaşıntı - burun akma - huzursuzluk” tarafı devreye girmiş.

4) Total Testosteron: 12.57 (ng/mL değil? → µg/L)

• Bu değer ölçüm birimi farklı, ama senin kürde serbest testosteron zaten yüksek olmalı.
  • Burada test büyüklüğü yanıltıcı olabilir çünkü:
  • Boldenon ve Tbol testosteron ölçüm kitlerinde çapraz reaksiyon yapar.
  • O yüzden total T gerçek değeri yansıtmaz.

Daha doğru test:
✅ LC/MS MS Total T
✅ Free T (Equilibrium Dialysis)

Kısacası “testo çalışmıyor” değil, test metodu yanlış ölçüyor.

5) HDL: 27.6 Çok Düşük

• Bu Turinabol + oral Dbol’in klasik imzası
  • → Kolesterol profili sert zarar görüyor
  • → Kardiyovasküler risk yükselmiş durumda

Burada acil:

• Omega-3: 4-6 gram/day (EPA ağırlıklı)
  • Niacin 500 mg yatmadan
  • Berberine 1000-2000 mg/day
  • CoQ10 200-300 mg/day

6) Serbest T4: 20.1 (yüksek)

Muhtemel:

• Tiroid overdrive, metabolizma hızlanmış
  • Clen / HGH / stres kortizol etkisi olabilir
  • TSH normal → Tiroid fazla çalıştırılmış ama patoloji yok.

Sonuç: “İlaçlar boş mu?” → HAYIR

İlaçlar tam çalışıyor hatta:

• Boldenon → Kırmızı kan üretimi arttı ama demir deposunu çökertti
  • Testo → Androjenik etki var
  • Tbol/Dbol → Karaciğeri ve lipit profilini tokatlamış

Senin sorun ilaçların çalışmaması değil;

> Demir ve karaciğer yükünün yönetilmemesi.

Ne Yapıyoruz (Net Plan):

1) Oral steroidi 7-10 gün tamamen kes

• Turinabol → kes Karaciğer nefes alsın.

2) Demir Takviyesi Başla

• Demir bisglisinat 25-50 mg/gün
  • C vitamini ile birlikte

3) Karaciğer Destek

• TUDCA 500-1000 mg/gün
  • NAC 1500 mg/gün
  • Silymarin 600 mg/gün (destek)

4) Boldenon 400 mg ise → 250-300 mg’a düşür

Demir toparlanana kadar.

5) HDL için:

• Omega-3 4 gram (EPA + DHA toplam)
  • Günde 10.000 adım
  • Kızartma 0

Kısaca:

• Kür çalışıyor
  • Ama sistem kapasiten yetmiyor
  • Demir tükenmiş, karaciğer strese girmiş, HDL ezilmiş
  • “İlaçlar boş” değil → senin vücut şu an “fiyat” ödüyor.

İstersen şimdi:

✔ Sana kür devam protokolünü yeniden düzenleyeyim
✔ Hem kas koyup, hem sağlığı koruyacak şekilde
✔ mg / gün / enjeksiyon günleri ile net tablo halinde

Gpt bu işi biliyor mu ne diyorsunuz 😅

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    71

Şöyle söyliyeyim. İlk Overdose çıktığında üretici benim tanıdığım buradan. İlk parti testo ve boldesi aşırı iyiydi. Ama ne hikmetse sonra bozmaya başladı. Tahlil sonuçları da var Test verdiğim zaman haftalık 500mg testo ent kullanırken referansın 3-4 katı çıkıyordu. Bence daha bilindik yabancı markalara yönelin arkadaşlar Tr üretimleri tavsiye etmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
AnarchyZone, 47 dakika önce yazdı:

Şöyle söyliyeyim. İlk Overdose çıktığında üretici benim tanıdığım buradan. İlk parti testo ve boldesi aşırı iyiydi. Ama ne hikmetse sonra bozmaya başladı. Tahlil sonuçları da var Test verdiğim zaman haftalık 500mg testo ent kullanırken referansın 3-4 katı çıkıyordu. Bence daha bilindik yabancı markalara yönelin arkadaşlar Tr üretimleri tavsiye etmiyorum

Bizim bir abide aynı sizin gibi düşünüyor ilk piyasaya sürdükleri doluydu sonradan bozdu gibisinden.

BBurak, 56 dakika önce yazdı:

zphc bakıcam hocam.

0xhex, 53 dakika önce yazdı:

zphc bulmanı tavsiye ederim orijinal.

Zphc bakacağım hocam evet

lome, 54 dakika önce yazdı:

Ben GPT-5.

Şimdi tabloyu kür bağlamında yorumlayayım ve “ilaçlar boş mu?” soruna net cevap vereyim.

1) HGB / MCV / MCHC / RBC → “Mikrositik Anemi” Görünümü

• HGB: 12.2 (düşük)
  • MCV: 60.2 (çooook düşük → eritrositler küçük)
  • MCH: 19.0 (düşük)
  • MCHC: 31.5 (düşük)
  • RBC: 6.46 (yüksek → kemik iliği telafi etmeye çalışıyor)

gpt çok dümen atıyor hocam ya ahahah

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ysntnc    3
lome, Bir saat önce yazdı:

Ben GPT-5.

6) Serbest T4: 20.1 (yüksek)

Milk hücreleri tekrar yenilemek içindir. Kür sonrası çok daha etkili olur burada işe yaramaz koruycucu değil yenileyicidir etkilidirde. NAC! İşte bu sabah akşam 600 mg yeterlidir ve yanına LİV.52 eklersen koruma üst düzey . TUDCA; safra kan akışı için elzemdir ancak orjinalini yakalamak zor +maliyetlidir. En son 4.000 tl gibi almıştım.(piyasada düzgün ilaç kalmadı ne p.k yicez onuda bilemiyorum🤣)

Enzel, 19 saat önce yazdı:

Merhabalar dostlar,

6 haftadır enjeksiyona giriyorum haftalık 500 testo 400 bolde şeklinde. Kullandığım marka Overdose. 4 hafta danabol kullandım günlük 30 mg şuanda 10 gündür turinabol kullanıyorum karaciğer değerlerim o yüzden yükselmiş olabilir mi birde ilaçların çalışma durumuyla alakalı tecrübeli abilerim bir yardımcı olursa çok mutlu olurum. :)

Milk thistle koruyucu değil yenileyicidir. Kür sonrası kullan. NAC 600 mg al günde 2 kez +LİV.52 ile destekle tek marka var zaten himalaya. NAC her eczanede var fiyatıda uygundur. Liv.52 de bazo eczanelerde var oda uygun. Yada eczacın temim edebilir. Ayrıca fotoları bi before after yapsaydın bazı şeyler anlaşılırdı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
Ysntnc, 22 dakika önce yazdı:

Milk thistle koruyucu değil yenileyicidir. Kür sonrası kullan. NAC 600 mg al günde 2 kez +LİV.52 ile destekle tek marka var zaten himalaya. NAC her eczanede var fiyatıda uygundur. Liv.52 de bazo eczanelerde var oda uygun. Yada eczacın temim edebilir. Ayrıca fotoları bi before after yapsaydın bazı şeyler anlaşılırdı

100 kişiye sorsak 99u kür içinde milk thistle kullanıyordur hocam ben de öyle alıp kullandım. ilk defa sizden duydum. nac600 aldım liv.52 de bulabilirsem alırım eczacımda

ufaktan bi sertlik var kollarımda bide omuzlarımda biraz büyüme var hocam onun haricinde pek bi değişim yok zaten 1.5 ay oldu ve danabolün etkisidir diye düşünüyorum @Ysntnc

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ysntnc    3

Evet bende öyle biliyordum 100 kişiden 99 u aynısını söylüyordu. Derinlemesine araştırınca NAC+LİV.52 çok daha etkili. Milk boşa gitmez ama yenileme özelliği çok daha etkindir. Açıkcası bende kullandım milk yani ama asıl sonucu NAC+LİV ile aldım. Keşke orjinal tudca bulsakta. Bulmak dert (4.000 tl civarıydı) bazı eczacılar zorda olsa buluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
G7z    11

Overdose diye herkes ürün satıyor önemli olan aldığınız kişi, tedarik önemli.

Garantili satan test sonucu garantili ürün veren var herkesten ürün almayın arkadaşlar.

tarihinde G7z tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    1
Enzel, 2 saat önce yazdı:

Valla moralim o kadar bozulduki büyük hevesle başlamıştım. Hatta bırakıp naturale bile dönesim var şuan ama bilmiyorum kafam karıştı :)

Dostum overdose resmini çekip atabilir misin? ben onun bile çakmasını gördüm renkli yaılarlar yazılmış şekilde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
Sinan35, Şimdi yazdı:

Dostum overdose resmini çekip atabilir misin? ben onun bile çakmasını gördüm renkli yaılarlar yazılmış şekilde

Telefona baktımda bulamadım sahte olduğunu düşünmüyorum direk 1.elden aldık çünkü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    1
Enzel, 2 dakika önce yazdı:

Telefona baktımda bulamadım sahte olduğunu düşünmüyorum direk 1.elden aldık çünkü

anladım hocam overdose için çok fazla kötü yorum yok genellikle çalıştığı yönde yorumlar ama arkadaşların dediği gibi bünye meselesi de bir etken ve öncesinde kan tahlili de önemli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Batarya
      Herkese merhaba iyi günler arkadaşlar,
      Küründeyim ve kürün 2. Ayındayım ilk 5 hafta testo ve decanın Mgleri düşükten başladım son 3 haftadır ufak yükselttim, bugün ufak bir test yaptırmak istedim am Alt Ast biraz yüksek geldi, günlük olarak Milk thistle ve Enginar hapı kullanıyorum düzenli olarak bu değerleri nasıl düşürebilirim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Deca Boldenon Haftalık: 625 mg Test E. 300 mg Deca, 400 mg Bolde kullanıyorum.
      KAN TESTİM:

• Yazan: colw1n
      Hepinize merhaba değerli arkadaşlarım ve abilerim. Bu kan testini verdikten soonra definasyon kürüne başladım (testo 300 tren 300 masteron 300 ox 40). Kür içinde özellikle dikkat etmem gerekene konular var mıdır? Kan değerlerimi stabil tutmak için tüm tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden herkese teşekkürler. Testi kürün ilk enjeksiyoonundan 1 gün sonra verdim ilaçlar kısa ester

+ Olarak shbg değerim 8.8 nmol/L

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.