Merhabalar geçtiğimiz pazartesi ilk kürüme girdim. ilk enjeksiyonumu oldum. Yaşım 28 182cm 83 kg civarındayım 8 aydır bu sporla uğraşıyorum belli bir güç ve kas kütlesi koydum sonrasında küre girmeye karar verdim. İdman yapmayı çok seviyorum sadece bacak günlerini çok aksatıyordum fakat artık onuda ihmal etmeyeceğim inşallah   haftalık; 500 testo, 400 boldenon, günlükte 10mg sabah akşam  toplam 20mg danabol alıyorum. bugün 2.enjeksiyonumu olacağım. Şuan herhangi bir yan etki görmedim süreci nasıl ilerletmeliyim ? 20mg danabol yeterli mi 30a cıkartmalı mıyım ? ilk kürüm olduğum için sonuçlar nasıl olur bilmiyorum amacım kür süreci bittikten sonra dinlenip pct yapmadan tekrar devam etmek olabilir. önümüzdeki haftalarda karşılaşabileceğim yan etkiler neler olabilir hiç bir bilgim yok bilgili abilerim yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ve elimde 3 aylık ilaç var bu kürü kaç ay devam ettirmeliyim bunlar duruma göre ilerde konuşulacak şeyler mi bunlarıda yazarsanız sevinirim saygılar sevgiler.