Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

onlytesto123

Yüksek öğrenim kredi ve yurtlar kurumu öğrencisiyim! bu şartlarda hangi beslenme programı yararıma olur?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kykda kalıyorum sabah ve akşam yemeği alıyorum kykdan sadece ve bu 2 öğünün porsiyonlarıda az oluyor 1.90 86 kiloyum bu şartlar altında nasıl bir beslenme programı oluşturabilirim airfryım var güzel bir beslenme programı oluşturabilmek için yardımınıza ihtiyacım var.

Not: Kilo almak istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

0xhex    56

Sana abin olarak tavsiye,üniversite yıllarında kas yapma vs önceliklerin arasında olmaması gerekiyor sporunu yap yemeğini ye kalan zamanında kafanı para kazanmaya derslerine vs odaklamalısın,önce para yap gerisi gelir,para yapamazsan hiç birşey yapamazsın, 30,40 yaşında 50 yaşında bile kas yapılır. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex, 1 saat önce yazdı:

Sana abin olarak tavsiye,üniversite yıllarında kas yapma vs önceliklerin arasında olmaması gerekiyor sporunu yap yemeğini ye kalan zamanında kafanı para kazanmaya derslerine vs odaklamalısın,önce para yap gerisi gelir,para yapamazsan hiç birşey yapamazsın, 30,40 yaşında 50 yaşında bile kas yapılır. :)

Haklısın abi. Amacım sağlam bir fizik oluşturmak değil ama aynaya baktığımda da biraz off be demek de istiyorum açıkçası 😅 düzenli bir beslenme programım yok bu şekilde de spora gittiğimde emek verdiğim sürenin sonunda kendimde bir fark göremezsem boşa yaptım lan demek istemiyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim 😊

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    43
onlytesto123, 3 saat önce yazdı:

Kykda kalıyorum sabah ve akşam yemeği alıyorum kykdan sadece ve bu 2 öğünün porsiyonlarıda az oluyor 1.90 86 kiloyum bu şartlar altında nasıl bir beslenme programı oluşturabilirim airfryım var güzel bir beslenme programı oluşturabilmek için yardımınıza ihtiyacım var.

Not: Kilo almak istiyorum

knk ben airfryer aldım pişiriyom her gece öğünlerimi şimdi vakumlu kap alcam tek günde pişircem koycam dolaba öyle çok sık da pişirmiycem aramaya denk gelmesin diye ilacımı vs.. de dolabıma koyuyom maddiyatım da el veriyo malesef maddiyatın el vermiyosa natural kulvarda ilerle ve yapabildiğinin yine en iyisini yap temiz belsen idmanını yap bunlar masraflı şeyler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648, 9 saat önce yazdı:

knk ben airfryer aldım pişiriyom her gece öğünlerimi şimdi vakumlu kap alcam tek günde pişircem koycam dolaba öyle çok sık da pişirmiycem aramaya denk gelmesin diye ilacımı vs.. de dolabıma koyuyom maddiyatım da el veriyo malesef maddiyatın el vermiyosa natural kulvarda ilerle ve yapabildiğinin yine en iyisini yap temiz belsen idmanını yap bunlar masraflı şeyler 

Anladım hocam öğün olarak ne hazırlıyorsun genelde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    43
gönderildi (düzenlendi)
onlytesto123, 1 dakika önce yazdı:

Anladım hocam öğün olarak ne hazırlıyorsun genelde 

makarna tavuk salatalık ufak bi haşlama makinesi alıp brokoli de haşlayabilirsin geçen dönem yapıyodum ben sabahları da 6 yumurta beyazı alıyom kyk kantininden zaten 75 tl devlet veriyo bedava 30 grama yakın protein 😅

tarihinde shX648 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648, 5 dakika önce yazdı:

makarna tavuk salatalık ufak bi haşlama makinesi alıp brokoli de haşlayabilirsin geçen dönem yapıyodum ben sabahları da 6 yumurta beyazı alıyom kyk kantininden zaten 75 tl devlet veriyo bedava 30 grama yakın protein 😅

Bende yarım litre elektirkli tencere var knk sinbo onda yumurta yapmayı düşünüyorum 1-2 kg da göğüs alıp porsiyonlayıp buzluğa atmayı düşünüyorum. Ara öğünlerede yulaf yapsam olur mu. Senin sistem güzelmiş knk 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    43
onlytesto123, 37 dakika önce yazdı:

Bende yarım litre elektirkli tencere var knk sinbo onda yumurta yapmayı düşünüyorum 1-2 kg da göğüs alıp porsiyonlayıp buzluğa atmayı düşünüyorum. Ara öğünlerede yulaf yapsam olur mu. Senin sistem güzelmiş knk 😁

bence vakumlu kap al sende 4 günde bir toplu yemek yap at dolaba kafan rahat olsun zaten lezzet için yemiyoruz fonksiyonel besleniyoz ben her şeyi karıştırıyom makarna yeşillik tavuk bulamaç oluyo 😅 yulaf mevzusu bulkdaysan yulaf yememen taraftarıyım ama cutdaysan kahvaltıda yiyebilirsin bence 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648, 31 dakika önce yazdı:

bence vakumlu kap al sende 4 günde bir toplu yemek yap at dolaba kafan rahat olsun zaten lezzet için yemiyoruz fonksiyonel besleniyoz ben her şeyi karıştırıyom makarna yeşillik tavuk bulamaç oluyo 😅 yulaf mevzusu bulkdaysan yulaf yememen taraftarıyım ama cutdaysan kahvaltıda yiyebilirsin bence 

Aynen öyle hocam bu şekil mantıklı baya. Yani ara öğüne kalorili atıştırmalık mümkünse proteinli bir şey koymak için düşünmüştüm üstün süt protein tozu eklerim falan diye ama onun harici başka bir tavsiyen varsa ara öğün için seve seve alırım hocam 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    43
onlytesto123, 2 saat önce yazdı:

Aynen öyle hocam bu şekil mantıklı baya. Yani ara öğüne kalorili atıştırmalık mümkünse proteinli bir şey koymak için düşünmüştüm üstün süt protein tozu eklerim falan diye ama onun harici başka bir tavsiyen varsa ara öğün için seve seve alırım hocam 😅

süt ürünü tüketme knk basit beslen her zaman fazla çeşitliliğe gerek yok işimiz fonksiyonel dediğim gibi protein tozunu da suyla iç ara öğün yapmana çok gerek yok günlük alman gereken miktarda besini aldıkdan sonra bitane ufak mutfak tartısı al kendine bitane de bardak al yağı tartartsın kyk kantininde vardır muhtemelen bardak 

kilon x 0,5 yağ

kilon x 1,5-2 gram protein 

bulkdaysan da kilonu takip edip duruma göre karbı arttırır yada kısarsın ben zamanım olmadığından tüm her şeyi tek öğünde de yediğimi hatırlıyom inanılmaz bi fark olmuyo 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648, 10 dakika önce yazdı:

süt ürünü tüketme knk basit beslen her zaman fazla çeşitliliğe gerek yok işimiz fonksiyonel dediğim gibi protein tozunu da suyla iç ara öğün yapmana çok gerek yok günlük alman gereken miktarda besini aldıkdan sonra bitane ufak mutfak tartısı al kendine bitane de bardak al yağı tartartsın kyk kantininde vardır muhtemelen bardak 

kilon x 0,5 yağ

kilon x 1,5-2 gram protein 

bulkdaysan da kilonu takip edip duruma göre karbı arttırır yada kısarsın ben zamanım olmadığından tüm her şeyi tek öğünde de yediğimi hatırlıyom inanılmaz bi fark olmuyo 

Anladım knkm uyguluyacağım teşekkürler bilgilendirme için 😊

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    700

Kısa süreliğine de olsa kyk da kalmıştım, sabah uyanıp kuru kuru lifalif kaşıklıyordum sonra da hem okulda hem kyk da ne çıkarsa :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, 52 dakika önce yazdı:

Kısa süreliğine de olsa kyk da kalmıştım, sabah uyanıp kuru kuru lifalif kaşıklıyordum sonra da hem okulda hem kyk da ne çıkarsa :D 

Açlık savaşları yemin ediyorum ya 😂

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    43
gönderildi (düzenlendi)
hectordoyle, 2 saat önce yazdı:

ben ona gelemiyorum hocam ya valla gerekirse çıkar çalışırım yine de kalitesiz şekilde yaşayamam ki 12 yaşımdan beri çalışırım her yerde😁

tarihinde shX648 tarafından düzenlendi
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: apoaziz
      Merhaba abilerim saygılarla,
      Önümüzdeki hafta bulk kürüne başlayacağım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg testosteron 500 mg boldenon Kendimden bahsedeyim 1.5 sene aralıksız yapıyorum body daha önce mk677 Sarms dışında birşey kullanmadım çocukluğumdan spor hayatımda var. Siz bilgili abilerim yaşım erken olduğu için muhakkak uyarır anlıyorum ama gerçekten bu konuda kesin kararım teşekkür ederim yine de.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy : 173 Yaş : 20 kilo : 62 Yağ oranı : %10-13 SORULARIM:
      Beslenme için kilomun 5 katı karbonhidrat 3 katı protein 1 de yağ almam mantıklı mı? Antrenman sistemim nasıl olmalı? Teşekkür ederim saygılarla.
    • Yazan: BBurak
      Selam arkadaşlar,
      1 seneden uzun süredir forumda aktifim ve geçen zamanlara nazaran son zamanlarda çok daha fazla “yeni başlayan, ilk kür” başlığı gördüğümü fark ettim. Bu yüzden hem bir nebze forumu aktif tutmak, hem etkileşim almak hem de kaynaşmak maksadıyla refeed günümü sizlerle paylaşmak istedim.
      Bu başlığı bu akşama kadar yediğim öğünlerle günceller, yarın sabah da kilo değişimi ile kapatırım diye düşünüyorum. Siz de bu başlık altında bozma günlerinizde yediklerinizden, gün içinde tükettiğiniz öğünlerden, vücut geliştirme yaparken uyguladığınız alternatif tariflerden bahsederseniz; hem gözümüz gönlümüz açılır hem de bir şeyler öğreniriz diye düşünüyorum.

• Yazan: Sparta34
      selamlar arkadaşlar. Definasyonda anapolon kullanımı uygun olur mu sizce? Danabol kadar olmasa da su tutuyor diye biliyorum ancak bu suyu sadece kasda tutmuyor mu deri altınıda mı sulandırıyor @rastlantisal
    • Yazan: Emrey0y0
      Haftalık 500 testo 400 bolde 300 tren alıyorum 1 ay  il dışına cıktım beslenme kötüydü su tuttum biraz 14 gün boyunca 0 karb ilerlemeyi düşünüyorun nasıl bir beslenme programı tavsiye edersiniz?
    • Yazan: ardaesat
      SORULARIM:
      Naturel olarak spor yapan biri kilosu başına kaç gr protein ve kaç gr karbonhidrat almalıdır? Kür yapan biri kilosu başına kaç gr protein ve kaç gr karbonhidrat almalıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.