Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

m41a4

Insulin enjektoru ile gh vuruyorum fakat iğne boşluğunda ilaç kalıyor! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

m41a4    2

Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim

20251022_102131.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.599

bu tarz değilde kendinden iğneli insülin enjektörü kullan yada enjektörde hava kilidi bırak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Askabar, 12 dakika önce yazdı:

bu tarz değilde kendinden iğneli insülin enjektörü kullan yada enjektörde hava kilidi bırak

Siz kendinden iğneli mi kullanıyorsunuz ? Kullanıyorsanız hangi marka da var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.599
m41a4, 2 saat önce yazdı:

Siz kendinden iğneli mi kullanıyorsunuz ? Kullanıyorsanız hangi marka da var

evet kendinden iğneli olanını kullanıyorum. Ayset veya BD marka alabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Askabar, 22.10.2025 - 10:49 yazdı:

Hocam siz yarismaya hazirlanirken t3 aldiniz mi gh tiroidlere problem yapti mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.599
m41a4, Bir saat önce yazdı:

Hocam siz yarismaya hazirlanirken t3 aldiniz mi gh tiroidlere problem yapti mi

Aldım. Uzun kullanımda gh tiroitleri baskılıyor. Test vermeden ezbere t3 kullanma 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hayatikyncu    1
m41a4, 22.10.2025 - 10:27 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim

0.5 lik turuncu olan enjektörü kullan bunlarla peptit bile kullanılmıyor boşa gidiyor bir kısmı 0.5 likte o sorunu hiç yaşamıyorsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    9
m41a4, 22.10.2025 - 10:27 yazdı:

Enjektörü kendinden iğneli olanlar ile değiştirmek çözüm olabilir. Ayset Süper insülin veya daha iyisi BD microfine.

başka bir yöntem de biraz 2 çizgi filan hava çekip dik tutarak enjekte etmek sonda kalan hava vücuda girmezken içindeki ilacı içeri yolluyor bunu normal kas içi enjeksiyonlar için de uyguluyorlar fakat damara denk geldiysen ve damara hava basarsan ani ölüme kadar gidebilecek sorunlara sebep olabiliyor tercih sizin :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Arkadaslar merhaba aldiğım cinnaların 1 2 tanesinde böyle haba kabarcığı var normal mi bu?

20251231_173552.jpg 20251231_173525.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Arkadaşlar, Cinnatropin için bu uçlardan aldım ama az da olsa damlatıyor. İnsülin enjektörüne çekince de dead space oluşuyor. Şu kalemden hiç IU kaybetmeden kullanmanın bir yolu yok mu? 😀

20260128_151700.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    890
m41a4, 7 saat önce yazdı:

Arkadaşlar, Cinnatropin için bu uçlardan aldım ama az da olsa damlatıyor. İnsülin enjektörüne çekince de dead space oluşuyor. Şu kalemden hiç IU kaybetmeden kullanmanın bir yolu yok mu? 😀

ne yaparsan yap o kalır :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    195
m41a4, 8 saat önce yazdı:

Insulin enjektörüne basarak kullan, çekme, iğneyi batır tuşa bas.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Unrest, 28.01.2026 - 23:38 yazdı:

Insulin enjektörüne basarak kullan, çekme, iğneyi batır tuşa bas.

Abi sanirim kafayi yicem ben 😀 140 gelmesi gerekirken daha asagi indi kalemi 10 a getirip bastım

image-1769653335055.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    195
m41a4, 43 dakika önce yazdı:

Abi sanirim kafayi yicem ben 😀 140 gelmesi gerekirken daha asagi indi kalemi 10 a getirip bastım

Tamamen milim milim aynı olmaz kaçan kaçıyor

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: deluxes
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Sabah 2 ünite akşam 2 ünite cinnatropin kullanacağım.
      Benim bildiğim arkasında ki ayarlama kısmından 5 sayısı = 1 ünite olarak biliyorum.
      SORULARIM:
      Bu bilgim doğru mudur? Yoksa farklı bir ünite ayarı var mı? Teşekkürler.
    • Yazan: kisetet55
      Herkese iyi formlar,
      Her akşam uyumadan önce 2iu gh alıyorum. 
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      250mg Testosteron Enanthate SORULARIM:
      Yağ yakımı / definasyon döneminde gh nasıl kullanmam gerekiyor?  Dozu ve kullanım şekli nasıl olmalı? Tüm cevap, öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: swaggy
      Yakın zamanda kürüme Dragon pharma hgh eklemek istiyorum ama ilacın dolu mu yoksa boş mu olduğu hakkında şüpheliyim.
      "Dragontropin 100 iu" kullanmış olanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim
    • Yazan: Sasplk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: HUBRIS
      Selamün aleyküm değerli hocalarım ve tecrübeli abilerim,
      İlk kürümü yapıyorum. Hali hazırda haftalık 250mg Testosterone Enantat kullandığım bir sürecin 4. haftasındayım (8. enjeksiyonu oldum). Yaşım 18, boyum 185 cm, kilom 113 ve yağ oranım %25-28 civarında. Beslenmemde oldukça disiplinli bir şekilde düşük karbonhidrat (50-100g) ve yüksek protein (200g) odaklı hard diyet uyguluyorum.
      Öncelikli hedefim göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak ve daha sert bir form yakalamak. Sağlığımı korumak adına ağır steroidler yerine, yağ yakımı odaklı Peptid, Growth Hormon (GH) veya SARMs seçeneklerini değerlendirmek istiyorum.Daha önce Cardarine, Yohimbine HCL gibi ürünler kullandım ancak beklediğim verimi alamadım.
      Siz değerli büyüklerime şu soruları sormak isterim:
      Bu yağ oranıyla definasyon sürecimi destekleyecek en etkili peptid kombinasyonu (Fragment 176-191 vb.) ne olmalıdır?
      Growth Hormon (GH) kullanımı bu yaşta ve bu yağ oranında (düşük doz yağ yakımı hedefli) mantıklı mıdır? Yoksa peptidlerle mi devam etmeliyim?
      Mevcut kürüme SARMs (Ostarine, Cardarine veya SR9009 gibi) eklemek, peptidlere kıyasla yağ yakımı ve kas sertliği açısından ne kadar fark yaratır? SARMs ve Testo kombinasyonu 18 yaşında biri için yönetilebilir mi?
      Peptidleri hazırlarken (bakteriyostatik su kullanımı vb.) ve muhafaza ederken (soğuk zincir) dikkat edilmesi gereken püf noktalar nelerdir?
      Daha önce Yohimbine gibi ürünlerden verim alamama sebebim yağ oranımın yüksekliği olabilir mi? Bu dirençli yağları kırmada Peptid mi yoksa SARMs mı daha öndedir?
      Sizce sadece hard diyete devam mı etmeliyim, yoksa bu süreci Peptid/GH/SARMs üçlüsünden hangisiyle desteklemek en doğru adım olur? Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

Tahlilim testo e. başlamadan önce yapıldı:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.