Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

2025 mr. olympia'da neler olacak? nihat kaya başarısı hakkında düşünceleriniz?

Önerilen İletiler

the_escobar    150
Oluşturuldu: (düzenlendi)

Herkese selamlar.

Bildiğimiz üzere Mr. Olympia heyecanı başladı. Başta zaten gururumuz Nihat Kaya şimdiden top 3 yaptı. Sizin düşünceleriniz, tahminleriniz nedir open, klasik ve 212 için?

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tr3n    331

Geleceği parlak ve genç birinci olur diye düşünüyorum. Benim ayrıca Merak ettiğim kaç para harcanmıştır o vücuda :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150
Tr3n, 42 dakika önce yazdı:

Geleceği parlak ve genç birinci olur diye düşünüyorum. Benim ayrıca Merak ettiğim kaç para harcanmıştır o vücuda :)

Maxx 3 seneye birincilik gelir diye düşünüyorum bende. Maddi kısımın haddi hesabı yoktur hesaplanması mümkün değil 🙂 Gerçi sponsorlar vs. olmasa bir insanın bu işi yapması için holding sahibi falan olması lazım heralde. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    171

Nihat zaten baya zengin birisi aileden muhtemelen patric le calısmasından belli vucuduna harcadıgından fazlasını kocluk için veriyordur bana göre 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509

shaun claurida büyük ekleme yapmış fiziğine 1 senede, sırtında aşırı büyük bir değişim var. 2.lik için büyük mücadele edecek gibi, birazdan finaller başlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

shaun claurida büyük ekleme yapmış fiziğine 1 senede, sırtında aşırı büyük bir değişim var. 2.lik için büyük mücadele edecek gibi, birazdan finaller başlar.

Aynen o biraz sürpriz oldu. 4 oldu ama bence 3.lük gelebilirdi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
suleymanof    4
the_escobar, 10.10.2025 - 23:31 yazdı:

Herkese selamlar.

Bildiğimiz üzere Mr. Olympia heyecanı başladı. Başta zaten gururumuz Nihat Kaya şimdiden top 3 yaptı. Sizin düşünceleriniz, tahminleriniz nedir open, klasik ve 212 için?

yaşı kaç hocam bu arkadaşın 22 23 müydü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150
suleymanof, 17 dakika önce yazdı:

yaşı kaç hocam bu arkadaşın 22 23 müydü

23 oldu daha yeni

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    851

Ben yaşına göre çok başarılı buluyorum elinden tutarlar devlette önünü açarsa ülkeden kıymetli biri çıkar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    163

Nihat Kaya `nın başarısı bir yana edindiği network de inanılmaz. Martin fitzwaterla antreman yaptı ya, eğer çok büyük bir şanssızlık olmassa çok büyük olucak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    851
Unrest, Şimdi yazdı:

Nihat Kaya `nın başarısı bir yana edindiği network de inanılmaz. Martin fitzwaterla antreman yaptı ya, eğer çok büyük bir şanssızlık olmassa çok büyük olucak.

En büyük şansı evet hem tanıştığı kişiler hem ülkenin dışına ismini taşıması. Mahmut ırmak aurası var adamda. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150

Özellikle olympiadan sonra ciddi şekilde globalleşti. Ben eminim yurt dışında da şuan en az TR'deki kadar, belki daha fazla tanınıyor ve değeri biliniyor. Keone, martfitz gibi adamlarla beraber göz önünde olmasıyla sağlam pr yaptı. Bu adam çok farklı yerlere gelecek, yolu açık olsun..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.114
GHOST, 24 dakika önce yazdı:

En büyük şansı evet hem tanıştığı kişiler hem ülkenin dışına ismini taşıması. Mahmut ırmak aurası var adamda. 

Mahmut hocanın kıymeti bilinmedi. Nihat temiz kas yapısı dehşet derecede iyi. Boyasız hali boyalı halinden daha etkileyici hacim derinliği olarak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    863

Geleceği çok aydınlık bir sporcumuz. Başarıları daim olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.