Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mamibolone

8 aylık kür sonrası pct protokolü bitirdim! protokol başarılı olmuş mu?

Önerilen İletiler

mamibolone    125

Merhaba değerli hocalarım 8 aylık kürümden sonra 11 ağustosta tahlil verip 12 ağustos da pct sürecine başlamıştım. Ovitrellenin tamamını vurup 6 gün sonra klomen ve tamoksifene başladım yaklaşık 30 gün devam ettim bu süreçte bitkisel kür pro'yu da uyguladım. Dün verdiğim kan sonuçlarını aşağıya ekledim. Kür sonu 87 kiloydum, pct sonu 83-84 kilolarındayım.

68e5f3c6a9a1c_kan1.JPG.bc39815e10c171c5468709e1e076a85b.JPG 68e5f3c59d89c_kan2.JPG.96b29349af876e873c3ac3824681fc80.JPGkan.JPG.e37655547de80cf1c6782da13c3f05b1.JPG hemogram.JPG.3c3d2124f862c0344953811260514592.JPG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    275

Hayırlı olsun döngü açılmış tabii fakat fsh biraz daha uyarılma ister gibi geldi bana. Şuanlık müdahaleye gerek yok gibi ama bir daha küre girecek olursan aklında bulunsun. Pct sürecinde beslenmen ilaç kullandığın dönemle 1-1 aynı mıydı? Herhangi bir değişikliğe gittin mi? Kilo kaybının sebebi ilaç mı? Kür sonu pct ile beraber kaç kiloluk bir değişim var bilgilendirebilir misin biraz? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
BBurak, Şimdi yazdı:

Hayırlı olsun döngü açılmış tabii fakat fsh biraz daha uyarılma ister gibi geldi bana. Şuanlık müdahaleye gerek yok gibi ama bir daha küre girecek olursan aklında bulunsun. Pct sürecinde beslenmen ilaç kullandığın dönemle 1-1 aynı mıydı? Herhangi bir değişikliğe gittin mi? Kilo kaybının sebebi ilaç mı? Kür sonu pct ile beraber kaç kiloluk bir değişim var bilgilendirebilir misin biraz? 

Beslenmem ve antremanlarım hiç değişmedi rutin olarak devam etti. Çok fazla güç kaybı da yaşamadım. Kilo kaybının sebebi ilaçların vücutta tuttuğu su diye düşünüyorum. Kür sonu pct ile beraber yaklaşık 4 kiloluk bir düşüş oldu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
mamibolone, 1 dakika önce yazdı:

Beslenmem ve antremanlarım hiç değişmedi rutin olarak devam etti. Çok fazla güç kaybı da yaşamadım. Kilo kaybının sebebi ilaçların vücutta tuttuğu su diye düşünüyorum. Kür sonu pct ile beraber yaklaşık 4 kiloluk bir düşüş oldu. 

Anladım, teşekkürler. Bu kür kaç haftaydı? Totalde kaç kilo lean mass koymuş oldun bir fikrin var mı ölçüm alıyor musun? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
BBurak, 3 dakika önce yazdı:

Anladım, teşekkürler. Bu kür kaç haftaydı? Totalde kaç kilo lean mass koymuş oldun bir fikrin var mı ölçüm alıyor musun? 

Kürün ilk 6 haftası 500 mg testo gittim. 6-20. hafta arası 500 testo 400 bolde 20-28 hafta arası 500 testo 200 npp ve son 4 hafta 250 mg testo gittim. Lean mass şeklinde hesaplamadım. Küre 77 kg başladım 91 kiloya kadar çıktım. Kür sonlarına doğru 87 e kadar düştüm. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125

Hocalarım yeni kür için ne kadar süre off vermek en uygunudur ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
mamibolone, 41 dakika önce yazdı:

Kürün ilk 6 haftası 500 mg testo gittim. 6-20. hafta arası 500 testo 400 bolde 20-28 hafta arası 500 testo 200 npp ve son 4 hafta 250 mg testo gittim. Lean mass şeklinde hesaplamadım. Küre 77 kg başladım 91 kiloya kadar çıktım. Kür sonlarına doğru 87 e kadar düştüm. 

Çok güzel gelişim tebrikler. Ben lean mass ve yağ oranı üzerinden hesap yapıyorum 20 haftada 62den 70e çıkardım. Ne kadar iyidir kötüdür bilemiyorum. Sürekli kalori açığı yapmaktan gına geldi. Cut kürüne başladım bitsinde bulk  icin can atıyorum. Senin gelecekte kür planın var mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
BBurak, Şimdi yazdı:

Çok güzel gelişim tebrikler. Ben lean mass ve yağ oranı üzerinden hesap yapıyorum 20 haftada 62den 70e çıkardım. Ne kadar iyidir kötüdür bilemiyorum. Sürekli kalori açığı yapmaktan gına geldi. Cut kürüne başladım bitsinde bulk  icin can atıyorum. Senin gelecekte kür planın var mı? 

Teşekkür ederim. boldenon östrojenimi büyük ölçüde düşürmüştü çok sulanamadım büyümemi biraz engelledi diyebilirim ama 2 ay boyunca kullandığım 200 npp 16 haftalık boldenondan daha güzel etki verdi. Tekrardan kür düşünüyorum ama en az 3-4 ay daha bu şekilde temiz gitmeyi planlıyorum şuan supplement dahi kullanmıyorum tamamen verimli antreman ve beslenme odaklı gidiyorum. Bende bulk kürüne başlayacağım gün sayıyorum resmen :) henüz kür planını oluşturmadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
mamibolone, 2 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim. boldenon östrojenimi büyük ölçüde düşürmüştü çok sulanamadım büyümemi biraz engelledi diyebilirim ama 2 ay boyunca kullandığım 200 npp 16 haftalık boldenondan daha güzel etki verdi. Tekrardan kür düşünüyorum ama en az 3-4 ay daha bu şekilde temiz gitmeyi planlıyorum şuan supplement dahi kullanmıyorum tamamen verimli antreman ve beslenme odaklı gidiyorum. Bende bulk kürüne başlayacağım gün sayıyorum resmen :) henüz kür planını oluşturmadım.

Süper, ben boldenondan epey verim aldığımı düşünüyorum düşük e2 sorununa rağmen. İlaç temiz kas kütlesi ekliyor gibi geldi ayrıca hayatı değerlerimi de çok bozmadı. Doğal olarak biraz düşük tansiyona sahip biriyim ve düzenli bağış yaptığım için geçmiş hayatımda da herhangi bir yan etkisini yaşamadım. Bulk kurlerinde testosteron ile 2:1 oranında kullanılabilir gibi hissediyorum. En azından e2 ile uğraşıp Ai yutmadan kür geçirilmiş olacak hemde boldenonun damarlandırma ve pump hissini çok iyi aldım. Ben testo-deca-boldenon ve bir oral ile bulk yapacağım muhtemelen. Tavsiye ederim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
BBurak, 1 dakika önce yazdı:

Süper, ben boldenondan epey verim aldığımı düşünüyorum düşük e2 sorununa rağmen. İlaç temiz kas kütlesi ekliyor gibi geldi ayrıca hayatı değerlerimi de çok bozmadı. Doğal olarak biraz düşük tansiyona sahip biriyim ve düzenli bağış yaptığım için geçmiş hayatımda da herhangi bir yan etkisini yaşamadım. Bulk kurlerinde testosteron ile 2:1 oranında kullanılabilir gibi hissediyorum. En azından e2 ile uğraşıp Ai yutmadan kür geçirilmiş olacak hemde boldenonun damarlandırma ve pump hissini çok iyi aldım. Ben testo-deca-boldenon ve bir oral ile bulk yapacağım muhtemelen. Tavsiye ederim. 

Boldenon bende çok fazla kan yoğunluğu yaptı yürürken bile calflarım pump oluyordu dinlenmek zorunda kalıyordum :) özellikle düşük tansiyonum 4'ün üzerine çıkmadı ani baş dönmeleri yaşıyordum o yüzden tekrar boldenon kullanma konusunda biraz çekingenim. Belki testo npp yanına ufak mg bolde ekleyerek uzun vadeli devam edebilirim. Oral ilaçlardan pek verim alamıyorum özellikle danabolden :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
mamibolone, 24 dakika önce yazdı:

Boldenon bende çok fazla kan yoğunluğu yaptı yürürken bile calflarım pump oluyordu dinlenmek zorunda kalıyordum :) özellikle düşük tansiyonum 4'ün üzerine çıkmadı ani baş dönmeleri yaşıyordum o yüzden tekrar boldenon kullanma konusunda biraz çekingenim. Belki testo npp yanına ufak mg bolde ekleyerek uzun vadeli devam edebilirim. Oral ilaçlardan pek verim alamıyorum özellikle danabolden :) 

Boldenon E2 düşürdüğü için muhtemeln Danabol ile sinerjik çalışmamış olabilir. Ek olarak kullandığın markalar neydi? En azından danabolu hangi marka kullanmıştın? Tr ilaçlarinda Danabol çok iyi çalışıyor çünkü gönderdiği bolde onunda içinde testosteron oluyor genelde e2 300 olunca Danabolle 10 günde 10kilo alıyorsun :D. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
BBurak, 55 dakika önce yazdı:

Boldenon E2 düşürdüğü için muhtemeln Danabol ile sinerjik çalışmamış olabilir. Ek olarak kullandığın markalar neydi? En azından danabolu hangi marka kullanmıştın? Tr ilaçlarinda Danabol çok iyi çalışıyor çünkü gönderdiği bolde onunda içinde testosteron oluyor genelde e2 300 olunca Danabolle 10 günde 10kilo alıyorsun :D. 

Hocam danabol quantum markaydı 3 hafta kullanıp bıraktım.  bolde de 1 flakon quantum marka kullandım sonrakileri overdose kullandım. testo da aynı şekilde. İlk kürümde only testo yapmıştım ai ne demek bilmediğim zamanlar e2 120ye fırlamıştı çok iyi verim almıştım bir anda şiştim tabi e2 kaynaklı. O yüzden e2'nin bence biraz yüksek olması büyüme açısından avantajlı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
mamibolone, 12 dakika önce yazdı:

Hocam danabol quantum markaydı 3 hafta kullanıp bıraktım.  bolde de 1 flakon quantum marka kullandım sonrakileri overdose kullandım. testo da aynı şekilde. İlk kürümde only testo yapmıştım ai ne demek bilmediğim zamanlar e2 120ye fırlamıştı çok iyi verim almıştım bir anda şiştim tabi e2 kaynaklı. O yüzden e2'nin bence biraz yüksek olması büyüme açısından avantajlı.

Kesinlikle. Npp de overdose muydu? Burda bahsettiğimiz beyaz kazılı ürünler mi? Bende de decası mevcut bekliyorlar bakalım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
BBurak, 1 dakika önce yazdı:

Kesinlikle. Npp de overdose muydu? Burda bahsettiğimiz beyaz kazılı ürünler mi? Bende de decası mevcut bekliyorlar bakalım. 

Evet npp overdose beyaz kazılı olanlardandı. Boldenon da aynı şekilde. Testo bolde npp hepsi çalışıyor. sterillik konusunda da sıkıntı yaşamadım. Yüzde kaç doludur bilemem ama dolu ilaçlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    67

tebrikler pct başarılı,before after yapma şansın var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

Pct süreci veya pct den sonra libido sertlesme sorunu vs yasama durumun oldumu bilgi verir misin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125

İlk fotoğraf kür öncesi diğer ikisi de kür sonuna yakın fotoğraflar.

68e62999afbef_Krncesi.thumb.jpg.9f5d0bbc1d3a86b428465daa32a215c9.jpg 68e6299421da3_krsonras2.thumb.jpg.f632dfe77b4a425c66288ba19412851a.jpg68e62996efab6_krsonras1.thumb.jpg.ec7548d7b6b0b2f13f6c18606b3226fd.jpg

Ferdikra, 08.10.2025 - 12:07 yazdı:

Pct süreci veya pct den sonra libido sertlesme sorunu vs yasama durumun oldumu bilgi verir misin

Hocam son haftalarda 250 mg testo gittiğim zaman o kadar iyi hissettirdi ki. Pct sürecinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sabah ereksiyonları, libido, şertleşme hepsi kürdeki kadar abartılı olmasa da aynı şekildeydi. 

• Ödül 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

İlk küründen bu yana takip ediyorum seni gayet temiz ve güzel gelişimin oldu tebrik ederim 🥳 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
Ferdikra, Şimdi yazdı:

İlk küründen bu yana takip ediyorum seni gayet temiz ve güzel gelişimin oldu tebrik ederim 🥳 

Hocam çok teşekkür ederim. Ne var ne yoksa bu forumdan öğrendim 🙏

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    67
mamibolone, 3 saat önce yazdı:

Hocam çok teşekkür ederim. Ne var ne yoksa bu forumdan öğrendim 🙏

teşekkür ederim before after paylaştığın için

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    1
mamibolone, 08.10.2025 - 08:31 yazdı:

Hocam kilo artışınızın sebebi kürden kaynaklı mıydı. Ben de haftalık Testo enant 500 bolde 400 günlük 30mg da danabol alıyorum 4.haftamdayım biraz güç artışı var onun haricinde daha bişey hissetmedim iştahda çok açık değil günlük 4 öğün yiyorum kilo sabit 1 2 haftadır.

BBurak, 08.10.2025 - 09:14 yazdı:

hocam bulkta nasıl besleniyorsunuz kendime bir örnek oluşturmak istiyorum. İştah kaybı yaşadığınızda ne yapıyorsunuz bide iştah kaybı hep aynı şeyler yemekten mi yaşanıyor hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
Enzel, 6 dakika önce yazdı:

hocam bulkta nasıl besleniyorsunuz kendime bir örnek oluşturmak istiyorum. İştah kaybı yaşadığınızda ne yapıyorsunuz bide iştah kaybı hep aynı şeyler yemekten mi yaşanıyor hocam

Uzun süredir bulk yapmadım. Diyetteyken kas kütlesi ekledim; bu muhtemelen ilk kürüm olduğu için ve her şeyi 4/4’lük yapmaya çalıştığımdan kaynaklandı.

Yağ oranı yeterince düşükse, uzun bir süre iştah sorunu yaşamazsın. İştah sorunu yaşadığın noktada ya insülin-kan şekeri dengende bir problem oluşmuştur ya da yağ oranı gerçekten bulka uygun değildir. Eğer bu ikisinde de sorun yoksa ve hâlâ iştah problemi yaşıyorsan, sorunun ne olduğunu çözmeye çalış. Belki de sadece yemek yemeyi sevmiyorsun ve hedeflerin seni sevmediğin bir şeyi yapmaya itecek kadar güçlü değil.

Bunların dışında, küçük öğünleri 2’şer saat arayla bölmek işe yarayabilir. Örneğin; 80 g pirinç, 150 g tavuk, 5 g zeytinyağı gibi öğünleri 5-6 defa güne yaymak. Ek olarak, kahvaltıya yulaf/pirinç unu, whey ve yumurta üçlüsünü eklersen zaten bulka uygun kalori almış oluyorsun.

Beslenme haricinde, aç karnına yapılan 20-25 dakikalık sabah kardiyoları iştah için faydalı olabilir. Yenilenme sorunu varsa antrenman hacmi kısılabilir. Psikolojik etkenler varsa, bunlar hayattan çıkarılabilir.

Yani ucu çok açık; önce neden iştahın olmadığını bul.
Benim bulk planlamam, günde 5-6 öğün şeklinde, belirlediğim gramajlarda besinlerden oluşacak. Sabah kahvaltım ise muhtemelen 4 tam yumurta, 80 g yulaf ve 1 ölçek whey şeklinde olacak. Kaloriler ise hızlı artmayacak; reverse diet mantığıyla kademeli olarak artırılacak. 

İlaç konusunda da iştahı arttırdığı bilinen şeyler alınabilir: boldenon, mk677 ve mint filan vardı sanırım daha spesifik ürünlerde var onlara da bir göz atabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
Enzel, 35 dakika önce yazdı:

Hocam kilo artışınızın sebebi kürden kaynaklı mıydı. Ben de haftalık Testo enant 500 bolde 400 günlük 30mg da danabol alıyorum 4.haftamdayım biraz güç artışı var onun haricinde daha bişey hissetmedim iştahda çok açık değil günlük 4 öğün yiyorum kilo sabit 1 2 haftadır.

Kilo artışının en büyük payı kullandığım ilaçlar tabiki de. 4. haftada çok bir şey bekleme en fazla danabol su tutumunu artırıp gücünü artışmıştır. Ben kürdeyken iştah kaybım hiç olmadı kalori hesabı vs. yapmıyorum genel olarak ev yemeği ve fırsatlar el verdiği kadar protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum ama dikkat ediyorum desem yalan söylemiş olurum. Hep aynı şeyleri yersen iştah kaybı yaşayabilirsin beslenme planını çeşitlendirmen daha sağlıklı olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    1
BBurak, 5 saat önce yazdı:

Uzun süredir bulk yapmadım. Diyetteyken kas kütlesi ekledim; bu muhtemelen ilk kürüm olduğu için ve her şeyi 4/4’lük yapmaya çalıştığımdan kaynaklandı.

Yağ oranı yeterince düşükse, uzun bir süre iştah sorunu yaşamazsın. İştah sorunu yaşadığın noktada ya insülin-kan şekeri dengende bir problem oluşmuştur ya da yağ oranı gerçekten bulka uygun değildir. Eğer bu ikisinde de sorun yoksa ve hâlâ iştah problemi yaşıyorsan, sorunun ne olduğunu çözmeye çalış. Belki de sadece yemek yemeyi sevmiyorsun ve hedeflerin seni sevmediğin bir şeyi yapmaya itecek kadar güçlü değil.

Bunların dışında, küçük öğünleri 2’şer saat arayla bölmek işe yarayabilir. Örneğin; 80 g pirinç, 150 g tavuk, 5 g zeytinyağı gibi öğünleri 5-6 defa güne yaymak. Ek olarak, kahvaltıya yulaf/pirinç unu, whey ve yumurta üçlüsünü eklersen zaten bulka uygun kalori almış oluyorsun.

Beslenme haricinde, aç karnına yapılan 20-25 dakikalık sabah kardiyoları iştah için faydalı olabilir. Yenilenme sorunu varsa antrenman hacmi kısılabilir. Psikolojik etkenler varsa, bunlar hayattan çıkarılabilir.

Yani ucu çok açık; önce neden iştahın olmadığını bul.
Benim bulk planlamam, günde 5-6 öğün şeklinde, belirlediğim gramajlarda besinlerden oluşacak. Sabah kahvaltım ise muhtemelen 4 tam yumurta, 80 g yulaf ve 1 ölçek whey şeklinde olacak. Kaloriler ise hızlı artmayacak; reverse diet mantığıyla kademeli olarak artırılacak. 

İlaç konusunda da iştahı arttırdığı bilinen şeyler alınabilir: boldenon, mk677 ve mint filan vardı sanırım daha spesifik ürünlerde var onlara da bir göz atabilirsin.

hocam cevap için teşekkür ederim çokta iştahsız sayılmam sanırım sadece hep aynı şeyleri yemekten bünye biraz bıktı :) boldenon açılınca tamamen bu sorunda ortadan kalkar diye düşünüyorum. Kahvaltımız sizinle aynıymış sadece ben whey'i antreman sonrası içiyorum. Antreman splitiniz nasıl bu arada. Ben push pull leg tarzı haftada 5 gün idman yapıyorum bacak hariç tüm bölgeleri 2 kez çalışmış oluyorum 6-7 hareket oluyor antremanlarımda 3er set atıyorum.

mamibolone, 5 saat önce yazdı:

Kilo artışının en büyük payı kullandığım ilaçlar tabiki de. 4. haftada çok bir şey bekleme en fazla danabol su tutumunu artırıp gücünü artışmıştır. Ben kürdeyken iştah kaybım hiç olmadı kalori hesabı vs. yapmıyorum genel olarak ev yemeği ve fırsatlar el verdiği kadar protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum ama dikkat ediyorum desem yalan söylemiş olurum. Hep aynı şeyleri yersen iştah kaybı yaşayabilirsin beslenme planını çeşitlendirmen daha sağlıklı olur. 

anladım hocam muhtemelen benim daha ilaçlar açılmadı ben de tribe girdim ilk kürüm olduğu için :) danabolü 1 ay dolunca bırakıp türanabole geçmeyi düşünüyorum siz ne diyorsunuz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
Enzel, 2 saat önce yazdı:

hocam cevap için teşekkür ederim çokta iştahsız sayılmam sanırım sadece hep aynı şeyleri yemekten bünye biraz bıktı :) boldenon açılınca tamamen bu sorunda ortadan kalkar diye düşünüyorum. Kahvaltımız sizinle aynıymış sadece ben whey'i antreman sonrası içiyorum. Antreman splitiniz nasıl bu arada. Ben push pull leg tarzı haftada 5 gün idman yapıyorum bacak hariç tüm bölgeleri 2 kez çalışmış oluyorum 6-7 hareket oluyor antremanlarımda 3er set atıyorum.

anladım hocam muhtemelen benim daha ilaçlar açılmadı ben de tribe girdim ilk kürüm olduğu için :) danabolü 1 ay dolunca bırakıp türanabole geçmeyi düşünüyorum siz ne diyorsunuz ?

İtiş çekiş bacak uyguluyorum ben aşağı yukarı hareket set sayımız aynı gün hedefim yok o gün antrenman yapamayacağımı düşünecek kadar yorgun veya bitkinsem off yaparım. Yeri geliyor 2 kere off vermeden dönüyorum programı yeri geliyor 2 gün yapıyorum 1 guncoff 3 gün yapıyorum 1 gün off hissiyata göre ilerliyorum. Zaten yoğun kardiyo da yaptığım için recovery hızım epey yavaşladı. 2. Küre başladım 74 kiloya düştüm vücudu stage kuruluguna yakın yapana kadar durmaya niyetim yok. Şimdilik böyle.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: GorkemD
      Şuanda pharmtec marka testo enth kullanıyorum yanınada primobolan kullanıyorum 
      haftalık 200mg testo 200mg primobolan alıyorum pctyi proviron ile yapıcağım nasıl kullanabilirim ne önerirsiniz
    • Yazan: swange
      Merhaba 8 hafta boyunca rad-140 kürü yapsam PCT yapmama gerek kalır mı? Kalırsa hangi ilaçları kullanmalıyım?
    • Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar saygılar.
      Yakın bir zamanda ilk kürüme gireceğim,kürüm 10 hafta 500mg testo,10 hafta 250mg deca,5 hafta günlük 30mg danabol olacak şekilde.Bunun için uygulayacağım pct kürünü de sizlerle paylaştım görsel olarak.Kürümle ilgili eklememi çıkarmamı istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz değerli tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var deca dick problemiyle karşılaşmak istemiyorum bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ve ayrıca kafamda testo ve danabol içeren başka bir kür daha var hangisini tercih etmeliyim açıkçası kararsız kaldım,cehaletimi mazur görün ilk kürüm araştırma sürecindeyim.Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler:)

• Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      20 haftadır haftalık 250mg only testo küründeyim pazartesi ve perşembe 125mg + 125mg enanthate aldım ZPHC.
      Normalde 20. hafta kesip 21 gün bekledikten sonra klomen + tamoksifen ile PCT yaparak süreci tamamlamayı düşünüyordum.
      Ancak only testo hayal ettiğim patlaklığı vermedi, formumu hatlarımı gayet güzel belirginleşti sertlik verdi. 
      Hacim için 10 hafta da 250mg testo + 250mg bolde (ZPHC) gitsem kür 35 haftaya kadar uzayacak (son 4-5 hafta only testo gitmek gerekecek boldeyi kestikten sonra.)
      Bu süreç sizce riskli mi olur yoksa 20. hafta kesip PCT yapıp vücut dinlendikten sonra mı testo + boldeye girmek mantıklı olur.
      Açıkçası korkum testis atrofisi zaten sistem 20 haftadır kapalı. 35 haftaya kadar kapalı tutarsam bu psikolojiyi yönetebilir miyim? Testisler elden gidecek kaygısı olur mu bilmiyorum. Elimde HCG'de yok şu anda.
      Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
    • Yazan: skyG
      Merhaba arkadaşlar, 19.03.2026 tarihinde Rad140-Mk677 kürümü bitirdim. 8 Hafta boyunca günlük 15mg-15mg kullandım. Kan tahlillerinde doktorum ne yazık ki Fsh ve Lh değerlerini istememiş. Tahlil ve kür bitiş tarihi arasında 11 gün var. Kan tahlillerim hakkında yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim.
      Kişisel Bilgiler:
      Yaş: 22 Boy: 173 Kilo: 75 Tahmini Yağ Oranım: 14% Hissettiğim Etkiler:
      Aşırı Yorgunluk Üşüme Hissi Aşırı Stres Aşırı Enerji Düşüklüğü Zor Uyuma fakat 10 Saat Üstünde Uyku Libido Problemi Kemik Ağrıları Kür Öncesi Kan Tahlillerim:

Kür Sonrası Kan Tahlillerim:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.