Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ferdikra

Iran eczane pregnly çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

Ferdikra    198

Merhaba arkadaslar bundan kullanan ve calıstıgını bilen birileri varmı aranızda orj iran eczane ürünü diyorlar.

IMG_4536.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.199

4 sene once boyle bi konu açılmış ama calisma durumu icin kaynak yok ben duydum denemedim hic kac para çekiyorlar 5000 icin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    278
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Merhaba arkadaslar bundan kullanan ve calıstıgını bilen birileri varmı aranızda orj iran eczane ürünü diyorlar.

Bende gördüm bunu bugün satıcısı zphc medicine ve hitech grubu boş ilac ve sarmları millete iteleyen tayfadan. Giderim muadilini eczaneden alırım içim rahat kullanırım. 2-3 kuruş için bunlarla uğraşmaya değmez. Geçen paketsiz ılaclar icin paketler zarar gördü gelecek diyorlardı bugün de sordum gümrükten paketli geçmiyor dediler :D. Cayır cayır humax, zphc alıyoruz barkodlu paketli bunların ekip iyice iteleyici oldu haberiniz olsun. Forumda da vardı 1-2 kişi acayip öven bu markaları onlara güvenerek overdose glin tayfadan ürün aldım rafta bekliyor 2xdeca bulk sezonu icin içinde enanthate + cypionat var muhtemeln :)

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
SPECTRE, 43 dakika önce yazdı:

4 sene once boyle bi konu açılmış ama calisma durumu icin kaynak yok ben duydum denemedim hic kac para çekiyorlar 5000 icin?

1250 tl diyolar hocam

BBurak, 19 dakika önce yazdı:

Bende gördüm bunu bugün satıcısı zphc medicine ve hitech grubu boş ilac ve sarmları millete iteleyen tayfadan. Giderim muadilini eczaneden alırım içim rahat kullanırım. 2-3 kuruş için bunlarla uğraşmaya değmez. Geçen paketsiz ılaclar icin paketler zarar gördü gelecek diyorlardı bugün de sordum gümrükten paketli geçmiyor dediler :D. Cayır cayır humax, zphc alıyoruz barkodlu paketli bunların ekip iyice iteleyici oldu haberiniz olsun. Forumda da vardı 1-2 kişi acayip öven bu markaları onlara güvenerek overdose glin tayfadan ürün aldım rafta bekliyor 2xdeca bulk sezonu icin içinde enanthate + cypionat var muhtemeln :)

Aynen öyle söylüyolardı iran testolar icin 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.093
Ferdikra, 16 dakika önce yazdı:

1250 tl diyolar hocam

Aynen öyle söylüyolardı iran testolar icin 😀

1250 tl mi? ovitrelle al daha iyi, pdpreg çalışıyor çalışıyor ancak satıcıya güvenmiyorum. ZPHC Medicine ürünlerinde ne olduğunu gördük.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205

Pdpreg hem çalışıyor hem de Alman üretimi. İran eczanelerinde satılıyor. Şimdi birde karma hcg çıkmış pdpreg in ismi değişmiş hali gibi geldi. Ama bunu tek flakon 1250 ye satıyolarsa çok pahalı gibi. Normalde 3 flakon oluyor bi pakette yabancılar bile 95dolardan bulabiliyor. Bizde 3 flakon 50 60 dolar olmalı en fazla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    9
BBurak, 6 saat önce yazdı:

aynen oyle, bence o tayfa kendileri iran testo üretiyor, kutularımız zarar görmüştür diyolar bir de. Azcık inandırıcı yalan uydursalar bari😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198

Bunların da flakonu geçirdik suyu geçmiyor gümrükten dediler 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    278
caikepro, 13 saat önce yazdı:

aynen oyle, bence o tayfa kendileri iran testo üretiyor, kutularımız zarar görmüştür diyolar bir de. Azcık inandırıcı yalan uydursalar bari😂

Hepsi hikaye optimum overdose testo e. 10 haftadır 1 ml kullanan tanıdığım var, çocuk kan verdi totali 700 çıktı :D ilaç taş çatlasın %30 dolu. Bende bu markanın trenini kullandım hiçbirrrşey hissetmedim o trenden. Şimdi zphc'nin trenini kullanmaya başlayacağım 3 hafta sonra 150 mg da fark olacak mı bakalım. Gerekirse bir başlık açarız :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    9
BBurak, 10 saat önce yazdı:

Hepsi hikaye optimum overdose testo e. 10 haftadır 1 ml kullanan tanıdığım var, çocuk kan verdi totali 700 çıktı :D ilaç taş çatlasın %30 dolu. Bende bu markanın trenini kullandım hiçbirrrşey hissetmedim o trenden. Şimdi zphc'nin trenini kullanmaya başlayacağım 3 hafta sonra 150 mg da fark olacak mı bakalım. Gerekirse bir başlık açarız :D

yapma hocam ya, overdose glin ben de kullandım çevremdeki abiler de kullanıyor, onlar da zaten başkalarına overdose-glin satıyor. Türkiye’de çok revaçta ve millet de güveniyor. Kan testini satıcıya atmış mı? ne demiş? Büyük bir olay totalinin düşük çıkması..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    278
caikepro, 56 dakika önce yazdı:

yapma hocam ya, overdose glin ben de kullandım çevremdeki abiler de kullanıyor, onlar da zaten başkalarına overdose-glin satıyor. Türkiye’de çok revaçta ve millet de güveniyor. Kan testini satıcıya atmış mı? ne demiş? Büyük bir olay totalinin düşük çıkması..

Bu overdose beyaz kazili olan değil benimki optimum olan yeşil pembe etiket ürünler testobol trenabol diye yazar üstlerinde benimde çalıştığım birisi vardı markaya güvenmesemde onun referansımız güvendiğim için almıştım. Suan elimde olan beyaz kazili overdose fakat ona da güvenmemeye başladın çünkü aynı ekip zphc medicine ve hitech gibi boş ve içeriği yanıltıcı ürünleri de satıp pazarlıyor. Bu hcg ve İran testo diye adlandırılan mallar da onlara ait o yüzden ben güvenmiyorum şaibeli ha kullanirsam beyaz kazili olanı kullanırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
BBurak, 5 saat önce yazdı:

Bu overdose beyaz kazili olan değil benimki optimum olan yeşil pembe etiket ürünler testobol trenabol diye yazar üstlerinde benimde çalıştığım birisi vardı markaya güvenmesemde onun referansımız güvendiğim için almıştım. Suan elimde olan beyaz kazili overdose fakat ona da güvenmemeye başladın çünkü aynı ekip zphc medicine ve hitech gibi boş ve içeriği yanıltıcı ürünleri de satıp pazarlıyor. Bu hcg ve İran testo diye adlandırılan mallar da onlara ait o yüzden ben güvenmiyorum şaibeli ha kullanirsam beyaz kazili olanı kullanırım.

Over testosu çalışıyor, optimum arkadaşım kullandı gözümle gördüm oda çalışıyor. Şimdi arkadaşa zphc medicine denettiricem onun hakkında da bi fikrimiz olacak artık. Yalnız bu markaların diğer anabolikleri hakkında hala pek olumlu düşünmüyorum. En azından testolar boş değil diyebiliyoruz ama anabolikleri daha sağlam markalardan almak lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    278
gönderildi (düzenlendi)
the_escobar, 8 saat önce yazdı:

Over testosu çalışıyor, optimum arkadaşım kullandı gözümle gördüm oda çalışıyor. Şimdi arkadaşa zphc medicine denettiricem onun hakkında da bi fikrimiz olacak artık. Yalnız bu markaların diğer anabolikleri hakkında hala pek olumlu düşünmüyorum. En azından testolar boş değil diyebiliyoruz ama anabolikleri daha sağlam markalardan almak lazım.

Testolar da da muhtemelen doluluk oranı partiden partiye ve satıcıya göre değişiyor. Çalıştığım spor salonunda vuruyoruz çocuğa 10 haftadır 1 ml sonucu 700 dediğim gibi. Medicine ürünlerin de lab testleri burada paylaşılmıştır. Rimoya prop koyan firmalardan domates bile almam. Yani sen gözünle ilacın çalıştığını gördün diye o ilaç tamamen güvenilir olmuyor. Optimum serilerde %50 şansın var :)

tarihinde BBurak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
BBurak, 23 dakika önce yazdı:

Testolar da da muhtemelen doluluk oranı partiden partiye ve satıcıya göre değişiyor. Çalıştığım spor salonunda vuruyoruz çocuğa 10 haftadır 1 ml sonucu 700 dediğim gibi. Medicine ürünlerin de lab testleri burada paylaşılmıştır. Rimoya prop koyan firmalardan domates bile almam. Yani sen gözünle ilacın çalıştığını gördün diye o ilaç tamamen güvenilir olmuyor. Optimum serilerde %50 şansın var :)

Ben, bana denk geleni söylerim dostum. Doğrudur boş çıkmıştır gayet normal şeyler bu markalar için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198

Merhaba arkadaslar olasi bi pct durumu icin hcg temin ettim bu markayı kullanmıs olan varmı aranızda tek bana yeter diye düsünüyorum yapacagım zaman bitane de fazladan aldım hazır da durması icin 

IMG_4565.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    73

Arkadaşlar bu tarz merdiven altı hcg deneyen oldu mu? malum piyasada hCH mevcut değil.

WhatsApp Image 2025-10-22 at 13.48.31.jpeg

Ferdikra, 11.10.2025 - 11:28 yazdı:

Merhaba arkadaslar olasi bi pct durumu icin hcg temin ettim bu markayı kullanmıs olan varmı aranızda tek bana yeter diye düsünüyorum yapacagım zaman bitane de fazladan aldım hazır da durması icin 

merhaba,nereden temin etmiştiniz? benimde hcg ihtiyacım var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
0xhex, 2 saat önce yazdı:

merhaba,nereden temin etmiştiniz? benimde hcg ihtiyacım var 

Orj ilaç satan bi satıcımdan temin etmiştim herhangi biyerde gormedim daha once

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Sayrox
      Malum ülkede artık pct ilaçları dahi şüpheli duruma düştü eczanede HCG bulamiyoruz ovitrelle dozlama HCG kadar pratik olmuyor.
      Ülkede bir kaç kişide sınırlı sayıda İran HCG olduğunu duydum pct için satın almayı düşünüyorum. Ürün hakkında bilgisi, düşüncesi araştırması olan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp