Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Jöhtürk

Testosteron+npp kürümün 3. hafta kan değerleri hk.

Önerilen İletiler

Jöhtürk    61

Merhabalar, herkese iyi sporlar, sağlıklı kürler dilerim.

20 haftalık testo bolde ilk kürümden sonra 1.5 ay cruise devam edip 2.kürüm olan npp testosteron enanthate kürüme girdim ve 3.haftam bitti. boldenonun 7 ye düşürdüğü e2 değerim düzelmiş. trigliserid ve ldl değerlerimde düzelmiş. 1 haftadır corona tarzı bir grip hastalığı çekiyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• 300 mg npp (humax, zphc)
  • 500 mg testosteron ( aburaihan testo)

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_20250930_141058.jpg IMG_20250930_141038.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    272

Kreatin kinaz seviyen çok yüksek: tek başına bir böbrek hasarına gösterge olamaz fakat tükettiğin protein oranını, recovery seviyeni, tükettiğin yeşillik miktarını ve içtiğin su miktarını gözden geçirsen iyi olur. Testte de belirttiği gibi idrarın koyu sarı, kan vermeden önce su tüketmekte sorun yok. Hiçbir zaman idrarını koyu sarı ya da turuncuya yakın bir renkte görmemelisin. Açık sarı ve berrak idrar rengi bizim gibi aktif spor yapan ve ilaç kullanan üyeler için ekstra öne arz ediyor. Böbrek sağlığı karaciğere benzemez şakaya ve ihmale gelmez...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61

normalde her zaman takipteyim ve beyaz renkte ama test verdik ya ilk kez sarı gördüm 😂 benexol aldığım zamanda sarılık yapıyor hocam ondan olmasın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Jöhtürk, 1 dakika önce yazdı:

normalde her zaman takipteyim ve beyaz renkte ama test verdik ya ilk kez sarı gördüm 😂 benexol aldığım zamanda sarılık yapıyor hocam ondan olmasın?

Çeşitli vitamin ve mineraller idrar rengini değiştirebilir bu doğru. Bende benexolde böyle bir sorun olmuyor kişiden kişiye göre değişebilir fakat bu testte çıkan kinaz değerini açıklamaz. Burada muhtemelen planlamandaki protein, yeşillik, su-tuz dengesi ve recovery durumu bu sonuca sebep olmuş. Kan testinden önceki gün off day yapmak uygun değerlerde sapma olmaması için. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
BBurak, 4 dakika önce yazdı:

Çeşitli vitamin ve mineraller idrar rengini değiştirebilir bu doğru. Bende benexolde böyle bir sorun olmuyor kişiden kişiye göre değişebilir fakat bu testte çıkan kinaz değerini açıklamaz. Burada muhtemelen planlamandaki protein, yeşillik, su-tuz dengesi ve recovery durumu bu sonuca sebep olmuş. Kan testinden önceki gün off day yapmak uygun değerlerde sapma olmaması için. 

hocam kreatin kinaz herkeste yüksek değil mi zaten? antrenmandan dolayı. daha çok dikkat ettiğimiz kreatinin diye biliyordum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
Jöhtürk, 12 dakika önce yazdı:

hocam kreatin kinaz herkeste yüksek değil mi zaten? antrenmandan dolayı. daha çok dikkat ettiğimiz kreatinin diye biliyordum 

sigara kullanıyor musun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Fuhrer, 29 dakika önce yazdı:

sigara kullanıyor musun?

evet hocam kullanıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Jöhtürk, 47 dakika önce yazdı:

Herkeste yüksek değil fakat ağır antrenman günlerinden sonra ya da antrenmandan hemen sonra test yaptırırsan bu değer oldukça değişken olacaktır. Dediğim gibi tek başına bir gösterge değil recovery, su-tuz dengen, protein ihtiyacın bunlara dikkat etmen yeterli olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
BBurak, 8 dakika önce yazdı:

Herkeste yüksek değil fakat ağır antrenman günlerinden sonra ya da antrenmandan hemen sonra test yaptırırsan bu değer oldukça değişken olacaktır. Dediğim gibi tek başına bir gösterge değil recovery, su-tuz dengen, protein ihtiyacın bunlara dikkat etmen yeterli olacaktır.

çok teşekkür ediyorum hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
Jöhtürk, 2 saat önce yazdı:

evet hocam kullanıyorum 

ondan dolayıdır dostum, bir sorun yok kan testlerin gayet iyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Fuhrer, 28 dakika önce yazdı:

ondan dolayıdır dostum, bir sorun yok kan testlerin gayet iyi

sağolasın hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61

bu konumdaki şikayetlerim npp ile %90 oranında azaldı. ya da 7 ye düşen e2 60lara gelince düzeldi ama iyi oldu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734

e2 ve npp bu konuda sana yardımcı olmuştur dostum, e2'yi çok düşürmemeye bak

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Fuhrer, Şimdi yazdı:

e2 ve npp bu konuda sana yardımcı olmuştur dostum, e2'yi çok düşürmemeye bak

öyle valla abi, e2 düşükken kilo bile alamıyordum. en önemliside bu boyun ağrısıydı iyi geldi.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61

kalan sonuçlarda çıktı. shbg düşüklüğünün ne gibi bir zararı var acaba? 

Screenshot_2025-10-04-15-22-56-537_tr.gov.saglik.enabiz-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
gönderildi (düzenlendi)
Jöhtürk, 3 saat önce yazdı:

kalan sonuçlarda çıktı. shbg düşüklüğünün ne gibi bir zararı var acaba? 

Screenshot_2025-10-04-15-22-56-537_tr.gov.saglik.enabiz-edit.jpg

Yüksek DHT değerleri shbg'yi düşürür. Düşük shbg testoseron verimini düşürür. 375 testosteron olarak güncellemeni öneririm. Güncel olarak hangi marka NPP'yi vuruyorsun?

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Fuhrer, 28 dakika önce yazdı:

Yüksek DHT değerleri shbg'yi düşürür. Düşük shbg testoseron verimini düşürür. 375 testosteron olarak güncellemeni öneririm. Güncel olarak hangi marka NPP'yi vuruyorsun?

300mg npp 1 kutu humax ile başladım, o ara tedarikte problem vardı zphc kullanıyorum şuan abi.

500mg testosteron da aburaihan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Ferdikra, 01.10.2025 - 22:51 yazdı:

Bolde eklemleri kuruttu sendede benim gibi 🤣

gıcırtılı yatak gibi her yerim gıcırdıyordu hocam 😃 hele şu boyun ağrısı öldürdü beni, neyse ki npp ile e2 de 60lara geldi, eklemlerimde düzeldi, kilo almaya da başladım. boldeyi belki küçük doz eklemelerde kullanırım, onun harici tövbe.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
Jöhtürk, 1 saat önce yazdı:

gıcırtılı yatak gibi her yerim gıcırdıyordu hocam 😃 hele şu boyun ağrısı öldürdü beni, neyse ki npp ile e2 de 60lara geldi, eklemlerimde düzeldi, kilo almaya da başladım. boldeyi belki küçük doz eklemelerde kullanırım, onun harici tövbe.

Haha aynen cok yuksek e2 lerde denge için yoksa kullancak bişey değil kollarım sakat gibiydi kremlerle gidiyordm salona 🤣🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61

çöp formumda dursun burada. boktan ve yanlış ilerlediğimin farkındayım. ömrü boyunca zayıf zargana 50 60 kilo gezince insan zayıflamaya korkuyor. 😃 biliyorum yağ oranım biraz yüksek ama iri olmayı seviyorum. zaten 30 yaşını geçince yağ yakmakta zorlanmaya başladı vücut. şöyle bi 110 kilo kadae olup ondan sonra define olmaya çalışacağım.  kol, göğüs bacak kısmımda yağ çok çok az.

ilk foto yeni

ikinci foto bolde testo kürü 

üçüncü kürden önce. 

son foto geçen sene haziran 3 yıl aradan sonra spora geri dönüş.

IMG_20251004_232107.jpg IMG_20250629_140411.jpg 1000039664.jpg IMG_20250519_221530.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734

kol ve omuz üzerinde gerçekten çok belirgin kütle kazanımı mevcut, temiz ilerlersen ve gh eklersen küre istediğin forma dönüşürsün. güzel gelişim, asla kötü değil. kazanç kazançtır, son fotodakinden en az yüz adım öndesin.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

kol ve omuz üzerinde gerçekten çok belirgin kütle kazanımı mevcut, temiz ilerlersen ve gh eklersen küre istediğin forma dönüşürsün. güzel gelişim, asla kötü değil. kazanç kazançtır, son fotodakinden en az yüz adım öndesin.

sağolasın abi. bu kışı alabildiğim kadar kütle almakla geçirip daha sonra yağ yakımına odaklanacağım. elde kalan kütle ne kadar kalırsa kârdır. kıyamadığım için zayıflamadım valla, zayıflık psikolojiside obezlik kadar insanı etkiliyor 😃

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61

güncelleme: humax kesinlikle zphc den daha temiz ağrısız. son 3 enjeksiyondur ağrı var ve halsizlik yapıyor. kalitesi güzel tabi ama durum bu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Jöhtürk, 36 dakika önce yazdı:

güncelleme: humax kesinlikle zphc den daha temiz ağrısız. son 3 enjeksiyondur ağrı var ve halsizlik yapıyor. kalitesi güzel tabi ama durum bu.

Aynen ben ikisini degisimli kullandim ikiside dolu ama zphc agri yapiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.