Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

oisobb123

Boldenon kürünün verimlilik süreci nedir?

Önerilen İletiler

Fuhrer    761
oisobb123, Şimdi yazdı:

Kaloriyi 4500 e cektim 1 haftadir ama yaglanmaya basladim baya karin kasimda az da olsa belli olan damarlar vardi simdi gittiler

hayır, günlük harcadığının üzerine ne kadar ekleyebiliyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    273
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

1250mg testosterona 500 mg boldenon, 500 mast 500 npp kullanıyorum açık konuşmak gerekirse E2 düzeyim ortalama düzeyde. kişi kendi vücuduna göre ilaçları ayarlamalı. 5 iu gh'a göre post workout insülin kullanmanı öneririm, gayet güzel verim alırsın. günde 7iu cinnatropine çıktım, insülin ise 1 hafta on 1 hafta off şeklinde 3 günlük 3 doz halinde belirli bir miktar kullanıyorum. GHRP veya MK gh kadar etki etmez, GH+Slin protokolünün asıl amacı kas kazanımı ve yağ yakımı şeklindedir. Yani saf kas kütlesi kazanmaktır. Seneye eylüle kadar insülin kullanamazsın dostum onu kafandan çıkartmanı öneririm, 4-5 ay maximum yılda kullanacağın miktar olsun ve on off şeklinde ilerle. İnsülin devamlı kullanılacak bir ilaç değildir, 500 boldenon 500 decaya gelecek olrusak, ben yerinde olsam 750 deca 500 boldenon yapardım. Ama formun ve  ilaç geçmişine göre bir planlama yapmalısın.

kan testini görmemiştim dostum, e2 31 çıkması iyi midir? Bana kalırsa bulk dönemi 70-100 arası tutulmalı, eklemlerde su toplaması büyük bir artı. Ancak kötü bir sonuç değil, olmazsa olmaz bir şey değil. Yani dediğin gibi, sana katılıyorum. 600 testo 400 bolde küründe çoğu kişi e2 sorunu yaşadığından belirtme ihtiyacı duydum. Ama kan testini gördükten sonra sana hak verdim.

Tren deneyimim var fakat deca deneyimim mevcut değil. Boldenon 1e1 oranda sorun oluyor bende. Onun dışında sorun yok. Maks kullandığım dozda 400-400 testo bolde şeklindeydi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    66
oisobb123, 31 dakika önce yazdı:

Hocam ben restoranda calisiyorum bazem gunde 15 saat calistigim oluyor sureci baltaliyor olabilir mi acaba

evet çok etkiler… dinlenme çok önemli hipertrofi için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Fuhrer, 10 saat önce yazdı:

1250mg testosterona 500 mg boldenon, 500 mast 500 npp kullanıyorum açık konuşmak gerekirse E2 düzeyim ortalama düzeyde. 

Kanka haftalık 3 gr yakın ilaç alırken bunları nasıl kullanıyorsun? Şuanda kaç kilosun yağ oranın nedir? Bu kürü toplam ne kadar süre kullanacaksın? Büyüme küründe bence masteron olmamalıydı. Kendi deneyimlerimde yag yakımını destekler ve kasları daha sert kuru gösterirken diger taraftan fazla aldıgım kaloride hiç ediyordu. Ben şahsen kanka büyümek istediğim bir küre en son koyacagım ilaç masterondur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    761
ArdaKarakurt, 5 saat önce yazdı:

Kanka haftalık 3 gr yakın ilaç alırken bunları nasıl kullanıyorsun? Şuanda kaç kilosun yağ oranın nedir? Bu kürü toplam ne kadar süre kullanacaksın? Büyüme küründe bence masteron olmamalıydı. Kendi deneyimlerimde yag yakımını destekler ve kasları daha sert kuru gösterirken diger taraftan fazla aldıgım kaloride hiç ediyordu. Ben şahsen kanka büyümek istediğim bir küre en son koyacagım ilaç masterondur.

89 kilo başladım dostum, blastın 3. haftasındayım. mayıstan beridir cruisedeydim, arada ufak tefek ilaçlar ekliyordum. masteron kullanım amacım DHT türevi anabolik eklemek, kaloriyi hiç ediyor mu konusunda bir sorun yaşamıyorum. 94-95'lerde seyrediyorum, yakında kür günlüğümle ilgili konu oluşturmayı düşünüyorum. Bu işin asıl olayı GH ve İnsülin dostum, gördüğüm kadarıyla çoğu profesyonel sporcu off-seasonda yüksek doz testosteron+dht ve gh insülin kullanıyor. ben biraz daha temiz geçirmek ve yağlanmamak için masteron, npp tercih ettim. Ancak dediğin şeye katılıyorum, off-seasonda masteron mantıksız. ancak kişinin buradaki kür deneyimlerini göz önünde bulundurmak gerekir, bu benim masteronla yaptığım 3. bulk kürüm olacak. Masteron dozajlamasını da 300 zphc + 200 overdose şeklinde yapıyorum. Overdose geçen kıştan kalma olduğundan dolayı bitirmek istiyorum açıkcası, elimde 2 flakon kadar var. Ardından belki dozaj düşürürüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    768
Fuhrer, 21 saat önce yazdı:

1250mg testosterona 500 mg boldenon, 500 mast 500 npp kullanıyorum açık konuşmak gerekirse E2 düzeyim ortalama düzeyde.

Valla şu dozajları alacak finansal durumda olsam kendime göre bunun gibi bi kür planlaması yaparım, öğrenci adam kür yapınca ya only testoya parası yetiyor ya da benim gibi trenden yan etki görmüyorsa eline az bişey para geçtimi kürüne tren ekler :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

89 kilo başladım dostum, blastın 3. haftasındayım. mayıstan beridir cruisedeydim, arada ufak tefek ilaçlar ekliyordum. masteron kullanım amacım DHT türevi anabolik eklemek, kaloriyi hiç ediyor mu konusunda bir sorun yaşamıyorum. 94-95'lerde seyrediyorum, yakında kür günlüğümle ilgili konu oluşturmayı düşünüyorum. Bu işin asıl olayı GH ve İnsülin dostum, gördüğüm kadarıyla çoğu profesyonel sporcu off-seasonda yüksek doz testosteron+dht ve gh insülin kullanıyor. ben biraz daha temiz geçirmek ve yağlanmamak için masteron, npp tercih ettim. Ancak dediğin şeye katılıyorum, off-seasonda masteron mantıksız. ancak kişinin buradaki kür deneyimlerini göz önünde bulundurmak gerekir, bu benim masteronla yaptığım 3. bulk kürüm olacak. Masteron dozajlamasını da 300 zphc + 200 overdose şeklinde yapıyorum. Overdose geçen kıştan kalma olduğundan dolayı bitirmek istiyorum açıkcası, elimde 2 flakon kadar var. Ardından belki dozaj düşürürüm.

Bu kürde kullandiginiz koruyucular ney acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    761
hectordoyle, 34 dakika önce yazdı:

Valla şu dozajları alacak finansal durumda olsam kendime göre bunun gibi bi kür planlaması yaparım, öğrenci adam kür yapınca ya only testoya parası yetiyor ya da benim gibi trenden yan etki görmüyorsa eline az bişey para geçtimi kürüne tren ekler :D 

valla çok doğru diyorsun, bütçesi olmayanın tercih ettiği şeyler düşük testo yüksek tren. sinerjisi iyidir, devamlılığı sorun oluyor ama. Ben de geçen sene bu kürü yapmıştım ve gayet güzel geçmişti.

oisobb123, 31 dakika önce yazdı:

Bu kürde kullandiginiz koruyucular ney acaba

ana duası :) koruyucu olarak bir şey kullanmıyorum. Kullandığım kürde bana maksimum zarar verecek ilaç boldenondur, ondan dolayı düzenli kan bağışı yaptırıyorum. Kan bağışı sonrası serum bağlatıyorum, tansiyon sorununu çözüyor. Eğer çözmezse o telmisartan ecoprin kullanıyorum. Masteron için finestarid veya dutasterid kullanmak mantıklı mı diye düşünüyorum bazen, ancak NPP kullandığımdan dolayı bunu önemsemiyorum. Yüksek testosteron da var kürde tabiki, ancak şu anlık tercih etmiyorum. Günlük su tüketimim 7-8 litre, yağ tüketimim ise zeytinyağı ağırlıklı, kardiyom ise sabah 4iu gh 100mcg levotiron ardından 1 saat civarı bu arada dostum, süreç boyunca günlük 500 gramdan fazla temiz karbonhidratım var (350 pirinç, 100 yulaf, 100 mısır gevreği ve biraz vitargo-glukozamin) bu dediklerimi ben yapıyorum ancak 2-3 lt su tüketiyorsanız bence milk thistle, TUDCA, NAC, Q10, Omega 3 tarzı koruyucular öneririm. Beslenme sistemini oturtamamış, her gün dışarıdan yiyorsanız ve öğünleriniz kirli ve çok cheat yapıyorsanız off-seasonunuz verimsiz geçer. Gerek podyum olsun, gerek cut sonrası vücudunuz olsun off-seasonda ne kadar temiz beslenip, kardiyo yapıp, yağsız kütle kazanıp, sert antrenman yaparsanız o kadar büyürsünüz. Kullandığım dozlar beni 110-120 kilolara çıkartacağını düşünüyorum, bir anda almak yerine bunu 30 haftaya yayıyorum. Sonuçları göreceğiz...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

valla çok doğru diyorsun, bütçesi olmayanın tercih ettiği şeyler düşük testo yüksek tren. sinerjisi iyidir, devamlılığı sorun oluyor ama. Ben de geçen sene bu kürü yapmıştım ve gayet güzel geçmişti.

ana duası :) koruyucu olarak bir şey kullanmıyorum. Kullandığım kürde bana maksimum zarar verecek ilaç boldenondur, ondan dolayı düzenli kan bağışı yaptırıyorum. Kan bağışı sonrası serum bağlatıyorum, tansiyon sorununu çözüyor. Eğer çözmezse o telmisartan ecoprin kullanıyorum. Masteron için finestarid veya dutasterid kullanmak mantıklı mı diye düşünüyorum bazen, ancak NPP kullandığımdan dolayı bunu önemsemiyorum. Yüksek testosteron da var kürde tabiki, ancak şu anlık tercih etmiyorum. Günlük su tüketimim 7-8 litre, yağ tüketimim ise zeytinyağı ağırlıklı, kardiyom ise sabah 4iu gh 100mcg levotiron ardından 1 saat civarı bu arada dostum, süreç boyunca günlük 500 gramdan fazla temiz karbonhidratım var (350 pirinç, 100 yulaf, 100 mısır gevreği ve biraz vitargo-glukozamin) bu dediklerimi ben yapıyorum ancak 2-3 lt su tüketiyorsanız bence milk thistle, TUDCA, NAC, Q10, Omega 3 tarzı koruyucular öneririm. Beslenme sistemini oturtamamış, her gün dışarıdan yiyorsanız ve öğünleriniz kirli ve çok cheat yapıyorsanız off-seasonunuz verimsiz geçer. Gerek podyum olsun, gerek cut sonrası vücudunuz olsun off-seasonda ne kadar temiz beslenip, kardiyo yapıp, yağsız kütle kazanıp, sert antrenman yaparsanız o kadar büyürsünüz. Kullandığım dozlar beni 110-120 kilolara çıkartacağını düşünüyorum, bir anda almak yerine bunu 30 haftaya yayıyorum. Sonuçları göreceğiz...

Ben kürümde 

Nac 1200 mgg

Udca 1000 mg

Astragalus 1000 mg

Kingsize blacl guardian 4 tablet aliyorum fazla mi abartiyorum acaba 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    768
Fuhrer, 26 dakika önce yazdı:

Düşük testo yüksek tren bana kalsa yıl boyu kullanırım, treni 600 mg ve üstü kullanmadığım sürece kan değerlerimde bir problem çıkmıyor. Problem dediğim de kolesterol değerleri sadece :D 

Fuhrer, 29 dakika önce yazdı:

Beslenme sistemini oturtamamış, her gün dışarıdan yiyorsanız ve öğünleriniz kirli ve çok cheat yapıyorsanız off-seasonunuz verimsiz geçer.

Kesinlikle, istersen küründe tren ve gh olsun, beslenmen kötüyse istediğin görüntüyü alamıyorsun.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Fuhrer, 8 saat önce yazdı:

Kanka sormak istediğim ilaçları nasıl enjekte ediyorsun? 1250 testoyu 7’yemi bölüyorsun? Hangi ilaçları günlük nasıl vuruyorsun yazarmısın? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    761
ArdaKarakurt, Bir saat önce yazdı:

Kanka sormak istediğim ilaçları nasıl enjekte ediyorsun? 1250 testoyu 7’yemi bölüyorsun? Hangi ilaçları günlük nasıl vuruyorsun yazarmısın? 

5ml testo, 5ml mast, 5 ml npp, 2 ml boldeyi 20'lik şırıngaya alıyorum. hepsinden günlük 3 ml şeklinde vuruyorum pazartesi salı perşembe cuma cumartesi pazar enjeksiyon günlerim. 4 kas dönüyorum bir sorun yaşamıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Fuhrer, 22 dakika önce yazdı:

5ml testo, 5ml mast, 5 ml npp, 2 ml boldeyi 20'lik şırıngaya alıyorum. hepsinden günlük 3 ml şeklinde vuruyorum pazartesi salı perşembe cuma cumartesi pazar enjeksiyon günlerim. 4 kas dönüyorum bir sorun yaşamıyorum.

Sen bir çılgınsın dostum günlük 3 ml helal olsun 

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    768
ArdaKarakurt, 23 dakika önce yazdı:

Sen bir çılgınsın dostum günlük 3 ml helal olsun 

Bostin Loyd gibi adam mübarek 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Fuhrer, 03.10.2025 - 17:46 yazdı:

Kanka bugün ilaçlarım geldi. Pazartesi 300 testo, salı 300 deca, çarşamba 200 tren, perşembe 300 testo, cuma 300 deca, cumartesi 200 tren şeklinde yeni kürümü planladım ama senin planlaman benim baya kafama yattı. Normalde mix ilaç çok kullandım ama hepsi orjinal ve hazır karışımdı. Ben kendim 3 ml şırınganın içerisine hepsinden 1 ml şeklinde çeksem ve her gün 1 ml vursam nasıl olur?

Haftada 2 şırınga yapsam yeterli elimde yeteri kadar 3 ml şırıngalardan var.  2. seçenek bana daha mantıklı geliyor çünkü haftada 2 gün 300-300 testo vurmaktansa, her gün 100 mg testoyu 6 güne bölmek östrojeni daha iyi kontrol edebilmeme yarar gibi düşünüyorum. Sence her gün farklı bir ilacımı vurayım yoksa tek enjektöre çekip karıştırıpmı vurayım? Pek karar veremedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
hectordoyle, 03.10.2025 - 14:03 yazdı:

ya da benim gibi trenden yan etki görmüyorsa eline az bişey para geçtimi kürüne tren ekler :D 

aynı odada kaldığım arkadaş da aynı gerçekden allah verdisi bazı insanlar vücut geliştirme için yaratılmış oluyo 😁

tarihinde shX648 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    768
shX648, 29 dakika önce yazdı:

aynı odada kaldığım arkadaş da aynı gerçekden allah verdisi bazı insanlar vücut geliştirme için yaratılmış oluyo 😁

Vücut geliştirme için yaratılmamışım orası kesin ama ilaçlardan yan etki görme konusunda şanslıyım, abartılı dozlara çıkmadım ve çıkmama daha uzun yol var o yüzden şimdilik aynı yoldan devam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    761
ArdaKarakurt, 10 saat önce yazdı:

Kanka bugün ilaçlarım geldi. Pazartesi 300 testo, salı 300 deca, çarşamba 200 tren, perşembe 300 testo, cuma 300 deca, cumartesi 200 tren şeklinde yeni kürümü planladım ama senin planlaman benim baya kafama yattı. Normalde mix ilaç çok kullandım ama hepsi orjinal ve hazır karışımdı. Ben kendim 3 ml şırınganın içerisine hepsinden 1 ml şeklinde çeksem ve her gün 1 ml vursam nasıl olur?

Haftada 2 şırınga yapsam yeterli elimde yeteri kadar 3 ml şırıngalardan var.  2. seçenek bana daha mantıklı geliyor çünkü haftada 2 gün 300-300 testo vurmaktansa, her gün 100 mg testoyu 6 güne bölmek östrojeni daha iyi kontrol edebilmeme yarar gibi düşünüyorum. Sence her gün farklı bir ilacımı vurayım yoksa tek enjektöre çekip karıştırıpmı vurayım? Pek karar veremedim.

bence boş bir flakonun içine çekip vur, her gün farklı ilacı vurma. Bir anda vurduğun 200 trenin karaciğer üzerinde hepatoksitesi haftaya böldüğün trenden daha fazladır. Ayrıyetten dalgalanma yaşamamak için dediğim gibi yapmalısın. Östrojeni kontrol edebilmek için testoyu ne kadar bölebilirsen o kadar iyidir, testosteronun en peek seviyesinde östrojen hormonuın o kadar artış yaşar. Ondan dolayı peek seviyelerini düşürüp düzgün ve stabil bir ilerleme yaşamalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Fuhrer, 14 saat önce yazdı:

bence boş bir flakonun içine çekip vur, her gün farklı ilacı vurma. Bir anda vurduğun 200 trenin karaciğer üzerinde hepatoksitesi haftaya böldüğün trenden daha fazladır. Ayrıyetten dalgalanma yaşamamak için dediğim gibi yapmalısın. Östrojeni kontrol edebilmek için testoyu ne kadar bölebilirsen o kadar iyidir, testosteronun en peek seviyesinde östrojen hormonuın o kadar artış yaşar. Ondan dolayı peek seviyelerini düşürüp düzgün ve stabil bir ilerleme yaşamalısın.

Kanka 30 ml ilacı alacak boş flakonum yok. Şuan elimde boşta hiç flakon yok ama her 3 ml şırıngaya 1 ml deca,tren,testo çekip biraz çalkalar her gün 1 ml vurrum. Banada dediğin en mantıklısı geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

• Yazan: warmesty
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
      SORULARIM:
      Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:

• Yazan: Alpyld12
      Merhaba arkadaşlar,
      20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
      Şu kombinasyonu düşünüyorum:
      Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
      Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    • Yazan: Lord124
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      3 haftadır kürdeyim ve değerlere baktığımda LH-FSH-E2 değerleri baskılanmış durumda. Testo 1500+ durumda. Daha öncesinde 10 hafta sadece testosteron haftalık 250 yapmıştım. O zamanlar e2 değerlerim çok yüksek çıkmıştı. Ama bu kürümde sadece testosteron 1500+ , diğer değerler baskılanmış durumda.
      KÜR İÇERİĞİM: (3. Haftam)
      Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 600mg KAN TESTLERİM:
      E2 (Estradiol) 12.3 FSH 0.3 LH 0.3 PROLAKTİN 13.4 TSH 1.36 FERRİTİN 77.5 PROGESTERON 0.44 TESTESTERON 1500+ PLANLADIĞIM MCT PROTOKOLÜ:
      12 hafta günde 3000mg tiribulus 6 hafta günde 150mg çinko Antrenman önce ve sonrası 2-3 gr C vitamini Creatin SORULARIM:
      Çok fazla bilgim olmadığı için tanıdık doktorla görüşmüştüm fsh lh çok düşük olduğu için bırakmamı söyledi. Sizce bıraktıktan sonra pct gerekli mi ? Küre devam edip 10 haftadan sonra mı bırakmak mantıklı yoksa 5 haftada keseyim mi ? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: T0 02
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 9 aydır testosteron enanthate kullanıyorum. Sürece haftada bir enjeksiyon olacak şekilde 250 mg ile başladım. Son 2 aydır ise vücudumu gözlemleyerek dozu 300 mg’a çıkardım ve bu şekilde devam ediyorum. Başlangıç ve güncel fotoğraflarımı da paylaşıyorum. Süreçten genel olarak memnunum ve acele sonuç alma gibi bir hedefim yok; daha kontrollü ve sürdürülebilir bir ilerleme istiyorum.
      Önümüzdeki dönemde boldenon eklemeyi düşünüyorum. Testosteron kullanırken ekstra bir bileşik kullanmadım. Boldenon için de yüksek dozlara çıkmayı planlamıyorum. Şu anki düşüncem 5 günde bir 50 mg olacak şekilde ilerlemek ve bu dozlarda yaklaşık 1 yıl devam etmek. Bu plan hakkında tecrübeli arkadaşların görüşlerini ve önerilerini duymak isterim.
      BAŞLANGIÇ VE GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.