Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

enextra

Kür içi arimidex vb kullanmadığım halde e2 seviyem çok düşmüş! sebebi ne olabilir? ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

enextra    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

42 gün oldu ve e2 seviyem 5'e düşmüş hiçbir türlü arimidex vs içmedim temiz sağlam yediğim halde basamıyordum kiloları e2 den olduğunu hissedip kan verdim düşündüğüm gibi çıktı sonuç.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Cyp. 500mg
  • Boldenon 400mg

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 176
  • Kilom: 80
  • Yağ oranı: %15

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    198

500 testo 400 bolde alıyodum düsük e2 den eklemleri mi kurutmus ciddi sakatlıklar yasıyodum neredeyse  20 hafta kullandım ne gelişim gördüm bolde yüzünden ne bişey yanına 200 npp ekledim e 2 yine aynı düsük tamamen kestim bolde yi 1 ayı gecti daha toparlanmadı ya 300 e 200 e düsür yada 750 testo  tercih senin

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    277
Ferdikra, 31 dakika önce yazdı:

500 testo 400 bolde alıyodum düsük e2 den eklemleri mi kurutmus ciddi sakatlıklar yasıyodum neredeyse  20 hafta kullandım ne gelişim gördüm bolde yüzünden ne bişey yanına 200 npp ekledim e 2 yine aynı düsük tamamen kestim bolde yi 1 ayı gecti daha toparlanmadı ya 300 e 200 e düsür yada 750 testo  tercih senin

Hocam harbiden forumda 500 testo 700-800 boldenon önerenler falan vardı bunlar nasıl baş ediyor düşük e2 ile. Sanırım orijinal boldenon kullanmamış hiçbiri :D. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
BBurak, 19 dakika önce yazdı:

Hocam harbiden forumda 500 testo 700-800 boldenon önerenler falan vardı bunlar nasıl baş ediyor düşük e2 ile. Sanırım orijinal boldenon kullanmamış hiçbiri :D. 

Valla ben bidaha tercih edicemi sanmıyorum flakonu yarıda bıraktım yemin ederim 🤣 hocam seni yakalamısken senin satıcın humax zhpc ve nova satıcısı sanırım 37 dolar npp fiyatı aldım birde 30 ml enanthat yok sanırm testo  cyp ve prop var

tarihinde Ferdikra tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    277
Ferdikra, 7 dakika önce yazdı:

Valla ben bidaha tercih edicemi sanmıyorum flakonu yarıda bıraktım yemin ederim 🤣 hocam seni yakalamısken senin satıcın humax zhpc ve nova satıcısı sanırım 37 dolar npp fiyatı aldım birde 30 ml enanthat yok sanırm testo  cyp ve prop var

Benimki sadece zphc veriyor ama benimkinde de enanthate yok. Cyp kullanılabilir bence. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dorukk    5

Benim de haftalık 250 bolde 19 günde E2 mi sıfırladı. İştah, libido komple gitti resmen depresyona girdim ve saç dökülmesi yaşadım. Boldenone u çıkarttım ve yaklaşık 4 haftada E2 31 e yükseldi ve 5. haftalar da kendime geldim. Boldenone AI davranabiliyor bazı kişilerde, kiminde de yüksek doz alırken bile E2 bu kadar düşmüyor bir yakınım 600 alırken bile 25-30 seviylerinde takılıyor mesela. Bence Boldenone u çıkartman mantıklı olur gibime geliyor. Npp ye masteron bence şart değil, belki e2 yönetimi için mantıklı olabilir serm gibi davrandığı için ama prolaktin üzerine çok da bir etkisi olacağını sanmıyorum bu yüzden sınırlı kalacaktır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
dorukk, 42 dakika önce yazdı:

Benim de haftalık 250 bolde 19 günde E2 mi sıfırladı. İştah, libido komple gitti resmen depresyona girdim ve saç dökülmesi yaşadım. Boldenone u çıkarttım ve yaklaşık 4 haftada E2 31 e yükseldi ve 5. haftalar da kendime geldim. Boldenone AI davranabiliyor bazı kişilerde, kiminde de yüksek doz alırken bile E2 bu kadar düşmüyor bir yakınım 600 alırken bile 25-30 seviylerinde takılıyor mesela. Bence Boldenone u çıkartman mantıklı olur gibime geliyor. Npp ye masteron bence şart değil, belki e2 yönetimi için mantıklı olabilir serm gibi davrandığı için ama prolaktin üzerine çok da bir etkisi olacağını sanmıyorum bu yüzden sınırlı kalacaktır. 

Masteron yerine rimo aromataz için daha iyi bir seçenek olabilir. Masteron benim E2 yi etkilemezken rimo referans aralığında tutuyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enextra    1

İlaçları toplu almıştım maddi olarak çok Uygun değilim o yüzden boldeyi çıkaramam ama nppde 300 ile direk başlayabilirim yada 100-50-50 vururum ilk 2-3 hafta 200 mg den e2 yi 55 civarına çekse okeyim olmadı testesteronuda 750 yaparım son çare. 

Not: kalan 19 haftamdada npp yide kesmeyi düşünmüyorum 200 den zamanla 300 e çekmeyi düşünüyorum ilk defa kullanacağım zaten ilk defa uzun ester ilaçlara başladım üzerine ilk defa npp vurucam baya verimli gidiyor süreç şuan bile ama e2 can sıkıcı kemiklerim ağrıyor

tarihinde enextra tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    277
enextra, 1 dakika önce yazdı:

İlaçları toplu almıştım maddi olarak çok Uygun değilim o yüzden boldeyi çıkaramam ama nppde 300 ile direk başlayabilirim yada 100-50-50 vururum ilk 2-3 hafta 200 mg den e2 yi 55 civarına çekse öleyim olmadı testesteronuda 750 yaparım son çare 

Nppnin e2'yi yükselteceğini sanmam. Senin çaren bence testosteronu yükseltmek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    17
parfait16, 7 saat önce yazdı:

Masteron yerine rimo aromataz için daha iyi bir seçenek olabilir. Masteron benim E2 yi etkilemezken rimo referans aralığında tutuyor

Rimo eczanelerden bulabiliyor musunuz hala yoksa lab mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.052
enextra, 16 saat önce yazdı:

42 gün oldu ve e2 seviyem 5'e düşmüş hiçbir türlü arimidex vs içmedim temiz sağlam yediğim halde basamıyordum kiloları e2 den olduğunu hissedip kan verdim düşündüğüm gibi çıktı sonuç.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Cyp. 500mg
  • Boldenon 400mg

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy: 176
  • Kilom: 80
  • Yağ oranı: %15

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

testosteronu 750-1gr seviyesine çıkart dostum. Boldenonu ben 1/2 oranında kullanıyordum şimdi 3/10 oranında kullanıyorum testosterona.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
BBurak, 5 saat önce yazdı:

Nppnin e2'yi yükselteceğini sanmam. Senin çaren bence testosteronu yükseltmek.

Aynen yükseltmiyo zaten npp

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62

boldenonu kestikten 1 ay sonraki cruise dönemi testim. bir daha tövbe ettim boldeye. son 8 10 hafta hiç gelişemedim şunun yüzünden. 

npp testo kürüne girdim, 1 hafta oldu 3 kilo aldım.

Screenshot_2025-09-12-18-27-57-828_tr.gov.saglik.enabiz-edit.jpg

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.052
Jöhtürk, 11 dakika önce yazdı:

boldenonu kestikten 1 ay sonraki cruise dönemi testim. bir daha tövbe ettim boldeye. son 8 10 hafta hiç gelişemedim şunun yüzünden. 

npp testo kürüne girdim, 1 hafta oldu 3 kilo aldım.

humax mı kullanıyorsun npp de?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
Fuhrer, Şimdi yazdı:

humax mı kullanıyorsun npp de?

aynen hocam. iran testo humax npp. bir haftada bu kadar etki etmesi normal mi acaba? güç artışı henüz yaşamadım. beslenmemde cruise dönemi ile aynı ama kilo aldırdı hemen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.052
Jöhtürk, 1 dakika önce yazdı:

aynen hocam. iran testo humax npp. bir haftada bu kadar etki etmesi normal mi acaba? güç artışı henüz yaşamadım. beslenmemde cruise dönemi ile aynı ama kilo aldırdı hemen.

güç artışı hemen gelmiyor anapolon gibi, istikrarlı ilerliyor nandrolone de. bence gayet doğal dozlarını bilmiyorum ama bir çok arkadaşımdan böyle dönütler alıyorum. Bana kalırsa deca yerine npp tercih edilmeli, örneğin deca kullansan bu etkileri bir ay sonra alacakatın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enextra    1

elimde cruiseden kalma testosteron prop da var 1 kutu aslında 500 cypı 750 yapmak yerine  500 cyp vururken 100-yada 150 mg prop ekstra vursam 150 mg pzt carsamba  cuma da özellikle cyp ile birliikte 150 mg si 250 cyp a eşit diye biliyorum . bitince cyp 750 çekebilirim baktım e2 çok arttı sanmıyorum ama boldeyi 500 e çekerim. masterona veda ediceğim sanırım eklerim diye düşünmüştüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
Fuhrer, 12 dakika önce yazdı:

güç artışı hemen gelmiyor anapolon gibi, istikrarlı ilerliyor nandrolone de. bence gayet doğal dozlarını bilmiyorum ama bir çok arkadaşımdan böyle dönütler alıyorum. Bana kalırsa deca yerine npp tercih edilmeli, örneğin deca kullansan bu etkileri bir ay sonra alacakatın.

300 npp 500 testo hocam. e2 yükselmesi için bir süre 600 700 e çıkaracağım testoyu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.052
Jöhtürk, 1 saat önce yazdı:

300 npp 500 testo hocam. e2 yükselmesi için bir süre 600 700 e çıkaracağım testoyu.

gayet iyi senin için en iyisi olsun

enextra, 1 saat önce yazdı:

elimde cruiseden kalma testosteron prop da var 1 kutu aslında 500 cypı 750 yapmak yerine  500 cyp vururken 100-yada 150 mg prop ekstra vursam 150 mg pzt carsamba  cuma da özellikle cyp ile birliikte 150 mg si 250 cyp a eşit diye biliyorum . bitince cyp 750 çekebilirim baktım e2 çok arttı sanmıyorum ama boldeyi 500 e çekerim. masterona veda ediceğim sanırım eklerim diye düşünmüştüm

propionatede 85 cypionatede 65-70 mg civarı testosteron vardır ester bağını çıkınca.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
yanis, 2 saat önce yazdı:

Rimo eczanelerden bulabiliyor musunuz hala yoksa lab mı

Hiç eczaneden almadım, humax kullanıyorum ilaçlarımı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    815

E2 ye yatkın biri olarak yaptığım ilk 500 testo 500 boldenon küründe e2 seviyem 46 çıkmıştı. Kürü boldenonsuz yapsam e2 seviyem 200-250 leri bulurdu yüksek ihtimal.

E2 kontrolü için Aromataz inhibitörü kullanmak veya küre rimobolan eklemek yapılabilecek en mantıklı şey olur. Boldenondan yan etki görmüyorsan orası başka ama kullanan çoğu kişi şu yan etkileri yaşıyor: 

• Cilt problemleri
  • Anksiyete
  • RBC değerlerinde yükselme ve buna bağlı tansiyon artması

Boldenon hala bana göre en overrated ilaçlardan biridir. Gerek yok, trenbolondan bile daha az yan etki gördüm ne ilginçtir :D 

• 100 Puan 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.052
hectordoyle, 48 dakika önce yazdı:

E2 ye yatkın biri olarak yaptığım ilk 500 testo 500 boldenon küründe e2 seviyem 46 çıkmıştı. Kürü boldenonsuz yapsam e2 seviyem 200-250 leri bulurdu yüksek ihtimal.

E2 kontrolü için Aromataz inhibitörü kullanmak veya küre rimobolan eklemek yapılabilecek en mantıklı şey olur. Boldenondan yan etki görmüyorsan orası başka ama kullanan çoğu kişi şu yan etkileri yaşıyor: 

• Cilt problemleri
  • Anksiyete

Boldenon hala bana göre en overrated ilaçlardan biridir. Gerek yok, trenbolondan bile daha az yan etki gördüm ne ilginçtir :D 

anksiyete sorunu bence düşük e2'den dolayı oluyor, bana kalırsa dozunu çok abartıyoruz. Ben kullandığımda beklediğim etki yüksek damarlanmadır, özellikle trenbolone ile birleştirince gayet güzel görüntü ortaya çıkartıyor. Bana kalırsa kombine ilaçların yanına düşük dozda eklenmeli, örneğin güncel blast bulk kürümde testo npp mast kullanacağım ve düşük mg boldenon ekleyeceğim. Bu bana iyi geliyor.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enextra    1
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

• Cilt problemleri
  • Anksiyete

hocam anksiyete ve gerginlik var hatta trenbolone de bu kadar yoktu doğru 6 hafta oldu çok ilginçtir rbc felan trende yükselmişşti sonradan kesince treni düşmüş halen düşük ama damarlanma adele almaya başladıım 6 hafta oldu böyle bi ağırlık var göğsüme öküz oturmus gibi 400 mg de bile. ben kesmem kullanırım ya 5-6 ay 18-19 yaşında no stop tren kullanmışım :)

Fuhrer, 55 dakika önce yazdı:

anksiyete sorunu bence düşük e2'den dolayı oluyor, bana kalırsa dozunu çok abartıyoruz. Ben kullandığımda beklediğim etki yüksek damarlanmadır, özellikle trenbolone ile birleştirince gayet güzel görüntü ortaya çıkartıyor. Bana kalırsa kombine ilaçların yanına düşük dozda eklenmeli, örneğin güncel blast bulk kürümde testo npp mast kullanacağım ve düşük mg boldenon ekleyeceğim. Bu bana iyi geliyor.

hocam  galiba dediğinizi yapıcam npp başladım haftalıık 200  yaparıım pzt carsamba cuma 100-50-50 dağıtırım. cypionatı 750 ye çeksem 400 boldede e2 referansa girer herhalde ona bile razıyım kemikler çıt çıt kilo basamıyorum . planım şu şekilde pzt günü 250 cyp 200 bolde 100 npp carsamba 250 cyp 50 npp  cuma 250 cyp 200 bolde 50 npp ileride npp yi 100 100 100 yaparım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

• Cilt problemleri
  • Anksiyete

e2 değerim çakıldığından beri boyun düzleşmesi ağrısı çekiyorum. Boyun disklerde sıvı kaybıda gözlemlendi, bunuda e2 ye bağlıyorum. gelişim olarak ilk 12 hafta güzel kütle koydurdu fakat son 8 haftası sadece yağ yakıp milim kütle kazanmışımdır. herkes iştah açtığını söyler ama bende tam tersi etki yaptı. doğalken daha çok yiyordum, 3k kaloriyi geçemedim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enextra    1

hocam elimde test propta var prop daha hızlı etki eder diye en kısa vakitte 2 artışı için prop mu vurayım yoksa cypı 250 daha mı ekleyim. prop vurursam 150 mg eklerim galiba eşit oluyodu  uzun ester kısa mantığına göre 300 propta 500 e eşit diye biliyorum. yanlışım var ise düzeltebilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Cruse
      Merhabalar herkese,
      Ben 7 haftadır 400mg Zphc Tren Ace, 400mg Zphc Testo Prop küründeyim ama garip bir şekilde e2 değerim çok yüksek geldi. Enjeksiyonları gün aşırı vuruyorum haftada 4 kere en son dün saat 21:00’de vurdum bugün sabah 11:00’de test verdim.
      Kürden Başlamadan Önce (06.05.2026)
      Prolaktin 15,9  ng/ml 2,5 - 17,0 SHBG 28,8 nmol/L 10 - 57 Estradiol ( E2 ) 53,7 pg/ml 0,00 - 56,00 Serbest Testosteron 15,15 pg/ml 0,18 - 23,08 Total Testosteron 4,17 ng/ml 2,00 - 9,70 Bugün Verdiğim (13.06.2026) Prolaktin 17,0 mg/ml 2,5 - 17 SHBG 9,80 nmol/L 10 - 57 Serbest Testosteron >157,5 pg/ml 0,18 - 23,08 Estradiol ( E2 ) 330,78 pg/ml 0,00 - 56,00 Bu testleri özelde yaptırmıştım daha öncedende kür yapmıştım uzun süre deca Fln kullanmama rağmen Estradiol 55,3 ng/ml 11,3 - 24,3. Bu testi devlette yaptırmıştım Bu değer çıkmıştı biraz garibime geldi yan etki olarak sorun yaşamıyorum meme ucu hassasiyeti Fln sizin düşünceniz nedir.? 
    • Yazan: ergünplak
      Yağ oranım +20 şuana kadar sadece trt doz testosteron kullandım ve kullanmaya devam ediyorum yağ oranımı hızlıca düşürmek için trt+dht türevi bir ilaç düşünüyorum östorjeni hoplatmasın diye sizce ne yapmalıyım?
    • Yazan: roronoa
      Tahlillerimde referans dışı değerler var. Nasıl düzeltebilirim bu değerleri?
      KAN TESTİM:

• Yazan: matiquew133
      Merhaba arkadaşlar,
      En son verdiğim testte e2 değerim 107 değerinde çıktı bayadır ai almadım. Bunu 30 35lere sabitlemek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim? @metinav @Fuhrer @Askabar
      KÜR İÇERİĞİM:
      300MG Test Prop, 400mg Mast Prop prop T3 25,T4 50(Hala kullanıyorum hiç kesmedim) SÜRECE DAİR:
      14 Ocak 2026 da verdiğim testte E2 56.2 , Prolaktinim 1.38 Çıkmıştı bu sıralar kürümde tren vardi kürüm 300 test prop 300 mast prop 150-200 mg trendi 1.5mg Arimidex alıyordum enj günleri pzt çarş perş ve cumartesi günleri 0.5 dostinex alıyordum her hafta 24 mart 2026 da verdiğim testte arimidex 2mg di meme uçlarım çok ağrıdığı için 2mg ye çekmiştim. kür aynı 200mg tren vardı. E2 35.9 Prolaktin 2.58 di En son verdiğim test 14 ocak 2026 dediğim gibi E2 107 Prolaktin 9.67.  Bu değerlere gelene kadar en son kullandığım arimidex 27 nisan 0.5 28 nisan 0.5. 30 nisan perşembe günü de 0.5 dostinex kullanmıştım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz? 
    • Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp