Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

fane12

Ilk kürüme girme kararı aldım! süreci nasıl yönetmeliyim?

Önerilen İletiler

sven    52
Wassat26, 2 saat önce yazdı:

Hocam tam dediğin gibi oldu. E2 91.03'e çıkmış 10. haftadayım. 3. haftada 53.48'di. Prolaktin de 15.90 gelmiş E2 kaynaklı yükselmiş gözüküyor.

Bugün yarım arimidex'e başladım. Pazartesi 0.5mg + Perşembe 0.5mg enjeksiyon günleri yarım arimidex alacağım.

Prolaktinle ilgili birşey yapmayacağım dediğin gibi E2 düşünce o da düşer diye düşünüyorum.

Tam da bu günlerde ereksiyon kalitem bozulmuş isteksizlik başlamıştı. Bugüne kadar hiç AI kullanmamıştım.

hocam dediğim gibi e2 prolaktin ilişkili hormonlardır. bazıları dostinex al demiş ama dostinex alsaydın muhtemeln prolaktini mahvederdin oda bi problem. adımları her zaman yavaş temkinli atın. dozaj yükseltme düşürme anabolik ekleme ai ekleme herşey dahil. ne yaptığınızın sonuçlarına bakın. ai kullanmaya devam edin ama bence ikinci anabolik ekleyin mast primo boldenone gibi. 100 200mg arası bile eklesen kafi ai görevi görüp minimal anabolike tki verir ve daha stabil olursun ai işi biraz dene yanıl.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Ertouznuer225
      Selamlar herkese,
      Spor geçmişim var 2008'de başlamıştım fakat 2023'e kadar dikkat etmedim beslenmeme bir kilo verdim bir kilo aldım o zamana kadar. 2023'de kilo verdim ve 80 kilo'dan 63 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi ise 66-68 arası gidiyorum fakat yağ oranım kiloma göre biraz fazla maalesef. Yağı yakmak istiyorum. Antrenman sistemim mike mentzer tam olarak ama yani antrenman günleri karb ara günlerde ise protein yoğunlukta. Çalıştığım yer fabrika ortamı olduğundan sadece öğle yemeklerini orada yemek zorunda kalıyorum ve kendimce uyarlamaya çalışıyorum. Ara günler de yorgun olursam kardiyo yapmıyorum kendimi dinlendiriyorum eğer ki yorgun olmazsam kardiyo yapıyorum ve tek bir gün karın egzersizi yapıyorum. Bu zamana kadar hiç steroid vs almadım ve bilgim de yok. Sadece koruyuculardan biraz haberim var ve şu an ise  günler supplementler ile devam ediyorum. 
      Bazı wp gruplarına ve bir arkadaşıma sordum sarmsları steroidleri falan. Arkadaşım diyor ki sarms kullanma tehlikeli. Dedim bir instagram adresinden gördüm bayağı da iyi geri dönüşler falan var dedim. O da Vardır ama steroid daha yararlı buna göre dedi. Wp'dekilerden bir kaçı (Sarmslar temizdir doğru kullanıldığında çok sağlam verim alınır pek zararlı değil steroid kadar çok uzun süre kullanmaya gerek yok ama net olarak kırmızı etle çalışan bir türev eti sentezliyor en temiz, Kanser hücrelerini çoğalttığını okumuştum tam hatırlamıyorum, Sarms kullanan salaktır Başlangıç seviyesi biri Kullanmamalı Daha küre girmemiş biri Kullanmamalı, Peptid kullan steroid kullan sarms kullanma.) gibi şeyler söylendi.
      Bir yandan aile sorunu var  supplementlere bile karşılar fakat bir süre önce steroidlere açıldı konu. Ben dedim ki dozunu, beslenmeni her şeyini kusursuz yaparsan hiçbir şey olmaz dedim. İğne benim için biraz sıkıntılı olabilir atarlar çöpe direk  ondan korkuyorum bir yandan. Bir yandan yapay zekaya da sordum tabi ki ilk başta önermemişti fakat koruyucuları pctleri vs her şeyi kusursuz yapacağım falan diyince. Önerdiği şey şu oldu. Yohimbine HCl formu.
      Sizin önerebileceğiniz vs söyleyebileceğiniz şeyler var mı? 
    • Yazan: Valtiel
      Merhabalar herkese,
      4. Haftaya girdim ama Tren ve Deca'nın gerçekliğinden şüphe etmeye başladım.Gece terlemesi yaşamıyorum, agreston artışı var ama çok fazla değil. Ama uykusuzluk mevcut, en ama en fazla 5 saat uyuyabiliyorum ve bu süre içerisinde en az 3 kere uyanıp duruyorum. Gücümde artışlarda mevcut, daha dün 80-80 shoulder press 6 tekrar atabildim vs.Küre 23 Mart'ta başladım, altta verdiğim testler ise 31 Mart tarihine ait.
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      500mg Testosteron Cypionat 500mg Deca 500mg Tren Enanthate 30mg Dianabol ÜRÜNLER:

KAN TESTLERİM:

• Yazan: nattybuilder
      Merhabalar sayın forum üyeleri,
      Yaklaşık 1 aydır haftada 250 mg testosteron enanthate alıyorum. Bundan önce de 150 mg kullandım hiç kesmeden. Bi kan testi verip görmek istedim. Sizler de yorumlarsanız sevinirim. Kan vermeden önceki akşam sert bir idman yapmıştım ondan ast biraz yüksek çıktığını düşünüyorum. Bir diğer değinmek istediğim konu bu hafta günlük ufak doz testosteron vurmayı denemek istedim internette çok görüyordum en fizyolojiye uygun şeklinin bu olduğu söyleniyordu yabancı influencerlarda ben de 0.2 0.1 0.2 ml şeklinde vurdum çarşamba gününe kadar çarşamba günü akşamı da yarım arimidex ten biraz daha fazla olacak şekilde arimidex aldım.Ama anlaşılan arimideks biraz fazla gelmiş bundan önce 1.5 mg alıyordum haftada 1 e düşünce uzun vadede göğüs ucunda kaşıntı oluyordu.
      Sizce optimal dozum nedir?
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: morningstar
      Selam herkese, salon hocası bi tanıdığımla konuştum 4 aylık kür için.
      16 hafta testo bolde düşünüyorum, ilk 2 hafta 250-200 sonraki haftalar 500-400 diye gitmeyi düşünüyoruz. 
      Ayrıyetten eczaneden anapolon alarak 3 hafta kullanmayı düşünüyorum kick start için.
      İlk kürüm olacak. (4 ay için 1600 diye hesapladık ilaçları dolar üstünden hesapladı ne düşünüyorsunuz)
    • Yazan: foxx44
      Selamlar abilerim, kardeşlerim,
      Uzun zamandır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama hâlâ tam oturtabilmiş değilim. Bu yüzden sizlerin tecrübesine danışmak istedim. Yaşım 24. Üniversiteye başladığım dönemde fitness ile tanıştım. Yaklaşık 5 senedir spor yapıyorum ama ilk yıllar çok düzenli ve bilinçli değildi, daha çok zaman geçirmek amaçlıydı. Son 1 senedir ise ciddi ve disiplinli şekilde antrenman yapıyorum. Açık konuşmak gerekirse bu sürece girmemde yaşadığım bir ayrılığın da etkisi oldu. Kendimi spora verdim ve bu işten gerçekten keyif almaya başladım. Bu süreçte 72 kg’dan 86 kg’ya çıktım. Ağırlıklarımı düzenli takip ediyorum ve progresif şekilde artırıyorum.
      Artık amacım:
      Daha fazla kas kütlesi koymak   Güç artışı sağlamak   Bunu yaparken de mümkün olduğunca bilinçli ilerlemek   Kür konusuna gelince:
      Kulaktan dolma bilgiler dışında net bir bilgim yok. O yüzden ilk kürümü doğru şekilde yapmak istiyorum.
      Özellikle merak ettiğim konular:
      İlk kür nasıl olmalı? (Testosteron Enantat gibi tek bileşik mi?)   Dozajlar nasıl olmalı, abartmadan nasıl ilerlenir?   Kür süresi ne kadar olmalı?   Estradiol kontrolü nasıl yapılmalı?   Kür sonrası PCT süreci nasıl olmalı?   Sıfırdan başlayan biri siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz? Amacım bilinçsizce bir şey yapmak değil, minimum riskle maksimum verimi almak. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.