Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

berkay16    384
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

güzel para bağlamışsın, ben baboona o kadar para bağlamazdım. İyi cesaret valla 😅

Kısmet 😅 ben sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum ya zaten en ucuz ürünler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    184
berkay16, 5 saat önce yazdı:

Aynen orası öyle, bakalım görelim bende meraklıyım en az senin kadar 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 20.04.2026 - 20:23 yazdı:

Noldu durum, tracking no attılar mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
the_escobar, 4 saat önce yazdı:

Noldu durum, tracking no attılar mı?

Evet track geldi bakalım kaç ayda gelicek 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    164

@berkay16Abi sence bu pharmacomda bazı ürünlerinde fazla doldurmadan toksiklik olabilirmi adamlar boldeye mesela 600mg koymuş testoya 500mg koymuş. Bazı mix ürünlerinde 650mg a çıkıyor galiba. 1 ml de bu kadar ilaç normal değil gibİme geliyor. Yani diğer firmalar bu kadar dolduramazken bu adamlar nasıl dolduruyor anlayamadım. Şu an testosunu kullanıyorum mesela bikaçtane aldım zphcden yağ kalitesi olarak fark göremedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
Rma, 7 saat önce yazdı:

@berkay16Abi sence bu pharmacomda bazı ürünlerinde fazla doldurmadan toksiklik olabilirmi adamlar boldeye mesela 600mg koymuş testoya 500mg koymuş. Bazı mix ürünlerinde 650mg a çıkıyor galiba. 1 ml de bu kadar ilaç normal değil gibİme geliyor. Yani diğer firmalar bu kadar dolduramazken bu adamlar nasıl dolduruyor anlayamadım. Şu an testosunu kullanıyorum mesela bikaçtane aldım zphcden yağ kalitesi olarak fark göremedim 

Toksik bir durum olucağını sanmam ilaçlar sterildir muhtemelen yüksek konsantrasyon bolde sorun çıkarmıyor ama diğer steroidler pip yapar 300mg/ml den sonra testo da pip yapıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
Rma, 4.05.2026 - 01:51 yazdı:

Marka steril ve köklü marka, testleri %95 güzel geliyor ama ml/600mg gibi ürünlerine hiç yaklaşmam bile. Zaten grape seed oil kullanıyorlar, MCT'ye göre pek ince bir yağ değil. Ayrıca hepsinde mi bilmiyorum ama bazı ürünlerinde EO kullanıldığını biliyorum bu kadar yüksek çözeltileri çözmek için. Enflamasyon riski bile var, özellikle benim gibi vücudun yağlara çok hassas ise.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 4.05.2026 - 09:31 yazdı:

Toksik bir durum olucağını sanmam ilaçlar sterildir muhtemelen yüksek konsantrasyon bolde sorun çıkarmıyor ama diğer steroidler pip yapar 300mg/ml den sonra testo da pip yapıyor

Peptidler için, daha 4-5 aylık ama baya ilgili müşteri hizmetleri olan ve hızlı kargolayan bir yer buldum. Oradan şöyle bir kaç hgh, reta, bac siparişi geçicektim. Geçen idmanda, sağ göğsümün tam omuzla bağlandığı kısmı muhtemelen ufaktan yırttım, mikro yırtık oldu diye tahmin ediyorum. Şuan hiç göğüs falan atamıyorum 1 hafta geçmesine rağmen. Bunun için bpc157/tb500 başlamayı düşünüyorum. Sanırım genelde 500/500mcg olarak kullanıyorlar. Doz konusunda pek bilgim yok. Senin düşüncelerin nedir? Hiç tecrübe etmiş miydin? ona göre siparişime eklemeyi düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

Peptidler için, daha 4-5 aylık ama baya ilgili müşteri hizmetleri olan ve hızlı kargolayan bir yer buldum. Oradan şöyle bir kaç hgh, reta, bac siparişi geçicektim. Geçen idmanda, sağ göğsümün tam omuzla bağlandığı kısmı muhtemelen ufaktan yırttım, mikro yırtık oldu diye tahmin ediyorum. Şuan hiç göğüs falan atamıyorum 1 hafta geçmesine rağmen. Bunun için bpc157/tb500 başlamayı düşünüyorum. Sanırım genelde 500/500mcg olarak kullanıyorlar. Doz konusunda pek bilgim yok. Senin düşüncelerin nedir? Hiç tecrübe etmiş miydin? ona göre siparişime eklemeyi düşünüyorum.

Ben de dizlerim için alıcaktım da bir türlü sıra gelmedi bpc ve tb ye boc tb alıcaksan bence glow al bir de ayrı yüksek mg bpc al tb ve ghk-cu enjeksiyonu için glowu kullan onun haricinde de 2 kez bpc enjeksiyonu yaparsın sıkıntılı bölgeye günde 1 kez glow 2 kez bpc gibi. Fiyatlar nasıl bana da hgh lazım olucak 2 ay sonra sipariş geçicem bu sefer 2000ui fln alıcam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 8 dakika önce yazdı:

Ben de dizlerim için alıcaktım da bir türlü sıra gelmedi bpc ve tb ye boc tb alıcaksan bence glow al bir de ayrı yüksek mg bpc al tb ve ghk-cu enjeksiyonu için glowu kullan onun haricinde de 2 kez bpc enjeksiyonu yaparsın sıkıntılı bölgeye günde 1 kez glow 2 kez bpc gibi. Fiyatlar nasıl bana da hgh lazım olucak 2 ay sonra sipariş geçicem bu sefer 2000ui fln alıcam.

Ya zaten direkt glow alıcaktım da sipariş zaten +650$ oluyor. Masraftan ne kadar kısabilirsem o kadar iyi. 5mg+5mg bpc157/tb500 95$. HGH 36lık 140$, 5mg retası 60$. Eğer 5mglik bpc/tb mixten alsam günlük 500 vursam, flakonu 10 gün yetiyor. Yani elimde 100 gün yetecek kadar oluyor. Ama sence 500mcg iyi doz mu yoksa 1mg yapılır mı günlük? Sabah 500, akşam 500 yapabilirim. Bir de bunlarda IM/Subq enjeksiyon çok farkettiriyor mu acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
the_escobar, 37 dakika önce yazdı:

Ya zaten direkt glow alıcaktım da sipariş zaten +650$ oluyor. Masraftan ne kadar kısabilirsem o kadar iyi. 5mg+5mg bpc157/tb500 95$. HGH 36lık 140$, 5mg retası 60$. Eğer 5mglik bpc/tb mixten alsam günlük 500 vursam, flakonu 10 gün yetiyor. Yani elimde 100 gün yetecek kadar oluyor. Ama sence 500mcg iyi doz mu yoksa 1mg yapılır mı günlük? Sabah 500, akşam 500 yapabilirim. Bir de bunlarda IM/Subq enjeksiyon çok farkettiriyor mu acaba

Günde 3 kez 500mcg vurucağını varsay 33 gün yeter ama bpc tek basina cok ucuz zaten pahalı olan tb-500, tb-500 ü haftada 3 kez tek seferde yüksek doz şeklinde kullanmaya başlamışlar galiba biraz araştır onu ben de tam emin değilim 20mg bpc kit 115 dolar mesela günde 1.5mg vursan total 133 gün gider

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 18 dakika önce yazdı:

Günde 3 kez 500mcg vurucağını varsay 33 gün yeter ama bpc tek basina cok ucuz zaten pahalı olan tb-500, tb-500 ü haftada 3 kez tek seferde yüksek doz şeklinde kullanmaya başlamışlar galiba biraz araştır onu ben de tam emin değilim 20mg bpc kit 115 dolar mesela günde 1.5mg vursan total 133 gün gider

evet tb pahalı olan. Yani bpc ile tb'yi ayrı ayrı al mı diyorsun? Eğer öyleyse o da çok uğraştırıcı oluyor ya, tbyi ayrı ayarla vur, bpcyi ayrı vur, hgh de zaten var. Bu bana çok uğraş verecek 😅 Dediğim 10mg olan blendden alsam sabah akşam 500 vursam 50 gün net yetiyor. Aslında direkt kolaya kaçıp böyle yapmak istiyorum 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
the_escobar, 42 dakika önce yazdı:

evet tb pahalı olan. Yani bpc ile tb'yi ayrı ayrı al mı diyorsun? Eğer öyleyse o da çok uğraştırıcı oluyor ya, tbyi ayrı ayarla vur, bpcyi ayrı vur, hgh de zaten var. Bu bana çok uğraş verecek 😅 Dediğim 10mg olan blendden alsam sabah akşam 500 vursam 50 gün net yetiyor. Aslında direkt kolaya kaçıp böyle yapmak istiyorum 😅

Bpc'yi lokal vurucaksınya zaten göğüsünün oraya tüm peptidleri vurma bence mix ürün alabilirsin ama yanında ayrı bpc'de al tb ve ghk'nın yeri önemli değil bpc'yi günde 3 kez vuruyorlar sıkıntı olan yere bu arada hgh dışında çok da ucuz değil bulduğun satıcı normal fiyatları hgh de 5-10 dolar ucuz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 21 dakika önce yazdı:

Bpc'yi lokal vurucaksınya zaten göğüsünün oraya tüm peptidleri vurma bence mix ürün alabilirsin ama yanında ayrı bpc'de al tb ve ghk'nın yeri önemli değil bpc'yi günde 3 kez vuruyorlar sıkıntı olan yere bu arada hgh dışında çok da ucuz değil bulduğun satıcı normal fiyatları hgh de 5-10 dolar ucuz.

mixten sabah 500, akşam 500 direkt lokal vurabilirim. Ama göğüse günde 3 kere enjeksiyon göğüsümü tahriş edebilir. Benim şuana kadar kullandığım tek peptid IGF'di, küçük insülinle karından yapıyordum. O bile ertesi güne ufaktan pip yapıyordu vurduğum yere. Benim cilt her ilaca hassas. Yani günde 2-3 kere göğüsteki o bölgeye enjeksiyon yapsam başıma gelebilecekleri tahmin edebiliyorum az çok 😅 Fiyatlar zaten aşırı ucuz değil, genele göre normal fiyat, HYB falan aynı. Ama onlar büyük markalar olduğu için adamlar doğru düzgün ilgilenmiyor. Kargolar çok geç çıkabiliyor. Bu siparişimin de ay sonuna kadar yetişmesi lazım. Bu dediğim yer de avrupaya 16 gün teslimat süresi veriyor ortalama.

Bir de sana şey soracaktım, illa görmüşsündür çin bac'ları çok dandik olabiliyor. Hiç benzil alkol içermeyebiliyor, bulanık vs olabiliyor. Enfeksiyon riskinden falan çoğu kişi kullanmıyor. Bu bac işini nasıl çözücez? En garantisi hgh için eczaneden steril su alsam öyle çözdürsem nasıl olur? Zaten 1 flakon ortalama 1 hafta gidecek. Ama retalar 2 hafta civarında bitecek, muhtemelen bakteri üretimi olur o sürede.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

mixten sabah 500, akşam 500 direkt lokal vurabilirim. Ama göğüse günde 3 kere enjeksiyon göğüsümü tahriş edebilir. Benim şuana kadar kullandığım tek peptid IGF'di, küçük insülinle karından yapıyordum. O bile ertesi güne ufaktan pip yapıyordu vurduğum yere. Benim cilt her ilaca hassas. Yani günde 2-3 kere göğüsteki o bölgeye enjeksiyon yapsam başıma gelebilecekleri tahmin edebiliyorum az çok 😅 Fiyatlar zaten aşırı ucuz değil, genele göre normal fiyat, HYB falan aynı. Ama onlar büyük markalar olduğu için adamlar doğru düzgün ilgilenmiyor. Kargolar çok geç çıkabiliyor. Bu siparişimin de ay sonuna kadar yetişmesi lazım. Bu dediğim yer de avrupaya 16 gün teslimat süresi veriyor ortalama.

Anladım o zaman dediğin gibi günde 2 kez vurursun mixi benim kaslar ve deri her şeye aşırı duyarsız test bolde masteron growth ne varsa veriyorum omuza yutuyo 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

Bir de sana şey soracaktım, illa görmüşsündür çin bac'ları çok dandik olabiliyor. Hiç benzil alkol içermeyebiliyor, bulanık vs olabiliyor. Enfeksiyon riskinden falan çoğu kişi kullanmıyor. Bu bac işini nasıl çözücez? En garantisi hgh için eczaneden steril su alsam öyle çözdürsem nasıl olur? Zaten 1 flakon ortalama 1 hafta gidecek. Ama retalar 2 hafta civarında bitecek, muhtemelen bakteri üretimi olur o sürede.

Hgh'yi ben de serum fizyolojikle çözüyorum 6 günde 1 flakon bitiyor ona bac dayanmaz ben beibangan'den almıştım gayet pürüzsüz çin bacları değil de amazon bacları dediğin gibi boş su çıkmıştı peptidi yapabilen adam bacı niye boş yollasın bacı ptfe filtreyle evde bile yaparsın 😂 yurt dışında çoğu kişi de sirkeyle bac yapıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 33 dakika önce yazdı:

Anladım o zaman dediğin gibi günde 2 kez vurursun mixi benim kaslar ve deri her şeye aşırı duyarsız test bolde masteron growth ne varsa veriyorum omuza yutuyo 😂

Özendiğim tek nokta bu işte 😅 Son aldığım ilaçların taşıyıcısı tea seed oil, çok ciddiyim mct'den bile ince. Ona rağmen gene pip yapıyor arkadaş ya. O kadar umutluydum tea seed oil bu işi çözecek diye, maalesef bu sefer de aynısı oldu. Omuz, kalça farketmiyor o pip illa olacak bende 😅

berkay16, 31 dakika önce yazdı:

Hgh'yi ben de serum fizyolojikle çözüyorum 6 günde 1 flakon bitiyor ona bac dayanmaz ben beibangan'den almıştım gayet pürüzsüz çin bacları değil de amazon bacları dediğin gibi boş su çıkmıştı peptidi yapabilen adam bacı niye boş yollasın bacı ptfe filtreyle evde bile yaparsın 😂 yurt dışında çoğu kişi de sirkeyle bac yapıyor.

Bende öyle düşünüyordum, peptid yapan adam bac mı yapamayacak diye. Ama gerçekten öyleymiş, hangi markanındı hatırlamıyorum ama (wwb, hyb olabilir) biri paylaşmıştı. Adam flakonu çözmüş, flakonda parça parça bişeyler geziyordu. Bacların da fotosunu atmıştı. Serum fizyolojikle çözünce max ömrü ne olur acaba? Bir de mesela sen 6 günde bitiriyorsun ama 3. 4. günden sonra hghnin etkinliğinin düşmediğine nasıl emin oluyorsun? Çok soru işareti var 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
the_escobar, 5 dakika önce yazdı:

Bende öyle düşünüyordum, peptid yapan adam bac mı yapamayacak diye. Ama gerçekten öyleymiş, hangi markanındı hatırlamıyorum ama (wwb, hyb olabilir) biri paylaşmıştı. Adam flakonu çözmüş, flakonda parça parça bişeyler geziyordu. Bacların da fotosunu atmıştı. Serum fizyolojikle çözünce max ömrü ne olur acaba? Bir de mesela sen 6 günde bitiriyorsun ama 3. 4. günden sonra hghnin etkinliğinin düşmediğine nasıl emin oluyorsun? Çok soru işareti var 😅

Ben hyb hgh'yi serum fizyolojikle çözüyorum içinde o dediğin parça parça şeyler yine var muhtemelen sudan değil de peptidin toz halini korumak için ekledikleri bazı katkı maddeleri peptidi çözünce tam çözünmüyor ama hgh'ler çalışıyor ondan eminim, hgh çok hızlı bozulan bir şey değil ya bac ilacın degrade olmasını önlemiyor bakteri üremesini önlüyor peptidin degrade olması düşünüldüğü kadar hızlı bir olay değil bu arada sirkeyle asetik asit su yapıyorlardı onu yanlış yazmışım ama yapımı aşırı basit bir şey ben çin baclarının boş olucağını hiç sanmam 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

Ben hyb hgh'yi serum fizyolojikle çözüyorum içinde o dediğin parça parça şeyler yine var muhtemelen sudan değil de peptidin toz halini korumak için ekledikleri bazı katkı maddeleri peptidi çözünce tam çözünmüyor ama hgh'ler çalışıyor ondan eminim, hgh çok hızlı bozulan bir şey değil ya bac ilacın degrade olmasını önlemiyor bakteri üremesini önlüyor peptidin degrade olması düşünüldüğü kadar hızlı bir olay değil bu arada sirkeyle asetik asit su yapıyorlardı onu yanlış yazmışım ama yapımı aşırı basit bir şey ben çin baclarının boş olucağını hiç sanmam 😂

Aslında en iyisi benzil alkolünü, suyunu falan kendin toplayıp evde bac waterını yapıcan da. Zaten bu kadar ucuzken hiç uğraşmak gelmiyor içimden 😅 Bu kadar basit bişey olmasına rağmen ben gözümle gördüm, bi markanınkini janoya yollamışlardı alkolsüz çıkmıştı bac. Amazondakilerim boş olduğu mevzusunu da görmüştüm 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
the_escobar, 9 dakika önce yazdı:

Aslında en iyisi benzil alkolünü, suyunu falan kendin toplayıp evde bac waterını yapıcan da. Zaten bu kadar ucuzken hiç uğraşmak gelmiyor içimden 😅 Bu kadar basit bişey olmasına rağmen ben gözümle gördüm, bi markanınkini janoya yollamışlardı alkolsüz çıkmıştı bac. Amazondakilerim boş olduğu mevzusunu da görmüştüm 😅

Bacı kullanıcağın kadar yapması mesele 0.9ml bac 99.1ml su koymak lazım 100ml bac yapıp 1 tane peptid çözdürmek komik olur 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 53 dakika önce yazdı:

Bacı kullanıcağın kadar yapması mesele 0.9ml bac 99.1ml su koymak lazım 100ml bac yapıp 1 tane peptid çözdürmek komik olur 😂

Aynen öyle 😅 Sen 36lık hghyi kaç ml serum fizyolojik ile çözüyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Aynen öyle 😅 Sen 36lık hghyi kaç ml serum fizyolojik ile çözüyorsun?

3 ile çözüyorum 0.5ml vuruyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

3 ile çözüyorum 0.5ml vuruyorum

6ıu tekte vuruyosun yani. Bende aynı şekilde başlamayı düşünüyorum, şimdilik sadece uyku öncesi 6 olarak. Öğün saatlerini değiştirebilirsem sabah 3 akşam 3 yapabilirim ileride

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

6ıu tekte vuruyosun yani. Bende aynı şekilde başlamayı düşünüyorum, şimdilik sadece uyku öncesi 6 olarak. Öğün saatlerini değiştirebilirsem sabah 3 akşam 3 yapabilirim ileride

Çok bir şey farketmiyor ya sabah kardiyosu yapacaksan 6ui vur 10 saat sonra peak yarıya iniyor zaten subq çok doğrusal bir serum gh sağlıyor öğünleri ayarlasan bile zamanla insülin direnci gelişir sabah subq vurursan 24 saat kanında en az 1ui gh ile geziyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

Çok bir şey farketmiyor ya sabah kardiyosu yapacaksan 6ui vur 10 saat sonra peak yarıya iniyor zaten subq çok doğrusal bir serum gh sağlıyor öğünleri ayarlasan bile zamanla insülin direnci gelişir sabah subq vurursan 24 saat kanında en az 1ui gh ile geziyorsun.

Sabah kardiyosu yapmıyorum, yapacak olduğum dönem 3ıu kardiyo öncesi vurup, 1-1.5 saat sonra ilk öğünü yaparım diye planlıyorum. Şimdilik sadece gece son öğünden 1 saat civarı sonra 6yı subq tekte vurup uyurum. Önceden geno kullandığım dönemde uyanırdım, subq vururdum, yarım saat sonra falan yemeğimi yerdim 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp