Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

berkay16    326
Movemeent, 4 saat önce yazdı:

@berkay16 Ürünler taze yeni geldi. Ne yaşatıcak acaba :))) Hissettirecek kadar fark yaratır mı? Sen biliyorsun markayı

Valla daha boş lab testini görmedim mast enantatı da dolu üstünde ne yazıyoda içinde de  o var 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    182
berkay16, 18 saat önce yazdı:

Buzlukta yer kalmadı 😂

oh maşallah 😅 Bide toz haldekileri buzlukta tutmasanda olurki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, Şimdi yazdı:

oh maşallah 😅 Bide toz haldekileri buzlukta tutmasanda olurki 

Saflıkları düşüyor oda sıcaklığında diyorlar önerilen -20 de saklama.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    80
berkay16, 21 saat önce yazdı:

Buzlukta yer kalmadı 😂

Ahahahah tam müptezeliz ya 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    881
berkay16, 22 saat önce yazdı:

Buzlukta yer kalmadı 😂

hangi kaynaktan alıyorsun ürünleri? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Fuhrer, 30 dakika önce yazdı:

hangi kaynaktan alıyorsun ürünleri? 

Şuana kadar hyb, qsc ve beibangan'den alışveriş yaptım dün 1mg beibangan reta vurdum henüz bir yan etki yaşamadım zaten hali hazırda geçen haftadan kanımda olan 7.5mg qsc tirzepatide de var o yüzden iştah etkisini de anlayamıyorum.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 9 saat önce yazdı:

Saflıkları düşüyor oda sıcaklığında diyorlar önerilen -20 de saklama.

Çok entellektüel şeyler bu peptidler ya 😅 

berkay16, 5 saat önce yazdı:

Şuana kadar hyb, qsc ve beibangan'den alışveriş yaptım dün 1mg beibangan reta vurdum henüz bir yan etki yaşamadım zaten hali hazırda geçen haftadan kanımda olan 7.5mg qsc tirzepatide de var o yüzden iştah etkisini de anlayamıyorum.

qsc şansıma eu warehouse'u uzun bir süreliğine kapattı. Direkt çinden gönderiyor ve gümrük patlamalarında vs. reship yapmıyor. Eğer sigorta istiyosan ek %20 ödüyosun. 2x 36ıu kit 400 dolara yakın tutuyor ama değeceğini düşünüyorum qsc malı için 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, 18 dakika önce yazdı:

Çok entellektüel şeyler bu peptidler ya 😅 

qsc şansıma eu warehouse'u uzun bir süreliğine kapattı. Direkt çinden gönderiyor ve gümrük patlamalarında vs. reship yapmıyor. Eğer sigorta istiyosan ek %20 ödüyosun. 2x 36ıu kit 400 dolara yakın tutuyor ama değeceğini düşünüyorum qsc malı için 😅

o kadar para verdikten sonra lobsterdan da alınabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 1 saat önce yazdı:

o kadar para verdikten sonra lobsterdan da alınabilir 

lobster 10-20 dolar falan daha ucuza geliyor qscden. Kalite olarak qsc önde bence? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, 22 dakika önce yazdı:

lobster 10-20 dolar falan daha ucuza geliyor qscden. Kalite olarak qsc önde bence? 

Lobsterın güvenilirliği daha fazla diye biliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 4/2/2026 - 16:29 yazdı:

yurtdışından türkiyeye nasıl sokuyorsun? ürünleri getirirken sıkıntı yaşamıyor musun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
2defaVACyiyen, 8 saat önce yazdı:

yurtdışından türkiyeye nasıl sokuyorsun? ürünleri getirirken sıkıntı yaşamıyor musun?

Arabayla geliyor genelde çok aramıyorlar bulgaristan türkiye sınırında peptidler zaten illegal değil ararlarsa da memurun insiyatifine kalıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326

@the_escobar sen baboon almış mıydın testo e 11.25 dolara geliyor şuan kargoları fln nasıl aldıysan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326

6 hafta kullandım oxu kan testi yaptırdım karaciğer değerleri yerinden oynamamış 1200 nac 500 tudca kullandım günlük ama lipidler darmaduman olmuş hdl 24 ldl 163 olmuş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Movemeent    2

@berkay16 araya giriyorum ama :D Şuan dridada 5'er ampül bitti, plasebo mu bilmiyorum ama mental sağlık gitti galiba bende çalışıyor gibi geldi. İlaçlar steril kokusu bile farklı ödem de yapmıyor. Eğer gerçekten doluysa devam edilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Movemeent, 6 dakika önce yazdı:

@berkay16 araya giriyorum ama :D Şuan dridada 5'er ampül bitti, plasebo mu bilmiyorum ama mental sağlık gitti galiba bende çalışıyor gibi geldi. İlaçlar steril kokusu bile farklı ödem de yapmıyor. Eğer gerçekten doluysa devam edilir.

Ne kullanıyosun npp mi ben arkadaşıma test cyp verdim çalışıyor kendim boldesini ve anavarını kullanıyorum çalışıyor zaten lab testleri hep iyi geliyor markanın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Movemeent    2
berkay16, 30 dakika önce yazdı:

Ne kullanıyosun npp mi ben arkadaşıma test cyp verdim çalışıyor kendim boldesini ve anavarını kullanıyorum çalışıyor zaten lab testleri hep iyi geliyor markanın.

Test Prop, Mast Prop, Tren Ace

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
Movemeent, 1 dakika önce yazdı:

Test Prop, Mast Prop, Tren Ace

Driada mast e de kullanıyorum onu yazmayı unutmuşum o da çalışıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Movemeent    2
berkay16, 16 saat önce yazdı:

Driada mast e de kullanıyorum onu yazmayı unutmuşum o da çalışıyor.

E2 Dipte benim şuan, mast prop da çalışıyor diyebiliriz. Testo zaten çalışıyor lh fsh kapalı testo sınır üstü. Trenbolonu da artık dediğim gibi psikolojik hissediyorum. Tren öksürüğü vs falan yok hiç. 2 günde 1 enjeksiyon oluyorum haftalık 300 300 300 şeklinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 15.04.2026 - 19:51 yazdı:

@the_escobar sen baboon almış mıydın testo e 11.25 dolara geliyor şuan kargoları fln nasıl aldıysan

baboon almadım ama eskisi gibi kafalarına göre milletin kargolarını aylarca göndermemezlik yapmıyorlar. Artık daha ilgililer. Bir çok kişi kargosunu teslim alıyor ama hala yanlış ürün gelme vakalarını görüyorum bu markada. Geçen yine biri test p sipariş etmiş mast p göndermişler mesela. Eğer sipariş edeceğin şeyin aciliyeti varsa şansını paranı oraya bağlamak mantıklı değil. Bende zevkine aciliyeti olmayan bir kaç ürün sipariş edicem yakında. Bu adamlardan gelecek kargo her zaman şans meselesi. Gizemli kutu gibi 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

baboon almadım ama eskisi gibi kafalarına göre milletin kargolarını aylarca göndermemezlik yapmıyorlar. Artık daha ilgililer. Bir çok kişi kargosunu teslim alıyor ama hala yanlış ürün gelme vakalarını görüyorum bu markada. Geçen yine biri test p sipariş etmiş mast p göndermişler mesela. Eğer sipariş edeceğin şeyin aciliyeti varsa şansını paranı oraya bağlamak mantıklı değil. Bende zevkine aciliyeti olmayan bir kaç ürün sipariş edicem yakında. Bu adamlardan gelecek kargo her zaman şans meselesi. Gizemli kutu gibi 😅

test bolde deca sipariş edicem zaten en ucuz ürünler masteron gönderirlerse canıma minnet acelem yok ya zaten stok sağlam pharmaqo group buy ile primo 175 alıcaktım 50 dolara ama 11.25 dolara test e sudan ucuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 8 saat önce yazdı:

test bolde deca sipariş edicem zaten en ucuz ürünler masteron gönderirlerse canıma minnet acelem yok ya zaten stok sağlam pharmaqo group buy ile primo 175 alıcaktım 50 dolara ama 11.25 dolara test e sudan ucuz

group buy pharmaqo primo nerden buldun ya banada lazım 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
the_escobar, 8 saat önce yazdı:

group buy pharmaqo primo nerden buldun ya banada lazım 😅

İzin çıkmadı valla atamıyom ben de şans eseri buldum😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326

Baboondan 20 flakon test 4 flakon bolde 2 flakon deca aldım bakalım ne gelicek 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 46 dakika önce yazdı:

Baboondan 20 flakon test 4 flakon bolde 2 flakon deca aldım bakalım ne gelicek 😂

güzel para bağlamışsın, ben baboona o kadar para bağlamazdım. İyi cesaret valla 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.