Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

berkay16    295
the_escobar, 5 dakika önce yazdı:

Ldl 279 görmüşlüğüm var, güncel 212. Benim seviyede 4mg pita anca keser diye düşünüyorum, zaten en düşük etkili statin. Coq10 zaten hiç eksik etmem, şimdi bide ubiqinol formunu aldım iyi paraya patladı ama 😅 citrus bergamot da kullanıyordum ama midemi yakıyordu mecbur kesmek zorunda kaldım 

Çok pahalı ya omepa ubiquinol 90 kapsüle 1000 lira vermiştim ben de bide balık yağları çok pahalı aldığım omega 3 ve krill yağlarının parasına kür yapam vardır eminim 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    182
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

Çok pahalı ya omepa ubiquinol 90 kapsüle 1000 lira vermiştim ben de bide balık yağları çok pahalı aldığım omega 3 ve krill yağlarının parasına kür yapam vardır eminim 😂

Seninki gene iyimiş, NOW 60 kapsüle 1.6k verdim. Omega maliyetini falan hiç saymıyorum bile. Günlük 5gr omega almak hiç ucuz değil 😅 Bide şimdi astaksantin aldım, o da 1.6kya geldi, onu da ekleyecem kombine 😅 Sırf şu 2 supplement parasına bir kaç flakon ilaç alınıyor şaka gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    295
the_escobar, 14 dakika önce yazdı:

Seninki gene iyimiş, NOW 60 kapsüle 1.6k verdim. Omega maliyetini falan hiç saymıyorum bile. Günlük 5gr omega almak hiç ucuz değil 😅 Bide şimdi astaksantin aldım, o da 1.6kya geldi, onu da ekleyecem kombine 😅 Sırf şu 2 supplement parasına bir kaç flakon ilaç alınıyor şaka gibi

Öyle ben ucuz diye sıvı omega3 aldım iherbün markası 2200mg epa 880dha var 1 tatlı kaşığında ama tüketmesi çok keyifsiz 40 servisi 1500 liraya geliyordu, astaksantin ne işe yarıyor antioksidan mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 28 dakika önce yazdı:

Öyle ben ucuz diye sıvı omega3 aldım iherbün markası 2200mg epa 880dha var 1 tatlı kaşığında ama tüketmesi çok keyifsiz 40 servisi 1500 liraya geliyordu, astaksantin ne işe yarıyor antioksidan mı

Sıvısıyla falan uğraşılmaz onun ya 😅 Evet bir çeşit antioksidan, kolestrole de ufaktan katkısı var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    295
the_escobar, 21 dakika önce yazdı:

Sıvısıyla falan uğraşılmaz onun ya 😅 Evet bir çeşit antioksidan, kolestrole de ufaktan katkısı var

Antioksidan çılgınlığı bana pazarlama stratejisi gibi geliyor ya günlük 500-1000mg c vitamini, kaliteli bir e vitamini takviyesi tokotrienoller içeren türkiyede bulması biraz zor, sabah akşam nac, curcumin kullanıyorum ama astaksantin veya çörek otundaki madde gibi antioksidanlar hep in vitro çalışmalarla glutatyondan şu kadar güçlü diye iddia ediliyor insan metabolizmasında ne kadar işlevli tartışılır, bence gerçekten işe yarayan basic şeylerin üzerine para harcanıcaksa kesinlikle ss-31'e harcanmalı 100mg*10 450 dolara alınabiliyor aylık 13$'a daha iyi bir koruma olamaz heralde 😂 tabi tek seferlik ücreti çok yüksek bir dahaki siparişimde almayı planlıyorum. 100 gün dayanmaz gerçi 1 flakon 50mg kit daha mantıklı 270$ 50mg kiti de.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
berkay16, 26 dakika önce yazdı:

Antioksidan çılgınlığı bana pazarlama stratejisi gibi geliyor ya günlük 500-1000mg c vitamini, kaliteli bir e vitamini takviyesi tokotrienoller içeren türkiyede bulması biraz zor, sabah akşam nac, curcumin kullanıyorum ama astaksantin veya çörek otundaki madde gibi antioksidanlar hep in vitro çalışmalarla glutatyondan şu kadar güçlü diye iddia ediliyor insan metabolizmasında ne kadar işlevli tartışılır, bence gerçekten işe yarayan basic şeylerin üzerine para harcanıcaksa kesinlikle ss-31'e harcanmalı 100mg*10 450 dolara alınabiliyor aylık 13$'a daha iyi bir koruma olamaz heralde 😂 tabi tek seferlik ücreti çok yüksek bir dahaki siparişimde almayı planlıyorum. 100 gün dayanmaz gerçi 1 flakon 50mg kit daha mantıklı 270$ 50mg kiti de.

valla o peptidi duydum ama hiç bir bilgim yok açıkçası. Benim gözümde peptid dünyasının ucu bucağı yok ya. Gerçekten sayısız peptid türedi ve sorsan hepsinin ayrı bir yararı var. Hangi birini kullanacaksın ki? Benim valla kafam almıyor, en iyisi hedefine yönelik, temellerden ve kendini kanıtlamış olanlardan şaşmamak lazım. Bir çoğunun da marketing olduğunu düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    295
the_escobar, 50 dakika önce yazdı:

valla o peptidi duydum ama hiç bir bilgim yok açıkçası. Benim gözümde peptid dünyasının ucu bucağı yok ya. Gerçekten sayısız peptid türedi ve sorsan hepsinin ayrı bir yararı var. Hangi birini kullanacaksın ki? Benim valla kafam almıyor, en iyisi hedefine yönelik, temellerden ve kendini kanıtlamış olanlardan şaşmamak lazım. Bir çoğunun da marketing olduğunu düşünüyorum.

Ss-31 biraz farklı aktif ilaç olarak kullanılıyor hızlandırılmış fda onayı aldı barth sendromu ve primer mitokondriyel miyopati tedavisi için kullanılıyor diğer influencer şişirmesi peptidler gibi değil.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
camış    0

beyler ingiltereye peptit sipariş edeceğim nerden edebilirim çinli arkadaslardan öneriniz varmıdır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    77
camış, 1 saat önce yazdı:

beyler ingiltereye peptit sipariş edeceğim nerden edebilirim çinli arkadaslardan öneriniz varmıdır

Forum Kuralları Madde 2

Nickin çok güzel :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
the_escobar, 14.05.2026 - 15:59 yazdı:

Benim peptid diyebildigim bi gh var. Diğerlerini araştırmadım bile çok pahalı diye 😁, Ama çok fazla yararı peptid var tıpta neden kullanılmıyor acaba 🤔 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.