Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

abartach

Uzun kür dönemi kan testi sonuçlarım hk.

Önerilen İletiler

abartach    64

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2024 senesi temmuz Kasım ayları arasında 250 testo ile giden kürümde güç kaybı için açtığım konu başlığında gelen tavsiyeler üzerine ilk gerçek only testo olmayan kürüme Kasım ayında başlamıştım. 25 hafta kadar 500 testo 400 boldenon kullandım. Bu sürede beslenmemi otomatiğe bağladım kalori arttırdım. Testlerde büyük bir sorun hiç görünmedi. Kronik B12 ve düşük kolestrolü düzeltmek için uğraştım. 

Haziran başı definasyon yapayım hatları belirginleştireyim bir kaç foto çekinip sakinleşeyim biraz bu kadar antrenman yemek peşine koşmayıp dinleneyim dedim. 3 hafta testo masteron gittim. 500 300. Masteron uzun ester kaliteli marka bulamadığım için kısa ester kullandım. Ama her iğnede sanki etime kezzap enjekte ediliyor gibi acı verdi. Düşük kaloriye geçince 3 haftada 3 4 kilo verince 83 ten 79 u görünce korkup durdum. Küçülmüş hissettim.

Masteron ile östrojen sorunuda yaşadığımı düşünüyorum. Göğüs uçlarında batma olmaya başladı. Buda biraz ürküttü. Test sonuçlarında ise 35 38 30 çıktı. Herhangi bir ilaç hap kullanmadım . 2 hafta sonra geçti. Masteron ve cut yapmaktan vazgeçip tekrar bulk yapıp ayarlamayı kalori üzerinden yapmaya karar verdim. herşeyi baştan ayarladım denemediğim birşeyi denemeye karar verdim. 

7 yada 8  haftadır. Haftalık 250 testo 200 tren 250 boldenon ile ilerliyorum. Kalorimi tartıya göre ayarlıyorum. Son hormon testleri altta. Total testo yaptırmadım. Sağlık ocağından gelecek olanlarda sorun çıktı yarın tekrar kan vereceğim. şu an kesinlikle meme ucu yada sulanma şeklinde bir östrojen hissi yok. 

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Screenshot_20250813_194421_WhatsApp.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    1.125

merhaba, tren küründe e2 sonuçları yanıltıcı olabiliyor. Bu yüzden E2 değerinze bir AI eklemenizi önermem. Boldenon zaten yeteri kadar E2'yi düşürecektir. Serbest testosteron değeriniz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

Yok hayır.serbest Baktırmadım. baktırayım mı yakın zamanda. Kan testlerini okuyup beslenmede düzeltmeye çalışıyorum ama bu hormon okuma işlerine çok yabancı kaldım. Başka gerekli değerler ne olabilir ilk fırsatta baktırayım. 6 haftada bir test vermeye çalışıyorum .

tarihinde abartach tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

ilk kez tren kullandığım unutulmasın ama. ve uzun ester. ilk hafta sonunda verdiği etki ilk kez testoya başladığımda hissettiğime benzer. güç hissi özgüven hissi. hissi diyorum ama sadece. gerçek uyanıklık hali. bu ilk haftaydı. psikolojiktir dedim geçtim. 3. hafta terlemeler istanbul sıcağıyla orantılı arttı. yastık yatak su içinde altına kaçıran çocuk gibi naylon sermeyi bile düşündük. son 3 haftadır 5-8 de ise sinir artıyor . ama bir konuya yönelik sinirlenme değil. içeride biriken bir kin nefret gibi birşey. farkında oluyorsun zaten bunun olmayan kişi o anda ne oluyorsa ona patlıyordur diye düşünüyorum.  3 5 kişi sağlam dövsünler onada varım. öyle bir his var içimde. uykusuzluk yapmadı. kilolar 35 lik dumbeldan 40 a çıktı . 5-6 anca çıkıyor ama hayal bile edemezdim. ha kası hissettiğim ağırlık hala 32.5 o ayrı konu :) başka ne belirti bekleniyor bilemiyorum. uzun ester olmasından kaynaklı belirtilerin bir kısmı yeni başlayacak sanırım. yazın istanbulda kullanılacak ilaç değil ama onu söyleyebilirim.

tarihinde abartach tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

genel kan değerlerimde çıktı.

• son 2 ayda alt değeri 71 den 69 olmuş
  • ast değeri 44 den 61 olmuş.
  • hdl 37 den 21 inmiş.
  • ldl önceki değerini bulamadım bir önceki  82 imiş.

acil alarm gerektiren bir durum varmıdır? demir ile alakalı olabilir mi alt ast değerleri?

image.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    843

İlaçlara ara vermen ve vücudu ciddi anlamda dinlendirip PCT yapma vaktin gelmiş. 

Ayrıca masteron konusuna gelince, masteron E2 yi primo veya boldenon gibi düşüren bir ilaç değil, vücuttaki östrojen reseptörlerini bloke edip vücuttaki e2 nin etkisini azaltma gibi bir etkiye sahip. Bi bakıma nolvadex'e benziyor bu açıdan. Kan değerlerinde E2 yüksek çıkabilir ama vücudun düşük e2 ye sahipmiş gibi durabilir. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

az daha devam tren stoğu bitsin cruise geçicem en az 2 aylık. test sonuçları çok sert değil ama sertleşecek gibi duruyor. disiplin kısmı çok yordu beni. 1 seneden fazla hayatsız zevksiz bir haldeyim :)yetkili  birinin tamam bırak demesini bekliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24

alt-ast gayet normal bana göre. Kan tahlilini aç karnı mı verdin eğer evetse beslenme biraz aksamış sanırım.Veya şekerle ilgili bir sorunun var mı? Bence ilaç kesmeyi gerektiricek bir tahlil sonucu değil. Eğer sen biri bırak dese de bıraksam diyorsan bu kafadaysan ama bence kendin karar verip bir süre ara verip mental toparlamalısın dostum :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

Gece 2 den sonra tavuk yürek bulgur pilavı çıkarıp Makro kalori tamamladım yattım. Sabah test 09.20 olmalı. Yiyip yatmış olmam etkilemiş olabilir belki. Cidden yoruldum. Sürekli saklama kabından yemek yemekten. Bazen ısıtmadan yiyorum hiç tat farkı olmuyor. Ama bu iyi birşey olmamalı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
abartach, 2 dakika önce yazdı:

Gece 2 den sonra tavuk yürek bulgur pilavı çıkarıp Makro kalori tamamladım yattım. Sabah test 09.20 olmalı. Yiyip yatmış olmam etkilemiş olabilir belki. Cidden yoruldum. Sürekli saklama kabından yemek yemekten. Bazen ısıtmadan yiyorum hiç tat farkı olmuyor. Ama bu iyi birşey olmamalı. 

O zaman bence kürünü yarı da bitirme. Tamamladığın planladığın zaman bitir ve bir süre ara ver bence. Çünkü hevesle ve severek yapmadıkça sürdürmek neredeyse imkansız bu sporu.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.125

yağlarını sağlıklı yağlardan al ve su tüketimini arttır dostum, ilaç kullanıyorsun her şeyin referansta olamaz? Bu iş sağlıklı bir iş değil, eğer hepsinin referansda olmasını istiyorsan hiç küre girmemelisin. Değerlerin normal, trenbolone kullanıyorsun. HDL'nin düşmesi gayet normal.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

Çok teşekkür ediyorum hepinize. test sonucu bahanesiyle dert yandım biraz. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
abartach, 4 saat önce yazdı:

genel kan değerlerimde çıktı.

• son 2 ayda alt değeri 71 den 69 olmuş
  • ast değeri 44 den 61 olmuş.
  • hdl 37 den 21 inmiş.
  • ldl önceki değerini bulamadım bir önceki  82 imiş.

acil alarm gerektiren bir durum varmıdır? demir ile alakalı olabilir mi alt ast değerleri?

image.png

Kreatin kinaz çok değişken bir değer. Bir gün bol su içip suplement kullanmasan ve antrenman yapmasan muhtemelen değer çok daha düşük çıkacaktır. Aynı şekilde ALT ve AST, bence ilaçlı bir bireyde çok normal seviyelerde. Beni şu tabloda korkutacak tek şey, HDL’nin ciddi düşük olması. LDL çok yüksek değil. Açlık kan şekeri de diyetle çözülebilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    13
hectordoyle, 5 saat önce yazdı:

İlaçlara ara vermen ve vücudu ciddi anlamda dinlendirip PCT yapma vaktin gelmiş. 

Ayrıca masteron konusuna gelince, masteron E2 yi primo veya boldenon gibi düşüren bir ilaç değil, vücuttaki östrojen reseptörlerini bloke edip vücuttaki e2 nin etkisini azaltma gibi bir etkiye sahip. Bi bakıma nolvadex'e benziyor bu açıdan. Kan değerlerinde E2 yüksek çıkabilir ama vücudun düşük e2 ye sahipmiş gibi durabilir. 

Çok haklısınız bende 500 test 600 mast kullanıyorum 0-39,8 olması gereken e2 179 geldi e2 yan etkileri pek yaşamadım ben arimidex başladım 2 günde bir kullanıyorum 2 hafta kullanıcam kan tahlili verip pzt cuma yarım tablet devam ederim sizce nasıl ? Trende ekledim küre son 10 hafta oyüzden arimidex kullanmayı düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    843
Melihcdmr, 7 dakika önce yazdı:

Çok haklısınız bende 500 test 600 mast kullanıyorum 0-39,8 olması gereken e2 179 geldi e2 yan etkileri pek yaşamadım ben arimidex başladım 2 günde bir kullanıyorum 2 hafta kullanıcam kan tahlili verip pzt cuma yarım tablet devam ederim sizce nasıl ? Trende ekledim küre son 10 hafta oyüzden arimidex kullanmayı düşünüyorum 

İlk etapta vücudundaki e2 yi kontrol altına almak için 3 günde 1 tam tablet arimidex ile başlayıp sonrasında yapacağın kan tahlilleriyle doğru ayarı yakalaman gerekir. E2 konusu kişiye göre çok değişiyor o yüzden kontrol ederek ilerlemek lazım. Trenbolon progesteron türevi bir ilaç olduğu için vücudu e2 ye daha duyarlı bir hale getirebilir ona da dikkat et. 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün kaçıncı haftasında olduğumu bilmiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 750mg Deca durabolin 750mg Kullanıyorum marka nessie tahlillerin hepsi çıkmamış devamı çıkınca atarım muhtemelen demir eksikliği var, aklıma takılan bi soru var alt niye bu kadar yüksek çıkmış normalde 40-50 çıkardı zphc kullandığım dönemler.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Sönmezzz
      Merhaba 
      Testo ve masteron  4 aylık kür sonu tahliller ektedir. Sizce durum nasıl değerlendirebilir misiniz? Trt devam edeceğim yaz boyunca.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp