Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mkps128

Kas kütlesini arttırıp yağ yakımını sağlayacağım bir kür yapmak istiyorum!

Önerilen İletiler

mkps128    1

Selamünaleyküm.

İlk kürüm olacak ilk kürüm olacağı için de sizlere danışmak istedim vücudum biraz yağlı göbeğim çok az var sarkmıyor 75 kilo civarındayım ve spora steroidle başlamak istiyorum kesin kararım bu. Ve bu ilk kürüm olacağı için 7-8 haftalık kür planı yapmayı düşünüyorum. Hem kas kütlemi baya büyütmek hem yağ yakımını maximum seviyeye getirmek istiyorum kısaca kaslı ve estetik gözükmek istiyorum. Sizce hangi steroid kullanayım. Koruma olarak da biraz araştırdım haftada 3 kez arimidex, Liv.52 ve NAC her gün atacağım karaciğer koruması için. Lipid dengesi için Omega-3 atacağım her gün. Ve çinko, magnezyum testosterona destek için. Son olarak da PCT uygulayacağım. Kan testi yapip Kürden sonra 2 hafta ara verip nolvadex ve clomid kullanacağım. 4 hafta boyunca günde 20'şer gram atsam yeterli diye düşünüyorum.

Gerek yok dediğiniz koruma ilaçları vs. varsa fikrinizi paylaşırsanız sevinirim. :)

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    892

hop hop hop... Uçtun hemen sen, üç kez arimidex kürden sonra nolvadex clomifen 20 gram falan. Dozlar hakkında yetersiz kapasitedesin, öncelikle küre girmeye kendini ikna etmişsin, burada seni vazgeçirmeyeceğiz. En doğru şekilde bu süreci yönetmene yardımcı olacağız. 7-8 hafta için kendini delmene gerek yok başta onu söyleyim. 7-8 haftada açılacak ilaçlar kısa ester ilaçlardır ve bunlardan sana en yararlısı masteron olur. Ancak masteron kullanmanı önermem başlangıçta, E2 konusunda ne durumda olduğunu bilmiyoruz, bu seni psikolojik olarak zorlayabilir. İlk kürlerde asıl amaç vücudu geliştirmek değil tanımaktır. Her iki haftada bir E2 değerine baktırmalısın.

Bana kalırsa şöyle bir planlama sana uygundur;

1-8 hafta Testosterone Propionate: 50mg eod /haftalık 150mg/

1-5 hafta Oxandrolone: 40mg ED /günlük 40 mg ortalama 4 tablet/

Ardından 9.hafta gibi PCT'ye başlayabilirsin, unutma PCT konusunda sana yardımcı oluruz. Buraya kan testini yüklemen ve yardım istemen yeterlidir. Oxandrolone sana istediğini verecektir, eğer eklemek istersen prop miktarını ikiye katlayıp 200mg masteron da ekleybilirsin. Ancak ulaşacağın ilaç bu konuda çok önemli, şu an masteron hammaddesi en pahalı hammaddeler arasına yerleşmiş durumda. Alacağın markayı da belirtirsen kür sürecinde boş ilaç gibi bir sorunla karşılaşmazsın. Ek olarak koruyucular konusunda sana en iyi korumayı 4-7 litre civarlarında seyreden günlük su tüketimin sağlar. Arimidex kullanmayı kan testi olmadan düşünme.

• Beğen 2
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

Aleykum selam bence biraz daha arastır bilgi edin 7 8 haftalık kürle sadece hayal kırıklıgı yasarsın pct planı ise kür sonu testlere göre yapılır şimdi den sunu atacam bunu atacam kesinlikle yanlıs ne kürü yapacaksın ki haftada 3 armidex içicen cok fazla bilgi eksikligin var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mkps128    1

Değerli zamanını benimle paylaştığın için teşekkür ederim. Bu piyasaya pek hakim değilim yeni olduğum için biraz cahil kalmışım kusura bakmayın. Birde steroidi tanınmış spor salonlarındaki koçlardan getirtebilirim değilmi. Çünkü sitelerdeki çoğu ürünler sahte çıkıyor güvenemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    892
mkps128, 13 dakika önce yazdı:

Değerli zamanını benimle paylaştığın için teşekkür ederim. Bu piyasaya pek hakim değilim yeni olduğum için biraz cahil kalmışım kusura bakmayın. Birde steroidi tanınmış spor salonlarındaki koçlardan getirtebilirim değilmi. Çünkü sitelerdeki çoğu ürünler sahte çıkıyor güvenemiyorum.

dostum inan hiç sorun yok, kimse bu işe tamamen bilerek yola çıkmadı. Tecrübe ile kazanılıyor her şey. İlaçları "spor salonundaki koçlar" diye belirtiyorsun, ancak emin ol çoğu cebini doldurmaya bakar. Bana kalırsa ilk kürün olduğundan dolayı, piyasa araştırman olmadığından en güvenli yer olan sol attaki whatsapp butonuna tıklayarak destek al. Ulaşabileceğin en güvenli kaynak orasıdır bana göre. Ancak bulabilirsen alacağın marka önerilerim şunlardır: Humax, ZPHC, Dragon, Spectrum, Overdose, Glin. Alacağın fiyatları da buraya yazarsan sana piyasaya göre ne durumda olduğunu belirtiriz.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
mkps128, 1 saat önce yazdı:

Selamünaleyküm. İlk kürüm olacak ilk kürüm olacağı için de sizlere danışmak istedim vücudum biraz yağlı göbeğim cok az var sarkmıyo 75 kilo civarındayım ve spora steroidle başlamak istiyorum kesin kararım bu. Ve bu ilk kürüm olacağı için 7-8 haftalık kür planı yapmayı düşünüyorum. Hem kas kütlemi baya büyütmek hem yağ yakımını maximum seviyeye getirmek istiyorum kısaca kaslı ve estetik gözükmek istiyorum. Sizce hangi steroid kullanayım. Koruma olarak da biraz araştırdım haftada 3 kez arimidex, Liv.52 ve NAC her gün atacağım karaciğer koruması için. Lipid dengesi için Omega-3 atacağım her gün. Ve çinko, magnezyum testosterona destek için. Son olarak da PCT uygulayacağım. Kan testi yapip Kürden sonra 2 hafta ara verip nolvadex ve clomid kullanacağım. 4 hafta boyunca günde 20'şer gram atsam yeterli diye düşünüyorum. Gerek yok dediğiniz koruma ilaçları vs. varsa fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hem kas kütlemi baya büyütmek hem yağ yakımını maximum seviyeye getirmek istiyorum kısaca kaslı ve estetik gözükmek istiyorum demişsin dostum sana kür tavsiyesi yapayım hemen: 900 testo prop. ,600 trenace. , 600npp , 600 masteron, 150 mcg clen, 100mcg tiromel tablet, 10 ünite gh, 50 ünite insülin. 10 hafta uygula ölmez sağ kalırsan bi form değişimi paylaşıp teşekkür edersin bana. Başka isteklerin varsa onları da belirt bu arada ona göre de bir şeyler ayarlayalım hocam.

• ahahaha 1
  • Cool 1
  • Gülümse 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
BBurak, 10 dakika önce yazdı:

Hem kas kütlemi baya büyütmek hem yağ yakımını maximum seviyeye getirmek istiyorum kısaca kaslı ve estetik gözükmek istiyorum demişsin dostum sana kür tavsiyesi yapayım hemen: 900 testo prop. ,600 trenace. , 600npp , 600 masteron, 150 mcg clen, 100mcg tiromel tablet, 10 ünite gh, 50 ünite insülin. 10 hafta uygula ölmez sağ kalırsan bi form değişimi paylaşıp teşekkür edersin bana. Başka isteklerin varsa onları da belirt bu arada ona göre de bir şeyler ayarlayalım hocam.

3 haftada süper freak, beast olur muyum hocam

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
the_escobar, Şimdi yazdı:

3 haftada süper freak, beast olur muyum hocam

İlk enjeksiyondan kendini belli etmeye başlar hocam :D

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    329
BBurak, 6 saat önce yazdı:

T3 az olmuş 😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    363

Spor’a ilaçla başlamak mı? Siz gerçekten delirmişsiniz!

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    78

bu millet kafayı yemiş hayal aleminde yaşıyorlar herşeye kısa yoldan ulaşmak istiyorlar ama bu sporda malesef böyle bir durum yok ilaçta kullansan o antreman ve beslenme konusunda bilgili olmadığınız için istediğiniz sonuca ulaşamayacaksınız

tarihinde ahmet377 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    101
mkps128, 10.08.2025 - 23:18 yazdı:

Selamünaleyküm.

İlk kürüm olacak ilk kürüm olacağı için de sizlere danışmak istedim vücudum biraz yağlı göbeğim çok az var sarkmıyor 75 kilo civarındayım ve spora steroidle başlamak istiyorum kesin kararım bu. Ve bu ilk kürüm olacağı için 7-8 haftalık kür planı yapmayı düşünüyorum. Hem kas kütlemi baya büyütmek hem yağ yakımını maximum seviyeye getirmek istiyorum kısaca kaslı ve estetik gözükmek istiyorum. Sizce hangi steroid kullanayım. Koruma olarak da biraz araştırdım haftada 3 kez arimidex, Liv.52 ve NAC her gün atacağım karaciğer koruması için. Lipid dengesi için Omega-3 atacağım her gün. Ve çinko, magnezyum testosterona destek için. Son olarak da PCT uygulayacağım. Kan testi yapip Kürden sonra 2 hafta ara verip nolvadex ve clomid kullanacağım. 4 hafta boyunca günde 20'şer gram atsam yeterli diye düşünüyorum.

Gerek yok dediğiniz koruma ilaçları vs. varsa fikrinizi paylaşırsanız sevinirim. :)

Haftada 3 armidex seni ruh yapabilir. Bahse konu ilaç E2 seviyelerini düzeltmek isteyenlerin ' tek tablet ' olarak attığında bile sorun yaşabildiği bir şey. haftada 3 ile sıfırlayabilirsin. Sana önerim bu forumda bayağı gezin. Ben geze geze öğrendim açıkçası. Danıştım sordum soruşturdum araştırdım dozlarımı belirledim yapmam gereken hareketleri belirledim kür içinde alacağım aksiyonları belirledim. Olası senaryoları inceledim. Ne oldugunda ne yapmam gerekir diye not aldım. Başım sıkıştığında yine buraya geldim yardımcı oldular sorularımı geri çevirmediler. Ama hepsinde de ' bir işi yapmadan önce buraya geldim' . mesele bu. Sakın bilinçsiz şekilde bir şeyler yapıp sonrasında elinde bir kağıt ve sonuçlar ile buraya gelme. Emin ol yine yardımcı olacaklardır ama kendıne ne yaptıgını en iyi sen bilmelisin.

tarihinde makro1178 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JonSnow    4

Hocam öncelikle merhaba , Yıllarca bu spora gönül vermiş bir kardeşin olarak spora steroidle başlama konusunda tekrar düşünmeni öneririm. İlk etapta Düzenli beslenme idman + kardio yapıp ne kadar gelişebildiğini gözlemlemen ve genetiğinde yatkın ise geliştikçe zaten tatmin olmaya başlayacağını düşünüyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
damdeok    2

zaten yeni başlıyorsan ilk aylarda ilaçlı gibi gelişeceksin boşa yapılmış olur. illa gireceksen ilaca 6 ay sonra girmeni tavsiye ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.