Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ENFAL

Dianabol alacağım hangi markayı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

ENFAL    4

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Dianabol olarak hangisini tercih etmeliyim? Kullanıp verim aldığınız oldu mu veya Kullanıp önerdiğiniz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ENFAL    4
ahmettones, 13 dakika önce yazdı:

Hocam dianabol hammaddesi çok ucuz bir şey muhtemelen aklına gelen birçok marka doludur.

Zhpc buldum uygun fiyatlı ama oda sahtesi ile ünlü, verim alamadığını söyleyenler var. Kararsız kaldım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
ENFAL, 2 dakika önce yazdı:

Zhpc buldum uygun fiyatlı ama oda sahtesi ile ünlü, verim alamadığını söyleyenler var. Kararsız kaldım. 

fotoğraf eklersen yardımcı olurlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
ENFAL, 2 saat önce yazdı:

glin ve humax araştır hocam feedbacki çoğunlukla güzel olan markalar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1

Ulaşabildiğim markalar:

• Sp
  • Gideon
  • Benelux
  • Cooper
  • Sigma
  • Swiss
  • Exbitoech
  • Hi-Tech

Sizin tavsiyeniz ne olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    172
Ziert44, 50 dakika önce yazdı:

Ulaşabildiğim markalar:

• Sp
  • Gideon
  • Benelux
  • Cooper
  • Sigma
  • Swiss
  • Exbitoech
  • Hi-Tech

Sizin tavsiyeniz ne olur?

SP ile Cooper burdakilerden sadece iyi markalar ama nerden alacağınanbağlı  galiba bu fiyatları o yada s ile başlıyan bir siteden buldun alma güvenilir değil o site bu markaları aynı anda satan kimse alışveriş yapmanı önermem SP ile Cooper hariç hepsi tr üretim bunları aynı anda satan biri sana Cooper in orjinalinide vermez bence risk almak istersen dene

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
Rma, 40 dakika önce yazdı:

SP ile Cooper burdakilerden sadece iyi markalar ama nerden alacağınanbağlı  galiba bu fiyatları o yada s ile başlıyan bir siteden buldun alma güvenilir değil o site bu markaları aynı anda satan kimse alışveriş yapmanı önermem SP ile Cooper hariç hepsi tr üretim bunları aynı anda satan biri sana Cooper in orjinalinide vermez bence risk almak istersen dene

Daha önce bu siteden humax dbol aldım hocam fakat ürün boş çıktı (Kendi sitesinden check ettim kodlarını ve ilk kontrol eden kişide benim) onun dışında forumda dolanırken 1-2 ay önce birisi sp kullanan birisinin açtığı bir başlık buldum ve ürünün çalışmadığını söylüyordu bide tr üretim olması çokta önemli değil benim için içi dolu olsun yeter gideon pharmanın jano testleri yüklenmiş 2025 içi dolu gözüküyor çok aklımda kaldı sizce denenir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    172
Ziert44, 16 saat önce yazdı:

Daha önce bu siteden humax dbol aldım hocam fakat ürün boş çıktı (Kendi sitesinden check ettim kodlarını ve ilk kontrol eden kişide benim) onun dışında forumda dolanırken 1-2 ay önce birisi sp kullanan birisinin açtığı bir başlık buldum ve ürünün çalışmadığını söylüyordu bide tr üretim olması çokta önemli değil benim için içi dolu olsun yeter gideon pharmanın jano testleri yüklenmiş 2025 içi dolu gözüküyor çok aklımda kaldı sizce denenir mi

Ahahah o siteden aldığın için humax çalışmıyor bence o adam dolu ürünler ile içi boşları değiştiriyor yıllar önce bende düşmüştüm o hatâya ilk alışverişi ondan yaptım çalışmamıştı yani dolandırıldın konularda humax a sallamak yerine aldığın yere bak vicdansızlardan alma bir daha kankam güvendiğim birilerinden al TR üretimi çok dert etmiyorsan overdose yarışmacı seriden al çok rahat ulaşırsın ama önermem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
gönderildi (düzenlendi)
Rma, 31.12.2025 - 13:16 yazdı:

Ahahah o siteden aldığın için humax çalışmıyor bence o adam dolu ürünler ile içi boşları değiştiriyor yıllar önce bende düşmüştüm o hatâya ilk alışverişi ondan yaptım çalışmamıştı yani dolandırıldın konularda humax a sallamak yerine aldığın yere bak vicdansızlardan alma bir daha kankam güvendiğim birilerinden al TR üretimi çok dert etmiyorsan overdose yarışmacı seriden al çok rahat ulaşırsın ama önermem

hocam sorun siteden değil bu siteden aldığım iran testolar çalışıyor sırf deneme amacıyla ön yargımı kırmak için gideon ve benelux alıp ayrı bir postda tecrübelerimi aktarıcam umarım patlamayız 😂

tarihinde Ziert44 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64
Ziert44, 02.01.2026 - 20:53 yazdı:

hocam sorun siteden değil bu siteden aldığım iran testolar çalışıyor sırf deneme amacıyla ön yargımı kırmak için gideon ve benelux alıp ayrı bir postda tecrübelerimi aktarıcam umarım patlamayız 😂

patlamaz ama kullanmayı düşündüğün dozajlar gerçek olmayacak.  500 testo kullanır ve test yaptırırsan yine 1500+ gösterecek test. aynısını buradan aldığın iranlar içinde söyleyebilirim. hem iran fiyatları uçtu gitti. %60-70 dolu diyebilirim. daha öncede kullanmıştım.cruiseda cebimde dinlensin diye benelüx kullanıyorum. şu an cruise da haftada 250 alıyorum ve haftalık 150-175 sayıyorum bunu. buradan alıp 2ml 500mg haftada vurup 300-350 almış olursun kaba hesapla. yinede maliyet olarak hala ucuz.

iğne sayısını ve vücuda alınan ilaç miktarını dert etmezsen çalışıyor. yada trenle beraber düşük doz testo alınacaksa sorun olmaz. biraz daha ekleme yapıp noxy alırsan yada güvenilir birinden humax glin overdose alırsan (bunlar şu an ulaşımı en olay olanlar) şüpheli 300-350 yerine garantili 400+almış olursun. bu arada 1 defa dianabol kullandım. swiss marka. vücudun tepkisine göre değişecektir ama ilk yada 2. günden hissedersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
abartach, 5 saat önce yazdı:

patlamaz ama kullanmayı düşündüğün dozajlar gerçek olmayacak.  500 testo kullanır ve test yaptırırsan yine 1500+ gösterecek test. aynısını buradan aldığın iranlar içinde söyleyebilirim. hem iran fiyatları uçtu gitti. %60-70 dolu diyebilirim.

anladım hocam fakat zaten testo,dbol tarzı ilaçların hammaddesi çok ucuz değil mi underdose koymak yerine normal dozunda doldurup fiyatıda ona göre entegre etseler keşke, ayrıca gideon pharmayı hiç duydunuz mu hocam beneluxun daha dolusu diyolar aynı kişi üretiyormuş galiba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

gideon aynı ürün bir üst model diye biliyorum bende. glin ve overdose da öyleydi diye biliyorum. bir üreticinin 2. modeli varsa birisi düşük olmalı zaten. ambalaj kutu vs aynı masraf zaten. yada sadece satış reklam amaçlı. pahalı olan kalitelidir diye düşüneceğimiz için  kendine vitrin oluşturuyordur belkide. 60 liralık tat salça yanına 50 liralık yurdum salça koymak gibi. dediğin gibi testo testodur. ölçümü yapılabiliyor ve çalışıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1
abartach, 04.01.2026 - 20:34 yazdı:

gideon aynı ürün bir üst model diye biliyorum bende. glin ve overdose da öyleydi diye biliyorum. bir üreticinin 2. modeli varsa birisi düşük olmalı zaten. ambalaj kutu vs aynı masraf zaten. yada sadece satış reklam amaçlı. pahalı olan kalitelidir diye düşüneceğimiz için  kendine vitrin oluşturuyordur belkide. 60 liralık tat salça yanına 50 liralık yurdum salça koymak gibi. dediğin gibi testo testodur. ölçümü yapılabiliyor ve çalışıyor. 

Hocam bugün risk alıp hem beneluxtan hem gideondan dianabol sipariş ettim geldiği zaman deneyip yazıcam bakalım hayırlısı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9

Suana kadar bir cok dianabol markası kullandim, bilinen bazi markalardan(bilerek isim vermeyecegim konu amacından sapmasin) o bahsedilen yuksek su tutma mevzusunu yaşamadım ve e2 artmadi bile. Hatta bırakınca 1 kilo dahi vermedim. Aktif olarak kullanan ya da yakın zamanda dbol kullanmis birileri marka tavsiye edebilir mi? Mümkünse batch ile birlikte.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    113
levenna, 9 saat önce yazdı:

Suana kadar bir cok dianabol markası kullandim, bilinen bazi markalardan(bilerek isim vermeyecegim konu amacından sapmasin) o bahsedilen yuksek su tutma mevzusunu yaşamadım ve e2 artmadi bile. Hatta bırakınca 1 kilo dahi vermedim. Aktif olarak kullanan ya da yakın zamanda dbol kullanmis birileri marka tavsiye edebilir mi? Mümkünse batch ile birlikte.

dianabol ucuz ve her markada çalışan bi ürün. ben hiç kullanmadığım için marka veremem ama genel olarak çoğu markanın dbolu çalışıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    64
levenna, 11 saat önce yazdı:

Ben dianabol kullanmadım ama zphc'nin zaman içinde 5 farklı çeşit ürününü kullandım hepsi takır takır çalışıyor. (testo enanthate - boldenon - oxandrolone + tadalafil + retatrutide). Satıcı bulursan deneyebilirsin.

Çalıştığını nasıl anladın dersen,

Testo'yu total testo testinde, kanda gördüm,

Bolde'yi muazzam E2 baskılamasında gördüm, 2:1 oranda bile E2 20'lerde süründü,

Oxandrolone'yi HDL 14'e düşüp LDL 203'e fırladığında, ve hatların dolu dolu lif lif açıldığında gördüm,

Tadalafili cihazın ereksiyon sertliğinde ve damarlanmada gördüm,

Retayı ise açlık insülin 9, açlık kan şekeri 120, 3 aylık kan şekeri %6 (insülin direnci) iken ve kolestrol değerleri o noktada iken, açlık kan şekeri 90, açlık insülin 5, 3 aylık kan şekeri %5.5'a düşünce ve kolestrol değerleri HDL 45 LDL 140'a düzelince gördüm.

Özetle kullandığım 5 farklı ilaç da bir şekilde çalıştı. 6. olarak dianabol de istastistiksel olarak çalışır diye düşünüyorum.

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    113
Wassat26, Bir saat önce yazdı:

Ben dianabol kullanmadım ama zphc'nin zaman içinde 5 farklı çeşit ürününü kullandım hepsi takır takır çalışıyor. (testo enanthate - boldenon - oxandrolone + tadalafil + retatrutide). Satıcı bulursan deneyebilirsin.

Çalıştığını nasıl anladın dersen,

Testo'yu total testo testinde, kanda gördüm,

Bolde'yi muazzam E2 baskılamasında gördüm, 2:1 oranda bile E2 20'lerde süründü,

Oxandrolone'yi HDL 14'e düşüp LDL 203'e fırladığında, ve hatların dolu dolu lif lif açıldığında gördüm,

Tadalafili cihazın ereksiyon sertliğinde ve damarlanmada gördüm,

Retayı ise açlık insülin 9, açlık kan şekeri 120, 3 aylık kan şekeri %6 (insülin direnci) iken ve kolestrol değerleri o noktada iken, açlık kan şekeri 90, açlık insülin 5, 3 aylık kan şekeri %5.5'a düşünce ve kolestrol değerleri HDL 45 LDL 140'a düzelince gördüm.

Özetle kullandığım 5 farklı ilaç da bir şekilde çalıştı. 6. olarak dianabol de istastistiksel olarak çalışır diye düşünüyorum.

ekstra bi bilgi vereyim arkadaşlar boldenonenun tam dolu olduğunu e2 baskılamasıyla anlayamazsınız. aynı dozajlarda iki kür yaptım 2:1 oranla e2im birinde 30du diğerinde 15 aşağısı. gerçekten boldenone çok sorun bi ilaç bu konuda. farklı markalar kullandım iki kürdede ilk kürde ilacım tam dolu zannediyordumda değilmiş 3 hafta önce boldeyi kestim hala eklemlerim konforsuz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    9
gönderildi (düzenlendi)
sven, 46 dakika önce yazdı:

ekstra bi bilgi vereyim arkadaşlar boldenonenun tam dolu olduğunu e2 baskılamasıyla anlayamazsınız. aynı dozajlarda iki kür yaptım 2:1 oranla e2im birinde 30du diğerinde 15 aşağısı. gerçekten boldenone çok sorun bi ilaç bu konuda. farklı markalar kullandım iki kürdede ilk kürde ilacım tam dolu zannediyordumda değilmiş 3 hafta önce boldeyi kestim hala eklemlerim konforsuz.

Ben de kesmeyi düşünüyorum boldeyi. Gram gram testo aliyorum anca referansa oturuyor e2. Zaten çok fazla aromotize olmayan bir yapım var, mahvediyor beni.

Hele uzun esteri o kadar saçma ki, aylar boyunca kanımda kalacak. Yönetmesi bu kadar zor ilacin baslangic gibi görünmesi ilginç 😃 

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    113
levenna, 25 dakika önce yazdı:

Ben de kesmeyi düşünüyorum boldeyi. Gram gram testo aliyorum anca referansa oturuyor e2. Zaten çok fazla aromotize olmayan bir yapım var, mahvediyor beni.

Hele uzun esteri o kadar saçma ki, aylar boyunca kanımda kalacak. Yönetmesi bu kadar zor ilacin baslangic gibi görünmesi ilginç 😃 

ya açıkcası boldenone sadece baş ağrıtıyor ekstra büyümek mi istiyorsun yerine test ekle. çok testo alıyorsun bu arada gerek yok. 500 600 test 200 300 mast gitsen daha iyi olur gibi. piyasada primo yokken en iyi ikinci anabolik mast bence ki benim için direkt mast. 3:1 oran boldenone için altın ama 200 bolde içinde en az 600 test girmeniz lazım ki oda bazı kişilerde alt ostrojen (25-30 aralığına) getiriyor oda igf signal için verimli olmadığı kesin. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    64
gönderildi (düzenlendi)
levenna, 6 saat önce yazdı:

Arkadaşın 12 hafta oldu mecbur kestik boldeyi.

5. hafta E2 5.67 geldi, testo E yi 1.5:1 yaptık. 4 hafta sonra E2 8.5 geldi, testoyu 2:1 yaptık, enanthate yetişemiyor diye yanına bide testo prop soktuk :D,

12. hafta E2 13.76 geldi.

Baktık E2 yukarı çıkmıyor kestik boldenonu 12. hafta. Şimdi biraz only testo gidecek E2 sıfıra çakılmasın diye 2 hafta kadar, sonra TRT doza düşecez testoda 150-200mg gidecek, belki masteron koyarız yanına daha sonra.

Boldenin bu kadar E2 katili olduğunu da tecrübe etmiş olduk. E2 30-40 lara gelmeden bana bu seviyelerde takılmak mantıklı gelmedi.

Sonuçta E2'de ortamı anabolik yapıyor. 5-10-15 gibi E2 değerlerinde kür veriminin oldukça düşeceğini düşünüyorum

tarihinde Wassat26 tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    392

5. hafta E2 5.67 geldi, testo E yi 1.5:1 yaptık. 4 hafta sonra E2 8.5 geldi, testoyu 2:1 yaptık, enanthate yetişemiyor diye yanına bide testo prop soktuk :D,

Baktık E2 yukarı çıkmıyor kestik boldenonu 12. hafta. Şimdi biraz only testo gidecek E2 sıfıra çakılmasın diye 2 hafta kadar, sonra TRT doza düşecez testoda 150-200mg gidecek, belki masteron koyarız yanına daha sonra.

Boldenin bu kadar E2 katili olduğunu da tecrübe etmiş olduk. E2 30-40 lara gelmeden bana bu seviyelerde takılmak mantıklı gelmedi.

Sonuçta E2'de ortamı anabolik yapıyor. 5-10-15 gibi E2 değerlerinde kür veriminin oldukça düşeceğini düşünüyorum

enanthate yetişemiyor ne yarış mı yapıyolar :D genetik işi bu e2 patlıyorsa 4:1 fln kullan e2'siz olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    113

düşeceğini değil mahvolacağını söyleyebilirim. eklemlerim o kadar mahvoldu ki 50-100mg deca eklemeyi düşünüyorum bende 3 hafta önce boldeyi kestim pazartesinden itibaren 250mg test devam edicem gerçekten baş belası oldu. işin sırrı şu arkadaşlar en minimal testosteron dozajıyla başlıyorsunuz 250mg gibi sonra her 1 ayda 50 75 mg arttırıyorsunuz ostrojeni tolere edemediğiniz yerde masteron ya da primobolan belki bolde yarayanlardansaysınız bolde ekliyorsunuz. bolde için 4:1 3:1 aralığı iyi primo için genel olarak 2:1. masteronda iş biraz karışık 1:1de yapan var ama bazıları eklem ağrıları çekiyor zaten kısa ester minimum başlayıp hafif hafif artırabilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    113
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

enanthate yetişemiyor ne yarış mı yapıyolar :D genetik işi bu e2 patlıyorsa 4:1 fln kullan e2'siz olmaz.

ya açıkçası 4:1 oranlada bolde kullanacaksak belli bi yerde kullanmasakta olur gibi. uzun esterli agresif kan üretimi yapan ai sokmak gibi bişey. ben sorunsuz kullanıyorum zannediyordum ilk kürde  lakin bu kürde farklılık oldu underdosed ürün kullandım herhalde geçmişte. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    172

Boldenonu sevmiyorum ya bana saçma geliyor. Pis kirli bir ilaç. Npp+Mast yapılabilir yada direk düşük doz tren yüksek testo + aromasin yapılabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: LegendFingerst
      merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
      define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
      bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140 
      extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum 

• Yazan: Revengew
      Herkese iyi akşamlar,
      İlerleyen haftalarda rimo 3 ml çıkaracağım kürümün yanına kickstart olarak dianabol veya turinabol eklemeyi düşünüyorum
      KÜR İÇERİĞİM:
      2 ml testo e. 2 ml deca  2 ml rimobolan Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?
    • Yazan: MajesteBVB
      Selamlar,
      Forumda araştırdım ama detaylı bir fikir alış verişi ve bilgi göremedim bu ürün hakkında , eğer aranızda kullananlar var ise yardımcı olabilir mi ? 
      Genelde dianabol kullanımına yönlendirilmiş insanlar fakat ben nedende bir türlü o ilaca ısınamadım   
      Sormak istediğim sorular şu şekilde ;
      1: Kick start için gerekli gücü veriyor mu ? ( Dianabol ve Anopolon gibi)
      2: Kas kütlesi inşa etmede ne kadar yardımcı oluyor ?
      3: Dianabol gibi hemen ilk haftalarda spor yaparken gerekli motivasyonu sağlıyor mu ?
      4: Günde kaç mg kullanımı doğru olacaktır ?
      Hocalarımdan ve kullanan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum , teşekkürler.
    • Yazan: Kara80
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      En çok merak ettiğim ilaçtır dianabol fakat forumlarda hep kullanma, şiş surat, jinokomasti tarzı sürekli şeyler görüyorum. Birisi de çıkıp ben kullandım böyle böyle oldu diyen yok. Buraya kullan ya da kullanma şöyle olur değilde direkt kullanıp böyle böyle oldu diyecek kişiler varsa tecrübelerini belirtirse sevinirim.
    • Yazan: ENFAL
      Merhaba arkadaşlar, iyi günler.
      Trenbolon ve Dianabol'ü birlikte kullanan var mı? Kullanılır mı? Deneyimlerinizi merak ediyorum. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp