Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ENFAL

Dianabol alacağım hangi markayı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

berkay16    384
sven, 1 dakika önce yazdı:

ya açıkçası 4:1 oranlada bolde kullanacaksak belli bi yerde kullanmasakta olur gibi. uzun esterli agresif kan üretimi yapan ai sokmak gibi bişey. ben sorunsuz kullanıyorum zannediyordum ilk kürde  lakin bu kürde farklılık oldu underdosed ürün kullandım herhalde geçmişte. 

arimidex veya primo kullanıcağıma her türlü boldenone kullanırım şuan 200mg primonun fiyatı 80-85$ çinde, boldenin fiyatı unique pharma 18€ arada 4 kat fiyat farkı var bir de primonun pip sorunu var bir de çok zayıf 300mg bolde aşağı yukarı 600mg primoya bedel yani fiyat 8 kata çıkmış oluyor bir de boldenin kolajen sentezi gibi ek faydaları var bence primo sadece boldenone kullanırken böbrek sorunu yaşayan insanlar için mantıklı bir ilaç, boldenone yan etkilerinin çoğu e2'yi düşürdüğü için oluyor primoyu bilinçsiz kullanırsan da aynısı olur. Tabi RMA gibi alerjin varsa da yapıcak bir şey yok :D

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    109
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

arimidex veya primo kullanıcağıma her türlü boldenone kullanırım şuan 200mg primonun fiyatı 80-85$ çinde, boldenin fiyatı unique pharma 18€ arada 4 kat fiyat farkı var bir de primonun pip sorunu var bir de çok zayıf 300mg bolde aşağı yukarı 600mg primoya bedel yani fiyat 8 kata çıkmış oluyor bir de boldenin kolajen sentezi gibi ek faydaları var bence primo sadece boldenone kullanırken böbrek sorunu yaşayan insanlar için mantıklı bir ilaç, boldenone yan etkilerinin çoğu e2'yi düşürdüğü için oluyor primoyu bilinçsiz kullanırsan da aynısı olur. Tabi RMA gibi alerjin varsa da yapıcak bir şey yok :D

masteron bence en iyi alternatif. e2 düşürmesinden ziyade agresif kan değeri artırmasıda var. boldenonu övenlerden biriydim sövenlerden oldum.muhtemeln aşırı overdose bi ürün kullanıyorum bu arada 2:1 oranda 15 asağısı görmeyi hiç beklemiyordum. 4 haftada 200mg boldeyle hctm çok agresif yükseldi bide. zayıftan kastın ne ? protein sentezi olarak yakın ilaçlar. etki olarak aralarında o kadar fark olduğunu düşünmüyorum. iyi tolere edenler için iştah ve kondisyon artışı çok fark yaratır. antremanda volum yapmaya çok olanak sağlıyor. ama genel olarak açıkcası ekstra anabolism amaçlı eklenmesi gereksiz.

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
sven, Bir saat önce yazdı:

masteron bence en iyi alternatif. e2 düşürmesinden ziyade agresif kan değeri artırmasıda var. boldenonu övenlerden biriydim sövenlerden oldum.muhtemeln aşırı overdose bi ürün kullanıyorum bu arada 2:1 oranda 15 asağısı görmeyi hiç beklemiyordum. 4 haftada 200mg boldeyle hctm çok agresif yükseldi bide. zayıftan kastın ne ? protein sentezi olarak yakın ilaçlar. etki olarak aralarında o kadar fark olduğunu düşünmüyorum. iyi tolere edenler için iştah ve kondisyon artışı çok fark yaratır. antremanda volum yapmaya çok olanak sağlıyor. ama genel olarak açıkcası ekstra anabolism amaçlı eklenmesi gereksiz.

Eğer anabolik androjenik oranlara bakarak yakınlar diyorsan en iyi steroid anavar ve winstrol olurdu, genel kanı boldenonun primodan daha anabolik olduğu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    163
sven, 10 saat önce yazdı:

Daha öncelerde çok dil döktüm knk ya bolde pis çok gereksiz. 600 testo 300 bolde yerine 900 testo yap daha az yan etki ile daha iyi kas kazanırsın. E2 dertse aromasin boldenon gibi yok eder e2 yi sevmezsen arimidex var o da olmazsa haftada 2 çeyrek letrozol alırsın testoyuda günlere bölersin. Masteron u çok seviyorum benim favorimdir belkide ama pahalı o da. Bide yüksek dozda etki ediyor genelde. Eldeki imkanlarla 300 350 kullanıyorum humaxın, kaliteli bir enhatat bulduğum gibi ekonomik olarakda el veriyorsa 600 700 kullanırım 

berkay16, 10 saat önce yazdı:

Hocam arkadaşımdan bu gün rica ettim, boldenonundan kullanmak için nessie kullanıyor. sabah 1ml vurdum direk şu an kaşıntıdan kıvranıyorum vurduğum bölge omzum kızardı şişlik yok ama yanıyor adeta. Alerji hapı içtim az öncede geçer umarım yoksa acile gidicem. Normalde enfeksiyon derdim ama özellikle bacak içlerim ve bileklerim çok kaşınıyor. Ya kendimi deney faresi yaptım iyice bende 😂. Ama eminim artık kesin alerjim var, nabzımda arttı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    56
berkay16, 10 saat önce yazdı:

enanthate yetişemiyor ne yarış mı yapıyolar :D genetik işi bu e2 patlıyorsa 4:1 fln kullan e2'siz olmaz.

:D Hocam şöyle bir strateji denedik, hali hazırda E2 için yarışan bir enanthate ve bolde var. Salınım süreleri farklı prop günlük gir çık yapıyor belki E2 de dalgalanma yapar diye 2 ester koyduk. Çözüm olmadı. Olay boldenin aromataz enzimlerini inhibe etmesiymiş sanırım, yani yüksek doz AI alıyormuş gibi oluyor bolde varken. Tek yol testo oranını artırmak bolde zaten 250mg'daydı. Genetik çok bastı arkadaşın. Kimisi bu şekilde olmuyor.

Ben de koyarım diyordum testo + bolde bir sonraki kürümde ama bu nedenden dolayı boldeden soğudum. Tek kürüm nisanda kestiğim 21 haftalık only testo kürüydü.

Testo + primo koymak istiyorum ama ne orijinal ilaç ne de o kadar param var. Maliyeti çok büyük primonun bi de sihirli değnek değil sonuçta değmez o maliyete.

Testo + masteron diyorum, saçlar zaten benim nanayı yeme evresinde, şu an idare ediyor ama masteron atom bombası etkisi yapar diye korkuyorum.

Testo + nor19 grubu (npp, deca, tren) pek akıl karı gelmiyor yemiyor açıkçası :D

Aklımda şu var: 150mg testo e (trt doz) + 0.5mg reta + 4iu cinnatropin 8-10 ay.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
Wassat26, 1 saat önce yazdı:

:D Hocam şöyle bir strateji denedik, hali hazırda E2 için yarışan bir enanthate ve bolde var. Salınım süreleri farklı prop günlük gir çık yapıyor belki E2 de dalgalanma yapar diye 2 ester koyduk. Çözüm olmadı. Olay boldenin aromataz enzimlerini inhibe etmesiymiş sanırım, yani yüksek doz AI alıyormuş gibi oluyor bolde varken. Tek yol testo oranını artırmak bolde zaten 250mg'daydı. Genetik çok bastı arkadaşın. Kimisi bu şekilde olmuyor.

Ben de koyarım diyordum testo + bolde bir sonraki kürümde ama bu nedenden dolayı boldeden soğudum. Tek kürüm nisanda kestiğim 21 haftalık only testo kürüydü.

Testo + primo koymak istiyorum ama ne orijinal ilaç ne de o kadar param var. Maliyeti çok büyük primonun bi de sihirli değnek değil sonuçta değmez o maliyete.

Testo + masteron diyorum, saçlar zaten benim nanayı yeme evresinde, şu an idare ediyor ama masteron atom bombası etkisi yapar diye korkuyorum.

Testo + nor19 grubu (npp, deca, tren) pek akıl karı gelmiyor yemiyor açıkçası :D

Bende bolde 2:1 oranında 30 e2 veriyor ama gün aşırı 500ui hcg ve günlük 50mg dhea var, kendin denemeden bilemezsin sende ne olcağını. Saçlar gidiciyse inan ne kullandığın farketmez topikal finasterid yaptırıp yüksek doz testo kullanabilirsin belki. Maddi durumun iyiyse aracı siteyle clascoteron getirebilirsin 1gr 30$'a var purerawz'da cb-03-01 diğer adı.

@Rma eyvah eyvah yakınlarda hastane varsa bi avil+dekort vurdur bari.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    109
Wassat26, 5 saat önce yazdı:

oranlamadan bağımsız direkt crashliyor sanırım çoğu kişide. yine only test devam edebilirsin dozajları yükseltip. belki 100mg la başlayıp e2yi kontrole debilirsin ama boldenone direkt crashliyor gibi bendede. 4:1 3:1 oranla bile maksium e2 30 olacağını tahmin ediyorum ki igf1 signal için optimal oldugunu tartışırız.

berkay16, 15 saat önce yazdı:

Eğer anabolik androjenik oranlara bakarak yakınlar diyorsan en iyi steroid anavar ve winstrol olurdu, genel kanı boldenonun primodan daha anabolik olduğu.

kesinlikle daha anabolilk ama aradaki fark2  kat gibi bi uçurum değil. maksimum %25 fark olacağını düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: LegendFingerst
      merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
      define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
      bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140 
      extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum 

• Yazan: Revengew
      Herkese iyi akşamlar,
      İlerleyen haftalarda rimo 3 ml çıkaracağım kürümün yanına kickstart olarak dianabol veya turinabol eklemeyi düşünüyorum
      KÜR İÇERİĞİM:
      2 ml testo e. 2 ml deca  2 ml rimobolan Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?
    • Yazan: MajesteBVB
      Selamlar,
      Forumda araştırdım ama detaylı bir fikir alış verişi ve bilgi göremedim bu ürün hakkında , eğer aranızda kullananlar var ise yardımcı olabilir mi ? 
      Genelde dianabol kullanımına yönlendirilmiş insanlar fakat ben nedende bir türlü o ilaca ısınamadım   
      Sormak istediğim sorular şu şekilde ;
      1: Kick start için gerekli gücü veriyor mu ? ( Dianabol ve Anopolon gibi)
      2: Kas kütlesi inşa etmede ne kadar yardımcı oluyor ?
      3: Dianabol gibi hemen ilk haftalarda spor yaparken gerekli motivasyonu sağlıyor mu ?
      4: Günde kaç mg kullanımı doğru olacaktır ?
      Hocalarımdan ve kullanan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum , teşekkürler.
    • Yazan: Kara80
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      En çok merak ettiğim ilaçtır dianabol fakat forumlarda hep kullanma, şiş surat, jinokomasti tarzı sürekli şeyler görüyorum. Birisi de çıkıp ben kullandım böyle böyle oldu diyen yok. Buraya kullan ya da kullanma şöyle olur değilde direkt kullanıp böyle böyle oldu diyecek kişiler varsa tecrübelerini belirtirse sevinirim.
    • Yazan: ENFAL
      Merhaba arkadaşlar, iyi günler.
      Trenbolon ve Dianabol'ü birlikte kullanan var mı? Kullanılır mı? Deneyimlerinizi merak ediyorum. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp