-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Sarms kürüne gireceğim! doğru kombinasyon ne olmalı?
Oluşturan:
zeri, in Sarm Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: dtcfli
Arkadaşlar selamlar,
Bünyesi hızlı çalışan biriyim. 3 kür denememde ciddi kilolar aldım ancak benim açımdan kalıcı olmadı. 85 kiloları görmüştüm. bu 3 kürde vücudumun yorulduğunu hissettim ve aksilik en son kürün ortasındayken motor kazası geçirdim. sağ bacağımı kırdım. Kaburgalardan 4 tanesi kırıldı. Toparlanma süreci derken 1 sene ağırlık antrenmanı yapamadım haliyle kürde boşa gitti. Steroid kürüne girmeden kilo aldıracak sarmsları araştırıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
33 yaşında 1.75 boy 65 kilo Forumda sarmslarla ilgili bütün konuları gezdim ancak hangi sarmsları kullanmam gerektiğine bir türlü karar veremedim. Günde 3500-4000 kalori alıyorum şu anda ancak gerçekten çok hızlı bünye ve kalıcı olarakta durmuyor doğal aldığım kilolar bile bu konuda önerileriniz bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer. Vücudumun ince zayıf yüzümün çökük olmasını kafaya da çok takıyorum. Hasta mısın diye soranlar, yasaklı madde kullanıyor musun diye soranlar herkes birşey söylüyor yahu sigara dahi içmeyen bir insanım ancak sizler beni daha iyi anlarsınız. @Askabar @Fuhrer @AS1L @metinav @GHOST
Tecrübeli sporcu kardeşlerimiz hocalarımız bi yol gösterir bana.
-
Yazan: m41a4
Merhaba arkadaşlar,
Sabah aç karnına kardiyo yapmadan önce 4 IU GH kullanıyorum. Şimdi elime yohimbine geçti, kardiyo öncesi kullanmak istiyorum.
SORULARIM:
GH’in kan şekerini yükseltmesi, yohimbinin etkisini azaltır mı? İkisini aynı anda kullanmak mantıksız mı? Tüm yorum ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Emrah
Herkese iyi forumlar,
Sarmsları deneyen arkadaşlar var mı aramızda?Etki bakımından nasıl tepkiler aldınız kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
-
Yazan: oppomer
Selam,
Supplement satan mağazada bazı sarms'larda mevcut, Core Labs ve Biaxol marka ve orjinal şeylere benziyorlar, Fransa' dan getirttiklerini düşünüyorum. Ama bunlar hap. Yani hap olanları likit olanlardan daha sakıncalıdır sanırım. Testo bile bana daha güvenli gibi geliyo SARMS' lardan, yani bunlar halen ne olduğu tam da belli olmayan ürünler gibi. Bazılarının temsili resimlerini ekliyorum, Daha önce bunlardan kullanan oldu mu? MK-677 Sarms değil diyorlar, eklemleri kurutabiliyormuş ve kemik ağrılarına neden olabiliyormuş, Yaklaşık sene önce sol kalça kemiğinden ameliyat oldum, zararı dokunur mu bunların? DMAA' da var, bu bildiğimiz prework out mu yoksa daha başka birşey mi? MK-677 75 dolar civarında ve RAD-40 ise 80 dolar, Ayrıca PCT diye bir ürün daha var o da 60dolar civarında, kutularda 60 tablet var 10mg' lık.
Teşekkürler.
-
Yazan: alit
Merhaba.
3 sene önce 3 ay boyunca mk-677 ve oxandrolone (tablet) kullandım. Kür bitince pct yapmadım. O tarihten bu yana şiddetli sertleşme, ereksiyon ve libido sorunları yaşıyorum. Aynı zamanda ruh halim kötü ve yorgun hissediyorum ve testis bölgemde bir ağrı oluyor. 3 aydır tadalafil kullanıyorum günde 5 mg olarak ama etkisi olmadı. Bu hafta bütün test sonuçlarımı yaptırdım. Penile doppler dahil. Penile doppler temiz çıktı. Test sonuçlarım şu şekilde:
e2 biraz yüksek ama sorunlarımın kaynağı bu mu emin değilim.
Son fotoğraftaki testi yurtdışında yaptırdım. Bazı testesteron değerleri yer alıyor. SHBG biraz düşük çıktı.
Acaba ne yapmalıyım? pct ilaçları kullansam zaten normale yakın olan değerlerim daha da kötü olmaz mı? Enclomiphene mi, aromasin mi? Tiroidle ilgili olabilir mi ya da insülin direnciyle?
Ya da hiçbir ilaç kullanmayıp ashwaganda, DIM, Maca gibi çözümlere mi yöneleyim diye düşünüyorum ama bunlar hafif durumlarda etkili. Benim gibi ağır durumlarda fayda sağlamaz.
-