Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

zeri

Sarms kürüne gireceğim! doğru kombinasyon ne olmalı?

Önerilen İletiler

zeri    0

Merhaba herkese,

5 aydır düzenli şekilde spor yapıyorum. Öncesinde savunma sanatları tarafındaydım. Aşırı skinny fat olarak başladığım bu süreçte yağ oranımı oldukça düşürdüm fakat bel ve karın çevresindeki yağlardan kurtulamıyorum. Disiplinimde ve diyetimde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Kalori açığında olmam nedeniyle de koyduğum ve koyacağım kütleden şüphe edecek duruma düştüm.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo: 72
  • Boy: 177

Bayadır revaçta olan mk677 + rad140 + enclo tarzı stackler ile ilgileniyorum son zamanlarda. Fakat forumdaki arkadaşlar önce yağ oranını halletmem gerektiğini söylüyor. Böyle bir durumda n'apmam gerektiği hakkında yardımcı olabilir misiniz? Reta ve Yohimbine hakkında gezindim forumda aklıma yattığını söyleyebilirim, bunların sarms olmadığının da farkındayım, burada bahsetmemi engelleyen bir kural varsa başka bir konu başlığı açabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    916

Formunu eklememişsin ki nasıl yorum yapalım? Yani önce bulk mı yağlara yönelik çalışmamı yapılmalı gibilerinden.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tribal    4

hocam kas kütlen olmadan skiny fat durumundan kurtulamazsın kütlen olması lazım biraz o durumdan kurtulman için 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
zeri, 3 saat önce yazdı:

Merhaba herkese,

5 aydır düzenli şekilde spor yapıyorum. Öncesinde savunma sanatları tarafındaydım. Aşırı skinny fat olarak başladığım bu süreçte yağ oranımı oldukça düşürdüm fakat bel ve karın çevresindeki yağlardan kurtulamıyorum. Disiplinimde ve diyetimde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Kalori açığında olmam nedeniyle de koyduğum ve koyacağım kütleden şüphe edecek duruma düştüm.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo: 72
  • Boy: 177

Bayadır revaçta olan mk677 + rad140 + enclo tarzı stackler ile ilgileniyorum son zamanlarda. Fakat forumdaki arkadaşlar önce yağ oranını halletmem gerektiğini söylüyor. Böyle bir durumda n'apmam gerektiği hakkında yardımcı olabilir misiniz? Reta ve Yohimbine hakkında gezindim forumda aklıma yattığını söyleyebilirim, bunların sarms olmadığının da farkındayım, burada bahsetmemi engelleyen bir kural varsa başka bir konu başlığı açabilirim.

Kalori açığında devam edeceksen bulk süreci için verimli olan sarmları kullanmana değmez farklı kombinasyonlar düşünmelisin. Yağ oranını nispeten düşürdüysen bence kas kazanmaya bak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zeri    0
BBurak, 41 dakika önce yazdı:

Kalori açığında devam edeceksen bulk süreci için verimli olan sarmları kullanmana değmez farklı kombinasyonlar düşünmelisin. Yağ oranını nispeten düşürdüysen bence kas kazanmaya bak.

Başladığım hal ile kıyaslayınca üst vücudum ve kollarım istediğim yağ oranında gibi duruyor şuan. Sadece bel ve karnımdan rahatsızım hala dediğim gibi. Başladığımdan beri karın kası ve oblik antrenmanlarını eksik etmememe rağmen varlıkları ile yoklukları bir. Yağ yakımını hızlandıracak bir takviye almamı mı tavsiye edersin yoksa bahsettiğim tarzda bi stacki yapıştırmam daha mı mantıklı olur. 

GHOST, 3 saat önce yazdı:

Formunu eklememişsin ki nasıl yorum yapalım? Yani önce bulk mı yağlara yönelik çalışmamı yapılmalı gibilerinden.

çok form paylaşma taraftarı değilim, yakın zamanda bir ölçüme girersem buraya eklerim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
zeri, 4 dakika önce yazdı:

Başladığım hal ile kıyaslayınca üst vücudum ve kollarım istediğim yağ oranında gibi duruyor şuan. Sadece bel ve karnımdan rahatsızım hala dediğim gibi. Başladığımdan beri karın kası ve oblik antrenmanlarını eksik etmememe rağmen varlıkları ile yoklukları bir. Yağ yakımını hızlandıracak bir takviye almamı mı tavsiye edersin yoksa bahsettiğim tarzda bi stacki yapıştırmam daha mı mantıklı olur. 

Kas eklemen yağ yakmandan çok daha uzun sürecek bi süredir diyetteysen.3-4 hafta kadar recomp tarzı kilonu koruyup sonra 8 hafta daha gazı açıp yapıştır o kalan yağlar da yok et. Hem sistemin biraz rahatlar hem bi kaç hafta istediğin şeylerden yeme fırsatın olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zeri    0
BBurak, 6 dakika önce yazdı:

Kas eklemen yağ yakmandan çok daha uzun sürecek bi süredir diyetteysen.3-4 hafta kadar recomp tarzı kilonu koruyup sonra 8 hafta daha gazı açıp yapıştır o kalan yağlar da yok et. Hem sistemin biraz rahatlar hem bi kaç hafta istediğin şeylerden yeme fırsatın olur.

Sağolasın ama okurken sıralamayı pek anlayamadım, 3-4 hafta şuan yaptığım gibi recomp. Ardından agresif bi cut mı tavsiye ediyorsun? Yoksa kütle koymaya başlamamı mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
zeri, 29 dakika önce yazdı:

Sağolasın ama okurken sıralamayı pek anlayamadım, 3-4 hafta şuan yaptığım gibi recomp. Ardından agresif bi cut mı tavsiye ediyorsun? Yoksa kütle koymaya başlamamı mı

3-4 hafta kadar recomp ardından cut

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
zeri, 2 saat önce yazdı:

Kilo vermeyi kafana koyduysan yohimbine + cardarine  cardarineyi dozu 10 mg den başlayıp ikisini de 20 yapabilirsin ama kilo verirken illaki kas da kaybediyorsun göbeğini takmayacak isen bulk yap 177 boy 72 kg öyle çok kötü Durmaz ben 177 boy 93 kg iken diyet yapmam gerektigini anladım😅 şimdi 80 kg yim yohimbine cardarine ve termojenik yağ yakıcı kullandım 3 ay kadar onun dışında diyete bağlı kalsam belki şimdi 70 falandım ama yapamadım maalesef kilo vermek almaktan çok daha zor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Altay1995
      Arkadaşlar merhaba,
      Kür olarak bu kombinasyonu kullanmayı düşünüyorum , sizin de fikir ve görüşlerinize değer veriyorum yardımcı olur musunuz , kullanan var mı sizce etkili olur mu?
      PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
      GW-501516 LGD-4033 MK-677 RAD-140  Bana ne kazandırır +sı -si  ne olur merak ediyorum teşekkürler.
    • Yazan: GymFaresi
      Saygıdeğer arkadaşlar hepinize selamlar. Yeni üye oldum ve gerçekten fikrinize bilginize ihtiyacım var. 
      Adım Burak 24 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. 100kilo 1,70 boyundayım. RezzLab adlı markadan Yohımbıne aldım ürünün görselleri ektedir. 1 Kapsül ile başlayıp sonrasında 2 kapsüle çıkabileceğim söylendi. Fazla almamak gerekiyormuş çünkü kalp çarpınıtısı, elde titreme, aşırı terleme, vücudun ısınması gibi durumların olduğu söylendi. İnanır mısınız 1-2 işe yaramayınca aç karnı sabah fullbody+kardio dan 30dakika önce 4 adet attım ama ne yazık ki denilen hiçbir şey olmadı. Çalıştığını nasıl anlayacağım bir ürünün hissettirmedikten sonra?  
      4 kapsülün aşırı fazla kimsenin kullanamayacağını söylediler. 1 en iyisi 2 bile çok fazla dediler. Ne yapmalıyım. Şimdiden sağ olun.

• Yazan: akcaoglu
      Herkese merhabalar, tecrübeli üyelerin fikirlerine ve yönlendirmelerine ihtiyacım olan bir süreçteyim. Kısaca geçmişimden, başarısız olan ilk peptit deneyimimden ve güncel durumumdan bahsedip değerli tavsiyelerinizi almak istiyorum.
      Spor Geçmişim ve Kilo Alım Süreci Yaklaşık 3 sene öncesine kadar her gün aktif olarak spor yapan ve powerlifting ile uğraşan biriydim. Ağırlıklarım sürekli artıyordu, 2 yıl boyunca durmadan çok verimli idmanlar çıkardım. O dönem genelde 110-120 kg bandındaydım. Ancak iş gereği evden çalışmaya başlamamla birlikte sporu tamamen bıraktım. 3 yıllık hareketsizlik sonucunda 155 kg'a kadar çıktım ve kas kütlemin altına inanılmaz bir yağ tabakası eklendi.
      Mounjaro Deneyimim Geçtiğimiz aylarda Mounjaro kullanmaya karar verdim. İştahımı ve açlık ataklarımı gerçekten muazzam kesti. Günde maksimum 2 öğün yiyordum, genelde 1 öğün bile fazlasıyla yetiyordu ve zerre açlık hissetmiyordum. İlk ay 2.5 mg ile başladım, ikinci ay 5 mg'a yükselttim. Fakat bu süreçte iki büyük sorun yaşadım:
      Spora gitmedim. Hiçbir şey yemememe rağmen tartıda bir türlü kilo veremedim. İlaç bittikten sonra yenisini alamadım çünkü fiyatlar çok yüksekti (5 mg'ı eczaneden yaklaşık 14.000 TL'ye almıştım). Güncel Durumum İlacı bıraktıktan sonra tekrar spora yazıldım ancak 3 sene önceki istikrarım henüz yok, haftada 3-4 gün gidebiliyorum. Beslenme tarafında ise güncel kilom (155 kg) için kalori ihtiyacım çok yüksek çıkmasına rağmen ben günlük 2000 kalori bandında kalıyorum. Makro dağılımımda proteini çok yüksek tutuyorum; günde ortalama 250 gr - 300 gr arası protein alıyorum. Buna rağmen 1.5 hafta geçmesine rağmen yine kilo veremedim. Düz taban olduğum ve kilom çok yüksek olduğu için kardiyo beni inanılmaz zorluyor, bu yüzden yapmıyorum. Sadece ağırlık idmanlarını (eski altyapımın da etkisiyle) hakkını vererek yapıyorum. Şimdi ise Retatrutide kullanmayı planlıyorum. Bu ilacı kullanırken eskisinin aksine kesinlikle sporla desteklemem gerektiğinin bilincindeyim. @M.O.K @m41a4 @berkay16 @scythe @Ruthless @Wassat26 @RyokoHama
      Siz değerli üyelere sorularım şunlar:
      Beslenme: Bu kadar yüksek protein alıp 2000 kaloride kalmama rağmen neden kilo verememiş olabilirim? Retatrutide kullanırken beslenme ve makro planlamamı (özellikle protein/karbonhidrat/yağ dağılımı) nasıl yapmalıyım? Antrenman: Kardiyo yapamayan, ağır kilolu ve eski bir powerlifter olarak bu süreçte nasıl bir antrenman sistemi izlemeliyim? (Ağırlık antrenmanlarının şiddeti, set-tekrar aralıkları vb.) Peptit Kullanımı: Retatrutide sürecinde nelere dikkat etmeliyim? Dozajlama ve spor adaptasyonu konusunda tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: teresey
      Merhaba herkese,
      Bir süredir forumu takip ediyordum ama bu ilk konum olucak. Öncelikle biraz kendimden bahsedip yaşadığım problemlerden ve retatrutide hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Yaşım 21 boyum 175 cm kilom 95. Yaklaşık 2 ay öncesi kadar ereksiyon problemi, düşük libido(hatta sıfır) ve meni sayısında çok çok azalma farketmemle hayat düzenimi değiştirmeye ağırlık kaldırmaya , kardiyo yapmaya ve düzenli bir diyete geçmeye karar verdim. 1 aydır kadar düzenli şekilde haftada 4 gün ağırlık kaldırıyorum ve ilk başladığım zamanlar 102-103 kilo falandım . 1 hafta önceside retatrutide kullanmaya karar verdim ve güvendiğim bir siteden sipariş verdim ürün zphc marka ve kendi sitesinden( zphc com) teyit ettim ürün orjinal. Geçen perşembe 1.2 mg il  k dozu vurdum ama herhangi bir iştah baskılanması veya nabız artışı hissetmedim.
      SORULARIM:
      Bu gün (pazartesi) 1.2 mg daha vurayım mı yoksa önümüzdeki perşembeyi bekleyip 2.4 mg mi vurayım? Kan değerlerime göre kullanmam veya yapmam gereken birşey var mı? KULLANDIĞIM TAKVİYELER:
      Kullandığım vitaminler: D3K2 , magnezyum , çinko , omega3 , tongkat ali , ashwagandha ve gerektiğinde melatonin Kullandığım supplementler: creatine ve bazı günler spordan önce yarım ölçek pre workout KAN TESTLERİM:

Cevap verecek olanlar için teşekkür ederim, umarım boş konuşmamışımdır. 
    • Yazan: Peacu
      Merhabalar, yaklaşık 3 gün önce instagramdan bulduğum aracıdan old iron yohimbine bark extract aldım. Sabahları aç karna kardiyo öncesi 1 kapsül atıyorum lakin herhangi bir etkisini anlamıyorum. Forumdaki çoğu etkiyi alamadım. Kokusu oldukça ağır fotoğrafta belli olmuyor ama kapalı tonlarda rengi. Kapsülün fotoğraflarını koyuyorum. 75 kilo %16 yağ oranına sahibim.
      Kullanım dozunda da yardım ederseniz sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.