Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yasar

Yağ oranımı düşürmek için aspirin+efedrin+caffeine kombinasyonu uygun mudur?

Önerilen İletiler

Yasar    58

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Hafif bir yağ oranı fazlalığım var.

SORULARIM:

• 1 ay broxin şurup aspirin ve caffeine ile yağ yakımı nasıl olur?
  • Yanında yohimbine gibi şeyler eklenmeli midir?

Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.623

Hafif bir fazlalık ise biraz diyet yaparak eritirsin bir şey kullanmana gerek yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
Askabar, 27 dakika önce yazdı:

Hafif bir fazlalık ise biraz diyet yaparak eritirsin bir şey kullanmana gerek yok 

Herhangi bir suplement kullanmadığım için antrenman öncesi uyarıcı olarak istiyorum hocam şimdi protein tozu falan da bakıyorum var mıdır onun için de bir oneri creatin falan da başlamak gerekir mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Clay    5

Bence de bir sey kullanmaya gerek yok belki içinden sadece kafeini kullanabilirsin diğerlerinin pek bir etkisi yok bence broksinin hic etkisi yok gibi bir sey kafein ve diyetle üstesinden gelinir bir tik ilerisi yohimbine olur o kadar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
Yasar, 51 dakika önce yazdı:

Herhangi bir suplement kullanmadığım için antrenman öncesi uyarıcı olarak istiyorum hocam şimdi protein tozu falan da bakıyorum var mıdır onun için de bir oneri creatin falan da başlamak gerekir mi 

Broksin şurup çok abartılıyor verdiğin paraya değmez, aspirin keza tansiyonla alakalı veya kanı koyulaştıran ilaçlar kullanmıyorsan gereksiz. Uyarıcı istiyorsan db espresso iç yanına da kafeinli/kafeinsiz pre work ekle yola devam. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
BBurak, 24 dakika önce yazdı:

Broksin şurup çok abartılıyor verdiğin paraya değmez, aspirin keza tansiyonla alakalı veya kanı koyulaştıran ilaçlar kullanmıyorsan gereksiz. Uyarıcı istiyorsan db espresso iç yanına da kafeinli/kafeinsiz pre work ekle yola devam. 

Kafein artık uyarıcı gelmiyor bana dmaa li termojenik bir yağ yakıcı kullanmıştım sonlara doğru o da is yapmıyordu 80 kg %17 yağ oranı görünüyor ölçümde %12 lere indiremem sanirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
Yasar, Şimdi yazdı:

Kafein artık uyarıcı gelmiyor bana dmaa li termojenik bir yağ yakıcı kullanmıştım sonlara doğru o da is yapmıyordu 80 kg %17 yağ oranı görünüyor ölçümde %12 lere indiremem sanirim

Uzun bi süre kafeine ara verebilirsin hassasiyet için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
BBurak, 3 saat önce yazdı:

Uzun bi süre kafeine ara verebilirsin hassasiyet için.

Çalışırken çok tüketiyorum kahveyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
pablito1616, 3 saat önce yazdı:

kalbi bu kadar zorlamayı gereksiz buluyorum

Valla hocam ara sıra limit testi yaptım 220 240 nabız yazdığıni görüyordum kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu ama ne genetik olarak bir kalp rahatsızlığı ne de sigara falan olmadığı için dayabiliyor heralde 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
Yasar, 7 dakika önce yazdı:

Valla hocam ara sıra limit testi yaptım 220 240 nabız yazdığıni görüyordum kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu ama ne genetik olarak bir kalp rahatsızlığı ne de sigara falan olmadığı için dayabiliyor heralde 

Dün uyarıcısız 130 dakika kadar 5 tempo yürüyüş yaptım nabzım 85-90 üstünü görmedi. Yağ yakmak için 300 nabıza ihtiyacın yok bu kadar nabızda iyi bir şey değil :). Belki de o ekstra yağı yakmak için uyarılmaya veya nabıza takılı kalıyorsun ama atladığın şeyler var dış gözden bir yorum almanı tavsiye ederim. Formunu paylaşabilirsen iyi olur.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    156
Yasar, 12 saat önce yazdı:

220-240 nabız biraz bana doğru gelmedi cihaz yanlış ölçüyor olabilir. o nabızlarda ya bayılırsın ya da kusarsın direkt. 

tarihinde Valhallaxd tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    332

Broksin akciğer kapasitesini artırır nefes alman kolaylaşır başka da bir işe yaramaz kendisi şekerli şurup gibi zaten yağ yakmayı bekleme 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
Valhallaxd, 7 saat önce yazdı:

220-240 nabız biraz bana doğru gelmedi cihaz yanlış ölçüyor olabilir. o nabızlarda ya bayılırsın ya da kusarsın direkt. 

Bilmiyorum beyin cerrahi bir abim var o da kalp krizi gecirmen lazım öyle bir nabizda dedi

Tr3n, 2 saat önce yazdı:

Broksin akciğer kapasitesini artırır nefes alman kolaylaşır başka da bir işe yaramaz kendisi şekerli şurup gibi zaten yağ yakmayı bekleme 

1 hafta sadece diyet + kardiyo ile deneyeyim hocam o zaman cuma tekrar ölçülür bakarım zaten yetmediğimde yemiyorum yiyince de yiyorum bende ortası yok dün 1900 kalori 155  protein 200 karbonhidrat a çektim bakalım bir haftada ne olacak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58

Yohimbe  bu ikisi arasından hangisini kullanmamı önerirsiniz %18 yağ oranını 12 lere çekmek için sıkı diyet ve Haftada 5 gün idman ile hangisi daha iyi olur tavsiyeleriniz için teşekkürler. 25 mg Efedrin  25 mg aspirin ve 200 mg kafein var ilacın içinde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    921
Yasar, 31 dakika önce yazdı:

Yohimbe  bu ikisi arasından hangisini kullanmamı önerirsiniz %18 yağ oranını 12 lere çekmek için sıkı diyet ve Haftada 5 gün idman ile hangisi daha iyi olur tavsiyeleriniz için teşekkürler. 25 mg Efedrin  25 mg aspirin ve 200 mg kafein var ilacın içinde.

yohimbe güzel ilaç ama ben yüksek dozda etki alıyorum efedrin günlük 1amp yetiyor bana  7 8 hafta  max 10 hafta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
GHOST, 14 dakika önce yazdı:

yohimbe güzel ilaç ama ben yüksek dozda etki alıyorum efedrin günlük 1amp yetiyor bana  7 8 hafta  max 10 hafta

Efedrinin çok yan etkisi olur mu hocam dmaa kullanırken yüksek nabız ve taşikardi oluyordu arada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
Yasar, 18.07.2025 - 21:52 yazdı:

maks kalp atış hızı= 220 - yaş

bence ya cihazın yanlış ki büyük ihtimalle böyle ya da kalbinde bir sorun olabilir bunu ciddiye almalısın bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
efesarac, 2 saat önce yazdı:

maks kalp atış hızı= 220 - yaş

bence ya cihazın yanlış ki büyük ihtimalle böyle ya da kalbinde bir sorun olabilir bunu ciddiye almalısın bence.

Baktirdigim zaman bir sorun gorunmedi şu ana kadar kalp ile ilgili sorun yok bu yaşıma kadar yaşadığım en büyük sağlık sorunu sarms kullanırken başimin arka tarafındaki agriydi o da tansiyondan oluyormuş 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
Yasar, 8 dakika önce yazdı:

Baktirdigim zaman bir sorun gorunmedi şu ana kadar kalp ile ilgili sorun yok bu yaşıma kadar yaşadığım en büyük sağlık sorunu sarms kullanırken başimin arka tarafındaki agriydi o da tansiyondan oluyormuş 

kullandığın cihaz yanlış o zaman hocam benim fizyoloji dersinde gördüğüme göre kalp atış hızının öyle olması imkansız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
efesarac, 6 dakika önce yazdı:

kullandığın cihaz yanlış o zaman hocam benim fizyoloji dersinde gördüğüme göre kalp atış hızının öyle olması imkansız.

Bilemem life fitness kodu bandı😅 kaç ay diyet yaptım hala yağ oranı %18 gösteriyor ölçüm aleti de sıkıntılı heralde sisman halde de ayniydi hala da aynı anca gözle fark edebiliyorum değişimi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
Yasar, 2 dakika önce yazdı:

Bilemem life fitness kodu bandı😅 kaç ay diyet yaptım hala yağ oranı %18 gösteriyor ölçüm aleti de sıkıntılı heralde sisman halde de ayniydi hala da aynı anca gözle fark edebiliyorum değişimi 

O cihazlar tempoya göre nabız gösteriyor nabız ölçme yerine havluyu koy havluya da nabız çıkartıyor :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
BBurak, 38 dakika önce yazdı:

O cihazlar tempoya göre nabız gösteriyor nabız ölçme yerine havluyu koy havluya da nabız çıkartıyor :D

Alüminyum tutma yeri var orayı 10 saniye Falan tutunca nabız olarak ölçüyor sözde tempo falan değil artık kardiyo yaparken 40 dakika hic nabız falan bakmadan yapıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
Yasar, 4 dakika önce yazdı:

Alüminyum tutma yeri var orayı 10 saniye Falan tutunca nabız olarak ölçüyor sözde tempo falan değil artık kardiyo yaparken 40 dakika hic nabız falan bakmadan yapıyorum 

Zaten nabızla bir işin yok ki 5-5.5 tempo yüksek eğimde yağ yakarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
BBurak, Bir saat önce yazdı:

Zaten nabızla bir işin yok ki 5-5.5 tempo yüksek eğimde yağ yakarsın.

6 km max eğim 40 dakikada Alman kurdu gibi oluyorum dil dışarda kalıyor 

IMG-20250808-WA0027.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: aelmas
      herkese merhaba ! 35 yaşında haftada 3 gün fullbody antremanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir agırlık antremanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antreman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterınce dıkkat edememem oldu herzaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belırdı. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına cekebılırsem yaz ıcın idealime ulaşırım dıye ümit ediyorum. daha önce tecrube etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78
      kilo 86
      Omuz 124
      Göğüs 105
      Sağ kol 35
      Sol kol 35
      Göbek 100
      Kalça 106

• Yazan: sekmet
      Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
    • Yazan: Aloneturkan
      Öncelikler değerli forum üyelerine şimdiden vermiş oldukları bilgiler için teşekkür ederim. Boyum 175 kilo 95 olan bireyim. Daha öncesinde bir çok defa hem diyetisyenle hem kendi başına spor ve diyet programları yaptım. Hatta ismini vermeyeceğim instagramda ünlü bir hocadanda paket alarak program ve diyet uyguladım. Aylar süren süreçler oldu bunlar. 8-10 ay civarı süren bu süreçlerimde maksimum görebildiğim 86-87 kilogram oldu. Hiç bir zaman belirli bir yağ oranı düşüklüğü görmedim. Ne kadar kilo versemde spor yapsam da hiç bir zaman o fit görünümü elde edemedim. Hedefim her zaman fit bir vucut ve az bir kilo idi. Yani bir fitnesscı olmak istemedim ama yağ oranı düşük güzel bir vücut için çabaladım.
      Şimdi sizlere danışma sebebim şu: bu forum üyesi genç için öneriniz nedir ? artık şevk,  azim, istek neredeyse sıfır ancak bu halimden de memnun değilim. Ne yapmam gerekiyor ? Kür önerisinde bulunan bir kaç arkadaşım oldu ama oradada ilaçların sahteliği bir kenara birde bunun uygulanması esnasında oluşabilecek komplikasyonlar ve vücudun vereceği tepkilerden korkuyorum. Zaten kendi başıma o iğneyi kendime saplayamam. Bu güne kadar affınıza sığınarak makat bölgesinden bir defa iğne yedim o da yarı baygındım. O iğneyi gördüğüm zaman bile baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Bana tavsiyeniz nedir ? Bu konularda cahilim affınıza sığınıyorum. 
    • Yazan: Lifter31
      KİŞİSEL BİLGİELRİM:
      Testosteron Enanthate 875mg Trenbolone Acetat 350mg Npp 350mg Clenbuterol 120mcg T3 75mcg Supeddrol 5mg SONUCA DAİR:
      Hedefim 90kg altına inmek. Dozajlarım bu şekilde önerilere açığım. Yaklaşık 1000-1500 kalori açık veriyorum (tiromel ve clen ekstrası dahil). 10k üzeri adım atıyorum. Amacım diyette birazcık da olsa kas koymak.
    • Yazan: konseptbelgesel
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %12-%11 yağ oranına düşmek.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %18 Kg : 96 KÜR PLANIM: (8 hafta)
      Clenbuterol T3 Winstrol SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? Veya Clen + diyet yeterli midir? Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.