-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Ilk definasyon kürüme gireceğim! planlamayı nasıl yapmalıyım?
Oluşturan:
Turkishmuscle, in Definasyon Kürleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Nemutlu112
Merhabalar arkadaşlar, nasaılsınız?
3 aylık bir sürece girmeyi planlıyorum ve bu süreci burada paylaşmayı düşünüyorum. Bu benim ilk kürüm olacak. Temel olarak bazı şeyler öğrendim, ancak bu topluluk sayesinde kendimi bu konuda geliştirmeye devam edeceğime inanıyorum. Hipoganadizim hastasıyım 3 haftada 1 sustanon 250 enjekte oluyorum.Bu sürece başlayacağım için 25 gündür ilaç almadım.Alt değerimin yüksek olmasının sebebi son zamanlarda çok alkol kullandım kan verdiğim süreçtede kullanmaya devam ediyordum bu yüzden olabileceğini düşünüyorum.Kan fazlalığımın olduğunu söylediler en yakın zamanda kan vereceğim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM
Boy: 184 cm Kilo: 75 kg Bel çevresi (en kalın yer): 90 cm Omuz: 119 cm Kol: 35.5 cm KÜR İÇERİĞİM:
500 mg zhpc test e. 300 mg zhpc primobolan 30 mg Brighton oxandrolone Dozları haftada 2 ye böleceğim. Kan değerlerime göre 1 ay sonra Oxandrolone ve Primobolan dozlarını ufak miktarda artırmayı planlıyorum. Primobolan’ın E2’yi bir miktar baskıladığını biliyorum. Eğer 1 ay sonra yaptıracağım kan tahlilinde yeterli baskılanma görmezsem Arimidex başlamayı düşünüyorum. Aylık olarak kan tahlili yaptırmayı planlıyorum.
GÜNCEL FORM:
BESLENME PLANIM:
2800 – 3000 kcal 200 g protein 350 g karbonhidrat 80 g yağ Antrenman günlerinde karbonhidratı bir miktar artırabilirim. İlerlemeyi ölçülerime göre değerlendireceğim.
ANTRENMAN PLANIM:
Haftada 5 gün antrenman Antrenmanlar 3 bölge split şeklinde olacak 1 saat ağırlık antrenmanı 30 dakika kardiyo TAKVİYE GRUPLARI:
Kreatin Protein tozu Vitaminler KAN TESTLERİM:
Planım genel olarak bu şekilde. Görüş, öneri ve deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
-
Yazan: Slayer
Herkese Merhabalar,
Gireceğim kürün dozları ve almam gereken koruyucular hakkında yardıma ihtiyacım var, hedefim yaza olabildiğince kuru ve kütleli girmek. bütün süreç ile ilgili her türlü önerilerinize açığım, pazartesi günü (2 gün sonra) enjeksiyon yapmayı düşünüyorum kür öncesi tahlillerimi ve güncel formu aşağıya bırakacağım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş : 25 Boy : 1.88 Kilo : 101,7 Yağ oranı : %21,1 Kas ağırlığı : 76.5kg KÜR İÇERİĞİM:
OnePharma Testo Prop. Lapharma Masteron Medtech Anavar BESLENME PLANIM:
Ortalama 2.300 kal. 250 Gr protein 150gr karb 80gr temiz yağ ANTRENMAN PLANIM:
Push/Pull/Legs Haftanın her günü sabah aç karınla 20 dk bisiklet Antrenman sonrası 20 dk eğimli yürüyüş (120-130nabız) GÜNCEL FORM:
KAN TESTLERİM:
Şimdiden her türlü öneriniz için teşekkür ederim.
-
Yazan: thePsycho27
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 hafta önce ilk kürüme girdim. 16 hafta definasyon kürü yapacağım. Küre girmeden önce kan testlerimi yaptırdım, ekte görebilirsiniz.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 26 Boy: 1.86 Kilo: 95 Yağ: %20 KÜR İÇERİĞİM: (16 Hafta)
Testosteron Enanthate 500mg Gh 5iu Anavar 30mg Winstrol 30mg ENJEKSİYON VE YÜKLEME DETAYLARI:
Haftada 500mg testosteron enantat ikiye bölerek pazartesi, perşembe (enjeksiyon günlerinde çeyrek arimidex alıyorum) Günlük 5iu GH aç karna, 2.5 sabah 2.5 akşam olacak şekilde. Onun dışında ilk 8 hafta anavar günde 3 tableti (30mg) geçmeyecek şekilde alıyorum. Son 8 hafta günlük 3 tablet (30mg) winstrol ve günlük 3 tablet (120mcg) clenbuterol ekleyeceğim. Testo enjeksiyonları sağ-sol omuz ve sağ-sol bacak arasında döndürüyorum. GH karın ve yan karın yağlarına vuruyorum. BANA VE SÜRECE DAİR DETAYLAR:
Başlangıç kilom 95. %20-22 yağ oranıyla başladım. 8 senedir bu sporla içli dışlıyım fakat bırakıp başladığım dönemler çok oldu. Hedefim kaslarımı koruyarak (belki kas kazanarak) 80-82 kilolara ve %8-9 yağ oranlarına inmek. BESLENME DETAYLARIM: Günde 1800-1900 kalori alıyorum. 225gr protein, 190gr karb ve 10-20gr yağ alıyorum. Sporu aç karnı yapıyorum ve idmandan sonra yarım saat 10 eğimde 5 hızda yürüyüş yapıyorum. Buna 2 haftada 95 kilodan 97 kiloya çıktım. Bunun su tutumundan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü aynaya baktığımda yağ oranım azalmış gibi gözüküyor. Damarlanma biraz arttı. Çok düşük kaloride olmama rağmen idmanda pump gayet iyi. MCT - VİTAMİN YÜKLEMELERİM:
Glukozamin kolajen omega3 B C D3 K2 çinko magnezyum kreatin bcaa citrulline beta alanine Milk thistle NAC KAN TESTLERİM:
Önümüzdeki hafta tekrar kan testine gideceğim. Hem ilaçlar çalışıyor mu diye bakmak için hem de e2, kolesterol, karaciğer enzimleri vs kontrol amaçlı. Onun dışında kol ve omuzda sağlam hacim koyduğumu fark ettim. Sırtım zaten genişti ama o da büyüdü. Güç artışını da hissediyorum, her idman ya PR alıyorum ya da tekrar sayısı artıyor. Genel olarak keyfim yerinde ama şimdiye kadar kilomun düşmemesi canımı sıkıyor. Tavsiyelerinize açığım. Yorumlarsanız sevinirim.
-
Yazan: olimposyagiz
Aşağıdaki ürünleri kullanmayı planlıyorum spor salonunda bir arkadaşım destek olmakta bu süreçte, bu ilaçlara uzağım spor yapsam ve diyet yapsam dahi kilo vermekte zorlanıyor ve kas kazanmakta güçlük çekiyorum.
SÜRECE DAİR:
Kalıplaşmış göbek ve bel yağlanmam var. Jinekomasti için ameliyat olacağım. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.79 cm Kg: 87 KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Trenbolone Acetate Winstrol SORULARIM:
Bu planlama yağ yakımını spor ile birlikte ileri seviyede destekler mi? Önerileriniz var mıdır? GÜNCEL FORM:
Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: suicmeibrahim
Haftanın minimum 4 günü antrenman ve düzenli uykusu olan birisi olarak tahlil sonuçlarıma baktıktan (testo 298) sonra haftalık 125-150mg testosteron ent. almayı düşünüyorum. Ayriyeten elimde winstrol ve clenbuterol var.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.81 cm Kg: 90 HEDEF:
Kilomu 76-78 bandına sabitleyebilmek. SORULARIM:
Elimdeki ilaçları nasıl kombinlemeliyim? Mg ölçüleri neler olmalı? Ekstra önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
-