Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emre12

Kür sonrası sertleşme ve göğüs ucunda hassasiyet sorunu hk.

Önerilen İletiler

Emre12    4

Değerli abilerim ve kardeşlerim selamlar,

Yaklaşık 2 sene önce girip aniden pctsiz şekilde bıraktığım kür geçmişim oldu. Şuan tek sorunum kürden sonra yavaş yavaş göğüs uçlarım büyüdü ve dokununca acıyor olması ayrıyeten'de sertleşme problemim var. Bugün yapmış olduğum kan tahlilim ektedir varsa yardımlarınızı beklerim saygılarımla.

GEÇMİŞ KÜR İÇERİĞİM:

• Testesteron en.
  • Boldenon
  • Deca
  • Danabol

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy:1.82
  • Kilo:65

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_20250618_162714.thumb.jpg.f2091b388758f7c14f20cab7d2c6de54.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    272

Değerler kötü değil, muhtemelen kürü bıraktıktan sonra 20-30 günlük bir jino altyapısı oluşturdun. Bu değerlere ek olarak progesteron ve shbg testleri yaptırabilirsin. Bi üroloji doktoronu randevu alıp teşekküllü tahlil yaptırmalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre12    4
BBurak, 48 dakika önce yazdı:

Değerler kötü değil, muhtemelen kürü bıraktıktan sonra 20-30 günlük bir jino altyapısı oluşturdun. Bu değerlere ek olarak progesteron ve shbg testleri yaptırabilirsin. Bi üroloji doktoronu randevu alıp teşekküllü tahlil yaptırmalısın.

Hocam doktorlardan tahlil istemek ölüm zar zor ikna edip anca istedim bunları göğüslerin ağrısını kesebilecek birşey yokmu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    730
Emre12, 17 dakika önce yazdı:

Hocam doktorlardan tahlil istemek ölüm zar zor ikna edip anca istedim bunları göğüslerin ağrısını kesebilecek birşey yokmu

günde 10mg tamoksifen kullan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    730
Emre12, Şimdi yazdı:

Ne kadar süre boyunca kullanayım

detaylı bir kan testi verene kadar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Emre12, Bir saat önce yazdı:

Geçici çözümler mevcut tabi de ben naturel bir insanın bu tarz ürünler kullanmasını mantıklı bulmuyorum o yüzden bir şey yazmadım. Doktora güzel dille anlat nazik ol yardımcı olurlar. Olmazsa özelde yaptır hepsini sağlığından önemli değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: emre3535
      Merhabalar,
      Hipofiz bezinin içinde su olması nedeniyle testestron üretimimde sıkıntı var "empty sella " diye geçiyor , bundan kaynaklı doktor gözetiminde TRT yapıyorum 1.5 2 yıldır, sustanon ile başladım 1 sene sustanon kullandım çok fazla duygusal dalgalanma vs yaşadım o yüzden şuan NEBİDO kullanıyorum, ilk vurulduğumda çok iyi etki göstermişti şuan 2 ayda bir vuruluyorum son dozumu ocak ayı başında vuruldum ama son 15 20 gündür sanki hiç iğne vurulmamışım gibi bi etkisini göremedim, vurulmadan öncede kan testi vermiştim ve estrodilol 67 çıkmış, bunun üzerine haftada 2 adet arimidex kullanıyorum 2-3 hafta sonra kan testi verip estrodiol kontrol ettireceğim, sorun bundan kaynaklı mıdır , bazen tadafil kullanıyordum onu kullanınca 2 3 gün eski sertliğine kavuşuyordu şuan oda pek bi etki yapmıyor ,son olaraktan forumda şey okumuştum tadafil ile sertleşiyorsa sorun damardadır kilodandır gibi var mıdır böyle bişi suan diyetteyim 90 kg lere inmeyi hedefliyorum.  @Fuhrer @metinav @berkay16 @GHOST @SPECTRE
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 32 Boy 179 Kilo 105 KAN TESTİM:

• Yazan: Naturel eleman
      Deneyimli abilerim selamlar,
      Bu konularda en bilgili ve tecrübeli kişilerin sizler olduğunu düşündüğüm için danışmak istedim. 17 yaşındayım. Çocukluk ve ergenlik dönemimi maalesef oldukça sağlıksız geçirdim. Neredeyse hiç uyumadığım, sürekli yemek yediğim ve haftalarca güneş ışığı görmediğim dönemler oldu internet bağımlısıydım. 
      Şu an hayatımı düzene sokmaya çalışsam da vücudum hâlâ o sürecin etkilerinden tam olarak çıkabilmiş değil. Spora başladıktan sonra hormonal bir problemim olabileceğini fark ettim ve jinekomasti şüphesiyle doktora başvurdum. Yapılan ultrason sonucunda jinekomasti olduğu doğrulandı. Kan tahlillerimde testosteron seviyem normal çıktı 540 Ancak östrojen (E2) değerim yaklaşık 140 pg/mL ve bunun erkekler için yüksek olduğu söylendi. Bulunduğum bölgede çocuk endokrinolojisi uzmanı olmadığı için süreci sağlıklı şekilde ilerletemedik.
      Bu durumda jinekomastiden nasıl kurtulabilirim? Östrojen seviyesini düşürmek için şimdilik yağ kaybetmeye çalışıyorum ancak çok başarılı olduğumu söyleyemem. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: thelastcrimeantatar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ortamla bir buçuk haftadır karışık şekilde kullandım. Normalde jinekomasti çok küçük bir şekilde vardı geçen sene ama bu sene yazdan beri doğal spor yaparken küçülmüş neredeyse yok olmuştu son 3 aydır yani tshortümden gözükmüyordu elleyince anlaşılıyordu çok küçüktü varlığı ,şuan 3 gündür jinolar arttı gecen seneki haline dondu (yaş-19 bu arada) ilacı kestim. Son vurduğumda zaten sol omuzda ödem şislik kızarıklık yaptı apse olmasın diye uğraşıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 100mg Testosteron Susp. 200mg SORULARIM:
      Apse olmaması için ne yapmalıyım? Jinekomasti için çözümü olan var mı? Konuya katılım gösteren, çözüm ve öneri sunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: lesrone
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür sonrası pct'mi dört dörtlük yaptım aşağıda tahlillerden zaten döngümün açık olduğunu anlayacaksınız pct biteli yaklaşık 2-2.5 ay oldu ve östrojenim baya bir baskılanmış şimdi asıl konuya değinmek istiyorum sertleşme problemi baş göstermeye başladı bundan 1 hafta önce hiçbir şey yoktu östrojen düşüklüğünden kaynaklandığını düşünüyorum. 
      SORULARIM:
      Sizce bu sorunun sebebi e2 midir? Değilse ne olabilir? Bu sorunu aşma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir? GÜNCEL KAN TESTİM:

Tüm öneri, cevap ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 3B7R
      Öncelikle herkese iyi forumlar,
      Eylül ayı gibi 2. Kürüme girdim 
      KÜR İÇERİĞİM: (haftalık 3 enjeksiyon olacak şekilde - ilk 12 hafta)
      600 mg Testosteron Propionate 1500 mg Boldenon KÜR İÇERİĞİM: (12 hafta - olacak şekilde 2 hafta daha devam ettim)
      500 mg Testosteron Propionate 1000 mg Testosteron Enanthate 1500 mg Boldenon KÜR İÇERİĞİM: (kürümün 13. haftasındayım)
      1000 mg Testosteron Enanthate 1500 mg Boldenon SÜRECE DAİR NOTLAR:
      9. Haftada bir takım sertleşme sorunları yaşadım 1 kutu proviron bitirdim bana çok faydası olmadı! 10-11 hafta arasında 2 kutu klomen kullandım testislerimde küçülme olduğu için fakat ilaç bittikten sonra da çok bir değişiklik olmadı! Daha sonra verdiğim kan testlerinde e2 nin 102 lere çıktığını görünce 5 gün arimidex kullandım! Sertleşmede biraz fayda görsem de libido ve sertleşme hala daha tam yerine gelmedi. SORULARIM:
      Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? Neleri yanlış yapıyor olabilirim? KÜR ÖNCESİ KAN TESTLERİM:

KÜR ARASI GÜNCEL KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.