Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Nessie, overdose, glin, magnus, evogen tercihiniz hangisi olurdu?

Hangisini tercih etmeliyim?  

94 oy

1. 1. Hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

the_escobar    181
Ferdikra, 20 dakika önce yazdı:

Aynen para adres attım dekont 4 den beri cevap yok defalarca yazdm wp dan sürkli çevrim içi belki göndereceklerdir ama bilemiyorum 

Yarın olsun da bi tekrar bilgilendirir misin bizi? Gönderir umarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    196
the_escobar, 8 saat önce yazdı:

Yarın olsun da bi tekrar bilgilendirir misin bizi? Gönderir umarım.

Satıcı dönüş yapmış yarın cıkar diye sıkıntı yok

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
melikgngr    33
Ferdikra, 13 saat önce yazdı:

Overdose uretıcıden ilaç almak icin para attım bidha cevap vermedi kesinlikle tercih etmicem 

Dönüş yaptı mı hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.172
Ferdikra, 11.07.2025 - 08:26 yazdı:

Satıcı dönüş yapmış yarın cıkar diye sıkıntı yok

melikgngr, 11.07.2025 - 12:06 yazdı:

Dönüş yaptı mı hocam

Ne yazmis adam burada :D

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    9

Herkese merhaba yeni ürün almayı planlıyorum, elimde 2 seçenek var: overdose ve nessie pharma.

Testosteron ve anavar ürünlerini iran eczane de alabilirim.

Fiyatları bu şekilde:

• Test p nessie 700TL
  • Test e nessie 750TL
  • Test e iran eczane 900TL
  • Test E overdose 1300 TL
  • Tren E overdose 1800 TL
  • Tren E nessie 1300 TL
  • Oxandrolon overdose 1400TL
  • Oxandrolon 2.5 mg iran 1000 TL
  • Oxandrolon nessie 10mg 90 tablet 1200 TL

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
SERKO, 10.07.2025 - 12:25 yazdı:

ağrı sızı ödem vs yok glin ve over aynı hammadde aynı içerik

serkan abi selamın aleykum. overdose npp flakonda 1ml de kaç mg ilaç var? 
100 mg/ml mi
200 mg/ml mi? sanırım sen kullanmıştın, enjeksiyonu neye göre hesaplayacam bilemedim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
Jöhtürk, 46 dakika önce yazdı:

serkan abi selamın aleykum. overdose npp flakonda 1ml de kaç mg ilaç var? 
100 mg/ml mi
200 mg/ml mi? sanırım sen kullanmıştın, enjeksiyonu neye göre hesaplayacam bilemedim. 

100 mg npp kısa ester hep 100 zaten sadece dragon da 150 mg gördüm

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

100 mg npp kısa ester hep 100 zaten sadece dragon da 150 mg gördüm

çok teşekkür ederim hocam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m4a1    0

Merhabalar glin pharma ile kürümün 1. ayı doldu. 

TESTO E + BOLDENON kullanıyorum.

2. Ay için sipariş geçeceğim. Instagramda humax ve spectrum satan bir satıcı buldum. Bu forumda bilindik biriside takip ediyor kendisini.

Sizce glin ile devam mı etmeliyim yoksa humax'a geçeyim mi.

Fiyat olarakta humax testo o 1500 TL, Spectrum boldenon 2200 TL 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    718
m4a1, 4 dakika önce yazdı:

Merhabalar glin pharma ile kürümün 1. ayı doldu. 

TESTO E + BOLDENON kullanıyorum.

2. Ay için sipariş geçeceğim. Instagramda humax ve spectrum satan bir satıcı buldum. Bu forumda bilindik biriside takip ediyor kendisini.

Sizce glin ile devam mı etmeliyim yoksa humax'a geçeyim mi.

Fiyat olarakta humax testo o 1500 TL, Spectrum boldenon 2200 TL 

humax tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m4a1    0
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

humax tavsiye ederim.

Sahtesi var mı hocam humaxın. Spectrum hakkında ne dersiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
m4a1, 3 dakika önce yazdı:

Burak hocadan noxy temin edebilirsin cok yakın fiyatlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    718
m4a1, 26 dakika önce yazdı:

hayır, sahtesi yok. ZPHC'nin medicine versiyonları var, onlar çakma trabzon üretimi. Spectrum da kullanılır, güzel ilaçlardır. Spectrum, Humax, ZPHC (.com veya .hk olan) Canada bunların hepsi kullanılır. 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
m4a1, 1 saat önce yazdı:

Nessie hakkında ne düşünüyorsunuz

Nessi tam bir fiyat performans ürünü. Ben 1. Elden alıyorum fiyatlar uygun. Aracılar arttıkça fiyatta artıyor tabiiki.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
kisetet55, 32 dakika önce yazdı:

Nessi tam bir fiyat performans ürünü. Ben 1. Elden alıyorum fiyatlar uygun. Aracılar arttıkça fiyatta artıyor tabiiki.

Hocam 1. El toptan satmıyor mu yanlış mı biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
oisobb123, 4 saat önce yazdı:

Hocam 1. El toptan satmıyor mu yanlış mı biliyorum

Doğru hocam. Bizde arkadaşlarla birleşip hatri sayılı ürün alıyoruz. Bu şekilde o toplu şekilde vermiş oluyor bizim de işimiz çözülmüş oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
G7z    11
SERKO, 16.06.2025 - 14:35 yazdı:

daha 4 hafta vurdum çok erken ama kullanan herkes memnun bu markadan 

Nasıl hocam, dönüşler ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
the_escobar, 08.07.2025 - 16:52 yazdı:

dostum benim 3. hafta oldu, overdose boş değil ama çok iyi diyemem. 

benim de test sonuçları düşük çıktı 6. hafta test vermiştim Overdose testo 500mg bolde 400mg haftalık. Bizim bi abide kullandı o tecrübeli ilaç konusunda, doluluğunu hissetmedim dedi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Vlad_97
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
      OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
      Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim. 
      ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
      Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
      MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
      En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum. 
      SP ÜRÜNLERİ HK:
      Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
      OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
      Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
      SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
      Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması 
      Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.
    • Yazan: Fuhrer
      Merhaba, reddit'de gezinirken şöyle bir konuya rastladım.

Gördüğünüz üzere bu ilaç ülkemizde Overdose tayfa tarafından üretilen ZPHC Medicine ilacıdır, ve yoğun olarak satışı yapılan bir ilaçtır. Janoshik testinde görülen kadarıyla içerisinde sadece bir miktar testosteron olduğu  belirtiliyor. Bu tayfa overdose, glin, magnus ve HTP ürünlerini de üretmekte. Değerli forum üyelerinin yorumlarına sunuyorum. 
    • Yazan: Raahsn
      Arkadaşlar forumu araştırdım bolca konu var ama soru işaretlerimi gidermedi ilk kür için elimde glin marka dianabol boldenone ve testosteron e var ama ürünlerin hepsinde seri no aynı sorgulama yapılamıyor dolayısı ile içeriğini bilmek kullanmadan mümkün değil Satıcı da 20 gün kullan test yap farkını gör içerik neyse o dedi son zamanlarda bu markadan kullanıp memnun kalan varsa yorumları bekliyorum teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.