Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ahmettones

20 yaşında ilk kürüme girme kararı aldım! 10 hafta testosteron+boldenon kürü hk.

Önerilen İletiler

ahmettones    0

Kıymetli abilerim ve forum büyükleri, lütfen ilk kürümü yorumlar mısınız bir şeyi değiştirmeli miyim?

HAFTA    Testosteron Enanthate Boldenone Enjeksiyon Sıklığı
1 250 mg 200 mg Haftada 1 kez (Pazartesi-Perşembe)
2 250 mg 200 mg Haftada 1 kez
3 250 mg 200 mg Haftada 1 kez
4 250 mg 200 mg Haftada 1 kez
5 250 mg 200 mg Haftada 1 kez
6 250 mg 200 mg Haftada 1 kez
7 250 mg 200 mg Haftada 1 kez
8 250 mg 200 mg Haftada 1 kez
9 250 mg 200 mg Haftada 1 kez
10 250 mg 200 mg

Haftada 1 kez

HAFTA    Nolvadex (Tamoksifen) Dozu
13  40 mg/gün
14 40 mg/gün
15 20 mg/gün
16 20 mg/gün
17 20 mg/gün
18 20 mg/gün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    96

Formunu ve spor geçmiş özetini de ekler misin? Kaç yaşındasın ? Boldenon için 10 hafta çok kısa boldenon kürünü 20 hafta falan tutman daha iyi olur ama ilk kür olduğu için boldenin yan etkileriyle baş edebilecek misin? Bence 250 testo ile bi süre devam et ama haftada 1 değil iki enjeksiyon yap etki/yan etki bakımından daha iyi olur. PCT klomensiz olmaz.

tarihinde Trenx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    24

10 haftanın sonunda enjeksiyon yapmayı öğrenmiş olursun sadece. 8. haftada açılan boldenondan 10 haftada ne bekliyorsun ki. Bence kür işini şimdilik rafa kaldır forumda daha çok vakit geçir. Ha diyorsan ki ben bir şey kullanmak istiyorum yukarıda Trenin dediği gibi testo ile başlayıp vücudunun tepkisini gör ve bu sürede bu konular hakkında daha çok bilgi edinmeye çalış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    34

10 hafta kur olmaz uzun esterli hic olmaz. boldeyi gectim testonun o tatli hissini bile yeni yeni hissetmeye basliyacaksin 10 hafta sonunda hatta ostrojen kontrolunu daha yeni yeni oturtacaksin eger illa kur yapicam diyorsan boldeyi cikar mct pct urunlerini de satin al 20 hafta hatta bana kalirsa 6 7 ay testoda duracak sekilde stok yapip kurune oyle start ver

tarihinde nattybuilder tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    0
Trenx, 12 saat önce yazdı:

Formunu ve spor geçmiş özetini de ekler misin? Kaç yaşındasın ? Boldenon için 10 hafta çok kısa boldenon kürünü 20 hafta falan tutman daha iyi olur ama ilk kür olduğu için boldenin yan etkileriyle baş edebilecek misin? Bence 250 testo ile bi süre devam et ama haftada 1 değil iki enjeksiyon yap etki/yan etki bakımından daha iyi olur. PCT klomensiz olmaz.

Hocam yaş 20 mma antrenörüyüm fakat vücut geliştirmeyi iki yıldır çok ciddiye aldım ve artık natürel kas kazanımım aşırı yavaşladı gyme isteksiz gitmeye başladım ve steroidlerle çok erken yaşta tanıştım branşımda da çok vardı ayrıca bu siteyi de aylardır okuyorum içimden bir ses zamanı geldiğini söylüyor ve bunu siz değerli hocalarımla beraber en kârlı şekilde yapmayı istiyorum 

Perseu, 10 saat önce yazdı:

10 haftanın sonunda enjeksiyon yapmayı öğrenmiş olursun sadece. 8. haftada açılan boldenondan 10 haftada ne bekliyorsun ki. Bence kür işini şimdilik rafa kaldır forumda daha çok vakit geçir. Ha diyorsan ki ben bir şey kullanmak istiyorum yukarıda Trenin dediği gibi testo ile başlayıp vücudunun tepkisini gör ve bu sürede bu konular hakkında daha çok bilgi edinmeye çalış.

hocam only testoya bir çok kişi kötü gözle bakıyor ondan çekindim

Trenx, 12 saat önce yazdı:

hocam affınıza sığınıyorum enanthate uzun ester haftada iki enjeksiyon dalgalanma yapmaz mı ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    96
ahmettones, 58 dakika önce yazdı:

hocam affınıza sığınıyorum enanthate uzun ester haftada iki enjeksiyon dalgalanma yapmaz mı ? 

Haftada bir kere enjeksiyon yaparsan dalgalanma yapar. İki defa dalgalanmaması için yeterli oluyor istersen 3 kere de yaparsın ama o kadarına gerek yok. Formunu da paylaşırsan daha doğru yardımlar alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    0
Trenx, 10.06.2025 - 21:06 yazdı:

Haftada bir kere enjeksiyon yaparsan dalgalanma yapar. İki defa dalgalanmaması için yeterli oluyor istersen 3 kere de yaparsın ama o kadarına gerek yok. Formunu da paylaşırsan daha doğru yardımlar alırsın.

kur.thumb.jpg.890ea06b37cf6b0434893d41982bc6fe.jpghocam formum bu şekilde yan etkileri az olan mümkünse 12 haftayı geçmeyen bir kür  istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    96

Yan etkisi olmayan steroid kürü olmaz. Her insanda her ilaç aynı yan etkiyi göstermiyor sana testo/masteron git desem belki saçının yarısı gidecek belkide çok az bi dökülmeyle kurtulacaksın belki de prostat olacaksın denemeden bilemezsin. 12 hafta kür yaptım bitti gitti olmuyor haberin olsun çünkü sen o gücü alınca inan bana bırakmak istemeyeceksin bir de 12 haftada kazandığınının çoğu PCT döneminde gidecek. Sen vücudunun doğallığını bozup vücudunun yapamayacağı şeyleri ilaçlara yapacaksın ve ilaç etkisi gidince vücudun doğal olarak yapamadığı da haliyle gidecek. 12 haftalık kür bişey kazandırmaz bence biraz daha düşün. Hem sağlığına hem de maddi durumuna yazık olur belki geri dönülemeyecek sağlık sorunları yalayacaksın kimse bunun garantisini veremez.

Ek olarak gerçekten 20 yaşında mısın? Sanki 16-17 civarı gibi duruyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.497

1. 10 hafta kür yapacaksan neden uzun ester kullanıyorsun
2. Mneye göre 13. Hafta tamoksifen e başlıyorsun mantığı nedir. 
3. haftalık 400 bolde kullanıp 10. Hafta kesip ne kazanacaksın. 

bunlara ek senin boyun kaç kilon kaç kaç yıldır spor yapıyorsun formun nasıl. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    0
Trenx, 2 saat önce yazdı:

Yan etkisi olmayan steroid kürü olmaz. Her insanda her ilaç aynı yan etkiyi göstermiyor sana testo/masteron git desem belki saçının yarısı gidecek belkide çok az bi dökülmeyle kurtulacaksın belki de prostat olacaksın denemeden bilemezsin. 12 hafta kür yaptım bitti gitti olmuyor haberin olsun çünkü sen o gücü alınca inan bana bırakmak istemeyeceksin bir de 12 haftada kazandığınının çoğu PCT döneminde gidecek. Sen vücudunun doğallığını bozup vücudunun yapamayacağı şeyleri ilaçlara yapacaksın ve ilaç etkisi gidince vücudun doğal olarak yapamadığı da haliyle gidecek. 12 haftalık kür bişey kazandırmaz bence biraz daha düşün. Hem sağlığına hem de maddi durumuna yazık olur belki geri dönülemeyecek sağlık sorunları yalayacaksın kimse bunun garantisini veremez.

Ek olarak gerçekten 20 yaşında mısın? Sanki 16-17 civarı gibi duruyorsun.

evet hocam küçük gösteriyorum köselik de var 180 boyundayım 

Askabar, 2 saat önce yazdı:

1. 10 hafta kür yapacaksan neden uzun ester kullanıyorsun
2. Mneye göre 13. Hafta tamoksifen e başlıyorsun mantığı nedir. 
3. haftalık 400 bolde kullanıp 10. Hafta kesip ne kazanacaksın. 

bunlara ek senin boyun kaç kilon kaç kaç yıldır spor yapıyorsun formun nasıl. 

180 70 iki hafta ilacı bırakıp esteri attıktan sonra pctye başlamayı düşünüyordum ama şimdi düşününce gerçekten saçma bir planlama gibi geldi peki ya doğru olan planlama nedir ?

ek olarak çekirdekten yetişme boksörüm vücut geliştirmeyi iki yıldır düzenli ve sert bir şekilde yapıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    13

kardeşim bir kür tecrübemle yazıyorum sana, 10 hafta olmaz bu iş, eğer only testo propionat (kısa ester) ve misal deca kısa ester veya oxandrolone tablet,  10 hafta yapacaksan illa kısa ester olmalı. ve ayrıca kürden sonra kazanılan kütleyi korumak çok zor hatta imkansız. o yüzden müsabık olanlar ya da bu işe gönül verenler sürekli ilaç kullanıyor. ben 12 hafta kür yaptım, hayatımda basamadığım ağırlıkları bastım, ulan işte bu dedim. fakat kütle sandığım kütlenin çoğu su idi. sonrada sporu bıraktım ve son derece müthiş ekto vücuduma geri döndüm:)  boş yere ilaç kullanış oldum, Su tutmayan ilaçlar kullanılarsan kazandığın kütleyi daha net görebilirsin ama kür sonrasında bunu muhafaza edebilmen çok zor. yanlış yazıyorsam hocalarım düzeltsin, rimobolan-deca-tren-boldenon bunları vücut üretmiyo, tamamen dışardan alıyosun, diyelim kilo başına 2,5-3 gr protein alyosun ve bu ilaçlar bunları sentezletiyor. kür bitince proteinleri sentezletecek bu ilaçlar gidiyor dolayısı ile senin aldığın proteinlerin yüzde kaçı sentezlenecek ve sen kas yapıcan?yani sürekli ilaç kullanacaksan kür yap. bu konuda da Burak Hocadan, Rastlantısal, Diver, Deluxses, SERKO ve diğer hocalardan bilgi alabilirsin. yakında bende küre giricem, 12 hafta diyodum ama ilaçlar zaten 5-6 haftadan sonra çalışmaya başladığı için 12 haftanın mantıksız olduğunu anladım ve bunu 16 haftaya çıkardım. Sonuçta vücüduma ilaç alıp riske gireceksem buna deymesi lazım, diyorlar ya ilaçla gelen ilaçla gider, o yüzden ya sürekli ilaç kullanıcan, ya plaj vücudu istiyosan yazlık yaparsın istediğini alırsan ve sonra gider ya da meraktan kullanırsın.

Başarılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: lilarnold
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 Yaşında 5 yıllık spor geçmişi olan biriyim. 184cm 84kgyim ve Yağ oranım %17 civarlarında 1 Ay önce küre girme kararı aldım. Kafamda Kurduğum plandan bahsetmek istiyorum size. Kafamdaki soru işaretlerini tam olarak giderme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kan testlerimi verdim. Hepsi şuan normal seyrinde. 13 - 14 yaşlarında yaptırdığım bir kan testinde Tiroidim referans değerin çok minimal düzeyde üstünde çıkmıştı. 
      KÜR PLANLAMAM: 
      İlk bir ay haftalık 375Mg Enant. ( 0 - 4 Hafta) İkinci ay formun durumuna göre dozajlandırılmış Maste. ( 4 - 10 ) Hafta + 375mg Enant (10 - 12 ) Haftalar arasında Testo Enant. 375 mg Ardından PCT olarak da kan testine göre 14 - 15. Hafta;
      4 hafta pregnyl sonraki 4 hafta Tamoxifen. Kullanmayı düşünüyorum. Bu 8 Haftalık dönemde ise her gün Kingsize Off Cycle ürününü kullanmayı ve bunu Çinko Magnezyum ile desteklemek istiyorum. Kür süresince kullanacağım LVR ve KDNY ürünlerini de PCT döneminde ilk 4 hafta kullanmayı düşünüyorum. Küre girdiğimde benden eminim bir çok sağlıksal şey götürecektir. Bunları Minimalize etmek için planlarım yukarıdaki gibi. Önerileriniz , muadil ürün tavsiyeleri, dozajlama, yahut PCT sırasında kullanacağım şeylere ekleme konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ahmettrky
      Selamlar abilerim kardeşlerim 4,5 senedir bu sporu yapıyorum. 24 yaşındayım. 48 kilodan 80 kiloya kadar geldim. Ama vücudum artık tepki vermiyor gibi, ilk kürümü yapmayı düşünüyorum önerileriniz ve bilgilerinize açım. Şuan  bulk kürü düşünüyorum, neler kullanmalıyım nasıl yol izlemeyeliyim bilgilendirirseniz sevinirim.
    • Yazan: ahmettrky
      İlk kürüm hacimli, temiz büyümek istiyorum. 16 haftalık bir plan yaptım,(İlk 4 hafta) turinabol, hatalık 250mg testo enanthate, haftalık 250mg boldenon, haftalık 100mg primobolan kürü yapmayı planlıyorum. Tecrübeli abilerim kardeşlerim sizce planlama doğru mu? yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: ismetdurak
      Merhabalar öncelikle 2 senelik spor geçmişim var gh ve sustanon kürüne girmek istiyorum normalde başka ürünler testo bolde gibi eklemek isterdimki gel gelelim ekonomi sağolsun buna el vermiyor oyuzden sustanon kullanmak istedim yanına pek bilgim olmadığı için size bir danışayım dedim 1 tane gh 10 gün gidiyormuş alcağım hoca böyle söyledi bana artık ne kadar oluyor bilmiyorum biraz bütçe olarak fazla geliyor bu kür de ne yapmam gerekiyor yada ne yapmamam gerekiyor pct filan yan ilaçlar yardımcı olursanız bana yön gösterirseniz çok memnun olurum yan etki ne yaşarım ne kadar kullanmalıyım şimdiden teşekkürler 
    • Yazan: İkizayna
      Öncelikle merhaba herkese,
      Lütfen beni yargılamayın kimse annesinin karnında bu bilgileri öğrenmiyor. Konu şu ilk kürüme giricem araştırdığım kadarıyla ilk başta tek çeşit hormonla başlayıp vücudun tepkisine bakmak gerekliymiş ve araştırdığım kadarıyla testosteron enanthate ile başlamak mantıklıymış fakat bazı sıkıntılar eczaneler vermiyor ztn ve intetnette ki satan steroid sayfalarına güvenemiyorum çünkü bildiğim kadarıyla o ilaçların kodlarını  da kopyalayabiliyorlarmış yani kodla da kontrol etmek çok mantıklı değilmiş.
      SORULARIM:
      En güvenilir şekilde nasıl ilacın orijinalliğine nasıl emin olabilirim? İlk kür için ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor pct vs dahil? Testleri devlet hastanesine yaptırabiliyor muyuz? Yaptıracaksam nasıl bir yol izleyebilirim? Şimdiden herkese teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.