Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

h4runx

Novo pharma kullanan var mı?

Önerilen İletiler

Jöhtürk    18

hocam ben daha Türkiye'de üretilipte Türkiye üretimi denilen ilaç görmedim, overdose ve glin hariç. yurtdışı ürünün ise fiyatları kesinlikle makul olmaz, supplement fiyatına steroid olmaz. üretimden ziyade benim önceliğim sterillik ve dolu olması. bunuda kullanmadan bilemiyoruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    24
Jöhtürk, 8 dakika önce yazdı:

hocam ben daha Türkiye'de üretilipte Türkiye üretimi denilen ilaç görmedim, overdose ve glin hariç. yurtdışı ürünün ise fiyatları kesinlikle makul olmaz, supplement fiyatına steroid olmaz. üretimden ziyade benim önceliğim sterillik ve dolu olması. bunuda kullanmadan bilemiyoruz.

Glin’e de kore diyorlardı :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    51
Fuhrer, 27 dakika önce yazdı:

iran malı bu da, TR üretim değil.

hocam iranli satıcı ama bulgar malı diyor, site de bulgaristan kayıtlı. iran menşeili ise doludur o zaman 

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    18
Perseu, Bir saat önce yazdı:

Glin’e de kore diyorlardı :)

kendi ana satıcısının ne dediği önemli hocam. yaz testosuna 3000 tl ister abd malı dersin ister kore sınır yok 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    307
h4runx, 10 dakika önce yazdı:

hocam iranli satıcı ama bulgar malı diyor, site de bulgaristan kayıtlı. iran menşeili ise doludur o zaman 

iran malı kanka, nessie gibi düşün. O da Irlanda diyordu, bu satıcı irandan getiriyor şey gibi düşün burada optimum swiss falan yaygın ya orada da bunlar yaygın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    51
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

iran malı kanka, nessie gibi düşün. O da Irlanda diyordu, bu satıcı irandan getiriyor şey gibi düşün burada optimum swiss falan yaygın ya orada da bunlar yaygın.

denemek lazim o zaman fiyatları bayağı uygun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    307
h4runx, 4 dakika önce yazdı:

ucuz zaten bence de denemelisin, yüksek ihtimalle memnun kalırsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    96
h4runx, Bir saat önce yazdı:

Fiyat listesi varsa paylaşabilir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    51
Trenx, 14 dakika önce yazdı:

Fiyat listesi varsa paylaşabilir misin?

• Test e 1200 ampul
  • Tren a 1400 flakon 
  • Tren e 1550 flakon
  • Masteron 1300 ampul
  • Rimobolan 2000 tl ampul 
  • Oxan 750 50 tb
  • Winstrol 800 100 tb
  • Turinabol 700 50 tb
  • Dianabol 750 100 tb
  • Clenbuterol 750 100 tb
  • Halotestin 1200 tl 50 tb
  • Test p 900 tl
  • Test c 1100 tl

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    51
EmreGundi, 3 dakika önce yazdı:

Halotestin nasıl o kadar uygun olabiliyor ya

zam gelmiş, daha ucuzdu clen ve anavar 500₺ almıştım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    96
h4runx, 28 dakika önce yazdı:
  • Test e 1200 ampul
  • Tren a 1400 flakon 
  • Tren e 1550 flakon
  • Masteron 1300 ampul
  • Rimobolan 2000 tl ampul 
  • Oxan 750 50 tb
  • Winstrol 800 100 tb
  • Turinabol 700 50 tb
  • Dianabol 750 100 tb
  • Clenbuterol 750 100 tb
  • Halotestin 1200 tl 50 tb
  • Test p 900 tl
  • Test c 1100 tl

Nessie de böyle uygundu Testoyu boldesi çok iyi çalışıyordu ama masteronu kiminde çalıştı kiminde(mesela bende) ters tepti. Eğer kullanırsan tahlil ve hissiyatı benimle de paylaşabilir misin? Ben de Ox arıyorum 1,5 aya testo bolde biter 6-8 hafta testo gider ardına ox masteron eklerim diye düşünüyorum benim için de fikir olmuş olur.

tarihinde Trenx tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    59

Nessie bolde ben de kullandım hiçbir etki alamadım. Üstelik e2 tavan yaptı. Ama testosu iyiydi 

tarihinde AnarchyZone tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    51
Trenx, 17 dakika önce yazdı:

Nessie de böyle uygundu Testoyu boldesi çok iyi çalışıyordu ama masteronu kiminde çalıştı kiminde(mesela bende) ters tepti. Eğer kullanırsan tahlil ve hissiyatı benimle de paylaşabilir misin? Ben de Ox arıyorum 1,5 aya testo bolde biter 6-8 hafta testo gider ardına ox masteron eklerim diye düşünüyorum benim için de fikir olmuş olur.

nessie piyasadan çekildi sanırım, satış yok artık. treni testo çok iyi çalışıyordu ama masteron dediğin gibiydi. şu an humax kullanıyorum, kullanirsam burayı güncellerim. 

@AnarchyZone bir üstte bolde çok iyi çalışıyordu demişler, acaba bi dolu bi boş mu ürettiler?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    96
h4runx, 4 dakika önce yazdı:

nessie piyasadan çekildi sanırım, satış yok artık. treni testo çok iyi çalışıyordu ama masteron dediğin gibiydi. şu an humax kullanıyorum, kullanirsam burayı güncellerim. 

@AnarchyZone bir üstte bolde çok iyi çalışıyordu demişler, acaba bi dolu bi boş mu ürettiler?

Geçen sene Canada bolde kullandım. Bolde bende iştah açmıyor çok şükür aynı şekilde nessie de açmadı ama ikisi de haftalık 400mg alımında E2yi referans aralığında tutuyor(500mg testo kullanımında). Her ikisinde de dayanılmayacak kadar sivilce patlaması yaşamadım tek tük çıkıyor sonra kuruyor başka bir yerde çıkıyor ama rahatsız edici derecede değil. Her ikisi de kan yoğunluğunu arttırıyor zaten olması gereken yan etkilerden birisi. Her ikisi de ayna karşısında kas kazanımında etkili oldu. Şu an 12. haftadayım ben de tedarik konusunda sıkıntı yaşadım o yüzden güvenilir bi abimden humax aldım bu hafta onu kullanmaya başlayacağım. Yani kısacası ben geçen sene canadada ne hissettiysem aynı hisleri ve etki/yan etkileri yaşıyorum benim aldıklarım çalışıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    51
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

50 tableti

aynı satıcı yine millum pharma satıyor o da iran, @ardas kullanmıştı sanırım. fiyatları novoya göre %30 daha ucuz. primo 1700₺. humaxa zam geldikçe farklı markalara bakıyorum😅🤣

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    59
h4runx, 23 dakika önce yazdı:

Valla Nessie Testo, Bolde kullandım. E2 baya yükselmişti Haftalık 500-500 alıyodum. Şimdi Humax Cutmix gidiyorum. 1 Ay bitti çarşamba test vereceğim. Paylaşırım forumdaki arkadaşlar da bilgilensin. Hissiyat baya iyi. Haftalık 150mg alıyorum cutmix.

tarihinde AnarchyZone tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    96
AnarchyZone, 24 dakika önce yazdı:

Nessie bolde ben de kullandım hiçbir etki alamadım. Üstelik e2 tavan yaptı. Ama testosu iyiydi 

Aynı şekilde masteronda ben de aynı problemi yaşadım foruma soru konusu ettim ama @Askabar hocam ve arkadaşları da o zamanlar masteron kullanıyordu ve paylaştığı kan tahlilleri benim söylediklerimin ve tahlili sonuçlarımın tam tersini gösteriyordu sonrasında @Diver hocam da masteron kullanmıştı o da memnun kalmamıştı. @SERKO hocam treniyle bi çılgınlık başlattı ama o da sanırım çok memnun kalmamıştı :D 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    59

Nessie bi tık patladı gibi ellerinde. Ben masteron ve bolde içinde de testo olduğunu düşünmeye başlamıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    666

Bir yakınım novo pharma winstrol aldı, sağolsun bana da antrenman öncesi 20 mg ikram etti :D Aldığım gün içinde eklemlerde ağrı ve idmandaki pumpta artış gördüm o yüzden çalışıyor diyebilirim winstrol için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.861
Trenx, 18 dakika önce yazdı:

Aynı şekilde masteronda ben de aynı problemi yaşadım foruma soru konusu ettim ama @Askabar hocam ve arkadaşları da o zamanlar masteron kullanıyordu ve paylaştığı kan tahlilleri benim söylediklerimin ve tahlili sonuçlarımın tam tersini gösteriyordu sonrasında @Diver hocam da masteron kullanmıştı o da memnun kalmamıştı. @SERKO hocam treniyle bi çılgınlık başlattı ama o da sanırım çok memnun kalmamıştı :D 

Masteron sadece boş olsa iyiydi. Bol crpli bir dönem geçirdim sayesinde. Testosunu hala kullanıyorum kullandırıyorum. Steril ve haftalık 125 mg ile testo tavan geldi😅 

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.