Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

h4runx

Novo pharma kullanan var mı?

Önerilen İletiler

hascey27    27
Jöhtürk, 17 saat önce yazdı:

hocam ben daha Türkiye'de üretilipte Türkiye üretimi denilen ilaç görmedim, overdose ve glin hariç. yurtdışı ürünün ise fiyatları kesinlikle makul olmaz, supplement fiyatına steroid olmaz. üretimden ziyade benim önceliğim sterillik ve dolu olması. bunuda kullanmadan bilemiyoruz.

supplement fiyatına steroid bal gibi olur. :)

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    1.057

nessie testo ve npp si gayet iyi ve dolu tren masteron ve boldesi hakkında iyi yorumlar almadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    108
SERKO, 6 saat önce yazdı:

nessie testo ve npp si gayet iyi ve dolu tren masteron ve boldesi hakkında iyi yorumlar almadım

Tren enanthate gayet iyi ama tren acetat dan istediğim verimi alamamıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.057
Adrian, 19 saat önce yazdı:

Tren enanthate gayet iyi ama tren acetat dan istediğim verimi alamamıştım.

eski salondan bir hoca ( şuan ki salonum fenomen kaynıyor B| ) nessie 300 npp + 400 cyp + 200 masteron ile 6 haftada 8 kilo ekledi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73

Cut-mix kullanıyorum demiştim. Pazartesi 12:00 da son enjeksiyon. Aradan 72 saat geçmesine rağmen Total Test 638 - Serbest Test 49. SHBG de verdim ama 1 hafta buluyormuş devlette çıkması. Çıkınca güncellerim. Haftalık 150ml vuruyorum toplam. Cruise'dan sonra geçtim tam 1 ay olmuş. Cruise döneminde e2 60 civarıydı sanırım Masteron işe yaramış 43 bandına düşmüş. Prolaktin değeri de geçen ay 7 civarıydı. Şu an sınıra ulaşmış vaziyette. Dozlar artınca tabi etki de artabilir. Şu anlık hissiyat güzel.

6849c2066c03d_Ekrangrnts2025-06-11205005.png.fa61b446d434f4d1a1c25519f1a5c1b5.png 6849c1fb04246_Ekrangrnts2025-06-11204956.png.a47b0f3f44e5e75b476dc2adb150910f.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    54

ne zaman sağlam marka bulsak, humax, cinnatropin vs işler ters gidiyor :D iran savaşı yüzünden iran kaynaklı ürünlere ciddi zam geliyor maalesef. şimdiden stok çekmek lazım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    656
h4runx, 2 saat önce yazdı:

ne zaman sağlam marka bulsak, humax, cinnatropin vs işler ters gidiyor :D iran savaşı yüzünden iran kaynaklı ürünlere ciddi zam geliyor maalesef. şimdiden stok çekmek lazım.

gümrüklerden ürün geçmiyor, yurt içi piyasası tuttuğuna hesabı, iranda da dediğin gibiyse artık 100 dolara testo alıcaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
oisobb123, Bir saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bu markayı kullanan var mı arkadaşlar nasıl ürünleri?

novonun testoları dolu oluyor diye biliyorum hocam bolde için bir şey diyemeyeceğim ama ben kullanırken çok şüpheye düşmezdim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55

Testo C’sini kullandım bende bayağı bir ağrı yapmıştı. Sanırım yağı bana pek yaramıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
Perseu, 1 saat önce yazdı:

Testo C’sini kullandım bende bayağı bir ağrı yapmıştı. Sanırım yağı bana pek yaramıyor.

Dolu muydu peki ürün hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    27
AnarchyZone, 09.06.2025 - 21:18 yazdı:

Valla Nessie Testo, Bolde kullandım. E2 baya yükselmişti Haftalık 500-500 alıyodum. Şimdi Humax Cutmix gidiyorum. 1 Ay bitti çarşamba test vereceğim. Paylaşırım forumdaki arkadaşlar da bilgilensin. Hissiyat baya iyi. Haftalık 150mg alıyorum cutmix.

Humax Cutmix'i haftalık 150mg yani 1ml ( yaklaşık gün aşırı 0,35ml) mi alıyorsunuz? Nasıl peki iyi sonuç alıyor musunuz? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55
oisobb123, 20 saat önce yazdı:

Dolu muydu peki ürün hocam

Yani testo’su doluydu diğer ürünlerini denemedim ama boş olacağını pek düşünmüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
Ulashaksu, 3 saat önce yazdı:

Humax Cutmix'i haftalık 150mg yani 1ml ( yaklaşık gün aşırı 0,35ml) mi alıyorsunuz? Nasıl peki iyi sonuç alıyor musunuz? 

Haftalık 200ml çıkarttım. Hissiyat çok iyi. Adele baya bombeleşti ve yağ oranım güzel düştü. Kan testini de paylaştım. Kan testini 1mg yaptıktan 1 gün sonra verdim.

688b493fa581d_WhatsAppGrsel2025-07-17saat13_51.00_3a8a0307.thumb.jpg.571caf9532a5bb128f5f7de94502dc95.jpg 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.057
oisobb123, 30.07.2025 - 12:55 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bu markayı kullanan var mı arkadaşlar nasıl ürünleri?

bulgar malıdır kendisi ortalama doluluktadır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    656
oisobb123, 18 dakika önce yazdı:

Bomboş ürün underdose bile değil boş

hangi ürünleri kullandınız? detaylıca belirtir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
Fuhrer, 8 saat önce yazdı:

Yakın bir arkadaşım clenini hediye etmişti. Kullanıyorum gayet etkili. Çevremde Testo enanth kullanan var. Ağrı yapıyor dedi ama çalışıyor. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
Fuhrer, 10 saat önce yazdı:

Test e haftalik 600 mg aliyorum testim bu

Screenshot_20250828_105805_Drive.jpg

• Şaşkın 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
oisobb123, 4 saat önce yazdı:

Test e haftalik 600 mg aliyorum testim bu

Enjeksiyondan ne zaman sonra test verdiniz hocam. Eğer 2-3 gün sonra verdiyseniz bu değer 600mg için az olabilir. Serbest Testosterona da baktırmak lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
AnarchyZone, 15 dakika önce yazdı:

Enjeksiyondan ne zaman sonra test verdiniz hocam. Eğer 2-3 gün sonra verdiyseniz bu değer 600mg için az olabilir. Serbest Testosterona da baktırmak lazım.

Sali ve cuma gunleri vuruyorum cuma sabah 300 mg vurdum sali gunu test verdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    656
oisobb123, 33 dakika önce yazdı:

Sali ve cuma gunleri vuruyorum cuma sabah 300 mg vurdum sali gunu test verdim

salı günü vurmadan mı verdiniz? Kür öncesi kan testi veya FSH LH değerleriniz var mı? Underdose olabilir dediğiniz gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
Fuhrer, 12 dakika önce yazdı:

salı günü vurmadan mı verdiniz? Kür öncesi kan testi veya FSH LH değerleriniz var mı? Underdose olabilir dediğiniz gibi.

Yok sali gunu vurmadim sonuclari bulamadim ama testom 600 civari diye hatirliyorum. Güvenip 5 6 kutu almıstım birde üzücü bir durum valla 🥺

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    656
oisobb123, 2 saat önce yazdı:

Yok sali gunu vurmadim sonuclari bulamadim ama testom 600 civari diye hatirliyorum. Güvenip 5 6 kutu almıstım birde üzücü bir durum valla 🥺

testosteron enanthate'nin yarı ömrü 4.5 gündür, aşağıdaki şablona göre bakarsak 46mg'lık bir testosteron kanında aktif olması gerekiyor eğer ilk haftadan test vermediysen. Bu da ürünün underdose olduğuna işarettir. Bence vurduğun gün tekrar bir test ver ve sonuçları bizimle paylaş. @Askabar'ın belirttiği üzere ürünlerden ben de iyi dönüşler alıyorum. Kimsenin aklında soru işareti kalmasın.

image.png.b131c71e6b570df75bb71ea353db2793.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35

Testi özelde yaptirdım devlette yapmıyorlar deli para istiyorlar bir daha uğraşır mıyım bilmiyorum  nessieye dondum libidom kuvvetim geri geldi sonucu satıcıya attıgımda vucudumda problem oldugunu soyledi baska marka sonucunu attim daha bir sey yazmadi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.