Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

hakanxvl

Kür dönemi kan testi sonuçlarım hk.

Önerilen İletiler

hakanxvl    3

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürümde 3 aylık bir süreci aştım.

KÜR İÇERİĞİM: (3 ay)

• Testosteron 500 mg
  • Masteron 300 mg
  • Oxandrolone 30 mg

Bu süreçten sonra 1 aylık bir ara verdim bu süreç içerisinde forumdaki konularda yazan bitkisel takviyeler vücuduma iyi gelecek takviyeler kullandım.

AKTİF KÜR İÇERİĞİM (1 ay off sonrası - 30 gündür)

• Testosteron 500 mg
  • Rimobolan 400 mg

Küründeyim ilk ayımdaki sonuçlarım aşağıdaki gibidir ast ve kolesterol değerini fazla kafaya takmadım ancak alt değeri bir tık fazla geldi yorumlarınız nelerdir acaba şimdiden teşekkürler. :)

KAN TESTİ SONUCUM :

image.thumb.png.47de1ae943d968bd3df3962c4b38a093.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.785

Normalde rimo bu kadar yükseltmez.

• Temiz besleniyor musun?
  • Hangi markayı kullanıyorsun?
  • Antibiyotik vs oral ne kullanıyorsan yazar mısın?
  • Glukozda yüksek tok karnına mı kan verdin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanxvl    3
Diver, 17 dakika önce yazdı:

Normalde rimo bu kadar yükseltmez.

• Temiz besleniyor musun?
  • Hangi markayı kullanıyorsun?
  • Antibiyotik vs oral ne kullanıyorsan yazar mısın?
  • Glukozda yüksek tok karnına mı kan verdin?

temiz besleniyorum ondan yana bir sorunum yok 
overdose a geçiş yaptım onu kullanıyorum 
koruyucuları da içerisinde bulundurursak omega3 ,  milk thistle  multivitamin , bmf , grim shredder , esterc , 
Bazı günler baş veya farklı kas ağrılarım oldugu durumda ağrı kesici dicloflam 
tok karnıma vermiştim , kahvaltı yapıp

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.785
hakanxvl, 4 dakika önce yazdı:

temiz besleniyorum ondan yana bir sorunum yok 
overdose a geçiş yaptım onu kullanıyorum 
koruyucuları da içerisinde bulundurursak omega3 ,  milk thistle  multivitamin , bmf , grim shredder , esterc , 
Bazı günler baş veya farklı kas ağrılarım oldugu durumda ağrı kesici dicloflam 
tok karnıma vermiştim , kahvaltı yapıp

Alt yükselten shredder büyük ihtimalle. Omega 3 artırman lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanxvl    3
Diver, 29 dakika önce yazdı:

Alt yükselten shredder büyük ihtimalle. Omega 3 artırman lazım.

hocam ocean plusun omega3 ünü kullanıyorum 1200mg sabah aç karnına 1 alıyorum onu mu arttırayım yoksa başka marka mı tavsiye edersiniz ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.785
hakanxvl, 29 dakika önce yazdı:

hocam ocean plusun omega3 ünü kullanıyorum 1200mg sabah aç karnına 1 alıyorum onu mu arttırayım yoksa başka marka mı tavsiye edersiniz ? 

Ondan 3 tane iç sabah öğle akşam yemeklerle birlikte.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanxvl    3
Diver, 4 saat önce yazdı:

Ondan 3 tane iç sabah öğle akşam yemeklerle birlikte.

tamamdır hocam teşekkürler 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    15

Günde 3 gr balık yağı (kullandığınız üründen 3 adet), günde 2 adet NAC600 iyi gelebilir. Bir süre doymuş yağ asitleriyle (zeytinyağı, avakado) beslenmeyi ve kilo başına 1gr'dan fazla yağ almamanızı öneriririm. 

LDL kolestrolun oksitlenip damarlarınızda birikmemesi için bol E vitaminiyle beslenebilirsiniz (fazlası toksiktir uygun miktarlarda alsanız yeter). Tüm bu önlemleri aldıktan sonra hala kolestrol yüksek çıkarsa -ki muhtemelen düzelir -  Q10, karaciğer enzimleri düzelmezse direkt olarak enginarla beslenmeye başlayabilirsiniz, etkileyecektir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanxvl    3
sauron, 1 dakika önce yazdı:

Günde 3 gr balık yağı (kullandığınız üründen 3 adet), günde 2 adet NAC600 iyi gelebilir. Bir süre doymuş yağ asitleriyle (zeytinyağı, avakado) beslenmeyi ve kilo başına 1gr'dan fazla yağ almamanızı öneriririm. 

LDL kolestrolun oksitlenip damarlarınızda birikmemesi için bol E vitaminiyle beslenebilirsiniz (fazlası toksiktir uygun miktarlarda alsanız yeter). Tüm bu önlemleri aldıktan sonra hala kolestrol yüksek çıkarsa -ki muhtemelen düzelir -  Q10, karaciğer enzimleri düzelmezse direkt olarak enginarla beslenmeye başlayabilirsiniz, etkileyecektir.

hocam nac1200 ü zaten 1200lik bulamadıgım için 600 den 2 adet kullanıyorum sabahları milk thistle ile beraber diğer tavsiyeleri de uyguluyucam teşekkür ederim tavsiyeler için 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    34
sauron, 57 dakika önce yazdı:

nac kullanmak nasıl daha mantıklı ? 1 litre suya 1200 mg koyup akşama kadar yavaş yavaş içmek mi yoksa 500ml suyla sabah direkt içmek mi? ben gün içine bölüyorum böyle daha işlevsel daha kullanılır gibi geliyor yanlış mıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    15

Yarılanma ömrü yaklaşık 2.30 saat. Gün içine bölerek almak daha mantıklı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanxvl    3
sauron, 10 saat önce yazdı:

Güncel protein alımın ne seviyede?

hocam fix menü olarak sabah kahvaltıda 4 adet yumurta 12 1 arası 450 gram tavuk  akşam öğününde tekrar 450 gram tavuk daha gidiyor günü de 3 ölçek bigjoy whey ile kapatıyorum. Düz hesaba baktıgınız zaman 290-300 gr proteine denk geliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    124

Beslenme ve Supplement Kullanımıyla İlgili Tavsiyem:

Protein alımın şu anda biraz yüksek görünüyor. Genel bir öneri olarak, günlük protein ihtiyacını vücut ağırlığının 2 katı kadar, yağ ihtiyacını ise kilonun yarısı olarak belirleyip, kalori ihtiyacının kalanını karbonhidratlardan karşılayabilirsin.

Koruyucular hariç ox dahil oral takviyeleri kesmek, karaciğer sağlığın açısından daha güvenli olabilir. Ben geçmişte grimlabs kullanmıştım ve kişisel olarak karaciğer değerlerimde bir bozulma yaşamadım; ancak herkesin vücudu farklı tepki verebilir. İşin garantiye alınması açısından dikkatli olmakta fayda var.

Destekleyici olarak da, aktar ürünlerinden enginar suyu konsantresi kullanmanı öneririm. Özellikle sabah aç karnına ve gece yatmadan önce birer porsiyon şeklinde tüketildiğinde, karaciğer destekleyici etkisi olabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanxvl    3
BBurak, 3 dakika önce yazdı:

Beslenme ve Supplement Kullanımıyla İlgili Tavsiyem:

Protein alımın şu anda biraz yüksek görünüyor. Genel bir öneri olarak, günlük protein ihtiyacını vücut ağırlığının 2 katı kadar, yağ ihtiyacını ise kilonun yarısı olarak belirleyip, kalori ihtiyacının kalanını karbonhidratlardan karşılayabilirsin.

Koruyucular hariç ox dahil oral takviyeleri kesmek, karaciğer sağlığın açısından daha güvenli olabilir. Ben geçmişte grimlabs kullanmıştım ve kişisel olarak karaciğer değerlerimde bir bozulma yaşamadım; ancak herkesin vücudu farklı tepki verebilir. İşin garantiye alınması açısından dikkatli olmakta fayda var.

Destekleyici olarak da, aktar ürünlerinden enginar suyu konsantresi kullanmanı öneririm. Özellikle sabah aç karnına ve gece yatmadan önce birer porsiyon şeklinde tüketildiğinde, karaciğer destekleyici etkisi olabilir.

hocam protein alımını bilerek yüksek tutmak istedik cut sürecinde oldugum için minimum kas kaybı ile atlatmak istediğim süreç ,  protein sentezini min değil de max tutup min kas kaybı ile atlatmak istediğimden kaynaklı ,  enginar suyunun araştırmasını detaylı yapıp duruma göre kullanmaya başlıyıcam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: gokalaf
      Arkadaşlar merhaba, 12 Haftadır kürdeyim.
      Haftalık :
      500 MG Test E 400 MG Boldenon  kullanıyorum. Kür içi hiçbir koruyucu veya anti aromataz kullanmadım. Ne durumdayım diye bakmak için test verdim, yorumlarınızı bekliyorum.
      Küre Tren E eklemek istiyorum, boldeyi keseyim mi veya napayım tavsiyelerinizi bekliyorum.
      63 KG de girdim küre, kilom şuan 72.

• Yazan: Johturk0606
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür başından beri kilom sabit, göbekte hafif yağ ve şişkinlik var. kilomu sabit tutup hacim almaya çalışıyorum. Kuru görünme gibi bir amacım yok iri vücut daha çok tercihim. Vücut ölçüleri takibimde artma oluyor kilo almasam da. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 testosteron enanthate  400 boldenone KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      kilo 97 boy 1.80 yaş 31 1 haftadır  grup ve kümeleme antrenman sistemini yapıyorum.
      NOT:
      testosteron sonucu çıkınca ekleyeceğim, şimdiden teşekkürler.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: FiiQZ
      Saygıdeğer arkadaşlar, selamlar.
      4 senedir doğal şekilde vücut geliştirme ile uğraşan biriyim. İdrar testi sonuçlarım ve fiziğim ekteki şekildedir. Baba tarafında kronik böbrek rahatsızlığı olduğundan ötürü doğal yapmama rağmen aile isteği nedeniyle test veriyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      19 yaşında 195 boyunda 115 kg SORULARIM:
      Değerlerde sıkıntılı gördüğünüz herhangi bir durum var mıdır? Var ise bu durumu nasıl düzeltebilirim? TEST VE GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.