Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yasinakda

6 aylık kür sonrası - form kontrol!

Önerilen İletiler

Yasinakda    5

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Arkadaşlar form hakkında yorumlarınızı merak ediyorum teşekkür ederim.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kg : 75
  • Boy : 177
  • Kol : 39

KÜR İÇERİĞİM: (24 hafta)

• Testo cyp
  • bolde cyp
  • masteron
  • turinabol
  • ıpomorelin
  • crc 

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KULLANACAKLARIM:

• bolde cyp
  • testo cyp
  • turinabol
  • metribolon

GÜNCEL FORMUM:

IMG_3463.jpeg IMG_3400.jpeg IMG_3316.jpeg IMG_2518.jpeg IMG_2512.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    934

Kötü diyemeyiz ama 6 ay kür bu kadar ilacın karşılığı bu olmamalıydı diye düşünüyorum. Önceki halin var mı? Before kıyası yapmak için.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasinakda    5
Tarık34, 3 dakika önce yazdı:

Hangi markayı tercih ettiniz?

Pharma group 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629

Metrinolon mu ? Yok daha neler. Ağa kim satıyor size bu ilaçları ? Canınızı yolda mı buldunuz yapmayın ya gençsiniz Allah için biraz mantıklı hareket edin ya 

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasinakda    5
Askabar, 2 saat önce yazdı:

Metrinolon mu ? Yok daha neler. Ağa kim satıyor size bu ilaçları ? Canınızı yolda mı buldunuz yapmayın ya gençsiniz Allah için biraz mantıklı hareket edin ya 

Hocam hiç kullanmadım trenbolondan farkı nedir kullandınızmı ne gibi artı ve eksi sonucu var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
Yasinakda, Bir saat önce yazdı:

Hocam hiç kullanmadım trenbolondan farkı nedir kullandınızmı ne gibi artı ve eksi sonucu var 

Trenin metillenmis hali. Karaciger icin aşırı toksik. Alırsın eline yani karaciğeri bunun yerine trenbolone kullan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasinakda    5
deluxes, Bir saat önce yazdı:

Trenin metillenmis hali. Karaciger icin aşırı toksik. Alırsın eline yani karaciğeri bunun yerine trenbolone kullan.

Kullandınızmı siz peki veya kullanan gördünüzmü tren hiç kullanmadım o yüzden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
Yasinakda, 17 dakika önce yazdı:

Kullandınızmı siz peki veya kullanan gördünüzmü tren hiç kullanmadım o yüzden 

Şuan kullaniyorum haftalık 200mg alıyorum tren ace 17. Gunundeyim. Bariz güç artışı ve cok yüksek kalori tuketmeme rağmen 0 yağlanma ile 17 gunde 3.5 kilo aldım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    783

Boldenon ve metribolon kullanman zaten hali hazırdaki sivilce problemini arşa çıkarır yüksek ihtimal, ben derim bi 5-6 haftalık cruise dönemine geç ve biraz dinlen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar,
      Yaklaşık 2.5 senedir düzensiz, son 1.5-2 senedir ise daha düzenli şekilde fitness ile uğraşıyorum. Bu süreçte toplam 4 farklı program uyguladım. İlk olarak 5x5 ile başladım, ardından Hypertrophy no:1 yaptım. Sonrasında bir dönem evde çalıştığım için vücut ağırlığı ve birkaç ekipmanla hazırladığım, her bölgeyi haftada 1 kez çalıştırdığım bir program uyguladım. Şu an ise yaklaşık 1 aydır  Hypertrophy Max programına başladım.
      Boyum 168, kilom 67, yaşım 27. Göğüs ve bacak bölgem her zaman en zor gelişen bölgelerim oldu ve hâlâ öyle hissediyorum. Hatta eklediğim fotoğraflar bacak idmanı sonrası çekildi. Açık konuşmak gerekirse bu süreçteki en büyük eksiğim beslenme oldu. Maddi durumdan dolayı beslenmem çok düzensiz ilerledi. İmkan olduğunda günlük ortalama 300-350 gr karbonhidrat ve 80-100 gr protein alabiliyorum ama sürekliliği sağlayamıyorum. Supplement de bu yüzden hiç kullanmadım; düzgün beslenemezken supplementin çok mantıklı olmadığını düşündüm.
      Asıl merak ettiğim şey şu: Tüm bunlara rağmen formumun gerçekten kötü olup olmadığını anlayamıyorum. Kendime karşı fazla mı acımasızım, yoksa gerçekten geri mi kaldım emin olamıyorum. Son zamanlarda bu düşünce moralimi ciddi şekilde düşürmeye başladı ve salona gitme isteğimi bile etkiliyor. Fotoğrafları ekliyorum ama öncesi fotoğraflarımı bulamadım maalesef, tecrübeli arkadaşların objektif yorum ve tavsiyelerini gerçekten merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
      FORM CHECK:

• Yazan: Dağaslanı
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Hazır yıl sonuna gelmişken size 1 yıllık değişimimi  göstermek istedim.
      Çoğunlukla bulktaydım ve bu yıl koyabildikçe kütle koymaya çalıştım.
      KİŞİSEL VERİLER:
      188 boy  85 kilodan 105 kiloya çıktım   
    • Yazan: Superlevye
      Herkese merhabalar,
      6 aylık only test sürecimden bahsetmek ve sizlere göstermek ve ilerisine dönük yol haritasında yardım istemekteyim çok detaylarda boğulmadan olabildiğince anlatmaya çalışacağım sürece ilk başladığımda aktif olarak spor yapıyordum 1 yılı geçkin süredir ve (antrenman ve beslenme düzenimin kendimce çok iyi olduğunu zannediyordum) ki bu süreç içerisinde antrenman yapmayı ancak oturtabildim ki bu benim en büyük kayıplarımdan birisiydi neyski sonrasında halledebildim demem o ki bu yazımı okuyan ve bu sürece girmeye kararlı arkadaşlar lütfen aceleci davranmayın benim gibi ve olabildiğince antrenman ve beslenmeyi çözmeye çalışın ki farmakolojik takviyelerden istediğiniz verimi alabilin yoksa çok komik sonuçlar ile baş başa kalabilirsiniz.
      BAŞLANGIÇ VERİLERİM:
      Boy: 1.90 Kg: 78 Omuz: 115 Kol: 34 Boyun: 37 GÜNCEL VERİLERİM:
      Kg: 87 Bel: 85 Omuz:136 Kol: 43 Boyun: 41 Bir diğer dikkat çeken değişim 24 yaşında olmama rağmen ergenliğe girmişim gibi sesim kalınlaştı belli başlı uzuvlarda biraz büyümeler oldu  Kullandığım ürün ve miktarına gelecek olursak NOXY LABS - test enanthate kullandım haftalık olarak 300 mg kullandım 2 ye bölerek ve bu süreçte hiç kimse ile çalışmamam rağmen emeğini desteğini hiç esirgemeyen en aptalca soruma bile yanıt veren ne zaman rahatsız etsem bana elinden gelen destekte ve yönlendirmede bulunan @Loving Burak abime hocama teşekkür ederim. Şuanda haftalık 150 mg kadar test enantahte almaktayım cruise yapıyorum denebilir bir dahaki sefere 2-3 hafta sonra npp eklemeyi düşünüyorum oda noxy labs olacak yani 300 mg test yada 350 mg test 200 npp gibi bir cycle düşünüyorum lakin sanırım biraz yağ oranımı düşürmem gerekmekte olabildikçe temiz bir şekilde 90-95 kg yi görmek istiyorum.
      ÖNCESİ VE SONRASINA DAİR:

• Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      BAŞLANGIÇ DETAYLARI:
      Başlangıç kilom 110  Bel: 113  Omuz: 110  KULLANILAN ÜRÜNLER:
      Testosteron Masteron Tren Acetat Clenbuterol GÜNCEL DETAYLAR:
      Kilo: 82  Bel : 86 Omuz : 130  ÖNCESİ VE SONRASI FORM:

• Yazan: eman2763
      Merhabalar 3 aylık danabol testo boldenon kürüm bitti 8 kg aldım fotoğraflar ve ölçümler ektedir. Ben yetersiz buldum sizde yorumlarsanız memnun olurum tahlil sonuçları akşam paylaşılacaktır. Tekli fotoğraflar son halim. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.