Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Serkanada2626

Definasyon kürüne gireceğim ve ilk kürüm olacak! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürüne girdim şu an ilk haftam bitti pazartesi ikinci haftaya gireceğim programı yapan kişi ikinci haftamda piroviron+tribulus alabileceğimi söyledi günlük 200 mg çinko ve karaciğer koruyucu artı vitaminler.

KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)

• winstrol
  • propinat
  • masteron
  • fragment

Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.751

Proviron ile tribulus ne alaka 😄 bu ürünleri de ondan mı alacaksın? Formunu görelim ona göre yardımcı oluruz. Yüzünü gizleyerek fotoğraf at dostum. Boy kilo yaş nedir? Ne zamandır spor yapıyorsun?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, Şimdi yazdı:

Proviron ile tribulus ne alaka 😄 bu ürünleri de ondan mı alacaksın? Formunu görelim ona göre yardımcı oluruz. Yüzünü gizleyerek fotoğraf at dostum. Boy kilo yaş nedir? Ne zamandır spor yapıyorsun?

Soruyorum ilk kürüm 35 yaş 90 kg 1 yıldır yapıyorum spor çok deneyim olmadığı için soruyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.751
Serkanada2626, 5 dakika önce yazdı:

Soruyorum ilk kürüm 35 yaş 90 kg 1 yıldır yapıyorum spor çok deneyim olmadığı için soruyorum 

Kürden çıkınca tribulus iş yapabilir. Provirona gerek yok. Geri kalan ilaçlar için fotoğraf atman lazım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, Şimdi yazdı:

Kürden çıkınca tribulus iş yapabilir. Provirona gerek yok. Geri kalan ilaçlar için fotoğraf atman lazım. 

Tamam hocam eve geçiyorum bütün fotoğraflari aticam bana yardimci olursan sevinirim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.385
Serkanada2626, 13 dakika önce yazdı:

10 haftalık winstrol propinat masteron+fregmen peptit kürüne girdim şu an ilk haftam bitti pazartesi iinci haftaya giricem programi yapan kişi ikinci haftamda piroviron artı tribulus alabilecegimi söyledi günlük 200 mg çinko ve karaciğer koruyucu artı vitaminler kür planim şöyle pazartesi bir ampul winstrol propinat Çarşamba piropinat masteron cuma winstrol propinat görüşleriniz çok önemli şimdiden teşekkürler 

Diver hocam gerekenleri yazmış fakat şunu eklemek istiyorum. 200 mg çinkoyu neye göre verdi. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 15 dakika önce yazdı:

ÜRÜNLER:

Screenshot_2025-05-03-17-41-22-726_com.miui.gallery.jpg

Askabar, 12 dakika önce yazdı:

Diver hocam gerekenleri yazmış fakat şunu eklemek istiyorum. 200 mg çinkoyu neye göre verdi. 

Kafam şu an çok karışık eğer ki bı yerde bı yanlışlık var ise devam etmeyi birakicam o yüzden yardım istiyorum sizden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 50 dakika önce yazdı:

Vücut fotoğraf 

IMG_20250503_180021.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.751
Serkanada2626, 18 dakika önce yazdı:

Vücut fotoğraf 

Yağ oranın çok yüksek kesinlikle küre girmeye hazır değilsin. Bu yağ oranında vuracağın testo çoğunlukla östrojene dönüşecek. Yine bu yağ oranında Winstrolden hiçbirşey anlamazsın. %10 yağ altında kullanılmadı mantıklı. Bu ilaçları sana yazan koç değil kasap. Yağ oranını %15 altına indirip küre sokması lazımdı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim şimdi bir hafta girmiştim bırakıyorum bişey yapmam gerekiyor mu ?

Diver, 14 dakika önce yazdı:

Yağ oranın çok yüksek kesinlikle küre girmeye hazır değilsin. Bu yağ oranında vuracağın testo çoğunlukla östrojene dönüşecek. Yine bu yağ oranında Winstrolden hiçbirşey anlamazsın. %10 yağ altında kullanılmadı mantıklı. Bu ilaçları sana yazan koç değil kasap. Yağ oranını %15 altına indirip küre sokması lazımdı.

Şimdi bir hafta kürü kullandım bırakıyorum bişey kullanmam gerekiyor mu hocam gerek varmı bişeye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.751
Serkanada2626, 4 dakika önce yazdı:

Şimdi bir hafta kürü kullandım bırakıyorum bişey kullanmam gerekiyor mu hocam gerek varmı bişeye

Kaç enjeksiyon yaptın kaç ml vurdun? Bir hafta sonra kan tahlili yaptırıp emin olabilirsin. Lh-fsh total testo östrojen prolaktin yeterli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.751
Serkanada2626, 2 dakika önce yazdı:

Bir haftada iki ampul winstrol üç ampul propinat bir ampul masteron bu kadar 

Tamam yinede emin olalım. Bir hafta sonra yukarda yazdığım testleri ister üroloji ister dahiliyeciden rica edip yaptır değerlerini görelim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Tamam yinede emin olalım. Bir hafta sonra yukarda yazdığım testleri ister üroloji ister dahiliyeciden rica edip yaptır değerlerini görelim.

Tamam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz şimdi vücuttan etkisi ne zaman biter ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.751
Serkanada2626, 1 dakika önce yazdı:

Tamam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz şimdi vücuttan etkisi ne zaman biter ?

Bir hafta sonra çıkar dostum. O yüzden bir hafta sonra kan tahlili yaptır dedim :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, Şimdi yazdı:

Bir hafta sonra çıkar dostum. O yüzden bir hafta sonra kan tahlili yaptır dedim :) 

Çok teşekkür ederim stres yaptım kaç gündür yanlışimi düzeltiniz Allah razı olsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.751
Serkanada2626, 3 dakika önce yazdı:

Çok teşekkür ederim stres yaptım kaç gündür yanlışimi düzeltiniz Allah razı olsun 

Cümlemizden dostum 🙏🏻 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 6 dakika önce yazdı:

Cümlemizden dostum 🙏🏻 

Son bişey daha hocam cinkoyi almaya devam edeyim mi bir hafta boyunca 200 mg vermişti günlük 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.751
Serkanada2626, Şimdi yazdı:

Son bişey daha hocam cinkoyi almaya devam edeyim mi bir hafta boyunca 200 mg vermişti günlük 

15-30 mg arası kullanabilirsin :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 22 dakika önce yazdı:

15-30 mg arası kullanabilirsin :) 

Allah razı olsun hocam.

Hocam peki peptiti kullanabilir miyim sıfır kutu kaldı elimde oda sknti cikarirmi?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    8

Fragmenti vurmanızı tavsiye ederim muhtemelen suyla karıştırdınız. Güvenlik profili yüksek sayılır. 250-375 mcg vurabilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: arda3535
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      İlk kürüme girdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 750 mg Boldenon 750 mg Kullanıyorum 7 haftadır ama yaz geldiği için parçalanmak istiyorum.
      DEFİNSAYON KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Boldenon Masteron SORUM:
      İlacı kesmeden definasyon kürüne geçiş yapılabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Huseyin386
      İlk defa iğne kullanacağım daha önce 5 ay spor yaptım ve dianabol+Testo+mk677 sarms kullandım bana iyi kilo aldırdı şimdide bu yazdığım ilaçları yazdığım dozlarla kullanmayı düşünüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: (15 HAFTA)
      Testo e 500mg  Baldone 500mg Rimobalon 400mg Günlük 50mg Dianabol (8 hafta kullanıp bırakacağım) MARKA:
      Enova Pharma

KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      24 yaşındayım Boy: 185 Kg: 86 yağ oranı 24 gösteriyor tartıda ama pek inanamadım bilmiyorum  SORULARIM:
      Bu dozlar benim için yüksek mi? İlaç hafta planlaması doğru mu? Ekstra önerileriniz nelerdir? GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: despona
      Aşağıda belirttiğim definasyon planlaması ile ilerlemeyi düşünüyorum.
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM: (17 hafta)
      Boldenon 600mg Cypionate 500mg YENİ PLANLADIĞIM DEFİNASYON KÜRÜM: (6-7 hafta)
      350 mg Testosteron Propionate 400 mg Masteron 40 mg Winstrol 40 mg Anavar KAN PARAMETRELERİMDEN BAZILARI:
      ALT:  55 AST: 57 GGT: 26 SORULARIM:
      40mg winstrol ve anavarı aynı anda mı başlıyayım? Veya 3 hafta önce winstrol daha sonra 3 hafta anavar'a mı devam edeyim? Tüm fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: darkmountain
      Değerli üstatlarım herkese selamlar saygılar dilerim,
      Herhangi bir rahatsızlığım yok geçmişte bir çok defa spora başladım bıraktım bu sefer kafaya koydum eve koşu bandı dumbell ve dynamic 1001 çalışma istasyonu aldım haftada 5 gün antrenman yapıyorum artık bu işin hakkını vermek istiyorum yaklaşık 18 gündür düzenli bir şekilde spor yapıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum daha önce suplement kullandım ama kür hiç yapmadım. Şuanda sadece protein tozu kullanıyorum. Bu sefer kür yapmaya karar verdim ancak ne kadar araştırsamda bu konuda kafama takılan sorularım var! Sorduğum sorular saçma ve komikte gelebilir lütfen kusuruma bakmayın şimdiden.  
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım 40 Kilom 92 Boyum 1.76  SORULARIM:
      Bu formda sizce önce bulk kür yapıp hacim kazanmam mı daha doğru yoksa önce definasyon küre girip yağ yakmak mı?  Eğer yağ yakım ise  yağ yakım için bel bölgem için hgh fragment tek başına bana yeter mi? Veya (clen+ winstrol+ oxandrolon) yada (clen+ winstrol+ tiromel t3) mü kullansam daha iyi olur? Eğer önce bulk ise hangi küre girmem daha iyi olur? Tüm fikir, öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
      GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.