Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Huseyin386

Ilk kürüm olacak! bana bilgi ve öneri konusunda destek verirmisiniz?

Önerilen İletiler

Huseyin386    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk defa iğne kullanacağım daha önce 5 ay spor yaptım ve dianabol+Testo+mk677 sarms kullandım bana iyi kilo aldırdı şimdide bu yazdığım ilaçları yazdığım dozlarla kullanmayı düşünüyorum.

KÜR İÇERİĞİM: (15 HAFTA)

• Testo e 500mg 
  • Baldone 500mg
  • Rimobalon 400mg
  • Günlük 50mg Dianabol (8 hafta kullanıp bırakacağım)

MARKA:

Enova Pharma

CB9D5AC3-5BDB-437E-BE3D-217E8BC1BB06.thumb.jpeg.4cea7b76c096ba18c5f7290aa4a581eb.jpeg

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 24 yaşındayım
  • Boy: 185
  • Kg: 86
  • yağ oranı 24 gösteriyor tartıda ama pek inanamadım bilmiyorum 

SORULARIM:

1. Bu dozlar benim için yüksek mi?
  2. İlaç hafta planlaması doğru mu?
  3. Ekstra önerileriniz nelerdir?

GÜNCEL FORMUM:

IMG_0274.thumb.jpeg.c03bb8180a412b938683a55a1c84429a.jpeg IMG_0275.thumb.jpeg.655d0d32f3b0ee31de42e8673fabb7d1.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sauron    9

İlk küre göre çok yüksek dozajlar var. DHT olarak neden hem boldenone hem rimo tercih ettiniz? 8 haft dianabol ciddi toksisite yaratır. Pek sisteminiz var gibi durmuyor hocam size naçizane tavsiyem bir süre natural gidip ilaçları saklamanız.

Yine de yapacağım diyorsanız bir kan ve hormon testi verin, 250mg Testo 400mg Rimo ile başlayın ve 4 haftadan sonra dianabolu kesin. Koruyucuları özellikle ilk 4 hafta asla ihmal etmeyin. Boldenone’u rimobolan varken kullanmanızı önermem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    383

5 aylık spor geçmişi ?? Hem bolde hem rimo ?? Dbol ?? Neden kardeşim neden..

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    25

Merhaba, Hamd olsun sen nasılsın?

• Öncelikle 5 aydır spora başlayan birisinin steroide bulaşması hiç ama hiç mantıklı değil, önceki kürünü yapmadan önce kan testin var mı?
  • Bu ilaçlara başlamadan önce kan testlerin var mı?

Kür içeriğini 15 hafta yapmak istiyosun fakat;

• Boldenon açılım süresi çok uzun, Rimobolan da keza öyle. Dianabolü anladığım kadarıyla kick start kullanıcaksın fakat bence bu içeriğe gerek yok.
  • Bu yüzden kullanım süren çok düşük, daha verimin ortalarında ilacını kesmiş bulunucaksın.
  • İğneye ilk defa başlicam demişsin, önceden Testoyu oral olarak mı aldın?
  • İlaçların orjinalliğini şahsen bilmiyorum.
  • İlaçlara başlamak senin için çok erken!

Forumda biraz daha dolaşıp bilgi alman, ve spora biraz daha adapte olman, vücudunu en azından buna alıştırman gerekli.

CEVAPLARIM:

1. Evet dozajlar çok yüksek
  2. Hayır kesinlikle yanlış
  3. Sporu uzun süre natural olarak devam etmelisin!

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Huseyin386    0
sauron, 11 dakika önce yazdı:

İlk küre göre çok yüksek dozajlar var. DHT olarak neden hem boldenone hem rimo tercih ettiniz?

8 haft dianabol ciddi toksisite yaratır. Pek sisteminiz var gibi durmuyor hocam size naçizane tavsiyem bir süre natural gidip ilaçları saklamanız. Yine de yapacağım diyorsanız bir kan ve hormon testi verin, 250mg Testo 400mg Rimo ile başlayın ve 4 haftadan sonra dianabolu kesin. Koruyucuları özellikle ilk 4 hafta asla ihmal etmeyin. Boldenone’u rimobolan varken kullanmanızı önermem.

Hocam kardeşim küre girdi oda benim gibi idi haftalık 200 Testo p 200 rimo 200 Baldone  dianabol 40 mg 20 hafta küre girdi ona bu dozlar çok az geldi bana dediği ise vuracaksan biraz yüksek doz vur dedi 

Hocam çok yükseklerde değil gözüm biraz kalıplı olayım olduğu kadar @Komutan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    25
Huseyin386, 6 dakika önce yazdı:

Hocam kardeşim küre girdi oda benim gibi idi haftalık 200 Testo p 200 rimo 200 Baldone  dianabol 40 mg 20 hafta küre girdi ona bu dozlar çok az geldi bana dediği ise vuracaksan biraz yüksek doz vur dedi 

Huseyin386, 5 dakika önce yazdı:

Hocam çok yükseklerde değil gözüm biraz kalıplı olayım olduğu kadar 

Vücudun kalıplı olur, Fakat iç organların için HİÇ BİR BİLGİLİ KİŞİ AYNI ŞEYİ SÖYLEYEMEZ.

OLUR DA SÖYLERSE O KİŞİDEN UZAKLAŞ!

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    9

Hocam bu işler lafla değil gözlemle olur. Siz boldenone çıkarıp 250 Testo e. + 400 rimobolan vurabilirsin.

200 Rimo çok az ve gereksiz. Size önerim küre girmeyin çünkü bıraktığınızda hiçbir şey kalmayacak hocam boşuna zarar verecekseniz sisteminize. Önce bir spor kültürü oturtun sonra pekala başlarsınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    383
Huseyin386, 3 dakika önce yazdı:

Hocam çok yükseklerde değil gözüm biraz kalıplı olayım olduğu kadar 

Biraz kalıplı olayım diye ilaçlara yönelmek neden kardeşim? 5 aylık spor geçmişinde bir takım şeyler kullandığımı söylemişsin. Ne yaptın kardeşim spor salonuna direkt ilaçla mı girdin?? 

tarihinde AREN tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    886
AREN, 2 dakika önce yazdı:

Biraz kalıplı olayım diye ilaçlara yönelmek neden kardeşim? 5 aylık spor geçmişinde bir takım şeyler kullandığımı söylemişsin. Ne yaptın kardeşim spor salonuna direkt ilaçla mı girdin?? 

Ne yazık ki tüm piyasa böyle kg almak için kalıplı durayım diye küre giriyorlar o kadar bilinçsizce ki. Aslında tüm mesele beslenme ama hepsine zor geliyor.

Bu konuyu okumalısın Hüseyin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    155
AREN, 2 dakika önce yazdı:

Beast Hüseyin. 🤣 Şaka bi yana gerçekten trajikomik

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    383
GHOST, 9 dakika önce yazdı:

Ne yazık ki tüm piyasa böyle kg almak için kalıplı durayım diye küre giriyorlar o kadar bilinçsizce ki. Aslında tüm mesele beslenme ama hepsine zor geliyor.

Bu konuyu okumalısın Hüseyin.

+ Ben şahsen Hüseyin’in düzenli beslenmeyi bırak günlük protein alımını tamamladığını bile düşünmüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Huseyin386    0
Komutan, 15 dakika önce yazdı:

Vücudun kalıplı olur, Fakat iç organların için HİÇ BİR BİLGİLİ KİŞİ AYNI ŞEYİ SÖYLEYEMEZ.

OLUR DA SÖYLERSE O KİŞİDEN UZAKLAŞ!

Hocam bu dozların yarı dozunu kardeşim kullandı ve benden çok daha zayıftı spor salonundaki hoca önerisiyle ve hiçbir sorun olmadı aksine ilaçlar az geldi kardeşime 

AREN, 5 dakika önce yazdı:

+ Ben şahsen Hüseyin’in düzenli beslenmeyi bırak günlük protein alımını tamamladığını bile düşünmüyorum.

Hocam herşeye uyacağım pazartesi başlıyorum spora yeterince maddi sürümüm var beslenmeye yetecek kadar ama şuanda böyle konuştunuz kafam karıştı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    25
Huseyin386, 1 dakika önce yazdı:

Hocam bu dozların yarı dozunu kardeşim kullandı ve benden çok daha zayıftı spor salonundaki hoca önerisiyle ve hiçbir sorun olmadı aksine ilaçlar az geldi kardeşime 

bak üstadım. Ben ilk kürüme 3 aylık spor geçmişimle başladım. Test+Boldenone.

HALA PİŞMANIM!

o zamanlar çok güzeldi, zirvedeydim. Kalıp olarak elime su dökebilen yoktu. Hayatım boyunca hep zayıf kaldım o dönem haricinde.

Kendimi çok iyi hissediyordum. Taa ki ilaç dolayısıyla sağlık sorunu yaşayana kadar.

Senin yaşına baktığımzda kardeşin de heralde benım bahsettiğim yaşlarda başladı ilaca. Ergenlik döneminde, Asla yapmaması gereken bir dönemde :) 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Huseyin386    0

Ne gibi sorunlar yaşadın kral kardeşim 22 yaşında onun kürü daha yeni bitti onun sözleriyle bu dozlara girmeye karar verdim çünkü cidden az geldi ilaç ona ama kalıplandı baya @Komutan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    383
Huseyin386, 23 dakika önce yazdı:

O spor salonu hocasının aklına tüküreyim. İlaçlar az gelmesinin sebebi boş ilaçları vermiş size. Zayıf olunca da mı ilaça giriliyor kardeşim siz ne yaşıyorsunuz? Onu geçtim hadi ilaçlar dolu diyelim, ya güzel kardeşim, senin kardeşinde bir yan etki olmuyor diye sende de olmayacak diye bir kaide mi var?? Sağlıklı düşünemiyorsunuz. İlaçlardan uzaklaş!

Huseyin386, 21 dakika önce yazdı:

Hocam herşeye uyacağım pazartesi başlıyorum spora yeterince maddi sürümüm var beslenmeye yetecek kadar ama şuanda böyle konuştunuz kafam karıştı 

Direkt ilaçla mı başlayacaktın kardeşim, nasıl bir düşünce bu?

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Huseyin386    0
AREN, Şimdi yazdı:

O spor salonu hocasının aklına tüküreyim. İlaçlar az gelmesinin sebebi boş ilaçları vermiş size. Zayıf olunca da mı ilaça giriliyor kardeşim siz ne yaşıyorsunuz? Onu geçtim hadi ilaçlar dolu diyelim, ya güzel kardeşim, senin kardeşinde bir yan etki olmuyor diye sende de olmayacak diye bir kaide mi var?? Sağlıklı düşünemiyorsunuz. İlaçlardan uzaklaş!

Hocam 3 ay küre girecek daha da ilaç spor yapmayacağım amaç biraz daha kalıplanmak öyle aşırı estetik olmak istemiyorum sadece zayıf görüntüden kurtulmak istiyorum 

• Şaşkın 2
  • Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    948
AREN, Şimdi yazdı:

Direkt ilaçla mı başlayacaktın kardeşim, nasıl bir düşünce bu?

Asıl komik olan adam küre başlıcak 2-3 gün önceden soruyor bide çocuk oyuncağı yaptılar .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    383
Huseyin386, Şimdi yazdı:

Hocam 3 ay küre girecek daha da ilaç spor yapmayacağım amaç biraz daha kalıplanmak öyle aşırı estetik olmak istemiyorum sadece zayıf görüntüden kurtulmak istiyorum 

Kardeşim sen ciddi misin??

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    155
Huseyin386, 1 dakika önce yazdı:

Dostum git berbat beslen kütle gelir, pasta börek cicibebe ne bulursan ye.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Huseyin386    0
ardas, 15 dakika önce yazdı:

Asıl komik olan adam küre başlıcak 2-3 gün önceden soruyor bide çocuk oyuncağı yaptılar .

Niye bilgi almak mı çocuk oyuncağı oldu 

Tarık34, 14 dakika önce yazdı:

Dostum git berbat beslen kütle gelir, pasta börek cicibebe ne bulursan ye.

Yağlandım öyle yapa yapa zaten 

AREN, 15 dakika önce yazdı:

Kardeşim sen ciddi misin??

Evet böyle düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    155
Huseyin386, Şimdi yazdı:

3 ay sonra sporu ılacı bırakınca ne olacak sanıyorsun , sence kalıcı mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    383
Huseyin386, 13 dakika önce yazdı:

Yeme bozukluğunuz olduğu halde de direkt ilaça atlamayı düşünüyorsunuz, bravo 👏🏻

Huseyin386, 12 dakika önce yazdı:

Evet böyle düşünüyorum 

Ben sana daha yorum yapmayacağım Hüseyin kardeşim. Hayatında bol şans

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    25
Huseyin386, 19 dakika önce yazdı:

Ne gibi sorunlar yaşadın kral kardeşim 22 yaşında onun kürü daha yeni bitti onun sözleriyle bu dozlara girmeye karar verdim çünkü cidden az geldi ilaç ona ama kalıplandı baya @Komutan

Rica etsem bu konuyu okur musun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Huseyin386    0
AREN, 1 dakika önce yazdı:

Yeme bozukluğunuz olduğu halde de direkt ilaça atlamayı düşünüyorsunuz, bravo 👏🏻

2 haftadır detox kullanıyorum ve ilaca başlamadan önce tam kan testi yaptıracağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Serkanada2626
      Kürüne girdim şu an ilk haftam bitti pazartesi ikinci haftaya gireceğim programı yapan kişi ikinci haftamda piroviron+tribulus alabileceğimi söyledi günlük 200 mg çinko ve karaciğer koruyucu artı vitaminler.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      winstrol propinat masteron fragment Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
    • Yazan: darkmountain
      Değerli üstatlarım herkese selamlar saygılar dilerim,
      Herhangi bir rahatsızlığım yok geçmişte bir çok defa spora başladım bıraktım bu sefer kafaya koydum eve koşu bandı dumbell ve dynamic 1001 çalışma istasyonu aldım haftada 5 gün antrenman yapıyorum artık bu işin hakkını vermek istiyorum yaklaşık 18 gündür düzenli bir şekilde spor yapıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum daha önce suplement kullandım ama kür hiç yapmadım. Şuanda sadece protein tozu kullanıyorum. Bu sefer kür yapmaya karar verdim ancak ne kadar araştırsamda bu konuda kafama takılan sorularım var! Sorduğum sorular saçma ve komikte gelebilir lütfen kusuruma bakmayın şimdiden.  
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım 40 Kilom 92 Boyum 1.76  SORULARIM:
      Bu formda sizce önce bulk kür yapıp hacim kazanmam mı daha doğru yoksa önce definasyon küre girip yağ yakmak mı?  Eğer yağ yakım ise  yağ yakım için bel bölgem için hgh fragment tek başına bana yeter mi? Veya (clen+ winstrol+ oxandrolon) yada (clen+ winstrol+ tiromel t3) mü kullansam daha iyi olur? Eğer önce bulk ise hangi küre girmem daha iyi olur? Tüm fikir, öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
      GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: HASAN61
      Hasan ben, aranıza yeni katıldım ve ilk kürüme girmek istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: (12 Hafta)
      Testosteron Enanthate Boldenon Deca Oxabdrolone SORULARIM:
      Sizce ilk kür olarak bu ürünler uygun mu? Başka ilaç eklemeli miyim? Veya içinden çıkarmamı önerdiğiniz ilaçlar var mı? Yorum ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Semih Erarslan
      Eğitmen: @Loving 
      Sporcu: S. E.
      Anapolon deca testo  Başlama tarihi:  02 kasım 2020 pazartesi                                       
    • Yazan: NiTianErXing
      Arkadaşlar selamlar,
      Bu benim ilk kürüm olacak, hala karar aşamasındayım o yüzden her türlü görüşe ihtiyacım var.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      32 yaşındayım 172cm boy 80,55 kiloyum VÜCUT ÖLÇÜLERİM:
      göbek; 95cm boyun; 40cm kalça; 100cm Halihazırda Amerika'da yaşıyorum, işime ve spor salonuma bisikletle gidip geliyorum, bu da günde yaklaşık 14 kilometre ediyor, ayrıca buradaki son günlerim, tahmini olarak 100 ila 120 gün arasında Türkiye'ye kalıcı dönüş yapacağım. Uzun yıllardır spor yapıyorum, yer yer bıraktım yer yer devam ettim ama gelinen nokta en fazla burası oldu. Daha önce HGH Fragment denemem de olmuştu ancak gram verim aldığımı söyleyemem. Amerika'da olduğum için beslenme konusunda sorunum yok, çok uzun bir süredir günde iki öğün besleniyorum ve gramı gramına hesabını yapıyorum. Cronometer verilerine göre tahminen;
      BESLENME VERİLERİM:
      1800 kalori 178 gram protein 145 gram karbonhidrat 45~50 gram yağ alıyorum Burada son günlerim olduğu için ve kendimi bildim bileli göbekten kurtulamadığım için açıkçası 12 haftalık ve haftada 500 mg olacak şekilde only testo kürüne girmeyi düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Sizce ne yapmalıyım? Düşündüğüm gibi işe yarar mı? Yoksa hiç riske atmadan devam etmemi mi önerirsiniz? Kalan 100-120 günümde sihirli değnek etkisini only testo'dan alabilir miyim? GÜNCEL FORMUM:

KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.