-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: the_escobar
Herkese merhabalar, prolaktin ve E2'nin belirtileri oldukça benzer olduğundan hangisinin yükselmiş olduğunu ayırt etmenin bir yolu var mı? Test vermeden kesin bir şey demek zor olur gibi görünüyor ama fikirlerinize açığım.
-
Yazan: ktpx
Merhabalar sabah aç karnına verdiğim kan testimi paylaşıyorum baya referans dışı değer gördüm , total testesteronum %14 yağ oranındayken 7-8 aralığındaydı düşüş yaşamış baya suan %9.5 civarı yağ oranım onun dışında alt ast , estradiol ve açlık kan şekerim düşük gelmiş, naçizane bir yorum yaparsanız sevinirim değerli hocalarım , sadece fragment kullanıyorum daha önce bir kür geçmişim yok.
kütle eklemeye yatkın mıdır vücudum yağlanmaya yatkın hissediyorum bu tahlillerden bi yorum yapabiliyorsanız da ayrıca sevinirim.
@Rdm @metinav @rastlantisal @Tr3n
-
Yazan: Komutan
Selamün aleyküm, Hayırlı günler dostlar.
Anneme ait olan Kan testlerini Rica etsem yorumlayıp doğal yollarla veyahut vitaminlerle nasıl düzelteceğime yardım eder misiniz?
KİŞİSEL BİLGİLERİ:
Boy : 1.68 Kg : 90 Yaş : 43 Benim yorumladığım kadar, Kolesterol çok yüksek, D Vitamini ve Demir çok çok eksik. Doktor, Anneme Demir, B vitamini ve D vitamini takviyesi verdi. Ricam bilgisi dahilinde cevaplamanızdır, Teşekkür ediyorum.
KAN TESTİ SONUÇLARI:
-
Yazan: Altıngenetik
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Pazartesi - Çarşamba - Cuma olarak uyguluyorum enjeksiyonları, 3-4 saat sonra kan testi vermeye gideceğim. Uyandım ve aç şekilde bekliyorum. İlaçlarım kısa esterli, en doğru sonuçlar için enjeksiyonu yapıp mı gitmeliyim yoksa yapmadan mı çok arada kaldığım için yorumlarınızı bekliyorum.
-